Ελληνικη οικονομικη κριση....
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- Orange
- Schumacher

Re: Ελληνικη οικονομικη κριση....
Μισθο 1200 ευρω, ουτε κατα διανοια.
Αλλιως φορολογητε τα 15.000 ετησιο σε 9.000.000 πλυθυσμο, αλλιως τα δισεκατομμυρια στους χιλιους.....
Αλλιως φορολογητε τα 15.000 ετησιο σε 9.000.000 πλυθυσμο, αλλιως τα δισεκατομμυρια στους χιλιους.....

- Orange
- Schumacher

Τα μισα να ΄ναι αληθεια.....
http://www.youtube.com/watch?v=AzlU1Wx5LEw&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=AzlU1Wx5LEw&NR=1

- Orange
- Schumacher

Κρισης συνεχεια....
Ειμαι ελευθερος επαγγελματιας πλεον, απο το 2005...
"Ανοιξα" την επιχειρηση μου, μιας και λογο ηλικιας πλεον, δε μπορουσα να βρω δουλεια, λογο οτι θα μου διναν υψηλες αποδοχες...!!!(προυπηρεσια, ηλικια...)....
Στις 28 Δεκεμβριου λοιπον του 2004, εκανα εναρξη της επιχειρησης....
Απο τοτε το Ελληνικο κρατος με κυνηγαει με περεωση, αξιας 500 ευρω, για τις τρεις πρωτες μερες του 2004, τις οποιες μαλιστα, δεν εχω καμια απολυτος εμπορικη δραστηριοτητα...!!
Ουτε αγορασα κατι, ουτε πουλησα κατι.
Φυσικα δεν το πληρωσα...
Εφτασα φετος, να συνεχισουν να με ενοχλουν με περεωση, μονο που αυτην την φορα το ποσο εφτασε στις 2500 ευρω, για το συνολο των ετων της εμπορικης-επιχειρηματικης μου δραστηριοτητας...
Φυσικα, ουτε κι αυτο το εχω πληρωσει...
Ολα αυτα τα ετη, εχω φορολογια εισοδηματος, απο 1500 ευρω το πρωτο ετος, μεχρι 3500 ευρω περσυ για γελεια εισοδηματα.
Εφτασα φετος να καλουμε να πληρωσω 9500 ευρω, για καθαρο εισοδημα 42000....!!!...
ποσο που του χρονου με τα νεα μετρα, θα φτανει τα 15000~16000 ευρω περιπου, χωρις φυσικα να συνυπολογισω οποιαδηποτε αυξηση κερδων μου, λογο αναπτυξης μου και λογο ανατιμησεων πρωτων υλων που κανω χρηση....!!!
Λογικο, δε λεω....
Και εκει που σκεφτομουν ολα αυτα, πεφτω πανω στο παρακατω:
"δεν λένε κουβέντα για τους εφοπλιστές ή τις παράκτιες εταιρείες που, με βάση τους νόμους της Χούντας, εξαιρούνται από κάθε φορολογία"
Tο αρθρο ειναι αποκαλυπτικο και για τις μεγαλες επιχειρησεις καθως και για την μεγαλη πληγη της Ελλαδα, τις τραπεζες....
http://www.sek-ist.gr/EA/home.php?article_ID=3425
Πληρωνε λεβεντη λαε, "που τα φαγαμε μαζι"....
Πληρωνε τα δανεια των μεγαλων, που γιναν για την αναπτυξη του τοπου, περνοντας και αλλα δανεια, ενοσο οι μεγαλοι που τα μασαν, ειναι στα Cayman και πινουν εις υγειων των κοροιδων (εμας δηλαδη) τις pina colada τους....
Ειμαι ελευθερος επαγγελματιας πλεον, απο το 2005...
"Ανοιξα" την επιχειρηση μου, μιας και λογο ηλικιας πλεον, δε μπορουσα να βρω δουλεια, λογο οτι θα μου διναν υψηλες αποδοχες...!!!(προυπηρεσια, ηλικια...)....
Στις 28 Δεκεμβριου λοιπον του 2004, εκανα εναρξη της επιχειρησης....
Απο τοτε το Ελληνικο κρατος με κυνηγαει με περεωση, αξιας 500 ευρω, για τις τρεις πρωτες μερες του 2004, τις οποιες μαλιστα, δεν εχω καμια απολυτος εμπορικη δραστηριοτητα...!!
Ουτε αγορασα κατι, ουτε πουλησα κατι.
Φυσικα δεν το πληρωσα...
Εφτασα φετος, να συνεχισουν να με ενοχλουν με περεωση, μονο που αυτην την φορα το ποσο εφτασε στις 2500 ευρω, για το συνολο των ετων της εμπορικης-επιχειρηματικης μου δραστηριοτητας...
Φυσικα, ουτε κι αυτο το εχω πληρωσει...
Ολα αυτα τα ετη, εχω φορολογια εισοδηματος, απο 1500 ευρω το πρωτο ετος, μεχρι 3500 ευρω περσυ για γελεια εισοδηματα.
Εφτασα φετος να καλουμε να πληρωσω 9500 ευρω, για καθαρο εισοδημα 42000....!!!...
ποσο που του χρονου με τα νεα μετρα, θα φτανει τα 15000~16000 ευρω περιπου, χωρις φυσικα να συνυπολογισω οποιαδηποτε αυξηση κερδων μου, λογο αναπτυξης μου και λογο ανατιμησεων πρωτων υλων που κανω χρηση....!!!
Λογικο, δε λεω....
Και εκει που σκεφτομουν ολα αυτα, πεφτω πανω στο παρακατω:
"δεν λένε κουβέντα για τους εφοπλιστές ή τις παράκτιες εταιρείες που, με βάση τους νόμους της Χούντας, εξαιρούνται από κάθε φορολογία"
Tο αρθρο ειναι αποκαλυπτικο και για τις μεγαλες επιχειρησεις καθως και για την μεγαλη πληγη της Ελλαδα, τις τραπεζες....
http://www.sek-ist.gr/EA/home.php?article_ID=3425
Πληρωνε λεβεντη λαε, "που τα φαγαμε μαζι"....
Πληρωνε τα δανεια των μεγαλων, που γιναν για την αναπτυξη του τοπου, περνοντας και αλλα δανεια, ενοσο οι μεγαλοι που τα μασαν, ειναι στα Cayman και πινουν εις υγειων των κοροιδων (εμας δηλαδη) τις pina colada τους....

