Mετατροπή μοτέρ σε grandepunto 95hp
Moderator: Puntoclub.gr moderators
-
greek4life
- Νικολάκης

Mετατροπή μοτέρ σε grandepunto 95hp
Παιδιά Καλησπέρα!Καινούριος στο site!!Έχω ενα grande punto του 06 το sporting 95hp...Το πήρα καινούριο...Σκέφτομαι για μετατροπή μοτέρ σε T-JET ή ακόμα και σε abarth μοτεράκι...Εχω ρίξει αρκετό χρήμα στο τουτου και πάνω που έλεγα τέλος...μου εχει βγάλει το μοτέρ ενα πρόβλημα και δεν μπορουμε να βρούμε τί ειναι...Με το που ζεσταθεί απο καλη βόλτα μου γονατίζει το αμάξι...Η 2ρα του ειναι λες και εχεις κουμπωμένη 5η...Την προσπέραση την ξεχνάς ειδικά σε ταξίδι!! Το προηγούμενο Σ/Κ πήγα Καρπενήσι και στην Ε.Ο πάω για προσπέραση και εκει που έχει φορτώσει,απο το πουθενά κρεμάει!!!!Μου είπαν για δυναμομέτρηση,εκεί θα δείξει...Αλλά σκέφτομαι οτι και να μάθω τί θα ειναι,θα ειναι μπελάς να φτιαχτεί.Γενικά εχω ξενερώσει με όλη τη φάσγ...Τεπόζιτο κατέβασα για καθάρισμα,γενικό σέρβις εκανα φιλτρα βενζίνης,μπουζοκαλώδια...Οτι μπορείτε να φανταστείτε και ακόμα το κάνει...Τέσπα,τί λέτε για το punto abarth moter???Σκεφτόμουν για T-Jet...Αλλα δεν γαργαλιέται!!!Αμα μπαίνει abarthaki μοτόρι μέσα...why not????Θα εκτιμούσα πολύ την άποψή σας!!!
______________________________________________________________________________________________
edit by:GRIGIO
original post:
paidia kalispera! kainourgios sto site!! exo ena grande punto tou 06 to sporting me ta 95 hp...to pira kainourgio!...skeftomai gia metatropi moter se t tzet i akoma kai se abarth moteraki....exo riksei arketo xrima sto toutou kai pano pou elega (telos)....mou exei vgalei to moter ena provlima kai den mporoume na vroume ti einai....me to pou zestathei apo kalh volta mou gonatizei to amaksi!....i 2ra tou einai les kai exeis koumpomeni 5nti.....tin prosperasei tin ksexnas eidika se taksidi! to proigoumeno s.k piga karpenisi kai stin ethniki pao gia prosperasei kai exei pou exei fortosei, apo to pouthena mou kremaei!!!...mou eipan gia dinamometrisi ekei tha diksei...alla skeftomai oti kai na matho ti tha einai....tha einai belas gia na ftiaxtei..kai genika exo ksenerosei me oli tin fasi..tepozito katevasa gia katharisma....geniko service tou ekana filtra venzinis, mpouzokalodia...oti mporite na fantastite kai akoma to kanei....tespa ti lete gia grande punto abarth moter? skeftomoun gia to t tzet...alla den gargaliete!!!....ama mpainei to abarthaki motori mesa....why not!!!....tha ektimousa poli tin apopsi sas!! thanx!
______________________________________________________________________________________________
edit by:GRIGIO
original post:
paidia kalispera! kainourgios sto site!! exo ena grande punto tou 06 to sporting me ta 95 hp...to pira kainourgio!...skeftomai gia metatropi moter se t tzet i akoma kai se abarth moteraki....exo riksei arketo xrima sto toutou kai pano pou elega (telos)....mou exei vgalei to moter ena provlima kai den mporoume na vroume ti einai....me to pou zestathei apo kalh volta mou gonatizei to amaksi!....i 2ra tou einai les kai exeis koumpomeni 5nti.....tin prosperasei tin ksexnas eidika se taksidi! to proigoumeno s.k piga karpenisi kai stin ethniki pao gia prosperasei kai exei pou exei fortosei, apo to pouthena mou kremaei!!!...mou eipan gia dinamometrisi ekei tha diksei...alla skeftomai oti kai na matho ti tha einai....tha einai belas gia na ftiaxtei..kai genika exo ksenerosei me oli tin fasi..tepozito katevasa gia katharisma....geniko service tou ekana filtra venzinis, mpouzokalodia...oti mporite na fantastite kai akoma to kanei....tespa ti lete gia grande punto abarth moter? skeftomoun gia to t tzet...alla den gargaliete!!!....ama mpainei to abarthaki motori mesa....why not!!!....tha ektimousa poli tin apopsi sas!! thanx!
- GRIGIO
- Schumacher

