Δεν ξέρω αν είπα τ'όνομα σωστά. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι το Uno Turbo και Punto GT δίπλα απ'το μπαρόμετρο είχαν έναν δείκτη για λάδια. Τώρα, δεν ξέρω πως λεγόταν και που χρησίμευε...P.A.D.R.C wrote:Και σε τι θα ωφελουσε αυτο φιλε μου? Να ελεγες για θερμοκρασια λαδιου,να ελεγα σιγουρα χρειαζεται για να ξερεις ποτε πρεπει να πατας και ποτε να σταματας..
Νέο FIAT Grande Punto (EVO)
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- rxbkrs
- Τρέχω σε αγώνες.

Re: Νέο FIAT Grande Punto (EVO)
- polatov
- Schumacher

βασικα ενα ακομα ραδιο Αρβυλα διαδιδει οτι επειδη θα δυναμωσει το abarth περιπου 180 αλογα δε θα υπαρξει kit essese.κατι το οποιο ακουγεται λογικο διοτι ενα 1,4 και 200 αλογα ειναι μαλλον ανοητο και αντι-οικονομικο για την αγορα.
ας περιμενουμε..
ας περιμενουμε..
- anastazio83
- Μαθαίνω να στρίβω.

Εγω πήγα και το είδα στον παζαροπουλο προχθες..Δεν μου έκανε καμία ιδιαίτερη αίσθηση οταν μπήκα μέσα, ούτε βρήσκω το εσωτερικό καλύτερο απο το προηγούμενο..Και δεν το λέω φυσικά για να ευλογίσω τα γένια μου..
- Orange
- Schumacher

Ετσι και 'γω ρε φιλε.....μια απο τα ιδια...anastazio83 wrote:Εγω πήγα και το είδα στον παζαροπουλο προχθες..Δεν μου έκανε καμία ιδιαίτερη αίσθηση οταν μπήκα μέσα, ούτε βρήσκω το εσωτερικό καλύτερο απο το προηγούμενο..Και δεν το λέω φυσικά για να ευλογίσω τα γένια μου..
Στο ματι σε φωτο το εσωτερικο, ισως φαινετε καλυτερο.
Στην πραγματικοτητα ομως, το εσωτερικο του "παλιου", ειναι καλυτερο.
Εξωτερικα φυσικα, δε το συζηταμε πλεον.
ΤΟ ασχημο αυτοκινητο.

- Z3RatuL
- Νικολάκης

Μία παρατήρηση έχω πάντως.
Μένω Αθήνα και κάθε μέρα είμαι στους δρόμους και κυκλοφορώ. Περνάω από Συγγρού, Κηφισίας, Βασιλίσσης Σοφίας, Πανεπιστημίου, Ακαδημίας, κέντρο γενικότερα ρε παιδί μου και δεν έχω δει να κυκλοφορεί ΟΥΤΕ ΕΝΑ στους δρόμους από τότε που λανσαρίστηκε το Punto EVO και για μένα αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ο κόσμος δεν είναι και ζώο όπως θα νόμιζαν από τη Fiat.
Πρώτη φορά μου φαίνεται πως πάμε για απόλυτη αποτυχία του νέου Punto, κρίμα!
Μένω Αθήνα και κάθε μέρα είμαι στους δρόμους και κυκλοφορώ. Περνάω από Συγγρού, Κηφισίας, Βασιλίσσης Σοφίας, Πανεπιστημίου, Ακαδημίας, κέντρο γενικότερα ρε παιδί μου και δεν έχω δει να κυκλοφορεί ΟΥΤΕ ΕΝΑ στους δρόμους από τότε που λανσαρίστηκε το Punto EVO και για μένα αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ο κόσμος δεν είναι και ζώο όπως θα νόμιζαν από τη Fiat.
Πρώτη φορά μου φαίνεται πως πάμε για απόλυτη αποτυχία του νέου Punto, κρίμα!
There's a diference between living & BEING ALIVE!
- polatov
- Schumacher

μια γρηγορη συγκριση με το αδερφο corsa facelift και ανανεωμενους κινητηρες.
Βασικη στο corsa 1,4 με 100 αλογα πλεον 11.980,η φουλ 13.480
punto evo 14.100!!!!!!!!!!!,,η φουλ 14.700!
Punto evo 1,4 T 135hp 17.000!!Opel Corsa GSI 1,6 T 17.380....
για να μην μιλησουμε για τα υπολοιπα της κατηγοριας.μιλαμε ενα αυτοκινητο με το ιδιο πατωμα.
ναι καποιος τυφλος θα βρεθει να το αγορασει.!
Βασικη στο corsa 1,4 με 100 αλογα πλεον 11.980,η φουλ 13.480
punto evo 14.100!!!!!!!!!!!,,η φουλ 14.700!
Punto evo 1,4 T 135hp 17.000!!Opel Corsa GSI 1,6 T 17.380....
για να μην μιλησουμε για τα υπολοιπα της κατηγοριας.μιλαμε ενα αυτοκινητο με το ιδιο πατωμα.
ναι καποιος τυφλος θα βρεθει να το αγορασει.!
- Orange
- Schumacher

Δε το βλεπω Παναγιωτη, γιατι αλλο τυφλος και αλλο χαζος ΚΑΙ τυφλος....!!!polatov wrote:....ναι καποιος τυφλος θα βρεθει να το αγορασει.!
Ετσι η Fiat, συνεχιζει την πορεια για τον πατο, οσο θελει να πασαρει, φυκια για μεταξωτες κορδελες.
Φυσικα αν εκανε μια πραγματικη κινηση και εβγαζε πχ το Evo Abarth, με τον 1750Tbi, χωρις μπιχλιμπιδια τελειως σπαρτιατικο και το πουλαγε 18.000, πολλα θ΄αλλαζαν, αλλα.....
Ειπαμε, περιμενουν να τους ξελασπωσει ο 0,9 δικυλινδρος turbo MultiAir....
Φεξε μου και γλυστρισα δηλαδη.....

- P.A.D.R.C
- Schumacher

ε καλα οχι και 18.000! Ας το εβγαζε με 22.000 αλλα να ειχε και το GTA setup..Οχι τιποτα,να χτυπα τα γερμανικα στα ισα..!
Οσο για την ομορφια και τις πωλησεις σιγουρα εχει αντικτυπο αλλα σημερα ειδικα μαλλον εχουν παγωσει πολλα πραγματα στην αγορα με τις περικοπες μισθων,επιδοματων κτλ
Οσο για την ομορφια και τις πωλησεις σιγουρα εχει αντικτυπο αλλα σημερα ειδικα μαλλον εχουν παγωσει πολλα πραγματα στην αγορα με τις περικοπες μισθων,επιδοματων κτλ
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
- Z3RatuL
- Νικολάκης

Δε συμφωνώ σ' αυτό γιατί αν δεις τις πωλήσεις του Φεβρουαρίου (δε βάζω του Μαρτίου γιατί ο μήνας δεν έφυγε ακόμη) θα δεις ότι έχουν πωληθεί γύρω στα 12.515 αυτοκίνητα που είναι 14% λιγότερο με πέρυσι.P.A.D.R.C wrote:Οσο για την ομορφια και τις πωλησεις σιγουρα εχει αντικτυπο αλλα σημερα ειδικα μαλλον εχουν παγωσει πολλα πραγματα στην αγορα με τις περικοπες μισθων,επιδοματων κτλ
Το θέμα είναι ότι τα έκαναν σαλάτα στη Fiat όσον αφορά το facelift κι όχι ότι ο κόσμος δεν έχει λεφτά να το αγοράσει.
There's a diference between living & BEING ALIVE!
- Orange
- Schumacher