- Orange
- Schumacher

Το κερασακι φυσικα στην τουρτα, ειναι ο ΦΠΑ 23%, που οσονουπο φλερταρει και να φτασει και 25%, λιαν συντομος....
Οποτε εχουμε ενα 38% απο το εισοδημα, συν ενα 25% ΦΠΑ και φτανουμε στα 63% "φανερων" φορων, που παρακρατει το ελεεινο κρατιδιο, απο τους περισσοτερους σταφυδιασμενους πλεον απο το αρμεγμα, πολιτες του.
Και φερε καρυδια απο την τουρκια και τα δικα μας αστα να σαπιζουν πανω στα καστανοδεντρα, στις πλαγιες του Ολυμπου.
Φερε αλβανους Ρουμανους Βουλγαρους σκοπιανους Πακιστανους και δε ξερω 'γω τι αλλο, να δουλεψουν εδω, σαν "φτηνα" εργατικα και αστους να βγαζουν το μεροκαματο τους καθε μηνα εξω στα κρατη τους.
Αφησε και τους μεγαλους εργοστασιαρχες, μεγαλοεπιχειρηματιες (εισηγμενων φυσικα...!!!) να κανουν "διαπλατυνση" δραστηριοτητων στα βαλκανικα κρατη....λες και γυρισε ποτε κατι πισω....να στηριξουμε και τα σκοπια και την αλβανια δηλαδη, οχι τιποτα αλλο....
Αααα...
Και τσιμουδια για τον ορυκτο μας πλουτο, σε κανενα πιθηκο πολιτη μας.
Αλλωστε ειναι ποιο ευκολο να τα δωσουμε στους ξενους ετσι, παρα αμα γνωριζουν ολοι τι εχει η Ελλαδα....περα απο τους απατεωνες δημοσιους υπαλληλους και τους φοροφυγαδες πολιτες της...
Καλο το παρτυ, δε λεω.
Οποτε εχουμε ενα 38% απο το εισοδημα, συν ενα 25% ΦΠΑ και φτανουμε στα 63% "φανερων" φορων, που παρακρατει το ελεεινο κρατιδιο, απο τους περισσοτερους σταφυδιασμενους πλεον απο το αρμεγμα, πολιτες του.
Και φερε καρυδια απο την τουρκια και τα δικα μας αστα να σαπιζουν πανω στα καστανοδεντρα, στις πλαγιες του Ολυμπου.
Φερε αλβανους Ρουμανους Βουλγαρους σκοπιανους Πακιστανους και δε ξερω 'γω τι αλλο, να δουλεψουν εδω, σαν "φτηνα" εργατικα και αστους να βγαζουν το μεροκαματο τους καθε μηνα εξω στα κρατη τους.
Αφησε και τους μεγαλους εργοστασιαρχες, μεγαλοεπιχειρηματιες (εισηγμενων φυσικα...!!!) να κανουν "διαπλατυνση" δραστηριοτητων στα βαλκανικα κρατη....λες και γυρισε ποτε κατι πισω....να στηριξουμε και τα σκοπια και την αλβανια δηλαδη, οχι τιποτα αλλο....
Αααα...
Και τσιμουδια για τον ορυκτο μας πλουτο, σε κανενα πιθηκο πολιτη μας.
Αλλωστε ειναι ποιο ευκολο να τα δωσουμε στους ξενους ετσι, παρα αμα γνωριζουν ολοι τι εχει η Ελλαδα....περα απο τους απατεωνες δημοσιους υπαλληλους και τους φοροφυγαδες πολιτες της...
Καλο το παρτυ, δε λεω.

