Χαχα όχι μωρέ σιγά!Εγώ δεν είχα ξαναβάλει ποτέ, αλλά τελικά δεν είναι τίποτα.Για αυτό λέω εφαρμόζει τέλεια..δε το περίμενα. Και εγώ την ίδια φοβία είχα..math wrote:Ωραιο το αυτοκολλητακι δεν το ειχα δει σε εσωτερικες επιφανειες...Οι φωτο με εβαλαν σε σκεψεις...Αλλα λογικα σε πολλα σημεια θα θελει επαγγελματια για να τοποθετηθει γιατι αμα ολα αυτα τα κανω μονος μου θα την κανω αλουμινοχαρτο την καμπινα....![]()
![]()
Αλλαγή χρώματος κεντρικής κονσόλας από MK2/MK2B
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- colin_d
- Εμαθα να ξεκινάω.

Re: Αλλαγή χρώματος κεντρικής κονσόλας από MK2/MK2B
- colin_d
- Εμαθα να ξεκινάω.

Κατόπιν αγοράς αυτοκόλλητου carbon καλύτερου σε όψη από αυτά που είχα πάρει παλιά, δε κρατήθηκα και άρχισα τα κολλήματα :p
Μπόλικη ποσότητα, ένα κομμάτι γυαλιστερό και ένα ματ, σε άριστη τιμή
Τα πλαϊνά στις πόρτες έκανα, και μετά ξεβίδωσα και τα πιο μικρά πλαστικά που ενώνονται στα πίσω παράθυρα και τα έβαλα και αυτά. Μόνο που ξέχασα να τραβήξω φωτό με το συνολικό αποτέλεσμα
. Άλλη μέρα!
Λέω σειρά να πάρει το πλαίσιο γύρω γύρω από τα όργανα στο ταμπλώ μπροστά από το τιμόνι. Νομίζω βγαίνει εύκολα αλλά η εφαρμογή του αυτοκόλλητου πρέπει να είναι ζόρι λίγο.
Μπόλικη ποσότητα, ένα κομμάτι γυαλιστερό και ένα ματ, σε άριστη τιμή
Λέω σειρά να πάρει το πλαίσιο γύρω γύρω από τα όργανα στο ταμπλώ μπροστά από το τιμόνι. Νομίζω βγαίνει εύκολα αλλά η εφαρμογή του αυτοκόλλητου πρέπει να είναι ζόρι λίγο.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Orange
- Schumacher

Αυτο φιλε "colin_d", ειναι αυτοκολλητο?
Επισεις μηπως ειναι τετοιο το υλικο, οποτε με θερμικη διαστολη, να ερθει σε πληρη επαφη, με την επιφανεια εφαρμογης?
Μ' ενα θερμομπιστολακι δηλαδη, να το ζεστανεις και να παρει την μορφη του εφαπτωμενου υλικου.
Τελος σε τι μαγαζι το βρηκες, πως το ζητας και τι μορφη εχει?
Επισεις μηπως ειναι τετοιο το υλικο, οποτε με θερμικη διαστολη, να ερθει σε πληρη επαφη, με την επιφανεια εφαρμογης?
Μ' ενα θερμομπιστολακι δηλαδη, να το ζεστανεις και να παρει την μορφη του εφαπτωμενου υλικου.
Τελος σε τι μαγαζι το βρηκες, πως το ζητας και τι μορφη εχει?

- colin_d
- Εμαθα να ξεκινάω.

Yes, είναι αυτοκόλλητο. Ο τύπος μου είπε ότι με θερμοπίστολο σαφώς και έχει καλύτερη εφαρμογή και με ρώτησε αν έχω κιόλας. Η επιφάνεια που το έβαλα ήταν επίπεδη, απλά την καθάρισα καλά και στο κόλλημα πίεσα καλά και δείχνει οκ για την ώρα οπότε, δε το θεωρώ απαραίτητο. Το καλό είναι ότι αν δεν πιάσεις με τη μία τις γραμμές, το βγάζεις το αυτοκόλλητο άφοβα και το ξαναβάζεις. Δε σημαίνει ότι αν το κολλήσεις λίγο στραβά είναι μη αντιστρέψιμο αυτό 
Πήρα 2 μεγάλα κομμάτια το ένα mat και το άλλο γυαλιστερό (είναι αρκετά ευκολοδούλευτα), με τις εξής διαστάσεις το καθένα: 50cm X 127cm με 25 ευρώπουλα, αρκετά καλά μπορώ να πω! Είχε και με τετραγωνάκια (όπως αυτό από τις φωτό στο mondeo) αλλά οι πλάγιες γραμμές είναι το real carbon οπότε πήρα αυτά τα 2. Προτίμησα να βάλω το ματ στις πόρτες γιατί και τα πλαστικά που είναι έξω δεν είναι γυαλιστερά (προστατευτικά στις πόρτες, χερούλια, εξωτερική πλευρά καθρεφτών) οπότε δείχνει καλύτερα έτσι
Δε ξέρω αν μπορώ να βάλω το site από εκεί που τα πήρα, αν γίνεται, ευχαρίστως. Έχει μεγάλα ρολλά και τα κόβει σε επιθυμητά από εμάς μεγέθη (πχ 50x127, 25x127 ktl)
Πήρα 2 μεγάλα κομμάτια το ένα mat και το άλλο γυαλιστερό (είναι αρκετά ευκολοδούλευτα), με τις εξής διαστάσεις το καθένα: 50cm X 127cm με 25 ευρώπουλα, αρκετά καλά μπορώ να πω! Είχε και με τετραγωνάκια (όπως αυτό από τις φωτό στο mondeo) αλλά οι πλάγιες γραμμές είναι το real carbon οπότε πήρα αυτά τα 2. Προτίμησα να βάλω το ματ στις πόρτες γιατί και τα πλαστικά που είναι έξω δεν είναι γυαλιστερά (προστατευτικά στις πόρτες, χερούλια, εξωτερική πλευρά καθρεφτών) οπότε δείχνει καλύτερα έτσι
Δε ξέρω αν μπορώ να βάλω το site από εκεί που τα πήρα, αν γίνεται, ευχαρίστως. Έχει μεγάλα ρολλά και τα κόβει σε επιθυμητά από εμάς μεγέθη (πχ 50x127, 25x127 ktl)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- giwrgakis
- Νικολάκης

μπραβο πολύ καλο και καλη δουλεια βλεπω δεν εχει ατελειες. το ψηνω και στο δικο μου εδω και καιρο να παρω να βαλω αλλα δεν πηρα ακομη αποφαση.