Φανάρια Xenon για Punto Evo
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- stamevo
- Νικολάκης

Φανάρια Xenon για Punto Evo
Καλησπέρα, έχω ένα punto evo 1,4 στα 135hp και σκέφτομαι να βάλω xenon. Επειδή διαπίστωσα πως τα φώτα πορείας και η μεγάλη σκάλα είναι μια λάμπα, τι προτείνετε για after market xenon;
- COOLIS
- Εμαθα να ξεκινάω.

Re: Φανάρια Xenon για Punto Evo
βρες τυπου Η4 κιτ xenon σε λογικη τιμη απο εταιρια δεν ξερω καποια συγκεκριμένη ας σου προτεινουν τα παιδια που ηδη εχουν Η4
- Wazie
- Τρέχω σε αγώνες.

Δες κατι σε Philips κατα τι γνωμη μου η σε Bosh αν και τα δυο ειναι λιγο τσιμπιμενα σε τιμη κανουν καλη δουλεια. 
Cut One...All Bleed
PG spec... By Τοny Tunning

PG spec... By Τοny Tunning

- stamevo
- Νικολάκης

Παιδία ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Έχετε βάλει παρόμοιο kit H4;;
- kokoriko
- Εμαθα να ξεκινάω.

δες εδώ μπορεί να σε βοηθήσει :
http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?f ... ilit=xenon
http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?f ... ilit=xenon
Χάρης ~GP TJET RACING~ 2009
- RUD
- Τρέχω σε αγώνες.

Ευχαριστούμε kokoriko για το link !
Δες εκεί για info και θα βρείς τις πληροφορίες που θες.
- eladrin
- Νικολάκης

Κοιτα αν θες φθηνα Ι4 μπορω να σου δωσω λινκ...Αλλα οταν ειχα παρει το T-jet μου και ρωτησα την spicar αν χαλαει η εγγυηση μου ειπαν ναι!!!!!!!!Γιατι καποιος ειχε βαλει ξενον που τα ψωνησε απο την λαικη φαινεται και του εβγαλε προβληματα..και απο τοτε μπορει να χασεις την εγγυηση σου...Εγω εχω βλαει Ι4 και το ωραιο ειναι οτι εχεις και μεγαλη και μεσαια σκαλα με ξενον..αλλα θελει προσοχη οταν πας να παιξεις τα φωτα σου και ειναι σβηστα και σου κανουν κανενα τσαφ..
11χιλιαδες saxoralla σπασανε σασμαν στις 8χιλιαδες στροφες με ποσοστο επιτυχιας 88%!Ολο μαζι,11888!Τυχαιο???Δεν νομιζω!!!
- RUD
- Τρέχω σε αγώνες.

Στην spicar και πατάκια να αλλάξεις χάνεις την εγγύηση... Μη κολλας σε αυτά...eladrin wrote:Κοιτα αν θες φθηνα Ι4 μπορω να σου δωσω λινκ...Αλλα οταν ειχα παρει το T-jet μου και ρωτησα την spicar αν χαλαει η εγγυηση μου ειπαν ναι!!!!!!!!Γιατι καποιος ειχε βαλει ξενον που τα ψωνησε απο την λαικη φαινεται και του εβγαλε προβληματα..και απο τοτε μπορει να χασεις την εγγυηση σου...Εγω εχω βλαει Ι4 και το ωραιο ειναι οτι εχεις και μεγαλη και μεσαια σκαλα με ξενον..αλλα θελει προσοχη οταν πας να παιξεις τα φωτα σου και ειναι σβηστα και σου κανουν κανενα τσαφ..
Ότι μπαίνει, βγαίνει... και ούτε γάτα ούτε ζημια!
- eladrin
- Νικολάκης

Eμ βεβαια πατακια ειναι αυτα που σου δινουν????κοντευω χρονο με το αμαξι και ειναι λες και τα εχεις ξεμαλιασει...
11χιλιαδες saxoralla σπασανε σασμαν στις 8χιλιαδες στροφες με ποσοστο επιτυχιας 88%!Ολο μαζι,11888!Τυχαιο???Δεν νομιζω!!!
- stamevo
- Νικολάκης

Θα επικοινωνήσω και εγώ με την Εξτρα αεβε – Σαρακάκης να μάθω για την εγγύηση αν και ότι μπαίνει βγαίνει… Το μόνο που με προβληματίζει είναι μήπως έχω πρόβλημα που είναι και οι δυο σκάλες σε μια λάμπα.
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Οταν για να τοποθετησεις τα XENON πρεπει να κοψει τις παλιες φυσες ,τοτε προφανως ο,τι αλλαζει δεν επιστρεφει στο 100% της αρχικης του καταστασης.Επισης θα πρεπει αν εχεις κατα νου πως τα φαναρια σου δεν ειναι καταλληλα για να δεχτουν λαμπες XENON.Μια μικρη αναζητηση στο φορουμ μπορει να σε βοηθησει να καταλαβεις το γιατι.

No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
- stamevo
- Νικολάκης

Παιδιά γνωρίζει κανείς εάν έχει το σύστημα can bus;;;;
- rxbkrs
- Τρέχω σε αγώνες.

Ναι έχει Canbus το Punto EVOstamevo wrote:Παιδιά γνωρίζει κανείς εάν έχει το σύστημα can bus;;;;
Last edited by rxbkrs on Tue Nov 05, 2019 2:17 am, edited 1 time in total.
- eladrin
- Νικολάκης

Αυτο δν ειναι το συστημα που θες για τα ξενον???Το T-jet θελει συστημα can bus για να μπουνε...Η περνεις can bus και τα βαζεις μαζι με τα ξενον η υπαρχουν και ξενον που εχουν can bus απο μονα τους
- rxbkrs
- Τρέχω σε αγώνες.

Για τα XENON μόνο, όχι. Τα Grande Punto & Punto EVO έχουν ενσωματωμένο σύστημα CANBUS. Τα ΧΕΝΟΝ που πρέπει να προμηθευτείς, πρέπει να είναι CANBUS. Θα στα πει και ο μάστορας εκεί, οπότε, όλα ΟΚ.eladrin wrote:Αυτο δν ειναι το συστημα που θες για τα ξενον???Το T-jet θελει συστημα can bus για να μπουνε...Η περνεις can bus και τα βαζεις μαζι με τα ξενον η υπαρχουν και ξενον που εχουν can bus απο μονα τους