-
Gazofonix
- Administrator

Σκεψου μονο 1 πραγμα.Το Ελληνικο κρατος τα μονα εσοδα που εχει ειναι.....................οι φοροι.Ειμαστε ενα παρασιτικο κρατος το οποιο θεωρει βαρια βιομηχανια τον τουρισμο
και ακομα και αυτο δεν το κανει σωστα.Καλουμαστε μια ζωη να πληρωνουμε φορους αμμεσους και εμμεσους προκυμενου να τρεφονται οι εκαστοτε καρεκλοκενταυροι και οι φαμιλιες τους.Σημερα εχουμε φτασει στο χειροτερο σημειο.Οι φοροι πλεον μπορουν να χαρακτηριζονται χαρατσια και εμεις πρεπει να πληρωσουμε αυτα που κλεψαν αλλοι.Και κανενας τους δεν φοβατε να κυκλοφορει στον δρομο!!!!
Το ερωτημα ομως ειναι αλλο.ΕΜΕΙΣ τι κανουμε?Γιατι δεν αποτελει δικαιολογια το οτι εμεις τους ψηφισαμε.
Το ερωτημα ομως ειναι αλλο.ΕΜΕΙΣ τι κανουμε?Γιατι δεν αποτελει δικαιολογια το οτι εμεις τους ψηφισαμε.
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες
-
DrVag
- Έβγαλα το Ν

Η τρομοκρατία των ΜΜΕ για χρεωκοπία τησ χώρας καταστροφή εισοδήματος κλπ φίλε gazofonix κρατάει τον κόσμο δεμένο και δεν αντιδρά. Και όταν βγαίνει στους δρόμους τότε εμφανίζονατι οι "τρομοκράτες" και καίνε μια τράπεζα με τέσσερις ανθρώπους μέσα και αμαυρώνεται όλο το νόημα της διαδήλωσης. Δυστυχώς ο ραγιαδισμός που τόσα χρόνια καλλιεργούν οι πολιτικοί μας μας έφτασαν εκεί. Σε ένα κράτος που παράγει μόνο διευθυντές και προέδρους πάσης φύσεως κάποια στιγμή ο κόσμος θα ξεσηκωθεί και τότε αλλοίμονο τους. Το κακό είναι οτι μάλλον θα αργήσει αυτή η ώρα.
Punto mk2b 1.4 16v emotion 234.000kms: ΘΑ ΤΟ ΦΤΑΣΩ 1.000.000kms
Είμαι προδότης. Το παραδέχομαι. Έχω αμάξι group VAG
Είμαι προδότης. Το παραδέχομαι. Έχω αμάξι group VAG
- arpas
- Τρέχω σε αγώνες.

