P.A.D.R.C wrote:Α...Ευτυχως δεν σε λενε Azure ή Azzuro ,γιατι τοτε θα επρεπε να αλλαξεις και ονομα!!
Οντως, το nickname μου, το εχω απο το HGT μου.
P.A.D.R.C wrote:Πωπω..Kριμα ρε συ Δημητρη..
Οι μεθυσμενες Ουκρανεζες ειχαν το Audi..?Μηπως σου και business card μετα?
Για το αμαξι,προφανως οταν λες αποσυρση εννοεις και να το δωσεις σε κανα μαντρα να το κανει αναταλλακτικα γιατι επι της ουσιας μονο εναν αξονα+ζαντα βλεπω να χρειαζεται για να περπατησει.Οποτε αν βγει ολικη ολα τα αλλα ειναι για πουλημα?
Ναι Κωνσταντινε.Το Α3 ειχαν και σπασαν το εμπρος δεξι γονατο του, πανω στον πισω αξονα μου.
Για καλη μου τυχη, δε τσουλαγε το αμαξι τους μετα, γι' αυτο και τις επιασα.Ειδ' αλλος και αν κρινω και οτι μεχρι που βγηκα και εξω απο το σπιτι για να δω τι συμβαινει, αυτη που οδηγουσε, παταγε ακομα γκαζι και εφτασε μεχρι που εφτασε, χτυποντας ακομα και το Polo γειτονα, που βρισκονταν δυο καροτσες μπροστα απο το δικο μου κι αυτο παρκαρισμενο.
Το κοστος της ζημιας, μου την αναφερε στο περιπου, ο υπευθυνος του φανοποιειου.Το αυτοκινητο ειναι χτυπημενο και απ' ολη την δεξια μερια χαμηλα, μιας και μου το κολλησε κανονικα στο πεζοδρομιο.
Το θεμα ειναι οτι δε μπορουσαμε προχειρα να καταλαβουμε αν εχει παρει σασι το αμαξι.
Απλα ειδαμε οτι ο πισω αξονας, στις βασεις του απο την αριστερη μερια, ειχε γινει χαλια μαυρα.