ΑΣΧΗΜΟΠΑΠΟ-ΒΜW X1!!!!

Διαβάστε εδω τι γίνεται γύρω μας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
jimmm
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

ΑΣΧΗΜΟΠΑΠΟ-ΒΜW X1!!!!

Post by jimmm » Wed Apr 28, 2010 4:02 pm

λοιπον θα βγαλω παλι λιγο τον καλο μου εαυτο PDT_Armataz_01_11 αναφεροντας στο τιτλο για το Χ1.οταν βγηκε το σεπτεβριο στην γερμανια,πολλοι ειχαν πει πολλα για την σχεδιαση του.αυτος ο λαλακας ο ψηλος του top gear εβγαλε το x1 ασχημο-σκουπιδι-οδηγηση-εσωτερικο-εξωτερικο-το ονομα καθως και τον πετρελαιοκινητηρα απαισια . PDT_Armataz_01_37 ................ποσα να πηρε ο τυπος?παντως για το εξω, συμφωνω μαζι του. PDT_Armataz_01_02
το Χ6 ειναι πρωτο, να λεμε αληθειες PDT_Love_03

Gazofonix
Administrator
Administrator

Re: ΑΣΧΗΜΟΠΑΠΟ-ΒΜW X1!!!!

Post by Gazofonix » Thu Apr 29, 2010 12:48 am

H ΒΜW εδω και μερικα χρονια εχει αλλαξει το γενικο της σχεδιασμο.Σιγουρα υπερβολες δεν κανουν αλλα το επιθετικο στυλ τους βγηκε καπως.................περιεργο.Σε γενικες γραμμες μονο οσα εχουν το γραμμα M σε κανουν να γυριζεις κεφαλι να τα προσεξεις.Γουστα ειναι ομως αυτα και καθαρα υποκειμενικο το καθε σχολιο.
Οσο αφορα την X1 παντος ειναι σαν μια μικρη Χ3 που με την σειρα της ειναι μια μικρη Χ5.Απο κοντα η X1 ειναι ποιο ομορφη απο την Χ3 kαι οσο αφορα τον σχεδιασμο,τον κινητηρα και ολα τα αλλα που λεει εκεινος ο ψηλος μπουφοκαργας.....................σχεδον δεν ισχυουν.Απο πρωσοπικη πειρα το αμαξακι παει μια χαρα.Ισως best seller να μην γινει αλλα δεν θα πατωσει κιολας.
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες :wink:

jimmm
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by jimmm » Thu Apr 29, 2010 7:05 am

Gazofonix wrote:H ΒΜW εδω και μερικα χρονια εχει αλλαξει το γενικο της σχεδιασμο.Σιγουρα υπερβολες δεν κανουν αλλα το επιθετικο στυλ τους βγηκε καπως.................περιεργο.Σε γενικες γραμμες μονο οσα εχουν το γραμμα M σε κανουν να γυριζεις κεφαλι να τα προσεξεις.Γουστα ειναι ομως αυτα και καθαρα υποκειμενικο το καθε σχολιο.
Οσο αφορα την X1 παντος ειναι σαν μια μικρη Χ3 που με την σειρα της ειναι μια μικρη Χ5.Απο κοντα η X1 ειναι ποιο ομορφη απο την Χ3 kαι οσο αφορα τον σχεδιασμο,τον κινητηρα και ολα τα αλλα που λεει εκεινος ο ψηλος μπουφοκαργας.....................σχεδον δεν ισχυουν.Απο πρωσοπικη πειρα το αμαξακι παει μια χαρα.Ισως best seller να μην γινει αλλα δεν θα πατωσει κιολας.
πως φαινονται οι γερμανοι!!!!!!!!! PDT_Armataz_01_38 ............. PDT_Armataz_01_11

Orange
Schumacher
Schumacher

Post by Orange » Thu Apr 29, 2010 7:50 am

Απο περιεργια....
"jimmm", ποσα αμαξια ειχες στην κατοχη σου, ποσα απ' αυτα τα αγορασες εσυ προσωπικα και ποσα απο αυτα "εζησες" πραγματικα μαζι τους, για τρια-πεντε χρονια κι εκανες μαζι τους, καπου 100,000km???
Image

jimmm
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by jimmm » Thu Apr 29, 2010 12:42 pm

Orange wrote:Απο περιεργια....
"jimmm", ποσα αμαξια ειχες στην κατοχη σου, ποσα απ' αυτα τα αγορασες εσυ προσωπικα και ποσα απο αυτα "εζησες" πραγματικα μαζι τους, για τρια-πεντε χρονια κι εκανες μαζι τους, καπου 100,000km???
6 απο το '97-οταν σε δω απο κοντα τα λεμε..απο εδω τι να σου πω.του 2001 ειναι καλα για φιατ με 170000χλμ και προβλημα ουδεν?..................και ιταλικα και σχιστοματικα και γερμανικα(ισπανικα) ειχα-γαλλο μονο στην δουλεια. για να στο πω απλα μονο ΙΤΑΛΟ γουσταρο, ολα τα αλλα τενεκεδες!!!!!!!! PDT_Armataz_01_02 .τωρα τι θα βγει το t-jet θα βριζω και αυτους αν βγαλει κατι, σε μη ευλογο διαστημα, και συνεχως....... :shock: :shock: :shock:

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Thu Apr 29, 2010 8:25 pm

Jimmm δεν ειναι λιγο απολυτο και εγωιστικο οτι "ΜΟΝΟ Ιταλο και τα αλλα τενεκεδες" :?Ειπαμε να παινεψουμε το σπιτι μας, αλλα........... Εμενα το πρωτο μου αμαξι ηταν Τσεχα (Skoda Favorit) το εκανα ΟΛΟ μετατροπη απο μοντελο 91 σε 94,Ξεκινησε το κοντερ απο 35.000χλμ και απο το 2000 μεχρι το 2004 που το αλλαξα εκανε αλλες 205.000χλμ :!: Με το ποδι στο πατωμα και δαγκωμα στον λαιμο καθε μα καθε μερα.Ξερεις τι εβγαλε?Μια αντλια βενζινης και μια φλαντζα κεφαλης. Ουτε καν συμπλεκτη.:!: :!: Απο συμπεριφορα στον δρομο?Τα 75 αλογακια του ηταν παντα παρων.Και εστριβε και φρεναρε.
Υπαρχουν FIAT που πανε μια ζωη και αλλα μερα παρα μερα φωρτομα σε οδικη και συνεργειο.Και οχι μονο FIAT αλλα ολα τα αμαξια.
Καθε αμαξι εχει τα θετικα και τα αρνητηκα.Το θεμα ειναι τι ζητας και φυσικα τι σου αρεσει.Και η τσεπη σου φυσικα.Απο κει και περα ειναι θεμα συντηρησης αλλα και τυχης.Σε οσους ειπα οτι πηρα PUNTO μου ειπαν οτι τρελλαθηκα.Και εγω τους λεω ΝΑΙ.Απο την χαρα μου. :mrgreen: Λογο δουλειας τεσταρω αρκετα αμαξια και επισκευαζω-συντηρω ακομα περισσοτερα.Υπαρχουν παρα πολλες αξιολογες προτασεις στην αγορα.Ο καθενας απλα επιλεγη τι του ταιριαζει.Ειναι καλο να δηλωνουμε μια προτημηση αλλα ας μην προβενουμε σε υπερβολες. :wink:

Οσο για το πως φενετε ο Γερμανος..............Ναι.εχει δικιο.ξ αλλου το αλλο μου αμαξι εχει Γερμανικη καταγωγη. PDT_Armataz_01_04

Υ.Γ.Δεν θελω να πιστευω οτι υπαρχει περιπτωση παρεξηγησεις μεταξι μας.Δεν εχουμε να χωρισουμε κατι και ουτε εχουμε προηγουμενα.Σωστα? :) Αντιθετα εχουμε κατι κοινο.Το αυτο Forum και φυσικα μια Ιταλιδα στην πυλωτη. PDT_Armataz_01_01
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες :wink:

jimmm
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by jimmm » Thu Apr 29, 2010 8:52 pm

Gazofonix wrote:Jimmm δεν ειναι λιγο απολυτο και εγωιστικο οτι "ΜΟΝΟ Ιταλο και τα αλλα τενεκεδες" :?Ειπαμε να παινεψουμε το σπιτι μας, αλλα........... Εμενα το πρωτο μου αμαξι ηταν Τσεχα (Skoda Favorit) το εκανα ΟΛΟ μετατροπη απο μοντελο 91 σε 94,Ξεκινησε το κοντερ απο 35.000χλμ και απο το 2000 μεχρι το 2004 που το αλλαξα εκανε αλλες 205.000χλμ :!: Με το ποδι στο πατωμα και δαγκωμα στον λαιμο καθε μα καθε μερα.Ξερεις τι εβγαλε?Μια αντλια βενζινης και μια φλαντζα κεφαλης. Ουτε καν συμπλεκτη.:!: :!: Απο συμπεριφορα στον δρομο?Τα 75 αλογακια του ηταν παντα παρων.Και εστριβε και φρεναρε.
Υπαρχουν FIAT που πανε μια ζωη και αλλα μερα παρα μερα φωρτομα σε οδικη και συνεργειο.Και οχι μονο FIAT αλλα ολα τα αμαξια.
Καθε αμαξι εχει τα θετικα και τα αρνητηκα.Το θεμα ειναι τι ζητας και φυσικα τι σου αρεσει.Και η τσεπη σου φυσικα.Απο κει και περα ειναι θεμα συντηρησης αλλα και τυχης.Σε οσους ειπα οτι πηρα PUNTO μου ειπαν οτι τρελλαθηκα.Και εγω τους λεω ΝΑΙ.Απο την χαρα μου. :mrgreen: Λογο δουλειας τεσταρω αρκετα αμαξια και επισκευαζω-συντηρω ακομα περισσοτερα.Υπαρχουν παρα πολλες αξιολογες προτασεις στην αγορα.Ο καθενας απλα επιλεγη τι του ταιριαζει.Ειναι καλο να δηλωνουμε μια προτημηση αλλα ας μην προβενουμε σε υπερβολες. :wink:

Οσο για το πως φενετε ο Γερμανος..............Ναι.εχει δικιο.ξ αλλου το αλλο μου αμαξι εχει Γερμανικη καταγωγη. PDT_Armataz_01_04

Υ.Γ.Δεν θελω να πιστευω οτι υπαρχει περιπτωση παρεξηγησεις μεταξι μας.Δεν εχουμε να χωρισουμε κατι και ουτε εχουμε προηγουμενα.Σωστα? :) Αντιθετα εχουμε κατι κοινο.Το αυτο Forum και φυσικα μια Ιταλιδα στην πυλωτη. PDT_Armataz_01_01
PDT_Armataz_01_37 PDT_Armataz_01_37 οχι ρε συ κουβεντα να γινεται :grin:

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Thu Apr 29, 2010 9:03 pm

Οκ.Γιατι ξερεις καμεια φορα ερχετε απο το πουθενα και δει στον γραπτο λογο. PDT_Armataz_01_01

Post Reply

Return to “Επικαιροτητα”