Ο.Σ.Φ.Π - LA COROUNIA

Θέματα που αφορούν τον αθλητισμό.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
nick_NOS
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Ο.Σ.Φ.Π - LA COROUNIA

Post by nick_NOS » Wed Nov 24, 2004 12:34 am

και παλι πρωτος ο ολυμπιακος με 10 βαθμους στην καταταξη του champions leuge !!!!

νικησε με 1-0 την λα κορουνια με γκολ του τζολε μετα απο
εξαιρετικη πασα του ribo!!!!

για πειτε και εσεις τιποτα οι ψαγμενοι!!!!

subzero
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by subzero » Wed Nov 24, 2004 2:27 am

καλη φαση!!!!!!!!!!
its not the car, its the driver. :wink:

Dimitris F
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by Dimitris F » Wed Nov 24, 2004 3:23 am

Re paidia mia aporoia... Eprepe i den eprepe na parei o Schurrer kokkini karta sto 1o imixrono????? :roll: :roll: . Meta na mi lene oi gauroi oti tous adikise i diaitisia mesa sto anfield kai giauto den perasan :wink:
Prepei na kano tin pountakla pio grigori.... :?

OGD82
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by OGD82 » Wed Nov 24, 2004 2:06 pm

δεν ξερω δεν το ειδα για εκφερω γνωμη.το ακουσα ομως..ειχαμε πολλες ευκαιριες....τεσπα καλα τα πηγαμε το αποτελεσμα μετραει....παμε για αλλα....
OGD Sounds Better. Dimitris Ogdis In Car Sound Systems

Chameleon
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Chameleon » Wed Nov 24, 2004 4:28 pm

Dimitris F wrote:Re paidia mia aporoia... Eprepe i den eprepe na parei o Schurrer kokkini karta sto 1o imixrono????? :roll: :roll: . Meta na mi lene oi gauroi oti tous adikise i diaitisia mesa sto anfield kai giauto den perasan :wink:

Μα καλά τι λέτε τώρα...? Μιά φορά κι εμάς στην έδρα μας μας έδωσαν ενα σφύριγμα και άρχισαν όλοι στα ραδιόφωνα πως μας ευνόησαν κλπ... Στο Μονακό τί έγινε που ακύρωσαν γκολάρα που εάν είχε μετρήσει θα πηγαίναμε στο Λίβερπουλ για τουρισμό...? Σάμπως η Μονακό...? Το γκόλ του Σαβιόλα χθές το έβαλε με το χέρι... Και τα δύο της γκόλ με την Λα Κορούνια ήταν ή όχι οφ-σάϊντ...?

Αλλά τί λέω τώρα, δεν μας λένε ΠΑΟ εμάς... Εάν συνέβαινε στον ΠΑΟ θα ήταν "σεβασμός στο όνομα και την ιστορία του Παναθηναϊκού" ...

Α, ρε Νταλάρα μην φάς φασόλια.... :wink:

L.R.C.
Administrator
Administrator

Post by L.R.C. » Wed Nov 24, 2004 5:08 pm

Chameleon wrote:
Dimitris F wrote:Re paidia mia aporoia... Eprepe i den eprepe na parei o Schurrer kokkini karta sto 1o imixrono????? :roll: :roll: . Meta na mi lene oi gauroi oti tous adikise i diaitisia mesa sto anfield kai giauto den perasan :wink:

Μα καλά τι λέτε τώρα...? Μιά φορά κι εμάς στην έδρα μας μας έδωσαν ενα σφύριγμα και άρχισαν όλοι στα ραδιόφωνα πως μας ευνόησαν κλπ... Στο Μονακό τί έγινε που ακύρωσαν γκολάρα που εάν είχε μετρήσει θα πηγαίναμε στο Λίβερπουλ για τουρισμό...? Σάμπως η Μονακό...? Το γκόλ του Σαβιόλα χθές το έβαλε με το χέρι... Και τα δύο της γκόλ με την Λα Κορούνια ήταν ή όχι οφ-σάϊντ...?

Αλλά τί λέω τώρα, δεν μας λένε ΠΑΟ εμάς... Εάν συνέβαινε στον ΠΑΟ θα ήταν "σεβασμός στο όνομα και την ιστορία του Παναθηναϊκού" ...

Α, ρε Νταλάρα μην φάς φασόλια.... :wink:
pesta-pesta
Kartodromo(old) Lap: 0:59,916

Punto GT2 in progress...

assassino
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by assassino » Wed Nov 24, 2004 7:17 pm

Μακάρι ο ολυμπιακός να περάσει και να παει ακόμα καλύτερα αλλά εγώ τις 10 του μηνός θα περιμένω γλυκά γιατί κλίνετε χρόνο........... 7-0 ''ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ''........FORZA JUVE

Chameleon
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Chameleon » Thu Nov 25, 2004 12:09 am

assassino wrote:Μακάρι ο ολυμπιακός να περάσει και να παει ακόμα καλύτερα αλλά εγώ τις 10 του μηνός θα περιμένω γλυκά γιατί κλίνετε χρόνο........... 7-0 ''ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ''........FORZA JUVE

Mε ξένα κόλυβα ΟΛΟΙ....! Αλήθεια εσύ παλληκαράκι μου τί ομαδούλα λές πως είσαι...? Και λέω λές γιατί στην ουσία ΔΕΝ υπάρχουν άλλες ομάδες... Μόνο Ολυμπιακοί και αντι-Ολυμπιακοί... Άντε για ύπνο έχεις σχολείο αύριο και εάν κατάλαβα καλά δεν παίζει και η ομάδα σου Ευρώπη... (και έφαγε και 5άρα τις προάλλες, ε...?)