Για να αντιδράσει ο κόσμος θα πρέπει να γνωρίζει την ιστορία του, να είναι πολιτικοποιημένος και όχι κομματικοποιημένος, να έχει το θάρρος της γνώμης του και να μη βάζει την ουρά στα σκέλια ακόμα και αν τον ταϊζουν ενα ξεροκομματο.......
Καλη η δημοκρατια, αλλα διαφερει απο την οχλαγωγια. Εκει καταληξαμε ομως γιατι εχουμε γεμισει με ανθρωπους-φυτα, με εγκεφαλο σε αναπηρικο καροτσακι οι οποιοι πεφτουν πολυ ευκολα θυματα χειραγωγησης... Γι αυτο λεω οτι μας κυβερνουν αυτοι που μας αξιζουν και γι αυτο οι ΤΕΛΥΤΑΙΟΙ σε αυτη τη χωρα εχουν γινει και γινονται καθημερινα ΠΡΩΤΟΙ...
Ολοι αυτοι οι λογοι με κανουν να ειμαι εξαιρετικα απαισιοδοξος για το μελλον μας ως κοινωνια και ως εθνος....
Ενας λογος παραπανω που υποστηριζω τα παραπανω ειναι οτι λογω δουλειας ερχομαι σε επαφη με ατομα των νεοτερων γενιων (απο γυμνασιο μεχρι φοιτητες) και πραγματικα απογοητευομαι...
Καλη η δημοκρατια, αλλα διαφερει απο την οχλαγωγια. Εκει καταληξαμε ομως γιατι εχουμε γεμισει με ανθρωπους-φυτα, με εγκεφαλο σε αναπηρικο καροτσακι οι οποιοι πεφτουν πολυ ευκολα θυματα χειραγωγησης... Γι αυτο λεω οτι μας κυβερνουν αυτοι που μας αξιζουν και γι αυτο οι ΤΕΛΥΤΑΙΟΙ σε αυτη τη χωρα εχουν γινει και γινονται καθημερινα ΠΡΩΤΟΙ...
Ολοι αυτοι οι λογοι με κανουν να ειμαι εξαιρετικα απαισιοδοξος για το μελλον μας ως κοινωνια και ως εθνος....
Ενας λογος παραπανω που υποστηριζω τα παραπανω ειναι οτι λογω δουλειας ερχομαι σε επαφη με ατομα των νεοτερων γενιων (απο γυμνασιο μεχρι φοιτητες) και πραγματικα απογοητευομαι...
- Orange
- Schumacher

