Τι προβλήματα έβγαλε το δικό σας car !!!
Moderator: Puntoclub.gr moderators
-
thodoros
- Νικολάκης

Re: Τι προβλήματα έβγαλε το δικό σας car !!!
Γεια σας,
Grande Punto Sporting μοντ.10/2006,το αμαξι εχει 68000χλμ.Εκτος απο μια καμενη λαμπα πισω δεξια φρενου δεν εχει παρουσιαση το παραμικρο.Αυτο εγινε πριν μια βδομαδα περιπου
Grande Punto Sporting μοντ.10/2006,το αμαξι εχει 68000χλμ.Εκτος απο μια καμενη λαμπα πισω δεξια φρενου δεν εχει παρουσιαση το παραμικρο.Αυτο εγινε πριν μια βδομαδα περιπου
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Kαλως τον θοδωρο..Γρηγορα απο την γνωριμια μελων..!
http://puntoclub.gr/viewtopic.php?f=6&t=4&start=1545

http://puntoclub.gr/viewtopic.php?f=6&t=4&start=1545
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
- colin_d
- Εμαθα να ξεκινάω.

sporting mk2 σε 20 μέρες κλείνει 10ετία.
1)πάω να βάλω μπροστά και έκανε σκαλώματα και έσβηνε, ήταν τα μπουζωκαλώδια που αλλάχτηκαν και όλα οκ
2)ανέβασε θερμοκρασία, ήταν διαρροή ψυκτικού υγρού που διορθώθηκε
3)κάτι που έτρεμε καιρό, ήταν σπασμένη βάση μηχανής
4)(αυτό δεν το θεωρώ πρόβλημα αλλά το λέω) ένα ωραίο βράδυ μου έμεινε το τελικό στα χέρια
ο ήχος που κάνει χωρίς το τελικό ήταν θεϊκός πάντως.. 
5)Πολλές καμένες λάμπες και ηχεία
ΟΛΑ ΑΥΤΑ, μέχρι τα 80.000χλμ. Από τότε, ούτε ένα πρόβλημα..!Μη το ματιάσουμε..
1)πάω να βάλω μπροστά και έκανε σκαλώματα και έσβηνε, ήταν τα μπουζωκαλώδια που αλλάχτηκαν και όλα οκ
2)ανέβασε θερμοκρασία, ήταν διαρροή ψυκτικού υγρού που διορθώθηκε
3)κάτι που έτρεμε καιρό, ήταν σπασμένη βάση μηχανής
4)(αυτό δεν το θεωρώ πρόβλημα αλλά το λέω) ένα ωραίο βράδυ μου έμεινε το τελικό στα χέρια
5)Πολλές καμένες λάμπες και ηχεία
ΟΛΑ ΑΥΤΑ, μέχρι τα 80.000χλμ. Από τότε, ούτε ένα πρόβλημα..!Μη το ματιάσουμε..
- kostas013
- Administrator

