Η σωστή δουλεία γίνεται μόνο με coilovers..
Αλλαγη αναρτησης G.Punto και Abarth
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- ReaperX
- Εμαθα να ξεκινάω.

Re: Αλλαγη αναρτησης G.Punto και Abarth
Ωραίο έγινε,βέβαια είμαι τελείως κατά τις αλλαγής ελατηρίων.
- RUD
- Τρέχω σε αγώνες.

E εντάξει, ότι πληρώνεις παίρνεις αλλα δεν είναι κακό το να αλλάζεις ελατήρια σε συνδυασμό με μια καλή αναρτισουλα, προϋποθέτει όμως να ξέρεις τι ζητάς από το αμάξι...ReaperX wrote:Ωραίο έγινε,βέβαια είμαι τελείως κατά τις αλλαγής ελατηρίων.
- ReaperX
- Εμαθα να ξεκινάω.

Σε συνδυασμό με ανάρτηση ναι μαζί σου.
Σε μαμά ανάρτηση όμως ελατήρια πιο σκληρά,για χαμήλωμα κτλπ,απλά θα καταστρέψουν την ανάρτηση πριν την ώρα της...
Σε μαμά ανάρτηση όμως ελατήρια πιο σκληρά,για χαμήλωμα κτλπ,απλά θα καταστρέψουν την ανάρτηση πριν την ώρα της...
- RUD
- Τρέχω σε αγώνες.

Εννοείται.... προσωπικά δεν θα το έκανα ποτε αυτό εκτος αν το αμάξι το είχα μονο για "Βιτρίνα"ReaperX wrote:Σε συνδυασμό με ανάρτηση ναι μαζί σου.
-
Evgenios
- Νικολάκης

Ευχαριστω παιδια!
Την αλλαγη την εκανα αποκλειστικα για λογους εμφανισης.Βεβαια καρδισε και κατι σε κρατημα ενω το αμαξι παρεμεινε το ιδιο ανετο με πριν.Στο μελλον φυσικα και θα αλλαξω και αμορτισερ αλλα θεωρησα πως αμορτισερ με 15000 χλμ δεν αξιζει να αλλαξω αφου ουσιαστικα ειναι καινουργια.
Την αλλαγη την εκανα αποκλειστικα για λογους εμφανισης.Βεβαια καρδισε και κατι σε κρατημα ενω το αμαξι παρεμεινε το ιδιο ανετο με πριν.Στο μελλον φυσικα και θα αλλαξω και αμορτισερ αλλα θεωρησα πως αμορτισερ με 15000 χλμ δεν αξιζει να αλλαξω αφου ουσιαστικα ειναι καινουργια.
- RUD
- Τρέχω σε αγώνες.

Να είσαι πολύ προσεκτικός κυρίως σε μεγάλες λακκούβες διότι όσο και αν νομίζεις πως το αμάξι είναι εξίσου άνετο στην πραγματικότητα δεν είναι.... Λογικά θα πρέπει να "κοπανάει" πιο πολύ.Evgenios wrote:Ευχαριστω παιδια!
-
Evgenios
- Νικολάκης

Tελικα κοπανει και μαλιστα αρκετα αλλα οχι σε βαθμο να πεις οτι δεν αντεχεις αλλο!
Το κρατημα παιδια ομως βελτιωθηκε παρα πολυ.Δεν μπορω να το πιστεψω ποσο καλυτερα στριβει το αμαξι.Καλα για κλισεις δεν το συζητω , καμια σχεση απλα.
Το κρατημα παιδια ομως βελτιωθηκε παρα πολυ.Δεν μπορω να το πιστεψω ποσο καλυτερα στριβει το αμαξι.Καλα για κλισεις δεν το συζητω , καμια σχεση απλα.
- GDRIVER
- Τρέχω σε αγώνες.

ενα σχολιο για την αντιστρεπτικη του αμπαρθ. παιδες η αντιστρεπτικη του αμπαρθ ειναι ιδια με ολα τα υπολοιπα grande punto.2 λογοι . πρωτον την εχω μετρησει με μεζουρα και εχουν την ιδια διαμετρο 17μμ και 2 ο κωδικος ανταλλακτικου ειναι ο ιδιος και για τα 3 μοντελα. starjet,t-jet,abarth.tzagasdog wrote:η μπροστα αντιστρεπτικη του abarth ειναι πιο χοντρη. Απλα κανεις δεν ξερει αν μπαινει.
Αν βαλει κανεις ελατηρια esse esse μετα θελει αμορτισερ χαμηλωματος ή οχι
μιά φορά ονειροναύτης , για πάντα ονειροναύτης
-
koylis7
- Νικολάκης

παιδια γεια σας.γνωριζει καποιος τι ελατηρια φοραει το gp abarth ss?καποιο εμποριου με τα ιδια χαρακτηριστικα?ρωτησα στην αντιπροσωπεια για τα ελατηρια του ss 400ευρο!!!!!
- anastazio83
- Μαθαίνω να στρίβω.

