Ατύχημα με υλικές ζημιές μόνο... Που το πάω;;;

Κάντε εδώ τα σχόλια σας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
kyr1980
Νικολάκης
Νικολάκης

Ατύχημα με υλικές ζημιές μόνο... Που το πάω;;;

Post by kyr1980 » Thu Mar 10, 2011 8:31 pm

Καλησπέρα...
Τί καλή δηλαδή;...
2 χρόνια είχαν περάσει από το τελευταίο τρακάρισμα.... Φαίνεται ήταν πολύ....
Θήτης: 16 χρονών κοπελίτσα....
Θύμα: η πουντάρα μου....
Βγαίνοντας από την αυλή μας, σε δρόμο που είναι μονόδρομος, βλέπω αριστέρά παρκαρισμένο. Ευθεία ελεύθερο, και όπως βγαίνω κοιτάω από την νόμιμη κατεύθυνση.... Το κοριτσάκι ήταν αργά όταν φρέναρε, και φρέναρα και εγώ... Σωματικά ευτυχώς όλα καλά. Το 50ράκι έσπασε τροφοδοσία λαδιού και πλαστικά. Το φούντο προφυλακτήρα,φανάρι, προβολάκι, φτερό.... Αν την έβρισκα 10 εκτοστά πιο πριν, θα είχαμε δράματα... PDT_Armataz_01_04
Χωρίς δίπλωμα με το μηχανάκι του αδερφού της, χωρίς να το ξέρει ο ίδιος που σπουδάζει στη Θεσ/νίκη.... Ο οποίος τα 2 τελευταία καλοκαίρια δουλεύει σε μένα.. Οπότε και δεν κάλεσα καμία τροχαία κλπ κλπ. Σιγουρεύτηκα πρώτα ότι είναι 100% καλά, και της είπα να ενημερώσει η ίδια τον αδερφό της για το συμβάν... Και θα έρθει να δηλώσει αύριο, ότι και καλά με τράκαρε αυτός... Υπάρχει και σαν μάρτυρας ο γείτονας.
Το αστείο της όλης υπόθεσης, είναι ότι της έφερα κάτι πανιά από το σπίτι για να σκουπιστεί, και αυτή σκούπιζε το μηχανάκι του αδερφού της :lol: :lol: :lol:

Ερώτηση: Το πούντο είναι 2004 μοντέλο. Παίζουν παλαιώτητες κλπ κλπ;;; Επίσης τα φανάρια έχουν πολυμεριστεί. Πόσο ασφαλές ή μη, είναι να αλλάξω το σπασμένο μόνο; Αξιόπιστο συνεργείο στη Θεσσαλονίκη;; Κατά προτίμιση κάποιο που να αναλαμβάνει τα πάντα με τις ασφαλιστικές....

Religion: The greatest bullshit ever told

Κανένα πρόβατο δε σώθηκε βελάζοντας
Image

Gazofonix
Administrator
Administrator

Re: Ατύχημα με υλικές ζημιές μόνο... Που το πάω;;;

Post by Gazofonix » Thu Mar 10, 2011 11:50 pm

1 μικρο λαθακι εκανες μονο.Δεν την εβαλες να υπογραψει μια δηλωση οτι σε χτυπησε αυτη.Βεβαια εχει και μαρτυρα,ξερεις το αδερφο της κλπ αλλα ποτε δεν ξερεις............Τωρα για παλαιωτητες κλπ ειναι παραξενα τα πραγματα.Κανονικα δεν υσχιει αλλα ουσιαστικα εσυ θες το αμαξι σου οπως ηταν χωρις να πληρωσεις.Μιλας με την ασφαλεια.Τωρα οσο για το φαναρι........δεν ειναι θεμα ασφαλειας αλλα αισθητικο και αποδοσης φωτισμου.Καλυτερα παρε 1 εστω και μτχ σε καλη κατασταση και βαλτο πανω.

Τωρα οσο για το που θα το πας................μαθε αν η ασφαλεια εχει καποιο συνεργαζομενο συνεργειο οπου θα το πας και μετα απλα θα το παρεις ετοιμο χωρις να πληρωσεις τπτ.Εκτος απο το 2ο φαναρι αν το αλλαξεις.
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες :wink:

kyr1980
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by kyr1980 » Fri Mar 11, 2011 11:34 am

Το πουντάκι, είναι το 2ο αμάξι. Το χρησιμοποιώ για αγγαρείες, για s/m κλπ κλπ...
Δεν με απασχολεί να είναι αψεγάδιαστο. Το μόνο που με απασχολεί, είναι να έχει τα μικρότερα λειτουργικά κόστη....
Αν αυτό είχε συμβεί στο ΜΧ-5, θα είχαμε καρδιακά επεισόδια :shock:

Το συνεργείο μου, δεν αναλαμβάνει με τις ασφαλιστικές. Δεν με απασχολεί να πληρώσω, και να τα πάρω μετά από κάποιο διάστημα. Με απασχολεί όμως, ότι θα πρέπει να κάνω 200χλμ πάνε έλα στα γραφεία της ασφαλιστικής κλπ κλπ. Από προηγούμενη εμπειρία, χρειάστηκε να κατέβω 5 φορές από Χαλκιδική για να αποζημειωθώ... Μετάβαση στο συνεργείο- Πραγματογμόμωνας- Παραλαβή- Αποδοχή συμβιβασμού- Πληρωμή επιταγής....
Θέλω να αποφύγω όλη αυτήν την ταλαιπωρεία. Αν γνωρίζεται κάποιο που να αναλαμβάνει, θα ήμουν υπόχρεος
Religion: The greatest bullshit ever told

Κανένα πρόβατο δε σώθηκε βελάζοντας
Image

balantisuno
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by balantisuno » Sat Mar 12, 2011 2:40 pm

Παιδιά όταν με τράκαραν,ο κύριος το παραδέχτηκε ότι έφταιγε
και κάναμε μια δήλωση! :grin:
Μετά από 2 μέρες το πήγα σε ένα συνεργείο δικό μου
και μου το κάνανε χωρίς να δώσω φράγκο από την τσέπη μου. :grin:
Αφού συν εννοήθηκε πρώτα η ασφάλεια με το συνεργείο.
Ο εμπειρογνώμονας ήρθε και το είδε το αμάξι 3 φορές μέχρι να το πάρω! :shock:
το συνεργείο από την ασφάλεια πήρε τα χρήματα μετά από 4 μέρες που μου το έκαναν!
αλλά είχα πολύ τρέξιμο για να τα πάρει το συνεργείο γρήγορα τα λεφτά!

αν θέλετε σας λέω και την ασφάλεια που είχα εκείνη την εποχή!
balantisuno+uniaris=Uno
_______ ______ _______

Post Reply