Συναντήσεις Θεσ/νίκης - Γενική συζήτηση
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- tashauna
- Μαθαίνω να στρίβω.

Re: Συναντήσεις - Γενική συζήτηση
αρα θα ειμαστε μαλλον 6; wow !!!! 
Βρείτε μου τρόπο να αποκτήσω 106+ άλογα... (Fix It Again Tony)
-
Gazofonix
- Administrator

Ετσι ετσι συμμετοχες να βλεπω χαιρομαι.Να το δουμε μεχρι την Τεταρτη εδω και μετα να ανοιξω topic με επισιμη ωρα,τοπόθεσια και φυσικα συμμετοχες.
Για προτηνετε μερος συγκεντρωσης.
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες
- Wazie
- Τρέχω σε αγώνες.

Εγω λεω για 7 Ληδαtashauna wrote:αρα θα ειμαστε μαλλον 6; wow !!!!
Cut One...All Bleed
PG spec... By Τοny Tunning

- Wazie
- Τρέχω σε αγώνες.

Για αρχικο μερος δεν ξερω Μπαμπη αλλα για τελικο προορισμο το Bennigans μου αρεσε πολυ εκτος αν θελετε τπτ αλλο εγω μεσαGazofonix wrote:Ετσι ετσι συμμετοχες να βλεπω χαιρομαι.Να το δουμε μεχρι την Τεταρτη εδω και μετα να ανοιξω topic με επισιμη ωρα,τοπόθεσια και φυσικα συμμετοχες.![]()
Cut One...All Bleed

- tashauna
- Μαθαίνω να στρίβω.

Bennigan's ειναι απο τα καλύτερα μέρη, όμως θα έλεγα να μην πηγαίναμε στα ίδια... ίσως την επόμενη φορά...
Για αρχικό θα έλεγα carrefour ευκαρπίας να αράξουμε να χαζέψουμε και μετά κομβόι όλοι μέχρι το Nouvelle το γνωστό ξενοδοχείο - bar - εστιατόριο στο Ωραιόκαστρο που έχει κι αυτό μεγάλο parking.
Αυτό είναι όμως μόνο μία σκέψη. Γράψτε κι εσείς τις δικές σας
Για αρχικό θα έλεγα carrefour ευκαρπίας να αράξουμε να χαζέψουμε και μετά κομβόι όλοι μέχρι το Nouvelle το γνωστό ξενοδοχείο - bar - εστιατόριο στο Ωραιόκαστρο που έχει κι αυτό μεγάλο parking.
Αυτό είναι όμως μόνο μία σκέψη. Γράψτε κι εσείς τις δικές σας
- Wazie
- Τρέχω σε αγώνες.

Mεσα αλλα δικη μου σκεψη ειναι για τον Αργυρη και τον Γιωργο οι οποιοι ειναι απο Αν.Θεσ/νικη και θα γραψουν χιλιομετρα για να ερθουν και να γυρισουν... συν οτι αν παμε κομβοι στο Ωραιοκαστρο ποιος θα μας δει στον δρομο? Γι'αυτο και προτεινα το Bennigans διοτι μπορουμε να παμε εκει μεσα απο την πολη και να κανουμε την μοστρα μας
( Ληδα ξερεις ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ speaking
)
Cut One...All Bleed

- tashauna
- Μαθαίνω να στρίβω.

Ε ναι αλλα με την ιδια λογικη... κ εμεις ειμαστε δυτικα κ παμε ανατολικα
το πιο δικαιο θα ηταν μια φορα ανατολικα κ μια δυτικα να γινονται οι συναντησεις...
Κ δεν συμφωνω με το ποιος θα μας δει... στις συναντησεις πας για να σε δουνε οι αλλοι ή για να μιλησεις με τα φιλαρακια σου; Δεν μπορω να μπω σ αυτη τη λογικη... διορθωστε με αν κανω λαθος
Κ δεν συμφωνω με το ποιος θα μας δει... στις συναντησεις πας για να σε δουνε οι αλλοι ή για να μιλησεις με τα φιλαρακια σου; Δεν μπορω να μπω σ αυτη τη λογικη... διορθωστε με αν κανω λαθος
-
Gazofonix
- Administrator