φίλε μου τα ελατήρια του ss κάνουν 180 ευρώ απ' ότι έχουν πει τα παιδία εδω μέσα...ψάξε και αλλού γιατί είναι υπερβολικό.....εγώ έχω το ίδιο ερώτημα με ένα παλικάρι πιο πάνω, με τα ελατήρια του ss χρειαζόμαστε αμορτισέρ χαμηλόματος;; και επίσης κανένα ελατήριο που να χαμηλώνει το αμάξι αλλά να είναι μαλακό για να μή κοπανάει παίζει;;;; Να είναι σα της μάνας του απλά να χαμηλώσει για λόγους αισθητικής
-
lambros
- Μαθαίνω να στρίβω.

με βαση το eper τα ελατηρια του ss εχουν 85 ευρω το ενα! αρα 340 η τετραδα!anastazio83 wrote:φίλε μου τα ελατήρια του ss κάνουν 180 ευρώ απ' ότι έχουν πει τα παιδία εδω μέσα...ψάξε και αλλού γιατί είναι υπερβολικό.....εγώ έχω το ίδιο ερώτημα με ένα παλικάρι πιο πάνω, με τα ελατήρια του ss χρειαζόμαστε αμορτισέρ χαμηλόματος;; και επίσης κανένα ελατήριο που να χαμηλώνει το αμάξι αλλά να είναι μαλακό για να μή κοπανάει παίζει;;;; Να είναι σα της μάνας του απλά να χαμηλώσει για λόγους αισθητικής
-
tzagasdog
- Μαθαίνω να στρίβω.

τα καινούργια του evo λαμπρο?
- grigorosgeo
- Εμαθα να ξεκινάω.

anastazio83 wrote:φίλε μου τα ελατήρια του ss κάνουν 180 ευρώ απ' ότι έχουν πει τα παιδία εδω μέσα...ψάξε και αλλού γιατί είναι υπερβολικό.....εγώ έχω το ίδιο ερώτημα με ένα παλικάρι πιο πάνω, με τα ελατήρια του ss χρειαζόμαστε αμορτισέρ χαμηλόματος;; και επίσης κανένα ελατήριο που να χαμηλώνει το αμάξι αλλά να είναι μαλακό για να μή κοπανάει παίζει;;;; Να είναι σα της μάνας του απλά να χαμηλώσει για λόγους αισθητικής
ακριβως το ιδιο ψαχνω κι εγω!! παιζει τιποτα ρε παιδια? εχει βαλει κανενας HR η eibach η κατι αναλογο? και αν εχει βαλει ας μας πει τι παιζει!! εχω 90.000 χιλιομετρα και δεν ξερω αν ηρθε η ωρα να αλλαξω την αναρτηση. αν την αλλαξω θα το χαμηλωσω κιολας οπωσδηποτε.. απλα κι εγω ειμαι κατα του να βαλεις μονο ελατηρια γιατι ενας φιλος μολις εβαλε ελατηρια σε starjet μετα απο 2 μηνες αλλαξε και την αναρτηση γιατι του βγηκε off!!!! γι'αυτο το σκευτομαι πολυ!!
grande punto sporting 1,4 16v

- forza italia
- Moderator

φιλε αν εχεις κανει 90.000χλμ εισαι ηρωας,εγω 50.000χλμ και ηδη σκεφτομαι πως να την αλλαξω με αυτες τις τιμες που πουλαν
και μην βαρατε αλλα κατι εχει παρει το αυτι μου για μιση και παρακατω τιμη σε γειτονικη χωρα,ενταξει μπορει να μην βρεις τα FSD αλλα ενα κονι κιτρινο θα το βρεις δεν παιζει
η καριερα ειναι για τους τραγουδιστες......
- grigorosgeo
- Εμαθα να ξεκινάω.

γιατι πολλα ειναι τα 90.000 χιλιομετρα????
το αμαξι ειναι πενα! μεσα σε 4 χρονια τα εκανα τα χιλιομετρα! και τα 50,000 παραειναι λιγα για να την αλλαξεις.. ουτος η αλλος κοπανανε τα sporting γιατι εχουν sport αναρτηση και εμεις νομιζουμε οτι θελει αλλαγη! εγω προσεχω λακουβες οσο μπορω αλλα δεν νομιζω να ειναι πολλα τα 90.000 για αλλαγη αναρτησης!
grande punto sporting 1,4 16v