Re: metatropi se grandepunto 95hp
Καλώς ήρθες φίλε μου στη διαδικτυακή οικογένεια των κατόχων του best seller της FIAT...
Για αρχή θα σε παρακαλούσα τα εξής:
1.Κάνε μια δημοσίευση στην ενότητα Γνωριμία Μελών στο topic Καλώς Ηρθατε λέγοντας 2 λόγια για σένα...Ειναι στάνταρ διαδικασία για όλα τα νέα μέλη
2.ΔΕΝ γράφουμε greeklish στο φορουμ μας παρά μόνο πεζόυς Ελληνικούς χαρακτήρες,το γράφουμε άλλωστε και στους κανονισμούς...Θα σου μεταφράσω το post σου αλλα σε παρακαλώ κανε την απο πάνω ενέργεια...
Ευχαριστώ.
Για αρχή θα σε παρακαλούσα τα εξής:
1.Κάνε μια δημοσίευση στην ενότητα Γνωριμία Μελών στο topic Καλώς Ηρθατε λέγοντας 2 λόγια για σένα...Ειναι στάνταρ διαδικασία για όλα τα νέα μέλη
2.ΔΕΝ γράφουμε greeklish στο φορουμ μας παρά μόνο πεζόυς Ελληνικούς χαρακτήρες,το γράφουμε άλλωστε και στους κανονισμούς...Θα σου μεταφράσω το post σου αλλα σε παρακαλώ κανε την απο πάνω ενέργεια...
Ευχαριστώ.
ΠΑΤΡΑ----->
http://www.youtube.com/watch?v=HNFwzfgd ... annel_page
http://www.youtube.com/watch?v=KQ1Gmqw15qc
R.I.P Μέλε....
R.I.P Μητσάκο
R.I.P Μέλε....
R.I.P Μητσάκο
-
greek4life
- Νικολάκης

Re: metatropi se grandepunto 95hp
οκ φιλε μου θα το κανω τωρα!...σε ευχαριστω και sorry για τα greeklish!!
- GRIGIO
- Schumacher

Re: Mετατροπή μοτέρ σε grandepunto 95hp
ΤΠΤ...Πάντως για το πρόβλημα του αμαξιού σου κάτι δεν πάει καλά....Δλδ αν δεν ειναι βενζίνες κτλ κάτι ειναι ελαττωματικό που ειναι αστείο αλλα σου κανει αυτο το θεματακι...Αν θες,πες μας λιγο,εχεις πειράξει το πρόγραμμα του αμαξιού???????
ΠΑΤΡΑ----->
R.I.P Μέλε....
R.I.P Μητσάκο
R.I.P Μέλε....
R.I.P Μητσάκο
-
greek4life
- Νικολάκης

το μοτερ ειναι μαμα! δεν εχω κανει τιποτα παρα μονο looks, ενταξει ενα τελικο πισο για ομορφια τιποτα σπουδαιο...και υχο....το προβλιμα αφτο το εκανε πριν βαλω υχο...αρα ουτε απο ρεβμα ειναι....γιαυτο λεω να παο για μετατροπη γιατι με κουρασε ετσι και αλλιως
-
greek4life
- Νικολάκης