Μπαμπη εξ ου και η οργη μου....
Ο κοσμος δεν εχει καταλαβει τι ειναι αυτο το δανειο που πληρωνουμε και που.
Δεν εχει κατανοησει ποιοι ειναι οι πραγματικοι δανιοληπτες και ποιοι πληρωνουν στην τελικη...
Δε νοητε να φτιαχνουν καραβια οι εφοπλιστες, αξιας εκατονταπλασιας των κερδων που παρουσιαζουν φετος πχ και να μην φορολογουντε μαλιστα, επι των κερδων τους....
Κι οταν λεω οτι εκει πανε τα δανεια μας και μαλιστα καλουμαστε εμεις ο λαος να τα πληρωνουμε διπλα, ολοι μου λενε για την αναπτυξη του τοπου.
Μα ποια αναπτυξη...
Και μη πει κανεις οτι ολα τα δανεια πανε στις πληρωμες των δημοσιων γιατι πλεον ειναι φανερη και η πορεια που εχουν χαραξει οι πολιτικοι μας, για τον συγκεκριμενο τομεα.
Οχι ρε συ μαστορα να πληρωνω εγω ο απλος καθημερινος πολιτης παραπανω απο τα μισα που βγαζω καθε χρονο και να ΄σεις εφοπλιστες, βιομηχανους, μεγαλοεταιριες, τραπεζες και πολυεθνικες, να πληρωνουν απο μηδεν, μεχρι 25% φορους.....και να καλουμε περαν οποιων προσοπικων δανειων, να πληρωνω και τα δικα τους φεσια, για την αναπτυξη μου...
Ποια αναπτυξη μου?
Αυτη που θα μεκανει να κλεισο το μαγαζακι μου και να παω να δουλευω για 300~400 ευρω στους προαναφερθεν "κυριους"?
Και για ποιον?
Για να κερδιζουν αυτοι περισσοτερα?
Εμεις τι μπορουμε να κανουμε?
Απλο...
Μη ξαναψωνισεις αμαξι...
Μη ξαναψωνισεις τηλεοραση, στερεο, ψυγειο, κουζινα και οτιδηποτε ειναι εισαγωγης.
Αγοραζε μονο Ελληνικα προιοντα και επεμενε για αυτο.
Δε βρισκεις λεμονια Ελληνικα?
Αλλαξε σουπερ μαρκετ.
Μην ψωνιζεις σε ξενες πολυεθνικες, οσο καλες προσφορες και να εχουν.
Αποδεδειγμενο οτι τα προιοντα τους ειναι μουφα κι εχουν ημερομηνια ληξης....
Praktiker, Lidl, Ikea, MediaMarkt και δε ξερω ΄γω ποιον αλλο.
Προτιμησε Ελληνικες επιχειρησεις, ανεξαρτητου μεγεθους.
Μην περνεις δανεια.
Μην χρησιμοποιεις πιστωτικες καρτες.
ΜΗ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ σε περιπτερα, ψιλικατζιδικα....
ΖΗΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, απο τους γιατρους....
Δουλευε μαυρα....!!!Αποδεδειγμενα πλεον, ειναι γνωστο οτι δεν προκητε να δουμε συνταξη....
Ομοιος, ποσες φορες εκανες χρηση ιατρων του ταμειου σου....
Μη πληρωνεις περεωση....
Κανε μεγαλους διακανονισμους σε φορολογια εισοδηματος....αφου πλεον ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ χρηματα...
Μπορει να γραφω μεχρι το πρωι κι ακομα να μην τελειωσω...
Το θεμα ομως ειναι οχι το τι μπορει να κανουμε και σε προσωπικο, αλλα και σε ομαδικο επιπεδο, αλλα κατα ποσο ειμαστε ετοιμοι να το πραξουμε....
Ο κοσμος δεν εχει καταλαβει τι ειναι αυτο το δανειο που πληρωνουμε και που.
Δεν εχει κατανοησει ποιοι ειναι οι πραγματικοι δανιοληπτες και ποιοι πληρωνουν στην τελικη...
Δε νοητε να φτιαχνουν καραβια οι εφοπλιστες, αξιας εκατονταπλασιας των κερδων που παρουσιαζουν φετος πχ και να μην φορολογουντε μαλιστα, επι των κερδων τους....
Κι οταν λεω οτι εκει πανε τα δανεια μας και μαλιστα καλουμαστε εμεις ο λαος να τα πληρωνουμε διπλα, ολοι μου λενε για την αναπτυξη του τοπου.
Μα ποια αναπτυξη...
Και μη πει κανεις οτι ολα τα δανεια πανε στις πληρωμες των δημοσιων γιατι πλεον ειναι φανερη και η πορεια που εχουν χαραξει οι πολιτικοι μας, για τον συγκεκριμενο τομεα.
Οχι ρε συ μαστορα να πληρωνω εγω ο απλος καθημερινος πολιτης παραπανω απο τα μισα που βγαζω καθε χρονο και να ΄σεις εφοπλιστες, βιομηχανους, μεγαλοεταιριες, τραπεζες και πολυεθνικες, να πληρωνουν απο μηδεν, μεχρι 25% φορους.....και να καλουμε περαν οποιων προσοπικων δανειων, να πληρωνω και τα δικα τους φεσια, για την αναπτυξη μου...
Ποια αναπτυξη μου?
Αυτη που θα μεκανει να κλεισο το μαγαζακι μου και να παω να δουλευω για 300~400 ευρω στους προαναφερθεν "κυριους"?
Και για ποιον?
Για να κερδιζουν αυτοι περισσοτερα?
Εμεις τι μπορουμε να κανουμε?
Απλο...
Μη ξαναψωνισεις αμαξι...
Μη ξαναψωνισεις τηλεοραση, στερεο, ψυγειο, κουζινα και οτιδηποτε ειναι εισαγωγης.
Αγοραζε μονο Ελληνικα προιοντα και επεμενε για αυτο.
Δε βρισκεις λεμονια Ελληνικα?
Αλλαξε σουπερ μαρκετ.
Μην ψωνιζεις σε ξενες πολυεθνικες, οσο καλες προσφορες και να εχουν.
Αποδεδειγμενο οτι τα προιοντα τους ειναι μουφα κι εχουν ημερομηνια ληξης....
Praktiker, Lidl, Ikea, MediaMarkt και δε ξερω ΄γω ποιον αλλο.
Προτιμησε Ελληνικες επιχειρησεις, ανεξαρτητου μεγεθους.
Μην περνεις δανεια.
Μην χρησιμοποιεις πιστωτικες καρτες.
ΜΗ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ σε περιπτερα, ψιλικατζιδικα....
ΖΗΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, απο τους γιατρους....
Δουλευε μαυρα....!!!Αποδεδειγμενα πλεον, ειναι γνωστο οτι δεν προκητε να δουμε συνταξη....
Ομοιος, ποσες φορες εκανες χρηση ιατρων του ταμειου σου....
Μη πληρωνεις περεωση....
Κανε μεγαλους διακανονισμους σε φορολογια εισοδηματος....αφου πλεον ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ χρηματα...
Μπορει να γραφω μεχρι το πρωι κι ακομα να μην τελειωσω...
Το θεμα ομως ειναι οχι το τι μπορει να κανουμε και σε προσωπικο, αλλα και σε ομαδικο επιπεδο, αλλα κατα ποσο ειμαστε ετοιμοι να το πραξουμε....

