Τρακαρίσματα και ασφάλειες

Κάντε εδώ τα σχόλια σας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

animalinstict
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Τρακαρίσματα και ασφάλειες

Post by animalinstict » Mon Nov 22, 2004 12:28 am

Προχτές εκεί που πήγαινα στο δρόμο μου ωραία και καλά, πετάχτηκε ένας κωλόγερος από stop μέσα στη μέση του δρόμου. Αποτέλεσμα να μην προλάβω να σταματήσω και να πέσω πάνω στη μούρη του αυτοκινήτου του. Κατεβαίνει λοιπόν ο τύπος, κατεβαίνω κι εγώ και με ρωτάει: «Τι κάνουμε τώρα?»
«θα μου κάνεις μια δήλωση και από εκεί και πέρα αναλαμβάνουν οι ασφαλιστικές» του απαντάω.
«Όοοοχι, μου λέει, εσύ θα μου κάνεις δήλωση γιατι εσύ φταις που έπεσες πάνω μου»
«Τι λες τώρα? Το stop το είδες στο δρόμο σου?»
«Εγώ το είδα, αλλά εσύ με ποιο δικαίωμα πήγες να με κόψεις τη στιγμή που έχω ξεκινήσει?»
Τέλος πάντων για να μη μακρηγορώ αυτός δεν εννοούσε να καταλάβει ότι αυτός φταίει, οπότε φωνάξαμε την τροχαία. Κατέγραψε το συμβάν, έγραψε ότι ο τύπος βγήκε από στοπ, υπογράψαμε και φύγαμε. Έλα όμως τώρα που ο βλαμένος δε μου κάνει δήλωση να φτιάξω το αμάξι… Έλα όμως που παίρνω τηλέφωνο και τον ασφαλιστή μου και με έχει γραμμένο εκει που δε πιάνει μελάνη… Έλα όμως που παίρνω τηλέφωνο και τη δική του ασφάλεια και αυτή επίσης με έχει γραμμένο στο ίδιο σημείο…
Τι μπορώ να κάνω ρε παιδια? Για βοηθήστε λίγο. Το αμάξι έχει πάθει ζημιά όλο το μπροστινό σύστημα και δεν κινείτε. Δηλαδή μπορεί ο καθένας να βγει και να θερίζει κόσμο, να υπάρχει χαρτι της τροχαίας ότι φταίει, να μην κάνει δήλωση και να μη συμβαίνει τίποτα? Μου ‘ρχετε να πάω σπίτι του και να τον κοπανάω και να μη του κάνω και δήλωση… :evil: :evil:

PUNTOGT2

Post by PUNTOGT2 » Mon Nov 22, 2004 12:30 am

νομικη προστασια εχεις?

MAFIA

Post by MAFIA » Mon Nov 22, 2004 12:30 am

αχ και εγραψα και για τουςγερους οδηγους εγω αλλα δυστηχως ο χαρος βγαινει καθε μερα παγανια και ζηταει και τα ρεστα!
τωρα το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να μιλησεις με καποιον ασφαλιστη που δεν θα σε γειωνει...

PUNTOGT2

Post by PUNTOGT2 » Mon Nov 22, 2004 12:31 am

καλα ο ασφαλιστης σου δεν το συζηταμε παει για αλλαγη

manthosgt
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by manthosgt » Mon Nov 22, 2004 1:39 am

το παν ειναι να εισαι αρκετα γνωστος του ασφαλιστη !! εγω προσωπικα καθε φορα που συμβαινει κατι παυω να ασχολουμε με οτιδηποτε απο τη στιγμη που θα τον παρω τηλεφωνο ! μερικες φορες αυτος ο ανθρωπος πιστευω οτι αν ηταν δυνατον να παει εκεινος το αυτοκινητο στο συνεργιο θα το εκανε ...
ΜΑΝΘΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙ !!

