Bελτίωση κινητήρα T-Jet
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- anastazio83
- Μαθαίνω να στρίβω.

Re: Bελτίωση κινητήρα T-Jet
Με κάλυψες πλήρως!!! Αρα πάω ή για το 2 ή για το 3..... Θα μάθουμε σύντομα!!
- hammersword@Revlimit
- Official Partner

- refron
- Νικολάκης

Παιδια θελω κι εγω να βαλω αλλα εχω ενδειασμους για το ποσο αξιοπιστος ειναι ο επαναπρογραμματισμος... Επισης αν το θες μπορει να επανελθει η χαρτογραφιση του στην αρχικη μορφη; Θελω να το ανεβασω καπου στα 145-150 αλλα με ασφαλεια, και να μην χασω την αξιοπιστια του! Ποιος πιστευετε ειναι ο καλυτερος και πιο αξιοπιστος τροπος να το κανω αυτο; Και κατι τελευταιο, με επαναπρογραμματισμο εγκεφαλου χανω την εγγυηση της fiat;
- RUD
- Τρέχω σε αγώνες.

Γεια σου φιλε μου...refron wrote:Παιδια θελω κι εγω να βαλω αλλα εχω ενδειασμους για το ποσο αξιοπιστος ειναι ο επαναπρογραμματισμος... Επισης αν το θες μπορει να επανελθει η χαρτογραφιση του στην αρχικη μορφη; Θελω να το ανεβασω καπου στα 145-150 αλλα με ασφαλεια, και να μην χασω την αξιοπιστια του! Ποιος πιστευετε ειναι ο καλυτερος και πιο αξιοπιστος τροπος να το κανω αυτο; Και κατι τελευταιο, με επαναπρογραμματισμο εγκεφαλου χανω την εγγυηση της fiat;
1) Το αν είναι αξιόπιστος η όχι εξαρτάται καθαρά από τον προγραμματιστή...
2) Ναι φυσικά μπορεί να επανέλθει ανά πασα στιγμή.
3) Με ένα safe πρόγραμμα θα πιάσεις τα άλογα που θες και θα είναι αξιόπιστο ανάλογα και την χρήση που του κανεις φυσικά... Σίγουρα θέλει περισσότερη προσοχή από ένα μαμά, ειδικά η τουρμπίνα... Σωστό ζέσταμα, σωστό κρύωμα.
4) Και φυσικά χάνεις την εγγύηση αν και εφόσον το καταλάβουν φυσικά...
- refron
- Νικολάκης

1) Το αν είναι αξιόπιστος η όχι εξαρτάται καθαρά από τον προγραμματιστή...
Να εμπιστευτω δλδ τον hammersword;;;

Να εμπιστευτω δλδ τον hammersword;;;
- RUD
- Τρέχω σε αγώνες.

Η επιλογή προγραμματιστή είναι καθαρά προσωπική επιλογή φιλε μου... Μην κάνουμε χαζές ερωτήσεις... !!refron wrote:1) Το αν είναι αξιόπιστος η όχι εξαρτάται καθαρά από τον προγραμματιστή...
Να εμπιστευτω δλδ τον hammersword;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- refron
- Νικολάκης

Δεν νομιζω οτι υπαρχουν χαζες ερωτησεις φιλε μου, η ερωτηση ειναι ερωτηση. Οσο για την συγκεκριμενη περιπτωση αστειευομενος το ειπα, ημαρτον δεν περιμενα σε δημοσιο χωρο καποιος να μου πει μην πας σε αυτον η εκεινον γιατι δεν ειναι καλος...
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Εγω θα ελεγα να ρωτησεις μερικους προγραμματιστες,και αυτος που θα σε πεισει με τα λεγομενα του (+την τιμη ), δεδομενου πως μιλαμε για 1ο σταδιο φπε ,να ειναι και ο τυχερος που θα του τα ακουμπησεις..Απο την αλλη εσυ εισαι απο Πειραια.Ολοι οι προγραμματιστες ειναι στα ποδια σου λιγο πολυ σε αντιθεση με εμενα που ηθελα πηγαινε-ελα +διαμονη +150 ευρω απ'οσο κοστιζει το προγραμμα..Μεχρι που εμφανισθηκε το franchise ,αν με πιανεις..
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
- refron
- Νικολάκης

Σε καταλαβαινω, σιγουρα ειμαι τυχερος σε αυτο...
- RUD
- Τρέχω σε αγώνες.

- hammersword@Revlimit
- Official Partner

Υπαρχει η δυνατοτητα πληρης επαναφορας μηδενιζοντας το Flash count κ το flash date.... Σε αυτη τηνRUD wrote:
4) Και φυσικά χάνεις την εγγύηση αν και εφόσον το καταλάβουν φυσικά...
περιπτωση ο εγκεφαλος γινεται παρθενος μαμα, κ Ιταλια να τον στειλουν, δεν θα παρουν πρεφα τπτ!
*Ομως για να γινει ολικη επαναφορα πρεπει να ανοιχτει η ECU καθως η επεμβαση γινεται σε αλλο eprom chip οπου
ειναι αποθηκευμενα immobilizer, flash count, flash date, chassis No, ECU No, κτλ....

Grande Punto Abarth Precision 5128 CEA
- RUD
- Τρέχω σε αγώνες.

Υπάρχει η δυνατότητα να διαβάσουν όμως πχ σε τι πιέσεις η σε τι αβάνς έχει δουλέψει το αμάξι ώστε έτσι να καταλάβουν ότι έχει γίνει αναπρογραμματισμός... ?
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Τα eprom ειναι κολλημενα.Οταν εσυ θα κολλησεις κατι πανω του(καλωδια για προσβαση σε αυτο) ή ξεκολλημα και τοποθετηση νεου,δεν θα φαινεται?Αφου ρομποτ το κολλαει...
Για διαφωτισε μας λιγο Φωτη..
Για διαφωτισε μας λιγο Φωτη..
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

- Orange
- Schumacher

Οτι και να γινει, την ημερομηνια τελευταιου "φλασαρισματος", δε μπορει να την αλλαξει κανενας.Αυτοματοποιημενη διεργασια, σε ολα τα ειδη που φερουν bios.....
Μονο με εναλαγη προεγεγραμμενου chip οπου πρεπει ομως να εχει ιδια ημερομηνια με το αυτοκινητο...
Φεξε μου και γλυστρισα δηλαδη.
Και ναι Στελιο, μεχρι να σβυστουν ολα, κραταει τα δεδωμενα...
Η μεχρι να ξαναγραφτουν νεα.
Φυσικα ειναι ολα παρα πολυ τραβηγμενα και δεν εχω και καποιον εξουσιοδοτημενο ικανο, να καταλαβει οτι εσυ εχεις κανει remap.
Μονο με εναλαγη προεγεγραμμενου chip οπου πρεπει ομως να εχει ιδια ημερομηνια με το αυτοκινητο...
Φεξε μου και γλυστρισα δηλαδη.
Και ναι Στελιο, μεχρι να σβυστουν ολα, κραταει τα δεδωμενα...
Η μεχρι να ξαναγραφτουν νεα.
Φυσικα ειναι ολα παρα πολυ τραβηγμενα και δεν εχω και καποιον εξουσιοδοτημενο ικανο, να καταλαβει οτι εσυ εχεις κανει remap.

- hammersword@Revlimit
- Official Partner

Η διαδικασια γινετε με Boot Mode.....
Δεν ξεκολαει τπτ
Δεν κολλαει τπτ
κροκοδιλακια πιανουν καποια απο τα πινακια ωστε να δωσουν τα +12βολτ, την γειωση αλλα κ το K-Line data
Πινακια πατανε κ πιεζουν pads μεσα στην πλακετα ωστε να φερουν σε boot mode τον εγκεφαλο!
Κατα την διαδικασια του boot mode κ πληρης επαναφορας διαβαζεται ο microcontroller κ το e2p
Tοποθετειται η μαμα χαρτογραφηση στον Microcontroler κ το e2p επεξεργαζεται μηδενιζοντας τα απαραιτητα
ωστε να μην φαινεται τιποτα!
ΚΑΤΑ ΤΟ ΒΟΟΤ MODE ΔΕΝ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ counters.....
το συνολικο αποτελεσμα ειναι ενα 100% μαμα εγκεφαλος εντελως μηδενισμενος....
Κ για τους πολυ απαιτητικους υπαρχει κ αλλη μια λυση.
Πριν τον αναπρογραμματισμο να κρατειται backup το παρθενο e2p οποτε σε περιπτωση επαναφορας, απλα
γραφεται το e2p με το backup χωρις καμια επεξεργασια να χρειαστει.....
Στην παρακατω φωτο βλεπετε εγκεφαλο απο Τ-Jet υπο την διαδικασια Boot Mode, οπως βλεπετε κ τα πινακια να πατανε πανω σε pads στην ECU ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΛΙΟΥΝΤΑΙ.....
Το μεταλικο αντικειμενο ειναι επισημο εξαρτημα της Bosch!

Δεν ξεκολαει τπτ
Δεν κολλαει τπτ
κροκοδιλακια πιανουν καποια απο τα πινακια ωστε να δωσουν τα +12βολτ, την γειωση αλλα κ το K-Line data
Πινακια πατανε κ πιεζουν pads μεσα στην πλακετα ωστε να φερουν σε boot mode τον εγκεφαλο!
Κατα την διαδικασια του boot mode κ πληρης επαναφορας διαβαζεται ο microcontroller κ το e2p
Tοποθετειται η μαμα χαρτογραφηση στον Microcontroler κ το e2p επεξεργαζεται μηδενιζοντας τα απαραιτητα
ωστε να μην φαινεται τιποτα!
ΚΑΤΑ ΤΟ ΒΟΟΤ MODE ΔΕΝ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ counters.....
το συνολικο αποτελεσμα ειναι ενα 100% μαμα εγκεφαλος εντελως μηδενισμενος....
Κ για τους πολυ απαιτητικους υπαρχει κ αλλη μια λυση.
Πριν τον αναπρογραμματισμο να κρατειται backup το παρθενο e2p οποτε σε περιπτωση επαναφορας, απλα
γραφεται το e2p με το backup χωρις καμια επεξεργασια να χρειαστει.....
Στην παρακατω φωτο βλεπετε εγκεφαλο απο Τ-Jet υπο την διαδικασια Boot Mode, οπως βλεπετε κ τα πινακια να πατανε πανω σε pads στην ECU ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΛΙΟΥΝΤΑΙ.....
Το μεταλικο αντικειμενο ειναι επισημο εξαρτημα της Bosch!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Grande Punto Abarth Precision 5128 CEA