P.A.D.R.C wrote:Kαι η απαντηση ειναι απλη..να πας αργα .Αλλα δεν το κανει κανεις..GRIGIO wrote:
Οσο για την ασφαλτο.....ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΙΣΤΗ...Αυτο το πραγμα απο Κορινθο μεχρι Πατρα δεν λεγεται Εθνικη οδΟς...Εθνική αιδός θα έπρεπε να λεγεται...Μια λωριδα ανα κατεύθυνση π χωριζονται με λαστιχενια κολωνακια...Επισης γυαλισμενη ασφαλτος,τουμπια,μπαλώματα,λακούβες...Ενας οδηγος λοιπον που δεν ξερει να οδηγαει καλα και βγαινει σε αυτο το δρομο ειναι υποψήφιος για θανατο...
Απο την αλλη και η παλιά εθνικη απο Αίγιο μεχρι Πατρα χρησιμοποιείται απο τα φορτηγα των εργων με αποτελεσμα να ειναι γεματη κοκκινόχωμα,λακούβα,πέτρα και να μην παρέχει τη στοιχειώδη ασφάλεια....
Απο εμπειριες αρκετες και σιγουρα περισσοτερες απο τους περισσοτερους σας με 3ψηφια "ανω" νουμερα.
Οσο για τον εγχρωμο δεν θα μιλησω γιατι ειμαι ρατσιστης και εθνικιστης..Με το 99% αυτων
Ναι,οκ,πας αργα....Αυτο το ξερουμε...Αλλα το ξερω εγώ πχ που εχω γραψει 145000 χλμ στο πουντακι...Ενας οδηγος μερικών μηνών που νομιζει οτι ελεγχει την κατάσταση θα την πατήσει....ΔΥΣΤΥΧΩΣ
Οσο για τους εγχρωμους δηλώνω και εγώ ρατσιστής και εθνικιστής....