Συναντηση Μελων Θεσσαλονικης 14/11/11

Εδώ θα γίνονται οι ανακοινώσεις που αφορούν την Θεσσαλονίκη.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

AKIS P
Schumacher
Schumacher

Re: Συναντηση Μελων Θεσσαλονικης 14/11/11

Post by AKIS P » Sat Nov 12, 2011 4:13 pm

forza italia wrote:
AKIS P wrote:.λοιοπον... θα τρεξουμε τεσσερα αυτοκινητα να γινει και λιγο χαμος...μπαμπη αδειες σιγα μην σου δωσω την αμαξαρα μου...αλλα ο κωστας θα φαει καλα αυτη τη φορα θα ναι η τελευταια του
εμεις πατησαμε,και το αποτελεσμα εγινε γνωστο,υπαρχει και οπτικοακουστικο υλικο,οποτε ξεχνιεσαι και νομιζεις οτι μπορεις να περασεις,δες το βιντεο να σου φυγει.....δεν καιω βενζινες τζαμπα μαζι σου,καλυτερα να την χυσω στην ασφαλτο να κανω πλατσ πλατσ :mrgreen: :mrgreen:
αγορι μου...ακομα στο λιθαργο πλανιεσαι...μην λες οτι να ναι επειδη καποιοι δεν το ειδαν και δεν νομιζω οτι μπορω να σε περασω απλα ΤΟ ΕΚΑΝΑ :wink: τι εχεις να πεις πανω σ αυτο??? τωρα οσο για το οτι δεν καις βενζινη μπορεις να βρεις και καλυτερη δικαιολογια...ΤΕΛΟΣ την δευτερα ετοιμασου για το αποτελειωμα δεν σηκωνω λεξη PDT_Armataz_01_06 ...τα ξερτω εγω τα στημενα βιντεο σου και τις ψευτοδικαιολογιες σου αλλα σε μενα δεν περνανε αυτα PDT_Armataz_01_06

WE RIDE TILL WE DIE!!!!

AKIS P
Schumacher
Schumacher

Post by AKIS P » Sat Nov 12, 2011 4:17 pm

Gazofonix wrote:
AKIS P wrote:.λοιοπον... θα τρεξουμε τεσσερα αυτοκινητα να γινει και λιγο χαμος...μπαμπη αδειες σιγα μην σου δωσω την αμαξαρα μου...αλλα ο κωστας θα φαει καλα αυτη τη φορα θα ναι η τελευταια του
Ετσι Ετσι..........μ αρεσει που οταν σου μιλαω για κλειστα καπο...............ξερεις τι σε περιμενει........... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Αφου το εχεις καταλαβει.Το καναρινι ειναι ΜΑΜΑ.Μπαμπα εχει τον Gotzila.......... :wink: :wink:
ΜΠΑΑΑΑΑΑ δεν φοβαμαι ουτε κλειστα καπο αλλα ουτε ανοιχτα εδω να φανταστεις Σερρες στησαμε κοντρα το αμαξι μου με ενα s3 500 αλογα και βαλε...σαν αυτα που ο κωστας ονειρευεται το βραδυ οπως και στο οτι με πατησε :lol: αλλα αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο 8) την δευτερα που θα ερθω θα τα στησουμε ολοι μαζι και πες του αλλου να αφησει τις δικαιολογιες γιατι οσο και αν δεν το πιστευει ειναι ηδη τελειωμενος αλλα δεν θελει να το πιστεψει :mrgreen:
WE RIDE TILL WE DIE!!!!

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Sat Nov 12, 2011 4:21 pm

Ρε Ακη μια ερωτηση μονο.Εχεις ακομα συμπλεκτη και λαστιχα ρε σκυλε???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες :wink:

AKIS P
Schumacher
Schumacher

Post by AKIS P » Sat Nov 12, 2011 4:24 pm

Gazofonix wrote:Ρε Ακη μια ερωτηση μονο.Εχεις ακομα συμπλεκτη και λαστιχα ρε σκυλε???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
για κατι απατεωνες σαν τον κωστα τρεχω και με τις ζαντες χαχαχαχασχασχαχαχαχαχαα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: πως τα λεω ετσι ο ατιμος???
WE RIDE TILL WE DIE!!!!