-
Gazofonix
- Administrator

Ειναι πολλα μαζι.Δυστιχος εχουμε μπει σε ενα απιστευτο λουκι.Χρεωμενοι ολοι μεχρι τον λαιμο σκυβουμε το κεφαλι.Αμα χρωστας μεχρι και τις καλτσες σου επειδη της πηρες με δανειο γιατι............στο δωσανε ευκολα και με "ευνοικους" ορους πως μπορεις να βγεις στον δρομο να φωναξεις?Δεν κανει τπτ.Καθεσε απεναντι απο ενα χαζοκουτι και βλεπεις reality χανοντας το real-time της ζωης σου.Αυτο θελαν αυτο καταφεραν.3ος παγκοσμιος πολεμος?Πιος ειπε οτι πρεπει να πεσει εστω και μια σφαιρα.Σε σκωτονει οικομονικα.Σε λιγο καιρο θα παρακαλας να σε παρει καποιος για 300 € ton μηνα.
Οσο για το Ελληνικο προιον?Ειπαρχει και η αλλη οψη του νομισματος.Ο Ελληνας παντα θελει να σε κλεψει για να βγαλει ευκολο κερδος.Σε μια σακουλα λεμονια.............τα μισα για πεταμα.Και τα πληρωσες και πιο ακριβα απο τα εισαγωγης.
Αποδειξεις?Δωσε σου λεει ο γιατρος 100.Η 123 αν θες και αποδειξη.
Τι θα δωσεις?Στα περιπτερα θελουν να δινουν αποδειξεις.Για να δειχνουν εξοδα. μπας και γλυτωσουν κανα € στην φορολογιση.
Μαυρη εργασια?Πρωσοπικα μια ζωη πλην της κανονικης ολες οι 2ες δουλειες που κανω (και κανω μια ζωη 2 δουλειες) ειναι μαυρες εκτος απο αυτην που ειμαι τωρα που ειναι "γκρι" λογο εταιριας.Αν δηλωνοτας ολα............απλα θα δουλευα για το Δημοσιο οπως και εσυ που εχει τον συναιτερο-νταβατζη να σου ξαφριζει τα μισα απο οσα βγαζεις για να τα κανει "αναπτυξη".
Οσο για το Ελληνικο προιον?Ειπαρχει και η αλλη οψη του νομισματος.Ο Ελληνας παντα θελει να σε κλεψει για να βγαλει ευκολο κερδος.Σε μια σακουλα λεμονια.............τα μισα για πεταμα.Και τα πληρωσες και πιο ακριβα απο τα εισαγωγης.
Αποδειξεις?Δωσε σου λεει ο γιατρος 100.Η 123 αν θες και αποδειξη.
Μαυρη εργασια?Πρωσοπικα μια ζωη πλην της κανονικης ολες οι 2ες δουλειες που κανω (και κανω μια ζωη 2 δουλειες) ειναι μαυρες εκτος απο αυτην που ειμαι τωρα που ειναι "γκρι" λογο εταιριας.Αν δηλωνοτας ολα............απλα θα δουλευα για το Δημοσιο οπως και εσυ που εχει τον συναιτερο-νταβατζη να σου ξαφριζει τα μισα απο οσα βγαζεις για να τα κανει "αναπτυξη".
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες