Φιλος εχω Abarth κ ως μαμα πατησα με Ibiza Fr 1.8Τ 150hp μαμα κ εφαγε 2 αμαξακια ανετα, ενω το 1.8TSI Leon εφαγε 4 αμαξακια στα 800μ, κ μην μου πειτε κουλοι οδηγοι γιατι ειναι σαξοραλλακιδες κ οι 2!
Νομιζω πως τα 31κιλα ροπη του SS MAMA λεει πολλα, αλλα κ το 1.7bar που σηκωνει μαμα!
Πειτε αλλο μανας αμαξι 14αρι με τοση ροπη, πειτε μ αλλο μανας αμαξι που σηκωνει 1.7!
Sorry για το offtopic!
FPT : Παγκόσμια πρεμιέρα του κινητήρα TWIN-AIR 85 hp !
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- hammersword@Revlimit
- Official Partner

- jimmm
- Μαθαίνω να στρίβω.

Re: FPT : Παγκόσμια πρεμιέρα του κινητήρα TWIN-AIR 85 hp !
δεν εχω δυστυχως το 1.8 αυτη την στιγμη να δουμε τοτε ποσο θα μου εριχνες..........hammersword wrote:Φιλος εχω Abarth κ ως μαμα πατησα με Ibiza Fr 1.8Τ 150hp μαμα κ εφαγε 2 αμαξακια ανετα, ενω το 1.8TSI Leon εφαγε 4 αμαξακια στα 800μ, κ μην μου πειτε κουλοι οδηγοι γιατι ειναι σαξοραλλακιδες κ οι 2!
Νομιζω πως τα 31κιλα ροπη του SS MAMA λεει πολλα, αλλα κ το 1.7bar που σηκωνει μαμα!
Πειτε αλλο μανας αμαξι 14αρι με τοση ροπη, πειτε μ αλλο μανας αμαξι που σηκωνει 1.7!
Sorry για το offtopic!
- hammersword@Revlimit
- Official Partner

Re: FPT : Παγκόσμια πρεμιέρα του κινητήρα TWIN-AIR 85 hp !
μπα τωρα θε πρεπει να το κανεις K04 setup κ αν καθοσουν διπλα!

Φιλε εισαι απο Πατρα, στειλε σε πμ το κινητο σ να κανονισουμε κανενα καφε, ειμαστε μεγαλη Punto ομαδα εδω Πατρα!
Φιλε εισαι απο Πατρα, στειλε σε πμ το κινητο σ να κανονισουμε κανενα καφε, ειμαστε μεγαλη Punto ομαδα εδω Πατρα!

Grande Punto Abarth Precision 5128 CEA