Προφυλακτήρες + Αεροτομή
Moderator: Puntoclub.gr moderators
-
gghitman
- Νικολάκης

Re: Προφυλακτήρες + Αεροτομή
καλημερα.εγω εχω ενα grande και θελω να βαλω κατι προφυλακτηρεσ απο την novitec ξερει κανεισ αν εχει αωτιπροσωπο στην αθηνα γιατι αν δεν κανω λαθος ενα που ειχε στην l.amfitheas εχει κλεισει.ευχαριστω
- powerakis
- Μαθαίνω να στρίβω.

Μωλις μαθεις και την τιμη θα πεσεις ξερος
- tashauna
- Μαθαίνω να στρίβω.

Βρε παιδιά σορρυ για το off topic αλλά γιατί όταν ζητάει κάποιος κάτι δεν απαντάτε απλά και μόνο σε αυτό που ζητάει και πρέπει να σχολιάζονται τα πάντα με τον προσωπικό τόνο του καθενός; Έτσι χαλάνε και αγγελίες και χάνεται η ουσία αυτού που θέλαμε εξ' αρχής να πούμε.
Φίλε powerakias προφανώς το παληκάρι για να ζητάει novitec ξέρει για το κόστος πάνω κάτω. Το μόνο που θέλει να μάθει είναι για αντιπρόσωπο στην Αθήνα. Και δεν τα βάζω μαζί σου προσωπικά απλά επειδή το έπαθα κι εγώ ήδη κάποιες φορές στο forum το θέτω αυτό το ζήτημα.
ΥΓ Μπορείτε να το σβήσετε αν θέλετε οι moderators.
Φίλε powerakias προφανώς το παληκάρι για να ζητάει novitec ξέρει για το κόστος πάνω κάτω. Το μόνο που θέλει να μάθει είναι για αντιπρόσωπο στην Αθήνα. Και δεν τα βάζω μαζί σου προσωπικά απλά επειδή το έπαθα κι εγώ ήδη κάποιες φορές στο forum το θέτω αυτό το ζήτημα.
ΥΓ Μπορείτε να το σβήσετε αν θέλετε οι moderators.
Βρείτε μου τρόπο να αποκτήσω 106+ άλογα... (Fix It Again Tony)
-
giannisb_13
- Νικολάκης

Μαλλον θα δες το λευκο grande με τις μαυρες ζαντες που το body kit θυμιζει
HGT..Επειδη το χα ψησει και γω παλια αλλα τελικα δεν καρποφορησε το χα ψαξει
λιγο και ειχα βρει αυτα...: (novitec@technology.gr) και ενα τηλ.6846685..τα χα βρει
σ ενα site,δεν τα χω δοκιμασει,αλλα αν θες δοκιμασε τα και βλεπεις..
HGT..Επειδη το χα ψησει και γω παλια αλλα τελικα δεν καρποφορησε το χα ψαξει
λιγο και ειχα βρει αυτα...: (novitec@technology.gr) και ενα τηλ.6846685..τα χα βρει
σ ενα site,δεν τα χω δοκιμασει,αλλα αν θες δοκιμασε τα και βλεπεις..
-
gghitman
- Νικολάκης

ευχαριστω φιλαρακι θα δοκιμασω δευτερα πρωι και αν ειναι θετικο θα σας ενημερωσω για οποιον ενδιφερετε φυσικα ....οσο για το κοστος θελω να πω στον φιλο οτι το tuning ειναι γενικα ακριβο χομπυ ειτε αυτο λεγεται novitec ειτε ειναι ο μπαμπης ο μαστορας τησ γειτονιας αποψη μου φυσικα...