αγορά μεταχειρισμένου sporting

Κάντε εδώ τα σχόλια σας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Gazofonix
Administrator
Administrator

Re: αγορά μεταχειρισμένου sporting

Post by Gazofonix » Sun Aug 14, 2011 12:52 pm

Ριξτο μια ματια απο κοντα και σε συνεργειο.
Το θεμα δεν ειναι να σου απανταμε εμεις γρηγορα.Ειναι να μην κοιτας αμαξια οπως εκεινο το 1ο που ειχες δει. :wink:

AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες :wink:

kostas013
Administrator
Administrator

Post by kostas013 » Sun Aug 14, 2011 9:25 pm

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1677371/

δινω το δικο μου φιλος αν ενδιαφερεσαι....
δεν ειναι σπορτινγκ αλλα μαμισιο σπορτινγκ το περναει σε επιδοσεις κατα πολυ...
Fiat Punto MK2 5Door HGT Abarth

http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?f ... 91&start=0

ΜΠΑΜΠΗ ΣΕ ΜΙΣΩΩΩΩΩΩΩ........:)

g
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by g » Fri Aug 26, 2011 12:25 pm

η εγω εχω καιρο να γ.....ω ή το παραανω λινκ ειναι πολυ καυτο...

Φιλε βλεπω οτι υπαρχει μια ανησυχια...
Κοιτα το αμαξι που θα βρεις να ειναι ατρακαριστο...εκδορες, μικρο επισκευες δε λενε κατι.
Κοιτα να πηγαινει ευθεια και να μη ζοριζετε στο σασμα, και να ανεβαζει στροφες.
Πολλα απο μεταχειρισμενα εχουν γυρισμενα χλμ, οποτε καλυτερα αμα βρεις απο γνωστο.
Ενα αυτοκινητο που ειναι ΚΑΛΟ δε θα το βρεις ξεφτιλα. Ευκαιρια μπορει να βρεις...και μαλιστα τωρα με τη κριση...αλλα δεν ειναι και κανενα Cayenne να το παρεις 40% κατω απο οτι πουλιοταν ας πουμε οπως θειος μου απο 30000 που το ζηταγαν περισυ το πηρε 23000...φετος
Κοιτα να δεις κατι το οτι μπορει να ειναι μεταχειρισμενο περισσοτερο απο ενα χερι δε λεει παντα κατι ασχημο. Κοιτα τη κατασταση του οχηματος και τη συμπεριφορα του και τα αλλα μη σε απασχολουν. Μπορει να ηταν απο μερακληδες ή μερακλη.
Το πουντακι μου ειναι Α χερι απο το 2003 με σχολαστικοτατη συντηρηση μκ2β σπορτινγκ χωρις κανενα προβλημα!!! μονο λαμπες εχω αλλαξει, και εχει 125000 και του πινω κ το αιμα...οπτε μπορω. Εγω ας πουμε δε θα το εδινα 4 και κατι αλλα που βλεπω θα το εδινα 5 κ μη συζητισημα γτ ειναι ΠΕΝΑ...
Αρα τι θελω να σου πω: οτι σου φαινεται φτηνο στο ματι θα εναι ακριβο στη τσεπη μετα...οποτε πολυ μελετημενες κινησεις γτ οκ μπορει να βρεις ενα σπορτινγκ του 00 01, με 3000 αλλα να θελει τιμονι, να θελει σερβις με ιμαμντες, δισκο πλατο, οποτε πας μανι μανι 1000 ολα αυτα... αν θελει και λαστιχα υπολογιζεις και 220, αν θελει και σερβις κανα 150 επιπλεον... ΕΚΤΟΣ αντιπροσωπεια φυσικα...αρα σου στοιχιζει απο 3000-4+++, οποτε κοιτα να βρεις καποιο που θα τα συνδυαζει ολα αυτα και δωσε απο την αρχη 500-700 παραπανω για να γλυτωσεις κιολας συνολικα και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο...
Λιγα ειναι τα προσεγμενα και καλυσυντηρημενα δυστχως στην Ελλαδα, διοτι απλα ειναι του πουλ μουρ καταστασση και οχι της ποιοτητας. Την ποιοτητα θα την πληρωσεις λιγο παραπανω αλλα δε θα το μετανοιωσεις(μπορει και ναι μπορει κ οχι αναλογα μη πεσεις σε κανα αετονυχι).
Ελπιζω να μη σε φοβισα... ΚΑθε αμαξι που βλεπεις θα περναει πρωτα απο φανοποιο και μετα απο μηχανικο ελεγχο...ΠΑΝΤΑΑΑΑ

Post Reply