Συναντήσεις Θεσ/νίκης - Γενική συζήτηση

Εδώ θα γίνονται οι ανακοινώσεις που αφορούν την Θεσσαλονίκη.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
petros136
Νικολάκης
Νικολάκης

Re: Συναντήσεις - Γενική συζήτηση

Post by petros136 » Tue Jun 15, 2010 7:20 pm

φιλε gazofonix ξερω οτι χτες ειχατε συναντηση αλλα να παω καρφι σε ενα μαγαζι για ποτο δεν λεει. δεν το βλεπω puntoσυναντηση. αμα δεν μαζευτουμε σε κανα παρκινγκ να χαζεψουμε ο ενας το μωρο του αλλου να κανουμε λιγο χαβα καμια βοτλιτσα κεντρικα να μας δει λιγο ο κοσμος να ξερει οτι υπαρχει και PUNTOCLUB και μετα ποτακι μασα δεν λεω οχι αλλα πιστευω οτι η βραδια πρεπει να ξεκιναει καπως ετσι. τι λες συμφωνεις?

tashauna
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by tashauna » Tue Jun 15, 2010 7:26 pm

Αυτο που περιγραφεις petros136 έγινε χθες. Και τα ποτά μας ήπιαμε, και κουβέντα κάναμε και τα μωρά μας χαζέψαμε μετά... όσο για βολτίτσα ομαδική δεν γνωρίζω τι έγινε όταν φύγανε τα υπόλοιπα παιδιά :) Τώρα αν θέλουμε διαφορετική σειρά δηλαδή πρώτα χάζι και βόλτα και μετά ποτό ας το δούμε σαν μια νέα ιδέα...
Βρείτε μου τρόπο να αποκτήσω 106+ άλογα... (Fix It Again Tony) :P

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Tue Jun 15, 2010 7:33 pm

Πετρο ναι.Ειναι ωραιο σαν ιδεα.Απλα να μην φτασουμε να κανουμε βολτες ολο το βραδι. :wink:
Και ειναι πολλυ ευκολο αυτο που ζητας-προτινεις.Ραντεβου σε παρκινγκ και μετα "κομβοι" προς τον προορισμο.Και θα "φανουμε" μολις εχουμε και τα πλαισια πινακιδων (θεμα υπο συζητηση) αλλα και τα αυτοκολλητακια μας.

Ληδα χτες που φυγαμε...................... :evil: :evil: :mrgreen:
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες :wink:

tashauna
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by tashauna » Tue Jun 15, 2010 8:23 pm

ΜΜΜ έχασα καλή φάση εεε; Δεν πειράζει ούτως ή άλλως δεν θα ακολουθούσα με γκάζια... θέλω καμιά 1000αρα ακομα να κανω κ μετα οι τρέλες lolllll :mrgreen:

saxon_747
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by saxon_747 » Tue Jun 15, 2010 8:37 pm

petros136 wrote:φιλε gazofonix ξερω οτι χτες ειχατε συναντηση αλλα να παω καρφι σε ενα μαγαζι για ποτο δεν λεει. δεν το βλεπω puntoσυναντηση. αμα δεν μαζευτουμε σε κανα παρκινγκ να χαζεψουμε ο ενας το μωρο του αλλου να κανουμε λιγο χαβα καμια βοτλιτσα κεντρικα να μας δει λιγο ο κοσμος να ξερει οτι υπαρχει και PUNTOCLUB και μετα ποτακι μασα δεν λεω οχι αλλα πιστευω οτι η βραδια πρεπει να ξεκιναει καπως ετσι. τι λες συμφωνεις?
Aυτο ακριβως κανουμε, ιδιαιτερα τωρα που καλοκαιριασε.
Απλα δε "τρωμε" ολη την ωρα στο παρκινγκ...
Χαζευουμε λιγακι ο ενας το τουτου του αλλου, μιλαμε λιγο στα ορθια και μετα χτυπαμε 2-3 μπυριτσες... :mrgreen:
Τωρα να ξεκιναει ή να τελειωνει καπως ετσι, λιγο ρολο παιζει για εμενα, αρκει να βρισκομαστε.

Βασικα, καλυτερα θα ηταν να δινουμε ραντεβου σε καποιο παρκινγ και να αποφασιζουμε εκει για το που θα παμε
Gazofonix wrote:Πετρο ναι.Ειναι ωραιο σαν ιδεα.Απλα να μην φτασουμε να κανουμε βολτες ολο το βραδι. :wink:
Και ειναι πολλυ ευκολο αυτο που ζητας-προτινεις.Ραντεβου σε παρκινγκ και μετα "κομβοι" προς τον προορισμο.Και θα "φανουμε" μολις εχουμε και τα πλαισια πινακιδων (θεμα υπο συζητηση) αλλα και τα αυτοκολλητακια μας.

Ληδα χτες που φυγαμε...................... :evil: :evil: :mrgreen:
+1000

tashauna
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by tashauna » Tue Jun 15, 2010 8:51 pm

Το Bennigan's ειναι ιδανικο γιατι εχει κ parking αδειο απο τη πισω μερια κ ειναι χωρος κ για να φας κ για να πιεις... Προτεινω να καθιερωθει :)

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Tue Jun 15, 2010 8:58 pm

Ληδα αυτη ηταν η 3η συναντηση και το 3ο διαφορετικο μερος που προτεινα.Χαιρομε που αρεσε σε ολους αλλα δεν θελω να πηγενουμε σε 1-2 μαγαζια. :wink: Να αλλαζουμε τοποθεσιες και παραστασεις.
Συμφωνεις?
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες :wink:

saxon_747
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by saxon_747 » Tue Jun 15, 2010 9:06 pm

Gazofonix wrote: δεν θελω να πηγενουμε σε 1-2 μαγαζια. :wink: Να αλλαζουμε τοποθεσιες και παραστασεις.
Συμφωνεις?
E, με αυτη τη λογικη, αλλαξε και γυναικα και αυτοκινητο. (παρε κανα yaris πχ) :mrgreen:

tashauna
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by tashauna » Tue Jun 15, 2010 9:12 pm

Κοίτα αν πρόκειται να μαζευόμαστε σε parking λίγα είναι αυτά που έχουν άνεση. Το μετά μπορεί να λαμβάνει χώρα οπουδήποτε :)

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Tue Jun 15, 2010 9:18 pm

saxon_747 wrote:
Gazofonix wrote: δεν θελω να πηγενουμε σε 1-2 μαγαζια. :wink: Να αλλαζουμε τοποθεσιες και παραστασεις.
Συμφωνεις?
E, με αυτη τη λογικη, αλλαξε και γυναικα και αυτοκινητο. (παρε κανα yaris πχ) :mrgreen:

Αμαξι αλλαξα πριν απο 2 μηνες και κατι............ :evil: :evil:

Wazie
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by Wazie » Tue Jun 15, 2010 10:37 pm

petros136 wrote:φιλε gazofonix ξερω οτι χτες ειχατε συναντηση αλλα να παω καρφι σε ενα μαγαζι για ποτο δεν λεει. δεν το βλεπω puntoσυναντηση. αμα δεν μαζευτουμε σε κανα παρκινγκ να χαζεψουμε ο ενας το μωρο του αλλου να κανουμε λιγο χαβα καμια βοτλιτσα κεντρικα να μας δει λιγο ο κοσμος να ξερει οτι υπαρχει και PUNTOCLUB και μετα ποτακι μασα δεν λεω οχι αλλα πιστευω οτι η βραδια πρεπει να ξεκιναει καπως ετσι. τι λες συμφωνεις?
Κανει ΜΠΑΜ! ο West Side τυπος :mrgreen: :mrgreen:
Cut One...All Bleed

Image PG spec... By Τοny Tunning Image

Image

arpas
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by arpas » Tue Jun 15, 2010 10:54 pm

Προσωπικα διαφωνω. Για μενα ο τροπος που εγιναν οι 3 πρωτες συναντησεις ειναι ο ιδανικοτερος. Η αποψη μου ειναι οτι δεν εχει νοημα το να κανουμε βολτες ο καθενας μονος του μεσα στο αυτοκινητο του ενω καλα καλα δε γνωριζομαστε.... Επισης το βρισκω αστειο ενω μαζευομαστε δε μαζευομαστε 5 ατομα (αντε 7 στο τσακιρ κεφι αν ερθει και κανενας αλλος) και να κανουμε βολτες και να 'φαινομαστε'... Τελος ο χαβας στα πλαισια της βολτας ξερουμε ολοι τι σημαινει και προσωπικα δεν ειναι στην ιδιοσυγκρασια μου...

tashauna
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by tashauna » Tue Jun 15, 2010 11:03 pm

Η αλήθεια είναι ότι επειδή υπάρχουν πολλά είδη ανθρώπων αλλιώς θέλει να περάσει μια puntoσυνάντηση κάποιος 20-25 κάνοντας χαβαλέ με την παρέα του και αλλιώς ένας 30+.
Ίσως αν μοιραζόταν κάπως η κατάσταση πχ να υπήρχε το σχετικό χάζεμα και άραγμα σε parking, όχι απαραίτητα βόλτες γύρω γύρω (μόνο μαζική αποχώρηση) και πριν ή μετά από αυτό να μαζευόμασταν στο τραπεζάκι μας κυριλέ όπως και χθες.

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Tue Jun 15, 2010 11:14 pm

To εχω ξαναπει πολλακις.Τo ραντεβου σε εναν ανοιχτο χωρο και η παραμονη για ενα "Α" λογικο διαστημα ειναι "υποχρεωτικα" και κακως δεν τα υιοθετειτε ,γιατι ετσι δεν δινετε την ευκαιρεια σε νεους "ενδιαφερομενους" να σας γνωρισουν και ταυτοχρονως να αποφυγετε την κακη "χημεια" .
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..
Image
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB

Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)

arpas
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by arpas » Tue Jun 15, 2010 11:20 pm

Μα η κακη χημεια απογευγεται καταρχην με τη γνωριμια... Το να κατσουμε μιση ωρα σ ενα παρκινγκ και μετα να αρχισουμε τις βολτες πώς αρκιβως δημιουργει χημεια? Τελοσπαντων αυτη ειναι η αποψη μου και την καταθετω..

Post Reply

Return to “Ανακοινώσεις Θεσσαλονίκης”