ασχετο....δεν μπορω να βρω την ενοτητα γνωριμια μελων!...που γραφω?
- forza italia
- Moderator

δεν υπαρχει λογος για δυναμομετρηση φιλε,πανε σε μια αντιπροσωπια να συνδεσουν διαγνωστικο να δεις γιατι κανει τα κοψιματα,οταν τα κανει τα κοψιματα αυτα που αναφερεις αναβει κανενα check;;
για γνωριμια μελων εδω
http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?f ... c0#p301177
για γνωριμια μελων εδω
η καριερα ειναι για τους τραγουδιστες......
-
greek4life
- Νικολάκης

οχι δεν αναβει κανενα check και διαγνωστικο εκανα στην αντιπροσωπια...δεν βγαζει τιποτα! αυτο γινετε τωρα και 4 χρονια!
- forza italia
- Moderator

πολυ περιεργο μου φαινεται,μυριζει τιποτα βενζινες οταν το κανει αυτο;το ρελαντι σου ειναι σταθερο παντα;το κανει δηλαδη μονο οταν το πλακωνεις;;
επισης οσο αναφορα την μετατροπη που σκεφτεσαι διαβασε αυτο
http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?f ... E%B5%CF%81
επισης οσο αναφορα την μετατροπη που σκεφτεσαι διαβασε αυτο
η καριερα ειναι για τους τραγουδιστες......
-
greek4life
- Νικολάκης

ρελαντι μια χαρα, βενζινη δεν μυριζει, καψιμο δεν μυριζει μηπος ειναι κανενα μεσαιο και εχει βγει off...κοιτα πχ....αν παρω την βουλιαγμενις απο παραλιακη και το παω τσιτες μεχρι των κοτσοβολο..(στιν καντινα)..χαχα μεχρι και παπακι με εχει μετα!!....παιδια αν εχω κανει κανενα αρθωγραφικο λαθος...sorry αλλα εχω μεγαλοσει αμερικη και καταλαβαινεται!!!
-
greek4life
- Νικολάκης

παιδια πρεπει να ετοιμαστω για δουλεια!...θα μπω αυριο ξανα!!!
-
greek4life
- Νικολάκης

any way im back!.....με λιγα λογια παιδια νομιζω οτι ειναι θεμα μοτερ!καιρο τωρα σκευτομουν μπας και το πουλισω αλλα με 8-9 χιλιαρικα πας σε αμαξι 10ετιας...!! ενω με ενα 5ρι-6ρι πυστεβω πως θα ειμαι οκ...ξερω μετα το αμαξι το παντρευεσαι, αλλα εγω το εχω παντρευτει εδω και καιρο! 4.000 δεν το δινω!
-
skategeorge
- Νικολάκης

Απλά στο λέω για να το έχεις υπόψιν σου στην αγορά παίζουν πολλά tjet με τιμές γύρω στα 8-9 χιλιάρικα και δεν είναι παραπάνω από 4ετιας. Γενικά δεν την θεωρώ και την καλύτερη ιδέα να κάνεις τέτοιου είδους μετατροπές. Φιλικά 
-
greek4life
- Νικολάκης

το ξερω φιλε μου και εγω θα προτιμουσα να σου πω την αληθεια να μην μπω σε αυτο το τζετζερλε αλλα αν θα αλλαζα αμαξι δεν θα επαιρνα παλι το ιδιο!....το 159 μου αρεσει αλλα πισω ειναι πολυ στριμοκολα για 4πορτο!...εχω βρει μερικα στα 9.000 τα 1.900κιβ αλλα δεν ξερω, μετα λεω....πααααααλι ιταλο! (no offence)
-
Gazofonix
- Administrator