Πετρο η ιδεα της Ληδας ειναι σωστη και καλη.3 φορες βρεθηκαμε Ανατολικα.Ειναι δικαιο να βρεθουμε και μια Δυτικα.
Ουτε χρειαζετε να το δεσουμε οτι θα παει μια-μια.
Απλα αυτην την φορα ας παμε Δυτικα.Οσο για το ποιος θα μας δει?Ολο και καποιος σιγουρα.7 punto στην σειρα δεν ειναι και λιγα.....
Και ειναι και ευκαιρια να τσεκαρουμε και εμας.Αν και κατα ποσο μπορουμε να παμε κομβοι ανθρωπινα και κιμπαρικα.
Ληδα η λογικη του να μας δουμε ειναι για να μας γνωρισει νεος κοσμος αρα και υποψηφια νεα μελη.
Η τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω..........ΠΕΤΡΟ.
Για να δουμε λοιπον.Saxon kai arpas?Τι λετε κυριοι.?
Ουτε χρειαζετε να το δεσουμε οτι θα παει μια-μια.
Και ειναι και ευκαιρια να τσεκαρουμε και εμας.Αν και κατα ποσο μπορουμε να παμε κομβοι ανθρωπινα και κιμπαρικα.
Ληδα η λογικη του να μας δουμε ειναι για να μας γνωρισει νεος κοσμος αρα και υποψηφια νεα μελη.
Για να δουμε λοιπον.Saxon kai arpas?Τι λετε κυριοι.?
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες
- saxon_747
- Τρέχω σε αγώνες.

- arpas
- Τρέχω σε αγώνες.

- Wazie
- Τρέχω σε αγώνες.

Αυτο δεν το σκευτικα να πω την αληθειαGazofonix wrote:Πετρο η ιδεα της Ληδας ειναι σωστη και καλη.3 φορες βρεθηκαμε Ανατολικα.Ειναι δικαιο να βρεθουμε και μια Δυτικα.
Παντα με την φωνη της λογικης γι'αυτο και σ'αγαπαμεGazofonix wrote:Και ειναι και ευκαιρια να τσεκαρουμε και εμας.Αν και κατα ποσο μπορουμε να παμε κομβοι ανθρωπινα και κιμπαρικα.![]()
Ετσι ειναι γιατι αν δεν φανουμε και να μας δει ο κοσμος οτι η Θεσσαλονικη ειναι Back in Game τι να το κανω ? Τζαμπα και το κολαζ που εχω κανει με το αυτοκινητο κτλπ κτλπGazofonix wrote:Ληδα η λογικη του να μας δουμε ειναι για να μας γνωρισει νεος κοσμος αρα και υποψηφια νεα μελη.Η τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω..........ΠΕΤΡΟ.
![]()
![]()
Cut One...All Bleed

- Wazie
- Τρέχω σε αγώνες.

Αν επιλεξουμε αυτο το σχεδιο δεν το κανουμε στο City Gate γιατι δεν ξερω που ειναι το Carrefour της Ευκαρπιας ?tashauna wrote:Για αρχικό θα έλεγα carrefour ευκαρπίας να αράξουμε να χαζέψουμε και μετά κομβόι όλοι μέχρι το Nouvelle το γνωστό ξενοδοχείο - bar - εστιατόριο στο Ωραιόκαστρο που έχει κι αυτό μεγάλο parking.
Εκτος Βεβαια αν επιμενετε
Cut One...All Bleed

-
Gazofonix
- Administrator

Καλα εσενα και 2 στενα ποιο κατω απο το σπιτι να σε πω δεν το ξερεις.
Θα ερθω να σας παρω απο το χερακι βρε.
Σοβαρα τωρα.Αν παμε στο Gate μεχρι να ανεβουμε Ωραιοκαστρο θα φαμε 20φαναρια και θα χαθουμε μεταξυ μας.Ενω απο Ευκαρπια ειναι πιο ευκολα.Εσυ που θα εχεις και νεα μελη στην παρεα μπορεις να μιλησεις μαζι τους και να ερθετε ολοι μαζι.
Και μιας και συμφωνουμε ολοι παμε για "ανοιγμα" σχετικου επισημου τοπικ.
Θα ερθω να σας παρω απο το χερακι βρε.
Σοβαρα τωρα.Αν παμε στο Gate μεχρι να ανεβουμε Ωραιοκαστρο θα φαμε 20φαναρια και θα χαθουμε μεταξυ μας.Ενω απο Ευκαρπια ειναι πιο ευκολα.Εσυ που θα εχεις και νεα μελη στην παρεα μπορεις να μιλησεις μαζι τους και να ερθετε ολοι μαζι.
Και μιας και συμφωνουμε ολοι παμε για "ανοιγμα" σχετικου επισημου τοπικ.
- tashauna
- Μαθαίνω να στρίβω.

Wazie μη μου πεις οτι δεν βγαινεις περιφερειακο !!! Πριν φτασεις στο Παπαγεωργιου ειναι στο δεξι σου χερι! Καλα αν εχεις προβλημα παρολα αυτα πες μου να παμε μαζι...
-
Gazofonix
- Administrator

Στο αριστερο χερακι ειναι Ληδα οπως θα ερχετε απο Σταυρουπολη..........
Ο κομβος για να μπει ειναι απο δεξια.
Μην μου τον μπερδευεις pleaseeeeeeee
Ο κομβος για να μπει ειναι απο δεξια.
Μην μου τον μπερδευεις pleaseeeeeeee