Image Image

djpap
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by djpap » Mon Nov 22, 2004 1:41 am

Το παν είναι να έχεις ασφαλιστή μέλος του PuntoClub... Γεία σου PUNTOPOWER!!!
Θεσσαλονίκη
MR2 Spyder
Image

PUNTOGT2

Post by PUNTOGT2 » Mon Nov 22, 2004 2:11 am

ξερεις δημητρακη εχουμε κι εμεις εδω ε?

animalinstict
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by animalinstict » Mon Nov 22, 2004 11:05 am

O αφαλιστής πάει για αλλαγή. Δε το συζητάω. Παίρνει 700€ το χρόνο για απλή ασφάλεια, τη στιγμή που άλλες εταιρίες παίρνουν 300-400€ και το μόνο που κάνει είναι να ξύνετε. Νομική προστασία θα ψάξω να δω αν έχω. Σε περίπτωση που έχω τι γίνετε???

PuntoGTgirl
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by PuntoGTgirl » Mon Nov 22, 2004 11:20 am

Τους μπατσους τους φωναξες?

puntogtman
Schumacher
Schumacher

Post by puntogtman » Mon Nov 22, 2004 12:22 pm

φιλε ειναι θεμα επαγγελματια πλεον!!!!
Image

animalinstict
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by animalinstict » Mon Nov 22, 2004 1:31 pm

PuntoGTgirl wrote:Τους μπατσους τους φωναξες?
Και μπατσους φώναξα, και όπως είπα κατέγραψαν το συμβάν και ότι αυτός είχε στοπ, και μάρτυρας υπάρχει για το ότι αυτός πετάχτηκε την τελευταία στιγμή. Παιδιά το σύστημα πρέπει να αλλάξει. Άτομο πανω απο 60-65 χρονών δεν πρέπει να οδηγεί. Πρέπει να του παίρνουν το δίπλωμα και τέλος. Βλέπω κάτι παππουλογιαγιάδες 178 χρονών να οδηγούν και τρέμει η ψυχή μου. Η ψυχή μου τρέμει επίσης όταν βλέπω κάτι άλλους τυπάδες που έχουν φορτωμένα στη σχάρα τα 1000μύρια. Κρεβάτια, ντουλάπια, βαλίτσες, τη γιαγια, το καναρίνι κ.α.

damianpcb
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by damianpcb » Mon Nov 22, 2004 3:43 pm

Νομιζω οτι πρεπει να τα ψαλεις στον ασφαλιστη σου και ολα θα πανε καλα. Στο τελος αλλαξε τον ....
Αλλιως πηγαινε στην τροχαια και αναφερε το περιστατικο
Τρελος με τον ηχο!!
www.CaraudioClub.gr

Image

Gallatin
Moderator
Moderator

Post by Gallatin » Mon Nov 22, 2004 3:45 pm

δεν θυμαμαι καλα αλλα καπου πας (σε καποια αστυνομια) και σου δινουν ενα χαρτι για το ποιος φταιει...ξερουμε οτι δεν φταις εσυ αλλα με αυτο το χαρτι τα πραγματα απλουστευονται για σενα........
http://www.speedtest.net/result/363494335.png
ImageImage
ImageImage
Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off

mpoumpou
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by mpoumpou » Mon Nov 22, 2004 5:45 pm

Καλά ξεμπερδέματα....Και παππούς και χάλια ασφαλιστής???Πίκρα φίλε μου!!!Σίγουρα να αλλάξεις ασφαλιστή και όσο για το συμβάν μη το αφήσεις έτσι...Δεν θα πληρώνεις εσύ τα απασμένα του κάθε καραγκιόζη χάρου που βγαίνει στο δρόμο...Αντε καλο κουράγιο :wink:
Δελτίο καιρού!Κάθε μέρα εκτός από Δευτέρα και Τρίτη στις 01.30 έχουμε βροχοπτώσεις στο Ποσειδώνιο!mpoumpouuuuuuu!
Δικό σας....Ποια εσύυυυ!Αστέεεεερι μουυυυ!

OGD82
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by OGD82 » Mon Nov 22, 2004 6:21 pm

φιλε σου ευχομαι να βρεις καποια ακρη και να φτιαξεις το αυτοκινητο σου...καλα κουραγια...
OGD Sounds Better. Dimitris Ogdis In Car Sound Systems

Post Reply