Και μετα που θα φυγουν οι βιαστικοι-οικογενιαρχες-νυσταγμενοι κλπ..............θα εχουμε και "παιδικη χαρα"
Συνάντηση Μελών Θεσ/νικης 3/10/2011
Moderator: Puntoclub.gr moderators
-
Gazofonix
- Administrator

Συνάντηση Μελών Θεσ/νικης 3/10/2011
Δευτερα 3/10/11 θα μαζευτουμε να πιουμε το κλασσικο πλεον καφεδακι μας.Σειρα αυτην την φορα εχει η ανατολικη πλευρα την πολης.οποτε στις 21.00 θα βρεθουμε στο παρκινγκ στο εμπορικο κεντρο Μακεδονια (πισω απο τον Τερζη) και στην συνεχεια θα παμε μια βολτουλα μεχρι το Benigans για καφεδακι/μπυρα/ποτο οτι θελει ο καθενας.
Και μετα που θα φυγουν οι βιαστικοι-οικογενιαρχες-νυσταγμενοι κλπ..............θα εχουμε και "παιδικη χαρα"

AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες
- AKIS P
- Schumacher

-
PUNTOSOUNDs3
- Νικολάκης

Re: Συνάντηση Μελών Θεσ/νικης 3/10/2011
Aναλογα το σημερινο ωραριο ελπιζω επιτελους να δωσω παρων και εγω...
ΑΡΗ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
FIAT PUNTO SOUND 2002
FIAT PUNTO SOUND 2002
-
Gazofonix
- Administrator

Πολυς κοσμος χτες,καλα περασαμε,καναμε τον χαβαλε μας,φαγαμε και το "βρωμικο" στο τελος..........
Οσοι δεν ηρθατε χασατε,οσοι ηρθατε..................βαλατε απο 1 κιλο με τοσα πατατακια που κατεβασαμε......
Αντε και στα επομενα με υγεια.Και επομενη ειναι η Εκδρομη μας στης 16 του μηνα.
Οσοι δεν ηρθατε χασατε,οσοι ηρθατε..................βαλατε απο 1 κιλο με τοσα πατατακια που κατεβασαμε......
Αντε και στα επομενα με υγεια.Και επομενη ειναι η Εκδρομη μας στης 16 του μηνα.
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες
-
PUNTOSOUNDs3
- Νικολάκης

Παιδια πραγματικα χαρηκα που σας γνωρισα και οσο μπορω θα ερχομαι στις συναντισεις.
Ξανα ομως κοντα στον Μπαμπη δεν καθομαι γιατι αντι για πατατακι αρπαξε το δακτυλο μου...

Ξανα ομως κοντα στον Μπαμπη δεν καθομαι γιατι αντι για πατατακι αρπαξε το δακτυλο μου...
ΑΡΗ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
FIAT PUNTO SOUND 2002
FIAT PUNTO SOUND 2002
- forza italia
- Moderator

α φιλε ολα και ολα,δεν φταιει ο μπαμπης,επρεπε να ξερεις οτι δεν μπαινεις ποτε μπροστα απο τροφιμα οταν καθεσαι διπλα στον μπαμπη,παλι καλα να λες που δεν στο εκοψε το δακτυλο,παιδαριωδη λαθοι,ελπιζω να εβαλες μυαλοPUNTOSOUNDs3 wrote:Παιδια πραγματικα χαρηκα που σας γνωρισα και οσο μπορω θα ερχομαι στις συναντισεις.
Ξανα ομως κοντα στον Μπαμπη δεν καθομαι γιατι αντι για πατατακι αρπαξε το δακτυλο μου...![]()
η καριερα ειναι για τους τραγουδιστες......
- AKIS P
- Schumacher

WE RIDE TILL WE DIE!!!!