Νέα κάμερα (Αττική Οδός)
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- kokoriko
- Εμαθα να ξεκινάω.

Νέα κάμερα (Αττική Οδός)
Εκτός των άλλων 2 που ξέρω ότι υπάρχουν και λειτουργούν στην Αττική Οδό (1η στην είσοδο από Αθηνών-Κορίνθου με το που μπαίνεις και περνάς το μικρο αυτό τούνελ στη έξοδο στην οροφή του και 2η στο κόμβο για περιφερική Αιγάλεω πάνω στην πινακίδα) ανακάλυψα και μια 3η τις τελευταίες μέρες μπαίνοντας από Κατεχάκη και περνώντας την έξοδο για Παπάγου (Αναστάσεως) έχουν βάλει κάμερα (τύπου λεωφορειόδρομου) στην μέση στο χώρισμα με τα φυτά των δυο κατευθύνσεων !
Χάρης ~GP TJET RACING~ 2009
- BILL1974
- Έβγαλα το Ν

Re: Νέα κάμερα (Αττική Οδός)
Επίσης να προσέχετε σε Λ. Μαραθώνος,έχουν συνολικά 17 κάμερες και η Αθηνών-Κορίνθου στις εξόδους από τα τούνελ της Κακιάς σκάλας.Ψέκασμα πολύ καλό στις πινακίδες λοιπόν για τους γρήγορους.
- colin_d
- Εμαθα να ξεκινάω.

BILL1974 wrote:Ψέκασμα πολύ καλό στις πινακίδες λοιπόν για τους γρήγορους.
- Vicepresident
- Τρέχω σε αγώνες.

Για καντο μου ποιο λιανα..............BILL1974 wrote:Επίσης να προσέχετε σε Λ. Μαραθώνος,έχουν συνολικά 17 κάμερες και η Αθηνών-Κορίνθου στις εξόδους από τα τούνελ της Κακιάς σκάλας.Ψέκασμα πολύ καλό στις πινακίδες λοιπόν για τους γρήγορους.
Με τι?????????????????????????
Ξεχνάτε μου φαίνεται τα κόκκινα.............Γατάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!
- colin_d
- Εμαθα να ξεκινάω.

Υπάρχουν κάποια σπρέυ που ψεκάζεις την πινακίδα και κάνει αντανάκλαση και στη φωτογραφία είτε θα είναι δυσδιάκριτα, ή δε θα φαίνονται καθόλου, εξαρτάται από το ψέκασμα αλλά και από την ευαισθησία της φωτογραφίας. Αν θες να δεις πως λειτουργεί πάνω κάτω, βάζεις στο youtube "plates spray" και έχει μερικά βίντεο. Επίσης υπάρχουν και μερικές εταιρείες εδώ Ελλάδα που έχουν φέρει τέτοια σπρέυ, αλλά και πλαίσια που μπαίνουν στις πινακίδες. Άλλα είναι για τα φωτοραντάρ, άλλα είναι για τα πιστόλια lazer, και άλλα (πιο ακριβά) που είναι για όλα..Vicepresident wrote:Για καντο μου ποιο λιανα..............BILL1974 wrote:Επίσης να προσέχετε σε Λ. Μαραθώνος,έχουν συνολικά 17 κάμερες και η Αθηνών-Κορίνθου στις εξόδους από τα τούνελ της Κακιάς σκάλας.Ψέκασμα πολύ καλό στις πινακίδες λοιπόν για τους γρήγορους.
Με τι?????????????????????????![]()
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Εδω και καμμια εβδομαδα εχω παρατηρησει εντονη δραστηριοτητα με πολλα μπλοκα για ελεγχο της ταχυτητας.Νομιζω πως προσπαθουν να γεμισουν το ταμειο οσο περισσοτερο γινεται μιας και δεν πιστευω να υπαρξει ανθρωπος που θα φαει προστιμο για 20-30 χλμ δλδ 20 ή 50 ευρω το 1ο 10ημερο να μην το πληρωσει αμεσα..
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
- anastazio83
- Μαθαίνω να στρίβω.

και η λακ των μαλίων κάνει την ίδια δουλειά νομίζω.... μια δοκιμή με ψηφιακή θα δειξει...
- RUD
- Τρέχω σε αγώνες.

Έτσι έχω ακούσει και εγώ... δεν ξέρω αν ισχύει όμως. Αν το δοκιμάσεις πες μας !anastazio83 wrote:και η λακ των μαλίων κάνει την ίδια δουλειά νομίζω.... μια δοκιμή με ψηφιακή θα δειξει...
- colin_d
- Εμαθα να ξεκινάω.

