αγορι μου...ακομα στο λιθαργο πλανιεσαι...μην λες οτι να ναι επειδη καποιοι δεν το ειδαν και δεν νομιζω οτι μπορω να σε περασω απλα ΤΟ ΕΚΑΝΑforza italia wrote:εμεις πατησαμε,και το αποτελεσμα εγινε γνωστο,υπαρχει και οπτικοακουστικο υλικο,οποτε ξεχνιεσαι και νομιζεις οτι μπορεις να περασεις,δες το βιντεο να σου φυγει.....δεν καιω βενζινες τζαμπα μαζι σου,καλυτερα να την χυσω στην ασφαλτο να κανω πλατσ πλατσAKIS P wrote:.λοιοπον... θα τρεξουμε τεσσερα αυτοκινητα να γινει και λιγο χαμος...μπαμπη αδειες σιγα μην σου δωσω την αμαξαρα μου...αλλα ο κωστας θα φαει καλα αυτη τη φορα θα ναι η τελευταια του![]()
Συναντηση Μελων Θεσσαλονικης 14/11/11
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- AKIS P
- Schumacher

Re: Συναντηση Μελων Θεσσαλονικης 14/11/11
WE RIDE TILL WE DIE!!!!
- AKIS P
- Schumacher

ΜΠΑΑΑΑΑΑ δεν φοβαμαι ουτε κλειστα καπο αλλα ουτε ανοιχτα εδω να φανταστεις Σερρες στησαμε κοντρα το αμαξι μου με ενα s3 500 αλογα και βαλε...σαν αυτα που ο κωστας ονειρευεται το βραδυ οπως και στο οτι με πατησεGazofonix wrote:Ετσι Ετσι..........μ αρεσει που οταν σου μιλαω για κλειστα καπο...............ξερεις τι σε περιμενει...........AKIS P wrote:.λοιοπον... θα τρεξουμε τεσσερα αυτοκινητα να γινει και λιγο χαμος...μπαμπη αδειες σιγα μην σου δωσω την αμαξαρα μου...αλλα ο κωστας θα φαει καλα αυτη τη φορα θα ναι η τελευταια του![]()
![]()
Αφου το εχεις καταλαβει.Το καναρινι ειναι ΜΑΜΑ.Μπαμπα εχει τον Gotzila..........
![]()
WE RIDE TILL WE DIE!!!!
-
Gazofonix
- Administrator

Ρε Ακη μια ερωτηση μονο.Εχεις ακομα συμπλεκτη και λαστιχα ρε σκυλε????

AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες
- AKIS P
- Schumacher

για κατι απατεωνες σαν τον κωστα τρεχω και με τις ζαντες χαχαχαχασχασχαχαχαχαχααGazofonix wrote:Ρε Ακη μια ερωτηση μονο.Εχεις ακομα συμπλεκτη και λαστιχα ρε σκυλε????![]()
![]()
WE RIDE TILL WE DIE!!!!
- forza italia
- Moderator

σαλια σαλια σαλια,γλιστρισα....AKIS P wrote:για κατι απατεωνες σαν τον κωστα τρεχω και με τις ζαντες χαχαχαχασχασχαχαχαχαχααGazofonix wrote:Ρε Ακη μια ερωτηση μονο.Εχεις ακομα συμπλεκτη και λαστιχα ρε σκυλε????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πως τα λεω ετσι ο ατιμος???
και οσο για τις απαταιωνιες...αλλος ηταν ξυλωμενος και το εκρυβε....
η καριερα ειναι για τους τραγουδιστες......
- AKIS P
- Schumacher

σαλια σαλια σαλια,γλιστρισα....forza italia wrote:AKIS P wrote:για κατι απατεωνες σαν τον κωστα τρεχω και με τις ζαντες χαχαχαχασχασχαχαχαχαχααGazofonix wrote:Ρε Ακη μια ερωτηση μονο.Εχεις ακομα συμπλεκτη και λαστιχα ρε σκυλε????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πως τα λεω ετσι ο ατιμος???
και οσο για τις απαταιωνιες...αλλος ηταν ξυλωμενος και το εκρυβε....
σαλια σαλια...προσεχε μην σπασεις τιποτα και δεν μπορεσεις να τρεξεις την δευτερα
WE RIDE TILL WE DIE!!!!
- forza italia
- Moderator

μετα απο 5 τζιν και 1886 σφηνακια γιαγκερμαιστερ εχω να πω οτι απλα εισαι πολυ λιγος.....το καναρηνι προκαλεσαι και θα τιμωρηθει εξισου,μπαμπη κλαιω εχασες σημερα γαμω τα delivery σου....
η καριερα ειναι για τους τραγουδιστες......
- AKIS P
- Schumacher

πω πω βλεπω η κοντρα εκτος απο μενα και τον κωστα διεξαγεται και μεταξυ του κωστα και του μπαμπη 
WE RIDE TILL WE DIE!!!!
-
Gazofonix
- Administrator

Aκη δεν ανοιγετε τπτ.Το αποτελεσμα ειναι σιγουρο.Οσο και να μανουριαζει ο Κωστας του υποσχομαι απο μιση εως μια καροτσα τουλαχιστον.Αν πατουσαμε μαζι........παιζει να σφαζομασταν κανονικα. 
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες
- AKIS P
- Schumacher

[quote="Gazofonix"]Aκη δεν ανοιγετε τπτ.Το αποτελεσμα ειναι σιγουρο.Οσο και να μανουριαζει ο Κωστας του υποσχομαι απο μιση εως μια καροτσα τουλαχιστον.Αν πατουσαμε μαζι........παιζει να σφαζομασταν κανονικα. :
μπαμπη εννοειται πως τον εχεις κανονικα ουτε λογως παραπανω
μπαμπη εννοειται πως τον εχεις κανονικα ουτε λογως παραπανω
WE RIDE TILL WE DIE!!!!
- AKIS P
- Schumacher

ΚΩΣΤΤΤΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! αποψε ερχομαι ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ 
WE RIDE TILL WE DIE!!!!