καλησπερα
punto elx 16v 1250 μοντελο 2000
με 129800 χιλιομετρα
μηχανολογικα αν και ειναι πειραγμενο 0 προβλημα, ειναι σκυλι και αρπαζει σε ολες τις στροφες
απο τα πολλα σκησιματα μαλλον (το εχω απο 8/2008) εχει χαλασει το συγχρονιζε η της πρωτης η της δευτερας στο κιβωτιο...
κανει εναν ανατριχιαστικο ηχο γκχρττττττττρρτ οταν βαζεις δευτερα απο πρωτη στις ψηλες στροφες...
επισης μυριζει ο δισκος του και κανονικα να το πηγαινω
μαλλον ειναι η ωρα για αλλαγη γιατι εχει κανει αρκετα χιλιομετρα....
κατα τα αλλα τριξιματα σαν κανονικο πουντο αλλα οχι ιδιαιτερα πολλα
και οι φυσιολογικες φθορες που μπορει να εχει ενας κινητηρας με 130.000 χιλιομετρα
ΠΛΗΡΩΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ
punto elx 16v 1250 μοντελο 2000
με 129800 χιλιομετρα
μηχανολογικα αν και ειναι πειραγμενο 0 προβλημα, ειναι σκυλι και αρπαζει σε ολες τις στροφες
απο τα πολλα σκησιματα μαλλον (το εχω απο 8/2008) εχει χαλασει το συγχρονιζε η της πρωτης η της δευτερας στο κιβωτιο...
κανει εναν ανατριχιαστικο ηχο γκχρττττττττρρτ οταν βαζεις δευτερα απο πρωτη στις ψηλες στροφες...
επισης μυριζει ο δισκος του και κανονικα να το πηγαινω
μαλλον ειναι η ωρα για αλλαγη γιατι εχει κανει αρκετα χιλιομετρα....
κατα τα αλλα τριξιματα σαν κανονικο πουντο αλλα οχι ιδιαιτερα πολλα
και οι φυσιολογικες φθορες που μπορει να εχει ενας κινητηρας με 130.000 χιλιομετρα
ΠΛΗΡΩΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ
Fiat Punto MK2 5Door HGT Abarth
http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?f ... 91&start=0
ΜΠΑΜΠΗ ΣΕ ΜΙΣΩΩΩΩΩΩΩ........
http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?f ... 91&start=0
ΜΠΑΜΠΗ ΣΕ ΜΙΣΩΩΩΩΩΩΩ........
- kokoriko
- Εμαθα να ξεκινάω.

Εδώ και καμία εβδομάδα είχα την υποψία ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την πίσω ανάρτηση . Έτσι λοιπόν μιας και είχα μια δουλεία στην Πειραιώς πέρασα από το γνωστό εξουσιοδοτημένο συνεργείο της περιοχής!
Στην αρχή μου έλεγαν να δούμε και να πάμε βόλτα μαζί με κάποιον μηχανικό για να το δει ή να το ακούσει . Ύστερα από μεγάλη επιμονή μου τους έπεισα ότι το πιο απλό και πιο λογικό πριν από όλα θα ήταν να γίνει μια αμορτισερομέτρηση.
Το άφησα λοιπόν να την κάνουν γιατί δεν είχα ραντεβού και πήγα στην δουλεία μου.
Έτσι λοιπόν μετά από 4 ώρες να δω τι θα μου πουν .
Και ναι το πίσω αριστερό αμορτισέρ θέλει αλλαγή !!
Όποτε περιμένω τώρα να με πάρουν τηλέφωνο για να πάω να αλλάξω τα δυο πίσω !!!
Υ.γ. το αμάξι έχει 9850 χλμ. και 20 Μαΐου έκλεισε χρόνο .
Στην αρχή μου έλεγαν να δούμε και να πάμε βόλτα μαζί με κάποιον μηχανικό για να το δει ή να το ακούσει . Ύστερα από μεγάλη επιμονή μου τους έπεισα ότι το πιο απλό και πιο λογικό πριν από όλα θα ήταν να γίνει μια αμορτισερομέτρηση.
Το άφησα λοιπόν να την κάνουν γιατί δεν είχα ραντεβού και πήγα στην δουλεία μου.
Έτσι λοιπόν μετά από 4 ώρες να δω τι θα μου πουν .
Και ναι το πίσω αριστερό αμορτισέρ θέλει αλλαγή !!
Όποτε περιμένω τώρα να με πάρουν τηλέφωνο για να πάω να αλλάξω τα δυο πίσω !!!
Υ.γ. το αμάξι έχει 9850 χλμ. και 20 Μαΐου έκλεισε χρόνο .
Χάρης ~GP TJET RACING~ 2009
-
DrVag
- Έβγαλα το Ν

