στησιμο-ελαφρωμα μκ2β hgt
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- GRIGIO
- Schumacher

Re: στησιμο-ελαφρωμα μκ2β hgt
Aπλά να θυμάσαι ενα πράγμα....Για ανθρώπους σαν εσένα (χωρις εμπειρία στο στήσιμο-οχι οτι εγώ εχω καμιά ιδιαίτερη βεβαια) το σωστό στήσιμο απο ανάρτηση ειναι ΕΤΥΧΕ και οχι ΠΕΤΥΧΕ...Δλδ,μπορει να δοκιμάσεις 5 αμορτισέρ αλλά να μην καταλάβεις το ΠΟΙΟ ήταν το καλύτερο και το ΓΙΑΤΙ...Οπως επισης τα ελατήρια...Αααααλλο κεφάλαιο εκει...
ΠΑΤΡΑ----->
http://www.youtube.com/watch?v=HNFwzfgd ... annel_page
http://www.youtube.com/watch?v=KQ1Gmqw15qc
R.I.P Μέλε....
R.I.P Μητσάκο
http://www.youtube.com/watch?v=HNFwzfgd ... annel_page
http://www.youtube.com/watch?v=KQ1Gmqw15qc
R.I.P Μέλε....
R.I.P Μητσάκο
- holiday_st
- Νικολάκης

Παιδια 4χ100 +41 οffset μπαινει στο hgt η θα βρισκει?
tomorrow is just a useless word...
- iceman_n
- Τρέχω σε αγώνες.

το 4χ100 διορθωνεται με μπουλονια μετατροπης καρε...αλλα το 41 οοφσετ μην το βαλεις για μενα...συν οτι μπορει να ακουμπαει και στα μαμα φρενα δεν το ξερω σιγουρα...
απο 37 που ειναι μαμα εως και 30 ειναι μια χαρα...
απο 37 που ειναι μαμα εως και 30 ειναι μια χαρα...
- holiday_st
- Νικολάκης

Οπα γιατι μπερδευτηκα...Το καρε του hgt δεν ειναι 4χ100????
- christosl
- Εμαθα να ξεκινάω.

νομιζω είναι 4χ98
Όπως λέει και ο Μπάμπης : Ειπαμε.Τα κιτρινα ειναι πιο γρήγορα........
Giallo HGT mk2b
Giallo HGT mk2b
- iceman_n
- Τρέχω σε αγώνες.

4x98 ειναι...βαλε μια ωραια ultraleggera σε gun metal χρωμα...ελαφριες και ταιριζουν πολυ...holiday_st wrote:Οπα γιατι μπερδευτηκα...Το καρε του hgt δεν ειναι 4χ100????
- holiday_st
- Νικολάκης

Με το 195/50/15 μικραινει η διαμετρος του τροχου η μεγαλωνει?εννοω σε σχεση με το 185/55/15..εχει κανεις ιδεα?iceman εσυ ultraleggera φορας?στειλε καμια photo αν θες στο mail μου να το δω!
-
Gazofonix
- Administrator

To 185/55/15 ειναι απλα πιο στενο απο το 195/50/15.H διαμετρος ειναι ιδια (αντε να χασεις κανα χιλιοστο ανευ σημασιας) ΑΛΛΑ θα κερδισεις......................κανα 150αρι περιπου.Τα προφιλ που ειναι μισα (τελιωνουν σε 5δλδ) επειδη δεν ειναι τοσο κινησημα σαν νουμερα ειναι πιο ακριβα με σοβαρη διαφορα.(μιλαμε παντα για ακριβως ιδιο λαστιχο)
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες
- iceman_n
- Τρέχω σε αγώνες.

οχι,technomagnesio ζαντα εχω...holiday_st wrote:Με το 195/50/15 μικραινει η διαμετρος του τροχου η μεγαλωνει?εννοω σε σχεση με το 185/55/15..εχει κανεις ιδεα?iceman εσυ ultraleggera φορας?στειλε καμια photo αν θες στο mail μου να το δω!
- holiday_st
- Νικολάκης

Gazofonix wrote:To 185/55/15 ειναι απλα πιο στενο απο το 195/50/15.H διαμετρος ειναι ιδια (αντε να χασεις κανα χιλιοστο ανευ σημασιας) ΑΛΛΑ θα κερδισεις......................κανα 150αρι περιπου.Τα προφιλ που ειναι μισα (τελιωνουν σε 5δλδ) επειδη δεν ειναι τοσο κινησημα σαν νουμερα ειναι πιο ακριβα με σοβαρη διαφορα.(μιλαμε παντα για ακριβως ιδιο λαστιχο)
Nαι γιαυτο ακριβως ρωταω γιατι το 55αρι το βαρανε στα αυτια!απλα με μεγαλυτερο πελμα οσο να ναι θα κοψει λιγο..Αυτο σκευτομαι και μου τη σπαει...
-
Gazofonix
- Administrator

Θα κοψει απειροελαχιστα.Μην σου πω και καθολου αν ειναι πιο ελαφρυ σαν κατασκευη.
Σκεψου ομως και το αλλο.Ποσο καλυτερα θα παταει το αμαξι πανω στο 195/50.Γιατι καλο το ελαφρωμα και οι επιδοσεις αλλα τι να το κανεις αν δεν μπορεις να βγαλεις την δυναμη στον δρομο.
Σκεψου ομως και το αλλο.Ποσο καλυτερα θα παταει το αμαξι πανω στο 195/50.Γιατι καλο το ελαφρωμα και οι επιδοσεις αλλα τι να το κανεις αν δεν μπορεις να βγαλεις την δυναμη στον δρομο.
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες