Περα απο την πλακα.Αυτην θα την βρεις σε 4χ100 και 38offset.Αμα πας για καινουρια........παει το χιλιαρικο μαζι με λαστιχα..............και μτχ αντε να την βρεις.
Ζάντες
Moderator: Puntoclub.gr moderators
-
Gazofonix
- Administrator

Re: Ζάντες
Ε αυτο ειναι μαχαιρια στην καρδια ρε.........ΜΗΝ με χτυπατε εκει που ποναει.Γι αυτην την ζαντα.........θα αλλαζα και ολο το αμαξι.
Περα απο την πλακα.Αυτην θα την βρεις σε 4χ100 και 38offset.Αμα πας για καινουρια........παει το χιλιαρικο μαζι με λαστιχα..............και μτχ αντε να την βρεις.
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες
-
Vandal
- Έβγαλα το Ν

-
Gazofonix
- Administrator

Εμ γι αυτο ΣΕ λεω...........παει το χιλιαρικο...... μαζι με 4 λαστιχα........ 
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες
- blade87
- Εμαθα να ξεκινάω.

χαλαλι αν την βρω να ταιριαζει να ξερανω το σκατο που λενε και θα την παρω ερωτευτηκα. 
PUNTO POWER FOR EVER
- christosl
- Εμαθα να ξεκινάω.

ζάντες OZ ULTRA LEGGERA
ενδιαφέρομαι να βάλω στο punto μου τις ζάντες της OZ, ULTRA LEGGERA σε 16'' διάσταση. ξέρει κανείς αν βγαίνουνε σε τετραμπούλονες ? αλλιώς πως μπορουν να μπούν στο punto μου?
Όπως λέει και ο Μπάμπης : Ειπαμε.Τα κιτρινα ειναι πιο γρήγορα........
Giallo HGT mk2b
Giallo HGT mk2b
-
Gazofonix
- Administrator

christosl σε "μετακομισα" εδω οπου υπαρχει ηδη αρκετα μεγαλο θεμα για ζαντες.
σιγουρα θα βρεις πολλες απαντησεις σε αποροιες που εχεις.
Οσο για την Ζαντα που λες...............πριν μερικα ποστ για αυτες λεγαμε.Καλη αναγνωση.
σιγουρα θα βρεις πολλες απαντησεις σε αποροιες που εχεις.
Οσο για την Ζαντα που λες...............πριν μερικα ποστ για αυτες λεγαμε.Καλη αναγνωση.
- pestilence
- Νικολάκης

Επειδή είδα ότι ψάχνεστε για Ultraleggera, να πω ότι σε site αγγελιών (δεν ξέρω αν επιτρέπεται να δώσω link) βρήκα 7x17 μαζί με λάστιχα 205/45, και η οποία αγγελία έχει αλλαχθεί πριν από 11 ώρες απ'ότι γράφει, οπότε μπορεί και να υπάρχουν ακόμη...Εγώ προσωπικά δεν αλλάζω τις 16άρες του GP μου για 17άρες! Για ρίξτε μια ματιά όποιος ενδιαφέρεται ή ας μου στείλει πμ να δώσω το link!
- speedy gio
- Νικολάκης

καλησπερα παιδες...σε λιγο καιρο θα ειμαι ιδιωκτητης ενος punto sporting mk2 και ηδη εχει κανονιστει να μπει ζαντουλα απο γερμανια με πατουρα.
το θεμα ειναι οτι περιμενουν απο μενα το μεγεθος της πατουρας αλλα δεν γνωριζω αν θα εχω προβλημα στα φτερα.δεν γνωριζω ακομα την μαρκα της ζαντας αλλα εχω δυνατοτητα επιλογης απο 7,5χ16 8χ16 9χ16 ευχαριστω για την βοηθεια προκαταβοληκα
γιωργος
το θεμα ειναι οτι περιμενουν απο μενα το μεγεθος της πατουρας αλλα δεν γνωριζω αν θα εχω προβλημα στα φτερα.δεν γνωριζω ακομα την μαρκα της ζαντας αλλα εχω δυνατοτητα επιλογης απο 7,5χ16 8χ16 9χ16 ευχαριστω για την βοηθεια προκαταβοληκα
γιωργος
- kostas013
- Administrator