15% τον Ιανουαριο, 14% τον Φεβρουαριο και η καθοδος συνεχιζετε.....ε που δε συμφωνεις φιλε "Z3RatuL", αφου οπως λες κι εσυ, αποδεδειγμενα πλεον, και η αγορα αυτοκινητου, παρουσιαζει πτωση.Z3RatuL wrote:[Δε συμφωνώ σ' αυτό γιατί αν δεις τις πωλήσεις του Φεβρουαρίου (δε βάζω του Μαρτίου γιατί ο μήνας δεν έφυγε ακόμη) θα δεις ότι έχουν πωληθεί γύρω στα 12.515 αυτοκίνητα που είναι 14% λιγότερο με πέρυσι.
Το θέμα είναι ότι τα έκαναν σαλάτα στη Fiat όσον αφορά το facelift κι όχι ότι ο κόσμος δεν έχει λεφτά να το αγοράσει.
Και τελικα, ακομα κι ετσι που ειναι, οι πωλησεις της Φιατ, που βρισκονται??
Εστω και στις "λιγες" πωλησεις λογο κρισης, δεν ειναι χαρακτηριστικο της πορειας της εταιριας, το γεγονος οτι δεν ειναι στην πρωτη δεκαδα μοντελων (Και εννοω και την Alfa και την Lancia) και στην δεκαδα των εταιριων, καταιδρωμενη στην εκτη θεση, ενω στην πρωτη θεση ειναι η Toyota, με υπερδιπλασιο αριθμο πωλησεων και στην δευτερη η VW με χιλια κομματια παραπανω, εταιρια μαλιστα, που σαφως εχει ακριβοτερα αυτοκινητα, απο την Fiat?

- P.A.D.R.C
- Schumacher

http://www.seaa.gr/data/comparisons/2010-2.xls
Αυτο ειναι η πραγματικη εικονα και ειναι απο το ιδιο site.
Παρολα αυτα εδω μιλαει για ταξινομησεις.Αυτο σημαινει πωληση εως και 3 μηνες πισω λιγο πολυ ,πριν απο τα νεα μετρα
.
Παρολα αυτα εδω μιλαει για ταξινομησεις.Αυτο σημαινει πωληση εως και 3 μηνες πισω λιγο πολυ ,πριν απο τα νεα μετρα

- Orange
- Schumacher

Ετσι ακριβως....P.A.D.R.C wrote:http://www.seaa.gr/data/comparisons/2010-2.xls
Παρολα αυτα εδω μιλαει για ταξινομησεις.Αυτο σημαινει πωληση εως και 3 μηνες πισω λιγο πολυ ,πριν απο τα νεα μετρα.
Η αγορα αυτοκινητου στον πατο και οι πωλησεις της Fiat, στον αποπατο...!!!

- P.A.D.R.C
- Schumacher

Aντιθετως στην Ευρωπη εχουμε...42.2% αυξηση απο περυσι για το G.P. !
http://www.italiaspeed.com/2010/cars/in ... sales.html
&
http://www.italiaspeed.com/2010/cars/in ... /2003.html
&

- Orange
- Schumacher

Ειδες Κωνσταντινε, οτι αμα τα παρουσιαζεις, οπως σε βολευει, κατα το δοκουν, φαινονται ολα ωραια??(στη Fiat παει αυτο)P.A.D.R.C wrote:Aντιθετως στην Ευρωπη εχουμε...42.2% αυξηση απο περυσι για το G.P. !
&
Δες εδω--> http://www.acea.be/images/uploads/files ... Europe.xls μια αναδρομη απο το 1999~2010 και θα καταλαβεις.
Ολα τα στοιχεια, της ουσιαστικης πορειας της Fiat, βρισκονται εδω--> http://www.acea.be/ επισημα.

- polatov
- Schumacher

καλα η fiat δεν παει και απατη..εχει το 500ρακι και το panda που πανε καλα.μη λεμε οτι θελουμε.
απλα εχασε την κατηγορια του punto.
απλα εχασε την κατηγορια του punto.