andreaspunto - Grande Punto T-jet
Moderator: Puntoclub.gr moderators
-
andreaspunto
- Μαθαίνω να στρίβω.

andreaspunto - Grande Punto T-jet
Καλησπερα και απο εμενα,ας παρουσιασω και εγω το ταπεινο μου αυτοκινητο.Punto t-jet 120 ps τριπορτο μοντ. 06/2008.Αυτη την στιγμη το αυτοκινητο εχει τις εξης βελτιωσεις
1)εξατμιση 60αρα απο downpipe και πισω χωρις μεσαιο με ελευθερο τελικο και καταλυτη hjs
2)φιλτροχοανη της pipercross
3)τουρμπινα ihi vl36
4)i/c της forge
5)σκαστρα διπλου εμβολου της bailey
6) σειριακος επαναπρογραμματισμος του εγκεφαλου απο την overload perfomance.
Ολα τα υπολοιπα(μεταδοση,αναρτηση ,φρενα ειναι stock).Το αυτοκινητο εχει μετρηθει στο maha της unlimited exelixis και εχει αποδωσει με 32 βαθμους περιβαλλοντος 185,9 ps διορθωμενη ισχυς και 174 ps αδιορθωτη με 28,6 κιλα ροπης χωρις i/c και με εξατμιση 60-54.Τελος εχει παρουσιαστει σε παλαιοτερο τευχος του Drive Magazine καθως εχει αναφερθει και 2 φορες στην στηλη του κοντρακια στο Power Τechniques.
1)εξατμιση 60αρα απο downpipe και πισω χωρις μεσαιο με ελευθερο τελικο και καταλυτη hjs
2)φιλτροχοανη της pipercross
3)τουρμπινα ihi vl36
4)i/c της forge
5)σκαστρα διπλου εμβολου της bailey
6) σειριακος επαναπρογραμματισμος του εγκεφαλου απο την overload perfomance.
Ολα τα υπολοιπα(μεταδοση,αναρτηση ,φρενα ειναι stock).Το αυτοκινητο εχει μετρηθει στο maha της unlimited exelixis και εχει αποδωσει με 32 βαθμους περιβαλλοντος 185,9 ps διορθωμενη ισχυς και 174 ps αδιορθωτη με 28,6 κιλα ροπης χωρις i/c και με εξατμιση 60-54.Τελος εχει παρουσιαστει σε παλαιοτερο τευχος του Drive Magazine καθως εχει αναφερθει και 2 φορες στην στηλη του κοντρακια στο Power Τechniques.
Punto T-jet TD04..
- Wazie
- Τρέχω σε αγώνες.

Re: Punto T-jet(andreapunto).
Αντρικο να χαιρεσαι το πιστολακι σου
2 πραγματακια να σε ρωτησω γιατι ενδιαφερομαι για το setup σου. Με το χωρις μεσαιο τι παιζει απο σχεση θορυβου και τι παιζει αν τυχον πεσεις σε στρουμφ? σου εχει τυχει ποτε?
και 2ον αν εχεις κανα Link για την bailey

2 πραγματακια να σε ρωτησω γιατι ενδιαφερομαι για το setup σου. Με το χωρις μεσαιο τι παιζει απο σχεση θορυβου και τι παιζει αν τυχον πεσεις σε στρουμφ? σου εχει τυχει ποτε?
και 2ον αν εχεις κανα Link για την bailey
Cut One...All Bleed
PG spec... By Τοny Tunning

PG spec... By Τοny Tunning

-
andreaspunto
- Μαθαίνω να στρίβω.

Thanks αγορινα για τα καλα σου λογια.Με χωρις μεσαιο κανει λιγο σαν τρακτερ οποτε μπροστα σε στρουμφ πατημα συμπλεκτη να εξαλειφεται ο θορυβος..χαχα link δεν εχω για την bailey αλλα στο tube νομιζω εχει ενα videaki με ενα στοκ t-jet.Wazie wrote:Αντρικο να χαιρεσαι το πιστολακι σου![]()
και 2ον αν εχεις κανα Link για την bailey![]()
Punto T-jet TD04..
-
giorgosvrs
- Νικολάκης

πολυ καλο αλουγετε το εργαλειο σου
μπορεις να μου στειλεισ π.μ. που εβαλες την εξατμιση γιατι ψαχνω και εγω?
-
andreaspunto
- Μαθαίνω να στρίβω.

Υπερβολες απλα σβελτο ειναι τιποτα παραπανω..!Σου εστειλα pm.giorgosvrs wrote:πολυ καλο αλουγετε το εργαλειο σου
Punto T-jet TD04..
- forza italia
- Moderator

Re: andreaspunto - Fiat Punto T-jet
http://www.testacorse.gr/index.php?modu ... uage=greek
το link για την baily
το link για την baily
η καριερα ειναι για τους τραγουδιστες......
- mixalios tjet
- Έβγαλα το Ν

παιδιά μην ακούτε τουρμπίνα απο abarth και πράσινα άλογα και νομίζετε ότι έχει κάποια σοβαρή διαφορά με το εργοστασιακό των 120hp, ειδικά το συγκεκριμένο ...
Υ.Γ. 1) πολύ γρήγορο το πιστόλι του αντρέα, γνωστό χρόνια τώρα ...
2) και βοηθάει και κόσμο. δεν τον συμπαθώ, αλλά το σωστό να λέγεται ...
ευχαριστημένος/δυσαρεστημένος απο επίσημες αντιπροσωπείες ... ρωτήστε με πμ
- ReaperX
- Εμαθα να ξεκινάω.

Γεια σου ρε Αντρέα πιστολέρο!!!

-
andreaspunto
- Μαθαίνω να στρίβω.

χαχα 1)γρηγορο μεσα σε ορια να εχουμε αυτογνωσια τι οδηγουμε ειναι ενα σβελτο αυτοκινητο που κινειται ικανοποιητικα,2)οτι θα εκανε ο καθενας στην θεση μου πιστευω απλα ετυχε να κανω πρωτος το abarth set up,τα αισθηματα ειναι αμοιβαια ουτε και εγω σε συμπαθω..mixalios tjet wrote:παιδιά μην ακούτε τουρμπίνα απο abarth και πράσινα άλογα και νομίζετε ότι έχει κάποια σοβαρή διαφορά με το εργοστασιακό των 120hp, ειδικά το συγκεκριμένο ...![]()
![]()
![]()
Punto T-jet TD04..
-
andreaspunto
- Μαθαίνω να στρίβω.

υπερβολες..ReaperX wrote:Γεια σου ρε Αντρέα πιστολέρο!!!![]()
Punto T-jet TD04..
- polatov
- Schumacher

Αντρεα...2 συμβουλες γιατι κατα τα αλλα το αμαξι γνωριζουμε ολοι οτι ειναι πολυ καλο!
ενα ζευγαρι τακακια ρε αγορι μου και δισκοπλακες μπροστα...το δικο μου παιζει να σταματαει καλυτερα και χωρις abs!!!
α και ενα αντιτριβικο για το σαζμαν σου!!οχι οτι κανεις γρηγηορες αλλαγες...απλα για να χεις το κεφαλι σου λιγο πιο ησυχο!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα1!
ενα ζευγαρι τακακια ρε αγορι μου και δισκοπλακες μπροστα...το δικο μου παιζει να σταματαει καλυτερα και χωρις abs!!!
α και ενα αντιτριβικο για το σαζμαν σου!!οχι οτι κανεις γρηγηορες αλλαγες...απλα για να χεις το κεφαλι σου λιγο πιο ησυχο!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα1!
-
andreaspunto
- Μαθαίνω να στρίβω.

χαχαχα τακακια μπηκαν καινουρια στοκ βεβαια δισκοπλακες στοκ..Οσο για το αντιτριβικο αφου δεν το εχω παρει το σασμαν στο χερι καλα ειμαστε ακομη..polatov wrote:Αντρεα...2 συμβουλες γιατι κατα τα αλλα το αμαξι γνωριζουμε ολοι οτι ειναι πολυ καλο!
Punto T-jet TD04..