ενδεχεται να εχεις...
εγω που αλλαξα ζαντες με απλες αλλες 14αρες παλι αλλα 25αρι οφφσετ οταν ειναι φορτωμενο το αμαξι βρησκει λιγο πισω
οχι στο φτερο απο μεσα τοσο πολυ αλλα στην ενωση που κανει το φτερο με τον προφυλακτηρα
βεβαια εγω πισω εχω και 2μιση ποντους χαμηλωμα!!
επισης αν βαλεις 16αρες... θα σε περνανε και με τα ποδια...
εγω που αλλαξα ζαντες με απλες αλλες 14αρες παλι αλλα 25αρι οφφσετ οταν ειναι φορτωμενο το αμαξι βρησκει λιγο πισω
οχι στο φτερο απο μεσα τοσο πολυ αλλα στην ενωση που κανει το φτερο με τον προφυλακτηρα
βεβαια εγω πισω εχω και 2μιση ποντους χαμηλωμα!!
επισης αν βαλεις 16αρες... θα σε περνανε και με τα ποδια...
Last edited by kostas013 on Mon Feb 06, 2012 2:32 am, edited 1 time in total.
Fiat Punto MK2 5Door HGT Abarth
http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?f ... 91&start=0
ΜΠΑΜΠΗ ΣΕ ΜΙΣΩΩΩΩΩΩΩ........
- rxbkrs
- Τρέχω σε αγώνες.

Καλησπέρα. Καταρχήν, τι πέλμα ελαστικού σκοπεύεις να βάλεις;speedy gio wrote:καλησπερα παιδες...σε λιγο καιρο θα ειμαι ιδιωκτητης ενος punto sporting mk2 και ηδη εχει κανονιστει να μπει ζαντουλα απο γερμανια με πατουρα.
γιωργος
- speedy gio
- Νικολάκης

καλησπερα.
ειμαι σε σκεψη για δυο διαστασεις...205/45/16 και 205/45/15. δεν γνωριζω το οφσετ της ζαντας ακομα για να σας πω ακριβως...η μια θα ειναι σαν της φωτο και η αλλη ειναι keskin 7.5χ16 η 8χ16.

ειμαι σε σκεψη για δυο διαστασεις...205/45/16 και 205/45/15. δεν γνωριζω το οφσετ της ζαντας ακομα για να σας πω ακριβως...η μια θα ειναι σαν της φωτο και η αλλη ειναι keskin 7.5χ16 η 8χ16.

- polatov
- Schumacher

φιλε μου χωρις Offset δεν μπορει να σου πει κανεις τιποτα.εμενα που ειναι μια απλη 15αρα με λαθος offset βρισκει απο μεσα φαντασου.
- kostas013
- Administrator

πολατοφ και εσενα στην ενωση προφυλακτηρα και φτερου ειναι.. καπως πρεπει να το κοψουμε...
χθες με 4 ατομα εβρισκα σε αποτομες αναταραξεις λιγο....
χθες με 4 ατομα εβρισκα σε αποτομες αναταραξεις λιγο....
- polatov
- Schumacher

οχι απο μεσα βρισκει μονο.
πισω βρισκει καροτσα μερικες φορες μπροστα θολο στα τερματα αριστερα δεξια
πισω βρισκει καροτσα μερικες φορες μπροστα θολο στα τερματα αριστερα δεξια
- kostas013
- Administrator

ρε συ για πισω απο μεσα λεω...αν σκυψεις απο κατω θα δεις οτι η ενωση που λεω ειναι πιο μεσα και αυτη βρισκει πρωτη... και εγω νομιζα παλια οτι εβρισκε στο διπλωμα που κανει το φτερο αλλα μαλλον ειναι στην ενωση... οτα μπορεσεις δες το...
μπροστα εμενα με 3 ποντους μια χαρα ειναι...
μπροστα εμενα με 3 ποντους μια χαρα ειναι...