Αλλαγή χρώματος κεντρικής κονσόλας από MK2/MK2B
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- ulysses
- Έβγαλα το Ν

Αλλαγή χρώματος κεντρικής κονσόλας από MK2/MK2B
Εγώ θέλω να ξεβάψω το ασημί που υπάρχει μέσα στο αυτοκίνητο:
1) Τους ασημί αεραγωγούς τους ξέβαψα και σαν μαύροι είναι πολύ πιο ασορτί με το ταμπλό.Γενικά μου δείχνει πιο ποιοτικό το σαλόνι,τα ξεβαμμένα σημεία προσδίδουν μία φτήνια στο εσωτερικό.
2)Μου τη σπάει να βλέπω πχ τα ασημί χερούλια τις πόρτας να έχουνε ξεβάψει σε πολλά σημεία.
Ηδη έκανα τους αεραγωγούς και όσοι φίλοι το είδανε,μου είπαν οτι είναι πολύ καλύτερο..
1) Τους ασημί αεραγωγούς τους ξέβαψα και σαν μαύροι είναι πολύ πιο ασορτί με το ταμπλό.Γενικά μου δείχνει πιο ποιοτικό το σαλόνι,τα ξεβαμμένα σημεία προσδίδουν μία φτήνια στο εσωτερικό.
2)Μου τη σπάει να βλέπω πχ τα ασημί χερούλια τις πόρτας να έχουνε ξεβάψει σε πολλά σημεία.
Ηδη έκανα τους αεραγωγούς και όσοι φίλοι το είδανε,μου είπαν οτι είναι πολύ καλύτερο..
Last edited by P.A.D.R.C on Sat Mar 13, 2010 9:46 pm, edited 1 time in total.
Reason: Αλλαγή τίτλου λογο χαζομαρας του συστήματος .Το εν λογω θεμα προηλθε απο διασπαση του http://puntoclub.gr/viewtopic.php?f=8&t=12164&start=30
Reason: Αλλαγή τίτλου λογο χαζομαρας του συστήματος .Το εν λογω θεμα προηλθε απο διασπαση του http://puntoclub.gr/viewtopic.php?f=8&t=12164&start=30
Οδυσσέας - Θεσσαλονίκη
- ulysses
- Έβγαλα το Ν

Re: Αφαιρεση κεντρικης κονσολας απο MK2/MK2B (+ αναπτηρας)
Ελυσα σήμερα το ταμπλό και ομολογώ πως ήτανε φασαρία,έβγαλα περίπου 10 βίδες αλλά όλα είναι στενά και κυρίως τα κουμπώματα θέλουν με το μαλακό μην σπάσουν,γενικά με ζόρισε πολύ.Ασε που εκεί που είναι οι διακόπτες παραθύρων πρέπει να το λύσεις περαιτέρω για να αφαιρέσεις το ασημί πλαστικό.
Επίσης με διαβρωτικό και το ασημί δεν εβγαινε καθόλου,μετά διαλυτικό χρώματος,στα καπάκια ασετόν και τελικά δεν έγινε τίποτα πολύ γερή βαφή απιστευτο.Τελικά το έξυτσα με ξύστρα και έφτυσα αίμα και 3 ώρες και δεν έγινε όπως το ήθελα απαλό και λείο.Αλλού είναι λείο,αλλού άγριο.Πάντως το ξέβαψα και θα πάρω αυριο σπρέι μαυρο να το βάψω αφού το τρίψω με γυαλόχαρτο..Η βλακεία είναι οτι υπήρχε αστάρι απο κάτω και το έκανε πολύ δύσκολο,ενώ τους αεραγωγούς που ξέβαψα παλιότερα έυκολα με ασετόν τους έτριψα.Δείτε στη φώτο τους αεραγωγούς τι ωραία που δένουν με το ταμπλό..
Αν δω οτι έγινε καρναβάλι θα αγοράσω καινούρια κονσόλα και δεν ξανασκαλίζω..

Επίσης με διαβρωτικό και το ασημί δεν εβγαινε καθόλου,μετά διαλυτικό χρώματος,στα καπάκια ασετόν και τελικά δεν έγινε τίποτα πολύ γερή βαφή απιστευτο.Τελικά το έξυτσα με ξύστρα και έφτυσα αίμα και 3 ώρες και δεν έγινε όπως το ήθελα απαλό και λείο.Αλλού είναι λείο,αλλού άγριο.Πάντως το ξέβαψα και θα πάρω αυριο σπρέι μαυρο να το βάψω αφού το τρίψω με γυαλόχαρτο..Η βλακεία είναι οτι υπήρχε αστάρι απο κάτω και το έκανε πολύ δύσκολο,ενώ τους αεραγωγούς που ξέβαψα παλιότερα έυκολα με ασετόν τους έτριψα.Δείτε στη φώτο τους αεραγωγούς τι ωραία που δένουν με το ταμπλό..
Αν δω οτι έγινε καρναβάλι θα αγοράσω καινούρια κονσόλα και δεν ξανασκαλίζω..

Οδυσσέας - Θεσσαλονίκη
- ulysses
- Έβγαλα το Ν

Εχθές παρέλαβα την πλεον μαυρη κονσόλα του πούντο μου ΜΚΙΙΒ..
Να σας πω την αλήθεια το παλικάρι την έκανε απόλυτα λεία-συμμετρική αλλά την έκανε μαυρο γυαλιστερό ενώ του είχα πει ματ.Και επίσης εκεί που είναι οι διακόπτες καλοριφέρ επειδή δύσκολα το δουλευεις εκεί μέσα φαίνεται ψιλοχάλια.Αλλά και πάλι είναι καλύτερη απο πριν,τι λέτε εσείς?Αλλη φάση το μαυρο!

Να σας πω την αλήθεια το παλικάρι την έκανε απόλυτα λεία-συμμετρική αλλά την έκανε μαυρο γυαλιστερό ενώ του είχα πει ματ.Και επίσης εκεί που είναι οι διακόπτες καλοριφέρ επειδή δύσκολα το δουλευεις εκεί μέσα φαίνεται ψιλοχάλια.Αλλά και πάλι είναι καλύτερη απο πριν,τι λέτε εσείς?Αλλη φάση το μαυρο!

Οδυσσέας - Θεσσαλονίκη
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Προσωπικα δεν μου αρεσει
.Ισως ανν την εκανες μολυβι σκουρο να ηταν καλυτερη ωστε να ερχεται πιο κοντα στο ταμπλω.Βεβαιως περι ορεξεως..!
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
- ulysses
- Έβγαλα το Ν

Εμένα μου αρέσει Κωστα (μου τη σπάνε κάτι λάθακια βέβαια) αλλά αν ένας πάει την ασημί και απλά του τη βάψουνε και μάλιστα σκούρο γκρι ή έστω μαυρη ματ θα γίνει τελεια.Εγώ την είχα γδάρει και την έκανα τελείως χάλια αλλά το παιδί την έκανε τέλεια (όσο αφορά το λείο) απλά την έβαψε γυαλιστερή.Το βράδυ εχθές φαινόταν πολύ ωραία και έτσι μου είπε και ο φίλος μου,γιατί το βραδυ στο λίγο φως του δρόμου δεν φαίνεται η γυαλάδα κάτι που αποδεικνύει αυτό που προείπα (ματ μαυρη).Τέλος πάντων,αν δεν τα σκάλιζα και εγώ θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράματα.Γενικά και πολλά έχω φτιάξει αλλά έχω κάνει και κάτι τραγικά λάθη που ούτε μικρό παιδί δεν θα τα έκανε.Μαθαίνω 
Οδυσσέας - Θεσσαλονίκη
- RUD
- Τρέχω σε αγώνες.

Αν δεν κανεις λάθη δεν μαθαίνεις.... ! Αυτό είναι το μονο σίγουρο !ulysses wrote:Εμένα μου αρέσει Κωστα (μου τη σπάνε κάτι λάθακια βέβαια) αλλά αν ένας πάει την ασημί και απλά του τη βάψουνε και μάλιστα σκούρο γκρι ή έστω μαυρη ματ θα γίνει τελεια.Εγώ την είχα γδάρει και την έκανα τελείως χάλια αλλά το παιδί την έκανε τέλεια (όσο αφορά το λείο) απλά την έβαψε γυαλιστερή.Το βράδυ εχθές φαινόταν πολύ ωραία και έτσι μου είπε και ο φίλος μου,γιατί το βραδυ στο λίγο φως του δρόμου δεν φαίνεται η γυαλάδα κάτι που αποδεικνύει αυτό που προείπα (ματ μαυρη).Τέλος πάντων,αν δεν τα σκάλιζα και εγώ θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράματα.Γενικά και πολλά έχω φτιάξει αλλά έχω κάνει και κάτι τραγικά λάθη που ούτε μικρό παιδί δεν θα τα έκανε.Μαθαίνω
- g
- Τρέχω σε αγώνες.

πως και δε περασε το σκεπτικο για λουκ καρμπον αυτοκολλητο και τοτποθετηση σε ολη τη κοσνολα αφου την εβγαλες...το εχω δει, οχι σε πουντο βεβαια αλλα ειναι πολυ ωραιο...
- ulysses
- Έβγαλα το Ν

G φίλε μου,δεν ήξερα οτι γίνονται και τέτοια κόλπα και προπαντώς που θα απευθυνθώ για κάτι τέτοιο.
Τώρα,πήγα να κάνω κάτι πολυεστερικές βάσεις για τα tweeter και έδωσα στο παλικάρι ξανά την κονσόλα να μου την βάψει μαύρη ματ!!!! και να γεμίσει τις ενδείξεις των διακοπτών που μου την έσπαγαν γιατί φωτίζαν,άλλα σκιστήκανε,άλλα ραγίσανε κτλ κτλ..
Η όποια γυαλάδα στις φώτος οφείλεται στο φλας και στο γυαλιστικό "armor all" που έβαλα.Είναι κυριολεκτικά ματ!
Προσωπικά,μου φαίνεται πιο σπορ το εσωτερικό και πιο σοβαρό θα έλεγα,αλλά πάνω απο όλα έχει το χρώμα που μου αρέσει και όσοι το είδαν μου είπαν πολύ ωραίο..

Τώρα,πήγα να κάνω κάτι πολυεστερικές βάσεις για τα tweeter και έδωσα στο παλικάρι ξανά την κονσόλα να μου την βάψει μαύρη ματ!!!! και να γεμίσει τις ενδείξεις των διακοπτών που μου την έσπαγαν γιατί φωτίζαν,άλλα σκιστήκανε,άλλα ραγίσανε κτλ κτλ..
Η όποια γυαλάδα στις φώτος οφείλεται στο φλας και στο γυαλιστικό "armor all" που έβαλα.Είναι κυριολεκτικά ματ!
Προσωπικά,μου φαίνεται πιο σπορ το εσωτερικό και πιο σοβαρό θα έλεγα,αλλά πάνω απο όλα έχει το χρώμα που μου αρέσει και όσοι το είδαν μου είπαν πολύ ωραίο..

Οδυσσέας - Θεσσαλονίκη
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Καποιος σου εφαγε τον διακοπτη επιλογης αερα..
Πορσωπικα δεν μου αρεσει ουτε ματ.Ειναι πολυ εντονο σε σχεση με το ταμπλω .Ασε που με το βαψιμο δεν φαινεται καμμια ενδειξη!

Πορσωπικα δεν μου αρεσει ουτε ματ.Ειναι πολυ εντονο σε σχεση με το ταμπλω .Ασε που με το βαψιμο δεν φαινεται καμμια ενδειξη!

- math
- Έβγαλα το Ν

ωραιο φιλε,μια χαρα ειναι!Ταιριαζουν απολυτα οι αποψεις μας για το ψευτοασημι που βαζουν,κανει τα πλαστικα να δειχνουν πολυ φθηνα(προσωπικη αποψη παντα).Πολυ καλο το μαυρο και ταιριαζει και πανω απ ολα μπραβο για την προσπαθεια που εκανες!μακαρι να πιανανε και μενα τα χερια μου τοσο!
Απο κει κ περα κατι για αυτοκολλητο καρμπον που ακουστηκε και αυτο ειναι πολυ καλη ιδεα!το εχω πετυχει και στο ebay και σε ελληνικα σαιτς αν θυμαμε καλα.και δεν ειναι πολυ ακριβο.Νομιζω 50ε κανει ενα κομματι που φτανει για να καλυψει το καπο.Ειναι ωραιο αλλα λιγακι παρακινδυνευμενη επιλογη απο θεμα τελικης εικονας.Θα εβαζα λινκ για το αυτοκολλητο αλλα φοβαμαι μην θεωρηθει διαφημιση.Οποιος ενδιαφερεται μπορω να του στειλω τις διευθυνσεις που εχω βρει!
Απο κει κ περα κατι για αυτοκολλητο καρμπον που ακουστηκε και αυτο ειναι πολυ καλη ιδεα!το εχω πετυχει και στο ebay και σε ελληνικα σαιτς αν θυμαμε καλα.και δεν ειναι πολυ ακριβο.Νομιζω 50ε κανει ενα κομματι που φτανει για να καλυψει το καπο.Ειναι ωραιο αλλα λιγακι παρακινδυνευμενη επιλογη απο θεμα τελικης εικονας.Θα εβαζα λινκ για το αυτοκολλητο αλλα φοβαμαι μην θεωρηθει διαφημιση.Οποιος ενδιαφερεται μπορω να του στειλω τις διευθυνσεις που εχω βρει!
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Η 3M βγαζει ενα 3d carbon αυτοκολλητο για οποιον ενδιαφερεται..

