Με νέα αγορανομική διάταξη του Υπ. Οικονομικών, υποχρεωτική καθίσταται πλέον η ανάρτηση των τιμών πώλησης των υγρών καυσίμων στο διαδίκτυο για κάθε πρατήριο ξεχωριστά.
Σύμφωνα με σχετική αγορανομική διάταξη του Υπουργείου Οικονομικών, καθορίζονται ακόμα πιο αυστηρές «προδιαγραφές» όσον αφορά τις πάγιες υποχρεώσεις των κατόχων αδειών λιανικής εμπορίας υγρών καυσίμων. Οι τελευταίοι –μηδενός εξαιρουμένου- είναι πλέον υποχρεωμένοι στο να αναρτούν στην ιστοσελίδα www.fuelprices.gr πλέον τις ακριβείς τιμές πώλησης όλων των τύπων των υγρών καυσίμων που πωλούν, ενημερώνοντας το καταναλωτικό κοινό.
Σε αντίθετη περίπτωση, η διάταξη του Υπουργείου ορίζει αυστηρά πρόστιμα σε όσους δεν συμμορφωθούν με τα παραπάνω. Πιο συγκεκριμένα, θα επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο της τάξης των 10.000 ευρώ για μη καταχώριση των στοιχείων του κάθε πρατηρίου (Επωνυμία, Δ/νση) στο δικτυακό τόπο www.fuelprices.gr, ενώ 1.000 ευρώ θα είναι το πρόστιμο στην περίπτωση μη καταχώρησης οποιασδήποτε αλλαγής της/ων τιμής/ων λιανικής πώλησης στην παραπάνω ιστοσελίδα.
4t.gr
Υποχρεωτική η ανάρτηση στο διαδίκτυο των τιμών καυσίμου
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Υποχρεωτική η ανάρτηση στο διαδίκτυο των τιμών καυσίμου
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
-
Gazofonix
- Administrator

Re: Υποχρεωτική η ανάρτηση στο διαδίκτυο των τιμών καυσίμου
Και ποσοι θα μπουν να τσεκαρουν τιμες απο το διαδυκτιο πριν πανε?Ολοι εχουμε 1-2 στανταρ πρατηρια.Το να παω αλλα 15 χλμ ποιο περα............εχω καψει το κερδος απο την διαφορα τιμης.
Το θεμα ειναι οτι ξανα βενζινη κοντα η ακομα και κατω απο 1ευρω δεν θα ξαναδουμε ποτε.
Τωρα αν το αναρτησει η οχι μαλλον ειναι οπως εκεινο το site που υπηαρχε (λετε να υπαρχει ακομα) που ελεγε τις τιμες για τα προιοντα στην λαικη αγορα....................
Το θεμα ειναι οτι ξανα βενζινη κοντα η ακομα και κατω απο 1ευρω δεν θα ξαναδουμε ποτε.
Τωρα αν το αναρτησει η οχι μαλλον ειναι οπως εκεινο το site που υπηαρχε (λετε να υπαρχει ακομα) που ελεγε τις τιμες για τα προιοντα στην λαικη αγορα....................
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες
- saxon_747
- Τρέχω σε αγώνες.

Εγω τσεκαρω απο το gasprice.gr γιατι εχω παρατηρησει αρκετα μεγαλες διαφορες μεταξυ πρατηριων που βρισκονται σε ακτινα 2 χλμ...Gazofonix wrote:Και ποσοι θα μπουν να τσεκαρουν τιμες απο το διαδυκτιο πριν πανε?Ολοι εχουμε 1-2 στανταρ πρατηρια.Το να παω αλλα 15 χλμ ποιο περα............εχω καψει το κερδος απο την διαφορα τιμης.
Πχ 1,429 πουλαει το Ελιν στη γειτονια μου και ειναι ο φθηνοτερος αυτη τη στιγμη, 1,479 πουλαει το Shell δυο στενα παρακατω.
-
Gazofonix
- Administrator

Μα αυτα ουτος η αλλος δεν τα βλεπεις καθε μερα live?
Επισης ποσο διαθετιμενος εισαι να αλλαξεις πρατηριο?Και αν αυτος με την χαμηλωτερη τιμη εχει και χαμηλωτερη ποιοτητα?
Επισης ποσο διαθετιμενος εισαι να αλλαξεις πρατηριο?Και αν αυτος με την χαμηλωτερη τιμη εχει και χαμηλωτερη ποιοτητα?
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες
- saxon_747
- Τρέχω σε αγώνες.

Το ενα μπορει να βρισκεται κοντα στη δουλεια, το αλλο κοντα στο σπιτι και το τριτο κοντα σε καποιο προορισμο που ουτως η αλλως θα επισκεφτω. Πχ πηγαινωντας για Χαλκιδικη γιατι να φουλαρω απο Χαριλαου με 1,499 ενω βλεπω οτι στη Μουδανιων θα βρω με 1,45?Gazofonix wrote:Μα αυτα ουτος η αλλος δεν τα βλεπεις καθε μερα live?
Οσο για τη χαμηλοτερη ποιοτητα... Ποτε δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα με το Punto. Δεν ειναι FSi
Aσε που σε καθε 2 γεμισματα βαζω λιγακι ασετον...
Επιπλεον, οι περισσοτεροι βενζιναδες πλεον δε σε κλεβουν νοθευοντας τη βενζινη αλλα πειραζοντας την αντλια. Ολο και πιο σπανια νοθευουν, συνηθως την 100αρα με 95αρα ή πετρελαιο κινησης με θερμανσης κτλ Σπανιοτερα με κηροζινη και αλλα χημικα.
-
Gazofonix
- Administrator

Δεν εχω λογο να διαφωνησω με το αυτο σκεπτικο.
Και μακαρι να δουλεψει σωστα η πληροφοριση και να αρχισει να λειτουργει και ο ανταγωνισμος.
Προσωπικα (και δεν θελω να παροτρεινω κανεναν) σκεφτομαι σοβαρα την εκδοση πιστωτικης καρτας -και χρηση της μονο για αγορα βενζινης- η οποια σου δινει επι τοπου 5% εκτωση +ποντους για μελλοντικες αγορες. 
- saxon_747
- Τρέχω σε αγώνες.

Gazofonix wrote: σκεφτομαι σοβαρα την εκδοση πιστωτικης καρτας -και χρηση της μονο για αγορα βενζινης- η οποια σου δινει επι τοπου 5% εκτωση +ποντους για μελλοντικες αγορες.
Σωστος!