Dimitris F
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by Dimitris F » Thu Nov 25, 2004 3:20 am

Loipon to xanaleo me kefalaia giati varethika na to epanalamvano. DEN EIMAI VAZELOS. Oson afora to goal tou saviola itan pentakatharo giati den ekane kinisi to xeri pros ti bala. Itan mikri i apostasi. A an o schurerr epairne kokkini asto den tha pigaines gia tourismo sto anfield alla gia koliva giati tha eixes xasei apo ti depo parolo to x mesa sti monako.... Pados eimai 95% sigouros oti o gavros tha xasei 2-0 kai oti i monako tha kerdisei tin depo. Re paidia na leme tora ta sika sika kai ti skafi skafi. Pou paei o Vazelos kai o Gavros stin europi me ti axioseis otan paizoun ena sovaro paixnidi (ennow me sovari omada) stis 3 vdomades?????
Prepei na kano tin pountakla pio grigori.... :?

PUNTOGT2

Post by PUNTOGT2 » Thu Nov 25, 2004 3:30 am

εχτες ειχα την χαρα να βρισκομαι μαζι με την παολα στο ΝΑΟ που ονομαζεται Γ.ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ.
1η φορα μου στο νεο γηπεδο και ομολογω οτι εμεινα εκπληκτος και απο αυτο αλλα και απο την ατμοσφαιρα που επικρατουσε.
τωρα καταλαβα γιατι λενε οτι δυσκολα περναει ομαδα απο κει μεσα!!!
τι λεωφορος και κουραφεξαλα.
αυτο ειναι κλουβι πραγματικο, μονο που δεν εχει αυτα τα αντιαισθητικα καγκελα στις κερκιδες.

οριστε μερικες φωτο απο χτες.

εδω ειναι περιπου 20.15
Image

εδω την ωρα της προθερμανσης
Image

εδω στην κυριολεξια ατμοσφαιρα καταπληκτικη πριν την εναρξη με το υπεροχο πανό που δεν εδειξε η τβ
Image

ωρα εναρξης, κοιταχτε τι γινετε
Image

Νο2
Image

την στιγμη που εγινε το 1-0
Image

και η αφεντια μου στο τελος του αγωνα
Image

βεβαια εχω τραβηξει και 20' βιντεο.

πραγματικα ενθουσιασμενος και απο την συμπεριφορα των οπαδων μας που ευλαβικα φροντιζουν για αυτο το ναό.
ελπιζω και οι φιλοξενουμενοι να πραξουν το ιδιο

manthosgt
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by manthosgt » Thu Nov 25, 2004 3:34 am

ακριβως φιλε μου ... ενα παιχνιδι στις 3 εβδομαδες !!! αυτο του τσαμπιονς !!!!!!!!! η μονακο ειναι το αγαπημενο παιδι της uefa ολοι τη θελουν και στον επομενο γυρο . θα ευνοειται οπως εχει γινει αρκετες φορες εως σημερα !!!
ΜΑΝΘΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙ !!

Image Image

paola_7

Post by paola_7 » Thu Nov 25, 2004 3:58 pm

:arrow: oti kai na pw einai ligo gia to ti ginotan mesa sto karaiskaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:arrow: apisteuta ola!!!!!!!!!!!!! :!:
:arrow: :arrow: :arrow: eidika otan bike to golaki!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

alla re dimitri ta eisitiria mas ta petsokopsane :cry: ............kala eipe o allos oti itan bazeloi autoi pou ta tsekarane. :evil:

ante dimitri ston epomeno agwna twra..... :wink: (oxi me ton iwniko :lol: ).

assassino
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by assassino » Thu Nov 25, 2004 7:46 pm

Δυστυχώς για σ'ενα εγώ την ομάδα που γνώρισα πτώτη ήτανε αυτήν και δεν υποστηρίζω καμία ομαδα από Ελλάδα.Συγνώμη κιόλας. αλλά εγώ τα γλυκά θα τα περιμένω.

Mε ξένα κόλυβα ΟΛΟΙ....! Αλήθεια εσύ παλληκαράκι μου τί ομαδούλα λές πως είσαι...? Και λέω λές γιατί στην ουσία ΔΕΝ υπάρχουν άλλες ομάδες... Μόνο Ολυμπιακοί και αντι-Ολυμπιακοί... Άντε για ύπνο έχεις σχολείο αύριο και εάν κατάλαβα καλά δεν παίζει και η ομάδα σου Ευρώπη... (και έφαγε και 5άρα τις προάλλες, ε...?)

Post Reply