Φιλαράκια εγώ τι δικό μου το πήρα αρχές 2004 με 5 χρόνια εγγύση οπότε: 10.000 χιλ αλλαγή καντράν, πηδούσε ημερομηνίες, εγγύηση, 80.000 χιλ αλλάγη διακόπτη πρόβλημα με τα φώτα, εγγύηση, 100.000 χιλ αλλαγή θερμοστάτη έριχνε θερμοκρασια εγγύηση, 110.000 χιλ δεύτερος διακόπτης άναβε το λαμπάκι του αερόσακου εγγύηση, 130.000 χιλ πίσω αισθητήρας ABS εγγύηση, 140.000 χιλ αλλαγή της μονάδας ελέγχου του διζωνικού κλιματισμού εγγύηση, 170.000 χιλ πολλαπλασιαστής 80 ευρώ, είχα βγει από την εγγύηση. Λάμπες κάνα δυο μόνο αυτές δεν μετράνε. Να μην το ξεχάσω στους 6 μήνες από την αγορά χαλάει το radio - cd και μου το αντικαθιστούν με καινούργιο. Ξαναχάλασε τρια χρόνια αργότερα αλλά πήρα τον π@λ@. Για 173.000 χιλ δεν νομίζω να είναι και πολλά.
Punto mk2b 1.4 16v emotion 234.000kms: ΘΑ ΤΟ ΦΤΑΣΩ 1.000.000kms
Είμαι προδότης. Το παραδέχομαι. Έχω αμάξι group VAG
-
Gazofonix
- Administrator

Πολλα δεν ειναι αλλα χαλασαν "ακριβα" κομματια του αυτοκινητου.
Αν δεν ειχες την 5ετη εγγυηση πιθανον σημερα να μην ειχες καν αυτο το αμαξι.
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες
-
DrVag
- Έβγαλα το Ν

Ένας από τους βασικούς λόγους που πήρα αυτό το αυτοκίνητο ήταν η διάρκεια της εγγύσης.Εκτός βέβαια από τους άπαιχτους χώρους για το μέγεθος του και το τρομερό εσωτερικό του.
Punto mk2b 1.4 16v emotion 234.000kms: ΘΑ ΤΟ ΦΤΑΣΩ 1.000.000kms
-
panos2
- Μαθαίνω να στρίβω.

εμενα εχει 120000χλμ μκ2β σπορτινγκ εχουμε και λεμε αισθητηρας ροπης τιμονιου στην εγγυηση στα 40000χλμ,θερμοστατης ανοιχτος εγγυηση 60000χλμ,80000χλμ βαση μηχανης εγγυηση,σπειρωμα καρτερ το χαλασαν στο συνεργειο,ντιζα κιβωτιου ταχυτητων στα 100000χλμ
- math
- Έβγαλα το Ν

Ήρθε και η δική μου σειρά!!!
Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος με το αυτοκίνητο,έχω ένα GP 1.2 εδώ και 2 χρόνια.Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν αντιμετώπισα κάποιο σοβαρό πρόβλημα μέχρι σήμερα που μου έκανε νερά το ντουλαπάκι του συνοδηγού.
Απ ότι έχω δει και από άλλους φίλους στο φόρουμ και γενικά,όλα τα GP έχουν ένα θεματάκι με το παλαντζάρισμα του ντουλαπιού,Το είχε και εμένα από την αρχή αλλά δεν με ενοχλούσε.
Σήμερα όμως όταν πήγα να το ανοίξω,δεν άνοιγε με τίποτα.Τράβαγα τον λεβιέ που έχει προς τα έξω αλλα δεν άνοιγε καιέδειχνε σαν να είχε σπάσει ο μηχανισμός.
Πολύ φοβάμαι ότι πάω για αλλαγή αν και θα το ξαναπαλέψω αύριο.
Έχει κανείς ιδέα πόσο κοστίζει η αλλαγή του?
Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος με το αυτοκίνητο,έχω ένα GP 1.2 εδώ και 2 χρόνια.Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν αντιμετώπισα κάποιο σοβαρό πρόβλημα μέχρι σήμερα που μου έκανε νερά το ντουλαπάκι του συνοδηγού.
Απ ότι έχω δει και από άλλους φίλους στο φόρουμ και γενικά,όλα τα GP έχουν ένα θεματάκι με το παλαντζάρισμα του ντουλαπιού,Το είχε και εμένα από την αρχή αλλά δεν με ενοχλούσε.
Σήμερα όμως όταν πήγα να το ανοίξω,δεν άνοιγε με τίποτα.Τράβαγα τον λεβιέ που έχει προς τα έξω αλλα δεν άνοιγε καιέδειχνε σαν να είχε σπάσει ο μηχανισμός.
Πολύ φοβάμαι ότι πάω για αλλαγή αν και θα το ξαναπαλέψω αύριο.
Έχει κανείς ιδέα πόσο κοστίζει η αλλαγή του?
- balantisuno
- Εμαθα να ξεκινάω.

να με κι εγώ από εδώ ΧD !!!
σαν προκάτοχος του punto
το εργαλείο μου δεν έβγαλε κάποιο σοβαρό πρόβλημα βλάβης!
το μόνο κακό ήταν ότι στεκότανε σε μία πιλοτή περίπου 3 χρόνια!
λογικό από την στάση που είχε το αμαξάκι μετά που το πήρα να βγάζει κάποια προβληματάκια όπως λαστιχάκια, τσιμούχες και κάνα κολάρο
!!!
ακόμα είχε κάτι σαπίλες από τους πίσω θόλους και το έκανα ανακατασκευή το πίσω μέρος του αυτοκινήτου!
τώρα έκανα και το ρεζερβουάρ γιατί σάπισε και το έφτιαξα
κι από βδομάδα ξανά στους δρόμους το εργαλείο!
το μόνο που στοίχισε πού είναι η μετατροπή του σε σπορτιφ χαρακτήρα!
όπως χαμήλωμα και άλλα τέτοια που δεν συμμαζεύεται!!!!
σαν προκάτοχος του punto
το εργαλείο μου δεν έβγαλε κάποιο σοβαρό πρόβλημα βλάβης!
το μόνο κακό ήταν ότι στεκότανε σε μία πιλοτή περίπου 3 χρόνια!
λογικό από την στάση που είχε το αμαξάκι μετά που το πήρα να βγάζει κάποια προβληματάκια όπως λαστιχάκια, τσιμούχες και κάνα κολάρο
ακόμα είχε κάτι σαπίλες από τους πίσω θόλους και το έκανα ανακατασκευή το πίσω μέρος του αυτοκινήτου!
τώρα έκανα και το ρεζερβουάρ γιατί σάπισε και το έφτιαξα
κι από βδομάδα ξανά στους δρόμους το εργαλείο!
το μόνο που στοίχισε πού είναι η μετατροπή του σε σπορτιφ χαρακτήρα!
όπως χαμήλωμα και άλλα τέτοια που δεν συμμαζεύεται!!!!
balantisuno+uniaris=Uno
_______ ______ _______
_______ ______ _______
- Night Rider
- Νικολάκης

Ας πω κατι και γω για το δικο μου...
Grande Punto sporting, 1,4 95hp, 07/2009, 26.500 km.
Κανενα μηχανικο προβλημα μεχρι στιγμης, βεβαια το προσεχω πολυ το αμαξι,
υπαρχει τριξιμο κατα καιρους στις πορτες και το τιμονι, εκαψε λιγο λαδι στην τελευταια αλλαγη, και αυξημενη καταναλωση βενζινης (μεικτη 10lt/100).
Grande Punto sporting, 1,4 95hp, 07/2009, 26.500 km.
Κανενα μηχανικο προβλημα μεχρι στιγμης, βεβαια το προσεχω πολυ το αμαξι,
υπαρχει τριξιμο κατα καιρους στις πορτες και το τιμονι, εκαψε λιγο λαδι στην τελευταια αλλαγη, και αυξημενη καταναλωση βενζινης (μεικτη 10lt/100).
-
skategeorge
- Νικολάκης

Καλησπερα, κατοχος t jet απο 08/2009 μου εχει παρουσιασει τα εξης
1)Τα φτυσε η μπαταρια στον ενα χρονο περιπου και αλλαχτηκε
2)Ειχε διαρροη παραφλου και επισκευαστηκε στην εγγυηση
3)Πριν απο μερικους μηνες εγινε αλλαγη δισκο-πλατω-ρουλεμαν (με 30.000km) .Επ αυτου κατεληξα στα εξης : ειτε η μητερα μου που το παιρνει μια φορα τη βδομαδα στο σουπερ και για ψωνια το λιωνει και δεν παιρνει χαμπαρι, ειτε οφειλεται σε αστοχια υλικου απ το εργοστασιο
4)Υπερβολικο τριξιμο απο τις πορτες(χειροτερα απο καρο κανει)-το φτιαχνουν μετα απο μια εβδομαδα κανει τα ιδια
5)Καθε φορα που κανω οπισθεν και φρεναρω(μιλαω για ταχυτητες παρκαρισματος<5χλμ/ωρα) οι δισκοι σφυρανε τοσο που ντρεπομαι. Στη fiat λενε κατι αστειες δικαιολογιες οτι οφειλεται στα οικολογικα υλικα. Δηλαδη ολα τα αλλα αμαξια στον δρομο που ποτε σχεδον δεν εχω ακουσει να κανουν ετσι βαζουν μην οικολογικα υλικα?
6)Μην αναφερω για το ποσο ευκολα φθειρονται τα καθισματα,το τιμονι και ο λεβιες ταχυτητων και με τι ευλαβεια πρεπει να μπαινεις και να βγαινεις ωστε με την παροδο μερικων ετων να μεινει σε καλη κατασταση.
7)Αμελητεα προβληματακια με το blue&me
1)Τα φτυσε η μπαταρια στον ενα χρονο περιπου και αλλαχτηκε
2)Ειχε διαρροη παραφλου και επισκευαστηκε στην εγγυηση
3)Πριν απο μερικους μηνες εγινε αλλαγη δισκο-πλατω-ρουλεμαν (με 30.000km) .Επ αυτου κατεληξα στα εξης : ειτε η μητερα μου που το παιρνει μια φορα τη βδομαδα στο σουπερ και για ψωνια το λιωνει και δεν παιρνει χαμπαρι, ειτε οφειλεται σε αστοχια υλικου απ το εργοστασιο
4)Υπερβολικο τριξιμο απο τις πορτες(χειροτερα απο καρο κανει)-το φτιαχνουν μετα απο μια εβδομαδα κανει τα ιδια
5)Καθε φορα που κανω οπισθεν και φρεναρω(μιλαω για ταχυτητες παρκαρισματος<5χλμ/ωρα) οι δισκοι σφυρανε τοσο που ντρεπομαι. Στη fiat λενε κατι αστειες δικαιολογιες οτι οφειλεται στα οικολογικα υλικα. Δηλαδη ολα τα αλλα αμαξια στον δρομο που ποτε σχεδον δεν εχω ακουσει να κανουν ετσι βαζουν μην οικολογικα υλικα?
6)Μην αναφερω για το ποσο ευκολα φθειρονται τα καθισματα,το τιμονι και ο λεβιες ταχυτητων και με τι ευλαβεια πρεπει να μπαινεις και να βγαινεις ωστε με την παροδο μερικων ετων να μεινει σε καλη κατασταση.
7)Αμελητεα προβληματακια με το blue&me
- AKIS P
- Schumacher

καλα αυτο το blue & me ειναι καταραμενο............σκετη αποτυχια 
WE RIDE TILL WE DIE!!!!
- antipas
- Φωτογράφος

μαλον το αυτοκινητο σου ειναι δευτεριατικο γιαυτο το εχω ακουσει και απο μερσεντες και bmw μεχρι και τουοτα