Αυτό για τη λακ το έχω ακούσει και εγώ, αλλά και εγώ δε ξέρω κατά πόσο ισχύει. Βέβαια προκύπτουν και σοβαρά ερωτήματα όπως, ποιά μάρκα λακ είναι καλή?Να πάρω για ισχυρό κράτημα?? Και άλλα τέτοια
Με την ψηφιακή δε μπορούμε να κάνουμε δοκιμή γιατί οι κάμερες ασφαλείας είναι εντελώς διαφορετικές. Μπορούμε να κάνουμε δοκιμή πραγματική στην Aττική οδό, κανας εθελοντής????
Με την ψηφιακή δε μπορούμε να κάνουμε δοκιμή γιατί οι κάμερες ασφαλείας είναι εντελώς διαφορετικές. Μπορούμε να κάνουμε δοκιμή πραγματική στην Aττική οδό, κανας εθελοντής????
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Οι καμερες-radar που εχουν flash νομιζω πως κανουν το ιδιο με τις ψηφιακες φωτογραφικες μηχανες .Τουλαχιστον μια που φωτογραφησε τον μπροστινο μουηταν εμφανεστατη η χρηση φλασ.Και βεβαια αυτο εχει σκοπο ωστε να τονιστουν τα γραμματα της πινακιδας.
Κλαυτερ να παρετε μια χουφτα με χωμα και τσιμεντο και ντ αην ριξετε επανω.Αν και το υπολοιπο αμαξι ειναι βρωμικο δεν υπαρχειθεμα..Και ακομα καλυτερα να μην τρεχετε στα τουνελ που αναφερατε..!κοστιζουν οι στραβες σε αυτα σε ολους μας..
Κλαυτερ να παρετε μια χουφτα με χωμα και τσιμεντο και ντ αην ριξετε επανω.Αν και το υπολοιπο αμαξι ειναι βρωμικο δεν υπαρχειθεμα..Και ακομα καλυτερα να μην τρεχετε στα τουνελ που αναφερατε..!κοστιζουν οι στραβες σε αυτα σε ολους μας..
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

- kokoriko
- Εμαθα να ξεκινάω.

Καλησπέρα ! βρήκα και 4η κάμερα στην Αττική οδό! είναι στην πίσω μεριά της ταμπέλας όπως έρχεσαι από Ραφήνα για Κατεχάκη πριν από την ένωση με το ρεύμα που έρχεται από Ελευσίνα!
[img=http://img212.imagevenue.com/loc721/th_ ... _721lo.jpg]
[img=http://img212.imagevenue.com/loc721/th_ ... _721lo.jpg]
Χάρης ~GP TJET RACING~ 2009
- Βασίλης Σιδέρης
- Μαθαίνω να στρίβω.

κάμερα (-ες) στην Αττική οδό τετρακόσια μέτρα μετά τη γέφυρα του Alpha από αεροδρόμιο προς Αθήνα
(τρεις, μία για κάθε λωρίδα...) και τετρακόσια μέτρα πριν τη γέφυρα από Αθήνα προς αεροδρόμια
(δύο, στην αριστερή και μεσαία λωρίδα μόνο..) δηλαδή στο ίδιο σημείο απέναντι...
με τράβηξε φωτογραφία πριν μερικές ημέρες (νύχτα) και η αστραπή ήταν τόσο έντονη που θα την έβλεπα και ημέρα....(ημέρα δεν ξέρω αν ρίχνει φλας)
οι τροχονόμοι της Αττικής οδού που πήγα την άλλη μέρα μου είπαν για 350 ευρώ πρόστιμο και δυό μήνες αφαίρεση αδειας οδήγησης αλλα έρχεται σπίτι σου σε έξι μήνες φωτογραφία και κλήση..οπότε αναμονη και αγωνία..
με λίγα λόγια προσοχη γιατι δεν είναι ώρα για τέτοια έξοδα και στερήσεις...
(τρεις, μία για κάθε λωρίδα...) και τετρακόσια μέτρα πριν τη γέφυρα από Αθήνα προς αεροδρόμια
(δύο, στην αριστερή και μεσαία λωρίδα μόνο..) δηλαδή στο ίδιο σημείο απέναντι...
με τράβηξε φωτογραφία πριν μερικές ημέρες (νύχτα) και η αστραπή ήταν τόσο έντονη που θα την έβλεπα και ημέρα....(ημέρα δεν ξέρω αν ρίχνει φλας)
οι τροχονόμοι της Αττικής οδού που πήγα την άλλη μέρα μου είπαν για 350 ευρώ πρόστιμο και δυό μήνες αφαίρεση αδειας οδήγησης αλλα έρχεται σπίτι σου σε έξι μήνες φωτογραφία και κλήση..οπότε αναμονη και αγωνία..
με λίγα λόγια προσοχη γιατι δεν είναι ώρα για τέτοια έξοδα και στερήσεις...
- RUD
- Τρέχω σε αγώνες.