Που πήγαν τα πμ?

Εδώ μέσα ξεσαλώστε!!!

Moderator: Puntoclub.gr moderators

colin_d
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Re: Που πήγαν τα πμ?

Post by colin_d » Sat Feb 19, 2011 5:00 pm

dimnim wrote:Θα μπορούσες να ενημερώσεις τουλάχιστον για το τι πρόκειται να κάνεις έτσι ώστε πολλοί από εμάς να πάρουμε όσες πληροφορίες έχουμε εκεί μέσα και να τις αποθηκεύσουμε κάπου αλλού.
Τηλέφωνα,διευθύνσεις ονόματα όλα χάθηκαν!!!Είναι απαράδεκτο το ότι απλά τα έσβησες χωρίς να μας πεις το οτιδήποτε.
Εντάξει, δεν έκανε και κάποιο φόνο ο orange. Τηλέφωνα και διευθύνσεις εγώ κρατάω σε χαρτί, ούτε καν στο pc μου μέσα, πες αύριο-μεθαύριο πέφτει ο σέρβερ χτύπα ξύλο. Ή πες ότι τα έχεις σε ένα excel στο pc και καίγεται ο σκλήρος ξαναχτύπα ξύλο, χαρτάκι και πάλι χαρτάκι. Μισό φταίξιμο στον orange, αλλά και μισό δικό σου, νομίζω 8)

Ρε δε δουλεύει το ποντίκι να 'ουμ
Image

dimnim
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by dimnim » Sat Feb 19, 2011 5:45 pm

colin_d wrote:Εντάξει, δεν έκανε και κάποιο φόνο ο orange. Τηλέφωνα και διευθύνσεις εγώ κρατάω σε χαρτί, ούτε καν στο pc μου μέσα, πες αύριο-μεθαύριο πέφτει ο σέρβερ χτύπα ξύλο.
Δεν είπα ότι έκανε φόνο.Μια ενημέρωση όμως δεν νομίζω ότι ήταν δύσκολο να κάνει.
Επίσης έχω πάψει να χρησιμοποιώ χαρτί εδω και αρκετά χρόνια,λόγο επαγγέλματος.
Για μένα πιο πιθανό είναι να χάσω το χαρτί στο οποίο θα το γράψω παρά να πέσει ο server.
Όταν μιλάς στο Θεό είναι προσευχή.
Όταν σου μιλάει ο Θεός είναι παράνοια.

Fiat Grande Punto 1.4 95HP 5D (13/01/2010)

Giorgis_thess
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by Giorgis_thess » Sat Feb 19, 2011 10:50 pm

dimnim wrote:
colin_d wrote:Εντάξει, δεν έκανε και κάποιο φόνο ο orange. Τηλέφωνα και διευθύνσεις εγώ κρατάω σε χαρτί, ούτε καν στο pc μου μέσα, πες αύριο-μεθαύριο πέφτει ο σέρβερ χτύπα ξύλο.
Δεν είπα ότι έκανε φόνο.Μια ενημέρωση όμως δεν νομίζω ότι ήταν δύσκολο να κάνει.
Επίσης έχω πάψει να χρησιμοποιώ χαρτί εδω και αρκετά χρόνια,λόγο επαγγέλματος.
Για μένα πιο πιθανό είναι να χάσω το χαρτί στο οποίο θα το γράψω παρά να πέσει ο server.
Αλλα +1000

Οπότε στο σύνολο +2000

Χειρότερο πράγμα από το χαρτί δεν υπάρχει εν έτη 2011

Orange
Schumacher
Schumacher

Post by Orange » Sun Feb 20, 2011 1:15 pm

Ρε παιδια ελεος να πουμε.....
Τα μηνυματα max που διαχειριζετε το inbox σας, ηταν σαραντα μεχρι πριν καποιο καιρο και τωρα τα εκανα 150.....
Μετα απο αυτο το νουμερο και πριν, μετα απο 40 πμ στα εισερχομενα, τα μυνηματα διαγραφονται αυτοματα οπως αναφερα, αλλα κανεις δε μπηκε στον κοπο να το κατανοησει....!!!
Και δευτερο, δε καταλαβα, καναμε κανα συμβολαιο, οτι ειμαστε υποχρεωμενοι να κραταμε κανα αρχειο για τους χρηστες ή ειδε κανενας στους κανονες συμπεριφορας και χρησης τουτου 'δω του forum να αναφερετε κατι τετοιο??

Τα πμ μας δινουν μια δυνατοτητα επικοινωνιας εδω μεσα, για μια αλφα χρονικη στιγμη και τιποτα παραπανω.Δεν ειναι θυριδα χρηματοκιβωτιου ουτε το ημερολογιο filofax organizer μας.

Λουκετο, μιας και δεν εχει πραγματικα κανενα λογο υπαρξης η εν λογο συζητηση.
Image

Locked