Εν αρχη καλως ηρθες και απο μενα.Επειδη κατι ξερεις λαθος θυμησου οτι δεν υπαρχει abarth μοτερ αλλα ειναι ΟΛΟΙΔΙΟ με το 120αρι T jet απλα φοραει μεγαλυτερη τουρμπινα (vl36 αντι την vl37).Τωρα το να κανεις το οτιδηποτε πανω στο αμαξι σου ειναι χασιμο χρηματων.Παρε 2-3 πραγματα απο πανω του πχ τον ηχο που εχεις στησει και πουλα το 4-5 χιλιαρικα.Οσο φυγει.Στο λεω τελειως φιλικα και μην με παρεξηγησεις.Για να κανει το παραμικρο στο starjet που εχεις θα φας μια περιουσια και αμαξι δεν θα εχεις.Φαντασου οτι για να το κανει τουρμπο μοτερ,εξατμισεις,intercooler,εγκεφαλο (μιας και ο δικος σας δεν περνει remap) και ενα σωρο πραγματακια που τελικα για να τα εχεις θα πρεπει να αγορασεις μια μουρη ολοκληρη.Κοινο..........παει το 3χιλιαρο μεχρι εδω.Ε δεν θα δωσεις λιγο πολυ και κανα 2αρι ακομα σε μηχανικους,ηλεκτρολογους κλπ μαστορες για να το στησεις?
Και μετα?Αντε με την ψυχη στο στομα καθε φορα που θα περνας κτεο η θα σε σταματανε στον δρομο για ελεγχο.Δεν αξιζει με τπτ η ταλαιπωρια.Περνεις ενα t jet μαμα 120αρι και εισαι κουκλος.Και αν θελεις το πας μεχρι και 180 αλογακια με μια τουρμπινα και ενα προγραμμα χωρις να εχει φοβο για τπτ παρα μονο για το ποσο θα σου καιει σε λιτρα βενζινης.
Τωρα για το προβλημα που εχεις.Πες μου αν εχετε αλλαξει μπουζι (μηπως εχετε βαλει πιο θερμα?) και επισης πες μας αν εχετε δοκιμασει να αλλαξετε μια φουσκα θερμοκρασιας εγκεφαλου.Εκεινη δλδ που δινει τα δεδομενα στον εγκεφαλο για το ποση θερμοκρασια εχουν τα νερα ωστε να ρυθμισει τα μειγματα του.
Πιο απλα τσεκαρισε η πες μας αν εχεις τσεκαρει
μπουζι
φουσκα θεμοκρασιας
1ο και 2ο Λαμδα
αν εχετε κανει remap το εργοστασιακο προγραμμα μεσα στην εταιρια η αν δοκιμασατε εναν αλλο εγκεφαλο
Εχει προσεξει να εχει μεγαλη καταναλωση οταν αρχιζει να μην παει βημα?
Εχετε κανει log σε πραγματικες συνθηκες για να παρετε μετρησεις την ωρα που εχει προβλημα?
Και μετα?Αντε με την ψυχη στο στομα καθε φορα που θα περνας κτεο η θα σε σταματανε στον δρομο για ελεγχο.Δεν αξιζει με τπτ η ταλαιπωρια.Περνεις ενα t jet μαμα 120αρι και εισαι κουκλος.Και αν θελεις το πας μεχρι και 180 αλογακια με μια τουρμπινα και ενα προγραμμα χωρις να εχει φοβο για τπτ παρα μονο για το ποσο θα σου καιει σε λιτρα βενζινης.
Τωρα για το προβλημα που εχεις.Πες μου αν εχετε αλλαξει μπουζι (μηπως εχετε βαλει πιο θερμα?) και επισης πες μας αν εχετε δοκιμασει να αλλαξετε μια φουσκα θερμοκρασιας εγκεφαλου.Εκεινη δλδ που δινει τα δεδομενα στον εγκεφαλο για το ποση θερμοκρασια εχουν τα νερα ωστε να ρυθμισει τα μειγματα του.
Πιο απλα τσεκαρισε η πες μας αν εχεις τσεκαρει
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες