Derbi ΠΑΟ - ΟΣΦΠ

Θέματα που αφορούν τον αθλητισμό.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

ΠΑΟ VS ΟΣΦΠ

Poll ended at Mon Apr 19, 2004 8:21 pm

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
9
45%
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
10
50%
ΙΣΟΠΑΛΙΑ ( Χ )
1
5%

Total votes: 20

ILIAS
Νικολάκης
Νικολάκης

Derbi ΠΑΟ - ΟΣΦΠ

Post by ILIAS » Thu Apr 15, 2004 8:21 pm

Ο καιρός φτάνει παιδία για το ΝΤΕΡΜΠΙ που κάποιοι από εμάς περιμένουν εδώ και πολύ καιρό!!!!
(Ειδικά αν έχεις να πάρεις 7 ολόκληρα χρόνια το πρωτάθλημα, όπως εγώ!)

Θα ήθελα τα προγνωστικά σας!!!! Υπέρ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ εννοείται!!!!

ILIAS ABARTH

ILIAS
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by ILIAS » Thu Apr 15, 2004 8:30 pm

Τι έγινε ρε παίδες???? Μας την πέσανε τα γαυράκια ?????

Το σκορ για να μάθετε θα είναι 3 – 0 .- !!!!!! (Έτσι για την ιστορία)
ILIAS ABARTH

DiViNe
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by DiViNe » Thu Apr 15, 2004 9:18 pm

Ασχετα, δεν ασχολουμαι αλλα παντα ημουν παο. Και μεσα στο πασαλιμανι να γουσταρουμε χεχε :shock:
PDT_Armataz_01_23 Because I'm back, yes I'm back, well I'm back in Black!

vagelis
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by vagelis » Fri Apr 16, 2004 9:30 am

βασικα ειναι αναλογα με τα κεφια των διαιτητων
δεν ειμαι τρελος.καψουρης ειμαι

mariagt
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by mariagt » Fri Apr 16, 2004 11:05 am

Νομίζω ότι ο αγώνας της Κυριακής γίνεται μόνο και μόνο για να μάθει ο Ολυμπιακός ποδόσφαιρο.... Για μας είναι τυπικές διαδικασίες, προπόνηση δηλαδή.... :lol:

EFI_PUNTO
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by EFI_PUNTO » Fri Apr 16, 2004 11:44 am

Π Α Ο χωρίς σχόλια..

HGT
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by HGT » Fri Apr 16, 2004 12:10 pm

kala vazelakia min lete megales kouventes, giati kai persy eixate na parete tria apotelesmata gia to prwtathlima, niki isopalia kai itta me diafora goal alla pws ta kaferate den pirate kanena apo ta tria.!!! Persy sas dwsame to prwtathlima (vlepe Katsourani) kai to xasate. Fetos sas dwsame pali allo ena apotelesma tin isopalia (vlepe Laki) ante na doume.. Kalws i kakws oi gayroi ystera apo 7 xronia exoune apoktisei tin nootropia prwtathliti kati pou fanike kai persy. Eidwmen. Ante kante kontres metaksy sas fetos pou mporeite giati erxetai i AEKARA drimyteri. :?

Chameleon
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Chameleon » Fri Apr 16, 2004 1:03 pm

Το σκόρ θα είναι 1-3... Τα τέρματα: Στολτίδης στο 15', Καστίγιο στο 44' και Γεωργάτος στο 77'. Για τον Παναθηναϊκό θα μειώσει ο Μιχαλάκης στο 41'...
Και τέεεεζα τα βαζελάκια...!

Και μην ξεχνάμε.... Έχουμε και το κύπελο, ε..? Άαααλλα γλέντια εκεί...! :twisted:

PUNTOGT2

Post by PUNTOGT2 » Fri Apr 16, 2004 10:40 pm

πες τα ρε chameleon γιατι εχει μαλιασει η γλωσσα μου να τα λεω καθε χρονο τωρα. 7 χρονια το ιδιο βιολι,και να πεις οτι δεν τους τα λεμε?
και αυτοι οι ακατονομαστοι εκειιιιιιιιι πρωτάθλημααααααα.
ρε κοκκινο ειναι παλι

Chameleon
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Chameleon » Fri Apr 16, 2004 11:03 pm

Δεν θέλω να γίνομαι "κοκκινοφρουρός", αλλά αυτοί με αναγκάζουν...
Επειδή μέσα σε όλα έχω κάνει και λίγη δημοσιογραφία, δεν μπορείς να φανταστείς τί κόλπα γίνονται για να πέσει λάσπη... Τα έχω κάνει κι εγώ... :oops: :oops: Θεωρητικά, πάντα..!
:P Αυτοί τώρα νομίζουν πως επειδή δεν θα έχουμε κόσμο, θα είναι ελεύθεροι να κάνουν το παιχνίδι ζούγκλα, και δεν εννοώ μέσα στον αγωνιστικό χώρο ή κατά την είσοδο του πούλμαν όπως το είχαμε κάνει εμείς πέρυσι... Θα προσπαθήσουν να μπάσουν "φιλάθλους" μέσα στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων..! Αλλά δεν ξέρουν κάτι... Πως την αποστολή θα ακολουθούν 2 εικονολήπτες με κάμερες και μέσα στα αποδυτήρια... Φαντάσου να δοκιμάσουν κάτι και να είναι την άλλη μέρα σε όλα τα κανάλια (εντάξει εκτός του Mega και Star...).
:twisted: Και αυτά δεν τα βγάζω απο το μυαλό μου, έχω ακόμα φίλους μέσα σε κανάλι τηλεοπτικό και μου είπε όλα τα παραπάνω.
Πάντως εκτός απο τα παραπάνω, να ευχηθούμε να παιχτεί καλή μπάλα (απο την ομάδα μας φυσικά) και να νικήσει ο καλύτερος (ο Ολυμπιακός μας) ...!!! :twisted: :twisted:

PUNTOGT2

Post by PUNTOGT2 » Sat Apr 17, 2004 2:03 am

φιλε μου να σαι σιγουρος οτι τα ξερω κι εγω απο πρωτο χερι. επεσες σε εργαζομενο σε 2 καναλια. εικονοληπτης κι εγω.

ILIAS
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by ILIAS » Sat Apr 17, 2004 10:55 am

Παιδία το σίγουρο είναι ένα!!!! Ο Παναθηναϊκός θα είναι (και ήδη είναι) ο μεγάλος νικητής!!!!! Αύτο είναι σίγουρο.
{Με τι θα μας κερδίδουν??? Με τον Αλέφαντο?????????}

Ελπίζω όσοι από εμάς αγαπάμε την ομάδα μας να βρεθούμε στο γήπεδο να υποστηρίξουμε και να πανηγυρίσουμε την μεγάλη ΝΙΚΗ του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ!!!!!!!!

Εγω θα βρίσκομαι στην Αλεξάνδρασ από τις 15:30 περίπου και μετά θα ξεσαλώνω στην Θύρα 13!!!!!! Ελπίζω το ATHENS PUNTO CLUB να δώσει το δυναμικό παρών !!!(Χωρίς αυτοκήνιτα!!) See you there boys & girls!!!!
ILIAS ABARTH

ILIAS
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by ILIAS » Sat Apr 17, 2004 11:02 am

Chameleon wrote:Δεν θέλω να γίνομαι "κοκκινοφρουρός", αλλά αυτοί με αναγκάζουν...
Επειδή μέσα σε όλα έχω κάνει και λίγη δημοσιογραφία, δεν μπορείς να φανταστείς τί κόλπα γίνονται για να πέσει λάσπη... Τα έχω κάνει κι εγώ... :oops: :oops: Θεωρητικά, πάντα..!
:P Αυτοί τώρα νομίζουν πως επειδή δεν θα έχουμε κόσμο, θα είναι ελεύθεροι να κάνουν το παιχνίδι ζούγκλα, και δεν εννοώ μέσα στον αγωνιστικό χώρο ή κατά την είσοδο του πούλμαν όπως το είχαμε κάνει εμείς πέρυσι... Θα προσπαθήσουν να μπάσουν "φιλάθλους" μέσα στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων..! Αλλά δεν ξέρουν κάτι... Πως την αποστολή θα ακολουθούν 2 εικονολήπτες με κάμερες και μέσα στα αποδυτήρια... Φαντάσου να δοκιμάσουν κάτι και να είναι την άλλη μέρα σε όλα τα κανάλια (εντάξει εκτός του Mega και Star...).
:twisted: Και αυτά δεν τα βγάζω απο το μυαλό μου, έχω ακόμα φίλους μέσα σε κανάλι τηλεοπτικό και μου είπε όλα τα παραπάνω.
Πάντως εκτός απο τα παραπάνω, να ευχηθούμε να παιχτεί καλή μπάλα (απο την ομάδα μας φυσικά) και να νικήσει ο καλύτερος (ο Ολυμπιακός μας) ...!!! :twisted: :twisted:

Χαίρομε να ακούω και να βλέπω πανικόβητους τους Ολυμπιακούς να προσπαθούν να ρίξουν λάσπη πρίν τον αγώνα. Αν γίνει κάτι από τα παραπάνω οι πρώτοι που θα εναντιωθούν είναι οι φίλοι του ΠΑΟ !!!! Από εκεί και πέρα να ο Γαύρος δεν ξέρει να παίζει μπάλα και φοβάται κλπ τότε ρε παιδία να μασ το πείτε να μην χαραμίσουμε το απόγευμά μας!!!!!
Επίσης είμασταν οι πρώτοι που θέλαμε γαύρους μέσα στο γήπεδο. Αλλα μας την κάνατε.......

Ο καλύτερος Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα κερδίσει!!!
ILIAS ABARTH

Punteas
Νικολάκης
Νικολάκης

...

Post by Punteas » Sat Apr 17, 2004 1:29 pm

vazeli olou tou kosmou enothite... :lol: :lol:

PUNTOGT2

Post by PUNTOGT2 » Sun Apr 18, 2004 12:35 pm

ε ρε τι εχει να γινει ετσι και νικησει ο θρυλοσ μας!!!
βαζελοι κρυφτειτε μετα!!!

Post Reply