2 DIN οθόνη σε Grande Punto.
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- geonomik
- Νικολάκης

Re: 2 DIN οθόνη σε Grande Punto.
καλησπερα grand puntakides εχω φαγοθει και εγω να βαλω οθονη 2din στο δικο μου GP.ξερει κανενας αν υπαρχει ετοιμη η κονσολιτσα ετσι για να μην κοβουμε και ραβουμε. γιατι ουτοσ η αλλος θα δοσουμε παλι λεφτα για να την πατενταρουμε.οποισ εχει βρει κατι ασ το πει να τα κανουμε και εμεις ομορφοτερα.
- GDRIVER
- Τρέχω σε αγώνες.

παιδια καλησπερα. λοιπον τα πραγματα στο δικο μου τωρα εχουν ως εξης. εβγαλα την πολυεστερικη κατασκευη που μου εφτιαξαν επαγγελματίες του χωρου και το ξαναφτιαχνω μονος μου αυτην τη φορα. το μονο προβλημα για να ολοκληρωθει η κατασκευη μου ειναι μονο και μονο να κολλησω στον εξωτερικο σκελετο του στερεοφωνικου μεταλλικα στηριγματα ωστε να βιδωθει εσωτερικα. μολις το τελειωσω αυτη τη φορα θα βγαλω φωτογραφιες. τα πληκτρα του αλαρμ ασρ και τα αλλα μπηκαν ακριβως πανω απο τις ποτηροθηκες.
Last edited by GDRIVER on Wed Apr 20, 2011 2:08 pm, edited 1 time in total.
μιά φορά ονειροναύτης , για πάντα ονειροναύτης
- gieboue
- Έβγαλα το Ν

αναμένουμε με ανυπομονησία!!!GDRIVER wrote:παιδια καλησπερα. λοιπον τα πραγματα στο δικο μου τωρα εχουν ως εξης. εβγαλα την πολυεστερικη κατασκευη που μου εφτιαξαν επαγγελματίες του χωρου και το ξαναφτιαχνω μονος μου αυτην τη φορα. το μονο προβλημα για να ολοκληρωθει η κατασκευη μου ειναι μονο και μονο να κολλησω στον εξωτερικο σκελετο του στερεοφωνικου μεταλλικα στηριγματα ωστε να βιδωθει εσωτερικα. μολις το τελειωσω αυτη τη φορα θα βγαλω φωτογραφιες. τα πληκτρα του αλαρμ ασρ και τα αλλα μπηκαν ακριβως πανω απο τις ποτυροθηκες.
- geonomik
- Νικολάκης

αντε φιλε GDRIVER περιμενω να δω foto να παρουμε καμια ιδεα.
- geonomik
- Νικολάκης

αντε φιλε GDRIVER περιμενουμε να δουμε foto να παρουμε καμια καλη ιδεα.
- GDRIVER
- Τρέχω σε αγώνες.

αμα θελετε βαζω ολοκληρωμενο diy.
- gieboue
- Έβγαλα το Ν

Εννοειτε πως θέλουμε.Περιμενουμε πως και πως!!!!GDRIVER wrote:αμα θελετε βαζω ολοκληρωμενο diy.
- anastazio83
- Μαθαίνω να στρίβω.

Θέλουμε θέλουμε!!!!!!!!!!!!!!
- grandeBILL
- Schumacher

Κανε το καλο !! και ριξτο στο Punto!!
- GDRIVER
- Τρέχω σε αγώνες.