forza italia
Moderator
Moderator

Post by forza italia » Sat Nov 12, 2011 4:38 pm

AKIS P wrote:
Gazofonix wrote:Ρε Ακη μια ερωτηση μονο.Εχεις ακομα συμπλεκτη και λαστιχα ρε σκυλε???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
για κατι απατεωνες σαν τον κωστα τρεχω και με τις ζαντες χαχαχαχασχασχαχαχαχαχαα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: πως τα λεω ετσι ο ατιμος???
σαλια σαλια σαλια,γλιστρισα.... :mrgreen: :mrgreen: ,ασε τι λεω εγω ρε μικρε ασε το βιντεο,αστα ολα αυτα,10 ατομα ηταν εκει,ρωτα να σου πουν ποιος ηταν μπροστα.....και ποιος ονειρευται,και οταν ξυπναει κλαιει :cry: :cry: ....
και οσο για τις απαταιωνιες...αλλος ηταν ξυλωμενος και το εκρυβε.... PDT_Armataz_01_04
η καριερα ειναι για τους τραγουδιστες......

AKIS P
Schumacher
Schumacher

Post by AKIS P » Sun Nov 13, 2011 1:06 am

forza italia wrote:
AKIS P wrote:
σαλια σαλια σαλια,γλιστρισα.... :mrgreen: :mrgreen: ,ασε τι λεω εγω ρε μικρε ασε το βιντεο,αστα ολα αυτα,10 ατομα ηταν εκει,ρωτα να σου πουν ποιος ηταν μπροστα.....και ποιος ονειρευται,και οταν ξυπναει κλαιει :cry: :cry: ....
και οσο για τις απαταιωνιες...αλλος ηταν ξυλωμενος και το εκρυβε.... PDT_Armataz_01_04

σαλια σαλια...προσεχε μην σπασεις τιποτα και δεν μπορεσεις να τρεξεις την δευτερα :lol: τα 10 αυτα ατομα ειπαν επισης και οτι οντως δεν κουμπωσε η τριτη...αγορι μου εγω οταν ξυπναω καθε πρωι να παω στη δουλεια ερχονται οι εικονες στο μυαλο μου απο κεινη τη μερα που εφαγες σκονη και περιμενω πως και πως να το ξανακανω...αλλος ξυπναει και κλαει και μιας που μιλαμε για απατεωνιες μην μιλας βρε βρωμομεθανολη...ακου θρασος...θα φας καλα τη δευτερα PDT_Armataz_01_06
WE RIDE TILL WE DIE!!!!

forza italia
Moderator
Moderator

Post by forza italia » Sun Nov 13, 2011 4:28 am

μετα απο 5 τζιν και 1886 σφηνακια γιαγκερμαιστερ εχω να πω οτι απλα εισαι πολυ λιγος.....το καναρηνι προκαλεσαι και θα τιμωρηθει εξισου,μπαμπη κλαιω εχασες σημερα γαμω τα delivery σου....
η καριερα ειναι για τους τραγουδιστες......

AKIS P
Schumacher
Schumacher

Post by AKIS P » Sun Nov 13, 2011 12:41 pm

πω πω βλεπω η κοντρα εκτος απο μενα και τον κωστα διεξαγεται και μεταξυ του κωστα και του μπαμπη :mrgreen:
WE RIDE TILL WE DIE!!!!

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Sun Nov 13, 2011 4:05 pm

Aκη δεν ανοιγετε τπτ.Το αποτελεσμα ειναι σιγουρο.Οσο και να μανουριαζει ο Κωστας του υποσχομαι απο μιση εως μια καροτσα τουλαχιστον.Αν πατουσαμε μαζι........παιζει να σφαζομασταν κανονικα. :wink:
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες :wink:

AKIS P
Schumacher
Schumacher

Post by AKIS P » Sun Nov 13, 2011 4:44 pm

[quote="Gazofonix"]Aκη δεν ανοιγετε τπτ.Το αποτελεσμα ειναι σιγουρο.Οσο και να μανουριαζει ο Κωστας του υποσχομαι απο μιση εως μια καροτσα τουλαχιστον.Αν πατουσαμε μαζι........παιζει να σφαζομασταν κανονικα. :

μπαμπη εννοειται πως τον εχεις κανονικα ουτε λογως παραπανω 8)
WE RIDE TILL WE DIE!!!!

AKIS P
Schumacher
Schumacher

Post by AKIS P » Mon Nov 14, 2011 12:49 pm

ΚΩΣΤΤΤΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! αποψε ερχομαι ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ PDT_Armataz_01_35
WE RIDE TILL WE DIE!!!!

Post Reply

Return to “Ανακοινώσεις Θεσσαλονίκης”