βαψιμο take off ζαντες grande punto
Moderator: Puntoclub.gr moderators
-
lambros
- Μαθαίνω να στρίβω.

βαψιμο take off ζαντες grande punto
παιδες καλημερα και χρονια πολλα! σκεφτομουν να βαψω τις take off ζαντες του ασπρου t-jet my08 μου σκουρο γκρι (ολη την ζαντα) η και μαυρο! μπορει καποιος που ξερει καλα photoshop να τροποποιησει την παρακατω φωτο η οποια αλλη βρει σε ασπρο grande παντα με χρωμα ζαντας σκουρο γκρι η μαυρο για να δω πως θα δειχνει και στην πραγματικοτητα? ευχαριστω!
http://farm4.static.flickr.com/3135/257 ... 11.jpg?v=0
http://farm4.static.flickr.com/3135/257 ... 11.jpg?v=0
- ReaperX
- Εμαθα να ξεκινάω.

Re: βαψιμο take off ζαντες grande punto
Mη τις βάψεις τις συγκεκριμένες κατά τη γνώμη μου...
Θα καταστρέψεις όλη τη γοητεία τους που είναι η διχρωμία..
Θα καταστρέψεις όλη τη γοητεία τους που είναι η διχρωμία..
-
lambros
- Μαθαίνω να στρίβω.

ειναι μονοδρομος το να τις βαψω γιατι η μια ειναι χαλια απο τις γρατσουνιες και με χαλαει τρελα να την βλεπω ετσι! ασε που ετσι οπως εχω διαμορφωσει το αμαξι εξωτερικα θα ταιριαζει πολυ καλυτερα μια πιο σκουρα αποχρωση....
- Kozanitis
- Εμαθα να ξεκινάω.

Βασικα μπορω αλλα βαριεμαι ειναι και πρωτοχρονια στη μεση εγω στη θεση σου αφου θελουν βαψιμο θα τις εκανα μαυρεσ ματ για να κανει αντιθεση με το ασπρο χρωμα του αυτοκινητου δε θα ξεφυγεις πολυ απο το εργοστασιακο concept και το ματ σιγουρα θα τραβηξει αρκετα βλεματα.
2 παραδειγματα
Ασχετο δε ξερω πως να κανω τις εικονες μικροτερες αν καποιος mod μπορει ας τις συμμαζέψει λιγο

2 παραδειγματα
Ασχετο δε ξερω πως να κανω τις εικονες μικροτερες αν καποιος mod μπορει ας τις συμμαζέψει λιγο

- Orange
- Schumacher

Υπαρχουν "συνεργεια" επισκευης ζαντων.
Αυτοι μπορουν να σου λυσουν το προβλημα των γρατζουνιων, μιας, και η δικα μου γνωμη ειναι, οτι ειναι πανεμορφες οι συγκεκριμενες ζαντες, για να τις βαψεις ενα χρωμα.
Αυτοι μπορουν να σου λυσουν το προβλημα των γρατζουνιων, μιας, και η δικα μου γνωμη ειναι, οτι ειναι πανεμορφες οι συγκεκριμενες ζαντες, για να τις βαψεις ενα χρωμα.

- P.A.D.R.C
- Schumacher

Κανενας φωτοσοπας/παιηντσοπας να βοηθησει τον φιλο δεν υπαρχει ? 
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
-
lambros
- Μαθαίνω να στρίβω.

καταρχην χρονια πολλα και καλη χρονια!
για τα συνεργια που λετε εχω ηδη απευθυνθει και μου ειπανε οτι τα συγκεκριμενα χτυπηματακια για να φυγουν θελει βαψιμο ολη η ζαντα και αναγκαστικα ενα χρωμα.....σκεφτομουν ανθρακι σκουρο γιατι ταιριαζει πολυ με τα καπακια των καθρεπτων (carbon look)...η συγκεκριμενη αντιθεση (ζαντες-καθρεπτες) υπαρχει και στο 695 tributo ferrari αν εχετε παρατηρησει
για τα συνεργια που λετε εχω ηδη απευθυνθει και μου ειπανε οτι τα συγκεκριμενα χτυπηματακια για να φυγουν θελει βαψιμο ολη η ζαντα και αναγκαστικα ενα χρωμα.....σκεφτομουν ανθρακι σκουρο γιατι ταιριαζει πολυ με τα καπακια των καθρεπτων (carbon look)...η συγκεκριμενη αντιθεση (ζαντες-καθρεπτες) υπαρχει και στο 695 tributo ferrari αν εχετε παρατηρησει
-
βαγγελης
- Εμαθα να ξεκινάω.

ζαντες για grande punto
γεια σας!!!θελω να αλλαξω τις ζαντες στο grande punto αλλα δεν ξερω ποιες μου αρεσουν πολλες και θελω να ειναι και 16αρες!!εμενα μου αρεσουν αυτες που φοραει το evo που ειναι μαυρες αλλα δεν ξερω αν θα ταιριαζει το καρε!!ποιες ζαντεσ πιστευετε οτι θ πηγαιναν στο grande punto??απο την μια σκεφτομαι να βαψω αυτες που εχω αλλα φοβαμαι μην ξεβαψουν!!γνωριζετε τιμες??
ευχαριστω
ευχαριστω
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Re: ζαντες για grande punto
Συζητηση για ζαντες:βαγγελης wrote:γεια σας!!!θελω να αλλαξω τις ζαντες στο grande punto αλλα δεν ξερω ποιες μου αρεσουν πολλες και θελω να ειναι και 16αρες!!εμενα μου αρεσουν αυτες που φοραει το evo που ειναι μαυρες αλλα δεν ξερω αν θα ταιριαζει το καρε!!ποιες ζαντεσ πιστευετε οτι θ πηγαιναν στο grande punto??απο την μια σκεφτομαι να βαψω αυτες που εχω αλλα φοβαμαι μην ξεβαψουν!!γνωριζετε τιμες??
ευχαριστω
http://puntoclub.gr/viewtopic.php?f=10&t=9357&start=135
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..