παντως στο diy δε μπορω να βαλω για τη συνδεσμολογια γιατι δεν ειμαι ηλεκτρολογος. το μονο που μπορω να σασ πω ειναι πως προσοχη στην επιλογη τησ οθονης ,να εχει off switch ωστε να σβηνει με 1 πληκτρο. πιστεψτε με πως παραλιγο να αλλαξω μπαταρια αφου μου την αδειασε μια φορα αλλα ευτυχως επαναφορτιστηκε και ειναι μια χαρα. τωρα οι ανταπτορες υπαρχουν αλλα θα σας πω μονο για παιονιρ αφου αυτην την πηγη πηρα. μην χρησιμοποιησετε της ιδιας της παιονιρ γιατι δε θα σας δουλεψει κανενας ,λογκο αφου το gp δεν προοριζοταν για 2 din οθονη. εγω εβαλα εναν universal που προγραμματιστηκε εκεινη τη στιγμη.επισης προσοχη στα χρωματα που θα βαψετε τις προσοψεις. η δικια μου πηγη παιονιρ ειναι μαυρη γυαλιστερη και ετσι δεν εβαψα τις προσοψεις ασημενιες , ενω ηθελα, τις εβαψα μαυρες γυαλιστερες ωστε το βραδυ να μην κανει πολλη αντιθεση.
Last edited by GDRIVER on Tue Apr 26, 2011 1:42 pm, edited 2 times in total.
- forza italia
- Moderator

- grigorosgeo
- Εμαθα να ξεκινάω.

υπαρχουν λυσεις για οθονη χωρις να χαλασεις την κονσολα και χωρις να βγαλεις τα κουμπια απο πανω...
εδω δεν καταλαβαινω τι οθονη ειναι αυτη και πως καταφερε να την χωρεσει ετσι αλλα εκανε πραγματικα πολυ καλη δουλεια! μπορει να ειναι 2 din αλλα με μικροτερες διαστασεις.. αμερικανικες διαστασεις.. γιατι νομιζω οτι δεν ειναι ολες οι 2 din στις ιδιες διαστασεις. και χωρις να κοψει τα κουμπια απο πανω! αυτο ειναι που θελουμε ολοι πιστευω!

και αυτο ειναι κατι κλασσικο και αν κοψεις λιγο την φασα φυρω γυρω και βαλεις την πηγη λιγο πιο μεσα ειναι και αυτη πολυ καλη ιδεα!

ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ειναι αυτο...!

εδω δεν καταλαβαινω τι οθονη ειναι αυτη και πως καταφερε να την χωρεσει ετσι αλλα εκανε πραγματικα πολυ καλη δουλεια! μπορει να ειναι 2 din αλλα με μικροτερες διαστασεις.. αμερικανικες διαστασεις.. γιατι νομιζω οτι δεν ειναι ολες οι 2 din στις ιδιες διαστασεις. και χωρις να κοψει τα κουμπια απο πανω! αυτο ειναι που θελουμε ολοι πιστευω!

και αυτο ειναι κατι κλασσικο και αν κοψεις λιγο την φασα φυρω γυρω και βαλεις την πηγη λιγο πιο μεσα ειναι και αυτη πολυ καλη ιδεα!

ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ειναι αυτο...!

grande punto sporting 1,4 16v

-
Gazofonix
- Administrator

Το 2ο ειναι για να το κλαινε οι ρεγκες.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
Ενημερωτικα (πιθανον και να το ξερετε) εκτος απο 2 din υπαρχουν (περιορισμενες επιλογες) 1.5 DIN. grigorosgeo Οι διαστασεις DIN ή βαση ISO ειναι στανταρ.Δεν αλλαζει ουτε χιλιοστο.
Ενημερωτικα (πιθανον και να το ξερετε) εκτος απο 2 din υπαρχουν (περιορισμενες επιλογες) 1.5 DIN. grigorosgeo Οι διαστασεις DIN ή βαση ISO ειναι στανταρ.Δεν αλλαζει ουτε χιλιοστο.
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες
- grigorosgeo
- Εμαθα να ξεκινάω.

Gazofonix wrote:Το 2ο ειναι για να το κλαινε οι ρεγκες.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
Συμφωνω φιλτατε αλλα στην πρωτη φωτογραφια πως γινεται να χωραει χωρις να κοψει την κονσολα???
grande punto sporting 1,4 16v

-
Gazofonix
- Administrator

Ειναι πηγη που δεν υπαγετε στα πλαισια DIN.Μπορει να την πουλαει σαν 2 Din αλλα κατασκευαστικα ΔΕΝ ειναι.Ειναι "ελευθερων" διαστασεων. 
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες