πωληση του οικου italdesign guigaro!!!

Διαβάστε εδω τι γίνεται γύρω μας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
jimmm
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

πωληση του οικου italdesign guigaro!!!

Post by jimmm » Thu May 20, 2010 9:21 am

Image
την επομενη εβδομαδα αναμενεται να πουληθει η italdesign guizaro στην volkswagen.η VW θελει να ενταξει οσο περισσοτερες εταιριες μπορει ωστε να φτασει τα 10.000.000 πωλησεις ξεκινωντας απο το 2018 ωστε να γινει η νουμερο ενα αυτοκινητοβιομηχανια στο κοσμο.
ο οικος ιδρυθηκε το 1968 απο τον giorgetto guigaro ο οποιος σημερα στα 71 του ειναι προεδρος της εταιριας, με επικεφαλη στο τμημα σχεδιασμου τον 45 χρονων γιο του.δημιουργηματα της ειναι το golf-audi 80-τα πρωτα passat-scirocco -μερικα πρωτοτυπα της seat-bugatti
μεγαλα φτερα ανοιγεις γερμανε.................... PDT_Armataz_01_04

Vicepresident
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Re: πωληση του οικου italdesign guigaro!!!

Post by Vicepresident » Thu May 20, 2010 10:10 pm

Αφου εχει εξοδα ο καϊμενο ο σκ@#$%^&*γερμαναρας του κ%)@*ου αυτον τον καιρο απο καπου θα πρεπει να βγαλει ετσι ωστε να μην μεινει αφραγκος.
Οταν ομως παρουν τα @@ μου και μαλιστα ουτε καν τα 2 αλλα το 1 @ τοτε να τους δω!
Ξεχνάτε μου φαίνεται τα κόκκινα.............Γατάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Thu May 20, 2010 11:54 pm

Σεμναααααααααααααααα.Το θεμα μηπως δεν ειναι για τι η VW αγορασε αλλα γιατι ο οικος "πουληθηκε"?Απο το να εκλεινε ή να γινοταν και αυτος "Κινεζος" καλυτερα δεν ειναι ετσι? PDT_Armataz_01_04
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες :wink:

jimmm
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by jimmm » Fri May 21, 2010 6:20 am

Vicepresident wrote:Αφου εχει εξοδα ο καϊμενο ο σκ@#$%^&*γερμαναρας του κ%)@*ου αυτον τον καιρο απο καπου θα πρεπει να βγαλει ετσι ωστε να μην μεινει αφραγκος.
Οταν ομως παρουν τα @@ μου και μαλιστα ουτε καν τα 2 αλλα το 1 @ τοτε να τους δω!
πες τα.......................... PDT_Armataz_01_34

jimmm
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by jimmm » Fri May 21, 2010 6:26 am

Gazofonix wrote:Σεμναααααααααααααααα.Το θεμα μηπως δεν ειναι για τι η VW αγορασε αλλα γιατι ο οικος "πουληθηκε"?Απο το να εκλεινε ή να γινοταν και αυτος "Κινεζος" καλυτερα δεν ειναι ετσι? PDT_Armataz_01_04
γιατι πουλιεται δεν το αναφερει.ποσοι ειναι οι σχεδιαστες στην ιταλια 2-3 ? και εγω δεν το καταλαβαινω απο την στιγμη που ολες οι αυτοκινητοβιομηχανιες πανω-κατω με τους ιταλους εχουν να κανουν με το σχεδιασμο........ και 975 ατομα προσωπικο.τους βλεπω οι μισοι απο αυτους να κανουν τους γονδολιερηδες σε κανενα ποταμο!!!!!!!!!!!!!!!!

Vicepresident
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by Vicepresident » Sat May 22, 2010 10:39 pm

Gazofonix wrote:Σεμναααααααααααααααα.Το θεμα μηπως δεν ειναι για τι η VW αγορασε αλλα γιατι ο οικος "πουληθηκε"?Απο το να εκλεινε ή να γινοταν και αυτος "Κινεζος" καλυτερα δεν ειναι ετσι? PDT_Armataz_01_04
Ρε φιλαρακι στις μερες μας οτι δεν παει καλα γινετε η "Κινεζος" η "Γερμανος" η "Goldmansauchs"
Κριμα ειναι να μεινουν ανεργοι οι υπαληλοι τις εκαστοτε εταιρειας και οχι το να κλεισει η εταιρεια.
Ξεχνάτε μου φαίνεται τα κόκκινα.............Γατάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Tue May 25, 2010 7:02 pm

Αδικο δεν εχεις στα περι ανεργειας.Ομως κατα πως βλεπεις τα πραγματα πανε παρα πολυ ασχημα γενικα.Τωρα γιατι πουληθηκε το τι και πως..............μονο αυτοι το ξερουν πραγματικα.........
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες :wink:

jimmm
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by jimmm » Tue May 25, 2010 7:35 pm

Gazofonix wrote:Αδικο δεν εχεις στα περι ανεργειας.Ομως κατα πως βλεπεις τα πραγματα πανε παρα πολυ ασχημα γενικα.Τωρα γιατι πουληθηκε το τι και πως..............μονο αυτοι το ξερουν πραγματικα.........
εμ πως να μην πουληθει?παρε κανενα αμαξακι να ενισχυσεις τον οικο?τσιφουτηηηηηη!!!!!!!!!! :grin: :grin:

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Tue May 25, 2010 7:49 pm

Ειπα και γω ΔΕΝ θα σχολιασει κατι αμμεσος κατω απο μενα η κακιά? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Φιλαρακι 3 εχω και ενα μηχανακι.Τι αλλο να κανω ο χασαπης.Στηριζω και τους ξενους οικους αλλα και τον δικο μας ντοπιο "οικο αν........ς" :lol: :lol:

jimmm
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by jimmm » Tue May 25, 2010 8:04 pm

Gazofonix wrote:Ειπα και γω ΔΕΝ θα σχολιασει κατι αμμεσος κατω απο μενα η κακιά? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Φιλαρακι 3 εχω και ενα μηχανακι.Τι αλλο να κανω ο χασαπης.Στηριζω και τους ξενους οικους αλλα και τον δικο μας ντοπιο "οικο αν........ς" :lol: :lol:
εμ να μην σχολιασω?εχουμε εμεις τετοιον οικο? :mrgreen: :mrgreen: ...............με το φωτακι?

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Tue May 25, 2010 8:20 pm

Αντε καλε................φημες.Οι κακες γλωσσες........ :P
(Το σκισαμε το τοπικ Μητσο και ερχετε το ban σε κιτρινο χρωματακι με λαχανι γραμματακια ) :mrgreen: :mrgreen:

jimmm
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by jimmm » Wed May 26, 2010 1:07 am

τελικα οι γερμανοι αγορασαν το 90.1% της italdesign ενω το υπολοιπο εμεινε στην οικογενεια.τα φραγκα δεν μας ειπαν ................!!!!!!!

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Wed May 26, 2010 6:12 pm

Και τον λογο επισης.Επιμενω να θελω να μαθω το γιατι.

jimmm
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by jimmm » Wed May 26, 2010 8:15 pm

Gazofonix wrote:Και τον λογο επισης.Επιμενω να θελω να μαθω το γιατι.
πολλα ζητας........................με την απορια θα μεινεις.δε λεμε τιποτης εμεις οι ιταλοι... :mrgreen:

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Wed May 26, 2010 8:43 pm

Καλα......ΝΟΝΕ. :mrgreen:

Post Reply

Return to “Επικαιροτητα”