Mk2/Mk2B - 6άρι Vs 5άρι ποιο είναι πιο γρήγορο??

Κάντε εδώ τα σχόλια σας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
SilverPunto
Schumacher
Schumacher

Re: Mk2/Mk2B - 6άρι Vs 5άρι ποιο είναι πιο γρήγορο??

Post by SilverPunto » Sat Feb 19, 2011 4:13 pm

arpas wrote:Ναι αλλά του Μπάμπη δεν είναι μαμά. Οπότε πιστεύω πως θα είχε ενδιαφέρον ένα πατηματάκι με μκ2β. ;)

Υ.Γ. SilverPunto welcome back :)

Του Crab ειναι μαμα.
Αλλα ο Αλεξ παντα ειναι μπροστα απο ολους.
Ειναι μπροστα στο 400αρι απο μκ2β πρωτο σταδιο.

Σας ευχαριστω για το καλωσορισμα κυριε ΑΡΠΑ......
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Last edited by SilverPunto on Sat Feb 19, 2011 5:52 pm, edited 1 time in total.

punto1410
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by punto1410 » Sat Feb 19, 2011 5:35 pm

τι φοραει το μκ2 του μπαμπη?
Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας.................θα πας εκεί που κοιτάς.......

punto1410
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by punto1410 » Sat Feb 19, 2011 5:41 pm

tashauna wrote:punto1410 πίστεψέ με δεν θέλεις να τα βάλεις με τον γερο GAZOFONIX... το λέει και το nick του ;)
full 2ο σταδιο μκ2 δε φτανει ουτε για να ειναι διπλα σε μαμα 14αρι, ποσο μαλλον με crab οδηγο. Μονο αν ψεκασει το μκ2. Δεν εχουν καμια μα καμια επαφη τα 2 αυτοκινητα.
Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας.................θα πας εκεί που κοιτάς.......

kostas013
Administrator
Administrator

Post by kostas013 » Sat Feb 19, 2011 5:42 pm

υπαρχει παρουσιαση του αυτοκινητου του αν ψαξεις...
Fiat Punto MK2 5Door HGT Abarth

http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?f ... 91&start=0

ΜΠΑΜΠΗ ΣΕ ΜΙΣΩΩΩΩΩΩΩ........:)

CRAB is back...
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by CRAB is back... » Sat Feb 19, 2011 6:12 pm

tashauna wrote:punto1410 πίστεψέ με δεν θέλεις να τα βάλεις με τον γερο GAZOFONIX... το λέει και το nick του ;)

18μετρο 2,4 , 0-100 χλμ 8,2 , 0-400μ 16,08 με 132.5χλμ σε απόλυτη ευθεία και με μια ελαφριά αλλαγή πορείας αναγκαστικά!!!
Ελάφρωμα-σκούπα,μέτρια ελαστικά,μαμά ανάρτηση.

Ελπίζω να σε κάλυψα!!
Image

SilverPunto
Schumacher
Schumacher

Post by SilverPunto » Sat Feb 19, 2011 7:14 pm

Crab is back.........

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Sat Feb 19, 2011 11:25 pm

punto1410 wrote:Μκ2β vs Μκ2α? 2 κολόνες μπροστά το β μαμά-μαμά.
Μκ2β crab vs Μκ2α μαμα? 3 κολόνες μπροστά το β.
Πιστεύω gazofonix αστειευόσουν.
Οχι δεν αστειευωμαι απλα μαλλον δεν προσεξες οτι το δικο μου μπορει να ειναι full σε εσωτερικο και ακομα πιο γεματο χωρο αποσκευων (διρθωνετε ευκολα και γρηγορα αυτο) αλλα δεν ειναι μαμα....................ουτε καν το χρωμα του. :mrgreen:
Φυσικα ακομα και αν βρεθουμε καποτε παρεα ναι θα ανοιξουμε.Ετσι για να φτασουμε πιο γρηγορα στον κυριουλη με την καντινα-σουβλακια.Ουτε στοιχηματα ουτε να φαμε τα μουτρα μας για μια λαλακια και για το πιο ειναι ο βασιλιας της ασφαλτου.Απλα και φιλικα.Μονο ετσι ανοιγω εδω και χρονια.(καποτε βγαζαμε μεροκαμματο απο κοντρες και οχι πατηματακια.)Και δεν το διατυμπανιζω κιολας. PDT_Armataz_01_01
Γνωρισω το αμαξι του crab απο παλαιωτερη κουβεντα που ειχαμε (και οχι μονο) καθως γνωριζει και ο crab το δικο μου.Επι ισεις οροις λοιπον.
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες :wink:

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Sat Feb 19, 2011 11:33 pm

punto1410 wrote: full 2ο σταδιο μκ2 δε φτανει ουτε για να ειναι διπλα σε μαμα 14αρι, ποσο μαλλον με crab οδηγο. Μονο αν ψεκασει το μκ2. Δεν εχουν καμια μα καμια επαφη τα 2 αυτοκινητα.
Δυσκολευομαι πραγματικα να το πιστεψω.Προσωπικα εχω ανοιξει με φιλους με μκ2β sporting και εχουν χασει πασα ιδεα...............και σχεδον ενα αμαξι διαφορα.Και εχουμε ανοιξει απο σταση,απο 2ες,απο 3ες μεχρι και 6ες απο 3000rpm.Οχι τιποτα απλα ετσι για τον χαβαλε μας.Αυτο που ειχε 1-2 πραγματακια πανω εχασε με αξιοπρεπεια.Το αλλο κατα κρατος και με μεγαλη αποροια και των 2 μας. PDT_Armataz_01_03.
Οσο για το ποιος οδηγαει το καθε αμαξι..............αυτο ειναι μεγαλο θεμα.Γι αυτο και στα "δικα μας" πατηματα αλλαξαμε και αμαξια μεταξυ μας με σχεδον ιδια αποτελεσματα. PDT_Armataz_01_01
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες :wink:

CRAB is back...
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by CRAB is back... » Sat Feb 19, 2011 11:47 pm

Gazofonix wrote:
punto1410 wrote: full 2ο σταδιο μκ2 δε φτανει ουτε για να ειναι διπλα σε μαμα 14αρι, ποσο μαλλον με crab οδηγο. Μονο αν ψεκασει το μκ2. Δεν εχουν καμια μα καμια επαφη τα 2 αυτοκινητα.
Δυσκολευομαι πραγματικα να το πιστεψω.Προσωπικα εχω ανοιξει με φιλους με μκ2β sporting και εχουν χασει πασα ιδεα...............και σχεδον ενα αμαξι διαφορα.Και εχουμε ανοιξει απο σταση,απο 2ες,απο 3ες μεχρι και 6ες απο 3000rpm.Οχι τιποτα απλα ετσι για τον χαβαλε μας.Αυτο που ειχε 1-2 πραγματακια πανω εχασε με αξιοπρεπεια.Το αλλο κατα κρατος και με μεγαλη αποροια και των 2 μας. PDT_Armataz_01_03.
Οσο για το ποιος οδηγαει το καθε αμαξι..............αυτο ειναι μεγαλο θεμα.Γι αυτο και στα "δικα μας" πατηματα αλλαξαμε και αμαξια μεταξυ μας με σχεδον ιδια αποτελεσματα. PDT_Armataz_01_01
Είχαμε και στο club ταλέντα....μκ2β μόνο σκούπα και οι 2 και του έκανα 4!!!!Όπως και να έχει εγώ δεν αποκλείω τίποτα.Σου έβαλα και τους χρόνους που κάνει τώρα το αμάξι...μπορείς να βρεις ένα performance box και να μετρήσεις για να δεις που βρίσκεσαι έστω και εικονικά μαζί μου.Στο τετ α τετ πάντως είμαι καλύτερος!! :mrgreen:
Image

polatov
Schumacher
Schumacher

Post by polatov » Sat Feb 19, 2011 11:55 pm

εεεεεεεεεεεεεεεε ειπαμε ρε!!!!!λιγο free αλλα εδω μιλαμε για 5αρι 6αρι...
crab is always in front not back!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχα!
"Competition reduces competitors"
ImageImageImage
Image

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Sat Feb 19, 2011 11:58 pm

Ok αφου δηλωνεις οτι εισαι καλυτερος............δεχομαι την ηττα απο τωρα.Δεν εχω λογο να φαω ουτε συμπλεκτες ουτε διαφορικα ουτε τπτ περισσοτερο απο μια γυρα σουβλακια παρεα με μπυρες. :mrgreen:

CRAB is back...
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by CRAB is back... » Sun Feb 20, 2011 12:04 am

Gazofonix wrote:Ok αφου δηλωνεις οτι εισαι καλυτερος............δεχομαι την ηττα απο τωρα.Δεν εχω λογο να φαω ουτε συμπλεκτες ουτε διαφορικα ουτε τπτ περισσοτερο απο μια γυρα σουβλακια παρεα με μπυρες. :mrgreen:
Στο τετ α τετ εννοώ στην διαδικασία της κόντρας.Υπάρχει και εκεί διαθέσιμος χρόνος.... :mrgreen:
Το φαγοπότι είναι κερασμένο από τώρα από από τους εδώ puntoclubites!!!Κοπιάστε....

υ.γ Polatov έχεις δίκιο φίλος!!
Image

SilverPunto
Schumacher
Schumacher

Post by SilverPunto » Sun Feb 20, 2011 2:46 pm

Τι λες μωρε κερασμενο.....
ΕΧΕΙΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ Δ.Ν.Τ.

:) :)

Post Reply