- colin_d
- Εμαθα να ξεκινάω.

Ρε φίλε για να μη βάζω αγγελία, την ασημί κονσόλα την κράτησες μήπως?Επειδή εγώ την είχα βγάλει, για να βάλω την ίδια αλλά με μία αλλαγή κάτω για να δέχεται την 6απλή cdιέρα.(δε ξέρω και πως ανεβάζουμε φωτό) Όταν την κατήργησα την cdιέρα γιατί έβαλα πηγή με mp3 και ήθελα να βάλω την παλιά κονσόλοείδα ότι έλειπε από την αποθήκη γιατί την είχε πετάξει ο πατέρας μου. Οπότε αν την έχεις και δε τη θές στην αγοράζω (αν είναι στείλε μου π.μ.)
Με γειά πάντως προσωπικά μ αρέσει το αποτέλεσμα!Να πω ότι γενικά και η λύση του αυτοκόλλητου carbon είναι πολύ καλή, είχα αγοράσει αυτοκόλλητο με 20 ευρώ και έχω βάλει σε διάφορα σημεία στο mondeo μου (που παρεπιμπτόντως έχουμε το ίδιο μπρελόκ συναγερμού
) και το αποτέλεσμα είναι καλό, εφαρμόζει τέλεια σε όποια επιφάνεια
Edit το βρήκα πως ανεβάζουμε φωτό
Με γειά πάντως προσωπικά μ αρέσει το αποτέλεσμα!Να πω ότι γενικά και η λύση του αυτοκόλλητου carbon είναι πολύ καλή, είχα αγοράσει αυτοκόλλητο με 20 ευρώ και έχω βάλει σε διάφορα σημεία στο mondeo μου (που παρεπιμπτόντως έχουμε το ίδιο μπρελόκ συναγερμού
Edit το βρήκα πως ανεβάζουμε φωτό
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- ulysses
- Έβγαλα το Ν

Re: Αφαίρεση κεντρικής κονσόλας από MK2/MK2B (+ αναπτήρας)
-Κώστα,τον διακόπτη επιλογής αέρα ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν τον σκάλισα.Πάντα στο "εισαγωγή αέρα απο έξω" το είχα, οπότε ήθελα να κρυφτεί.Πιστευω (γενικά) πως η λιτότητα στο σχεδιασμό προσδίδει σοβαρότητα-κύρος.Τα φανταχτερά φωτάκια μου τη σπάνε.Επίσης το βράδυ που δεν φαίνονται οι κόκκινες ενδείξεις που λέγανε "αέρας στα πόδια" κτλ είναι σκοτεινό εκείνο το σημείο και καραγουστάρω.Καποιος σου εφαγε τον διακοπτη επιλογης αερα..
-Math πλήρωσα 80€ για να μου την κάνουν,δεν την έκανα ο ίδιος..
-Colin D,δυστηχώς είναι η πρώην ασημί,βαμμένη..Δεν έχω άλλη.Για να ξέρεις......κάνει 90€ καινούρια στην Φίατ και το ξεχωριστό τμήμα με τους διακόπτες για τα παράθυρα κάνει 70€ (αναγκαστικά μαζί με την πλακέτα).Αρα αν θελήσεις την αρχική κονσόλα απο Φίατ 160€..
Οδυσσέας - Θεσσαλονίκη
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Re: Αφαίρεση κεντρικής κονσόλας από MK2/MK2B (+ αναπτήρας)
Καταρχην το ονομα μου ειναι ολοκληρο "Κωνσταντινος".
Κατα δευτερον το θεμα με την κονσολα εχει ξεφυγει οποτε θα μεταφερθει σε νεα ενοτητα
Και τελος,ο διακοπτης αυτος εχει εννοια ειτε το καλοκαιρι αν θελεις να διατηρεις την δροσια σε καλυτερο επιπεδο ειτε αν εισαι πισω απο ενα οχημα που βρωμαει!Το να πετυχεις σκουπιδιαρα ή φορτηγο που βγαζει ακαυτο πετρελαιο το θεωρεις προφανως απιθανο..?
Κατα δευτερον το θεμα με την κονσολα εχει ξεφυγει οποτε θα μεταφερθει σε νεα ενοτητα
Και τελος,ο διακοπτης αυτος εχει εννοια ειτε το καλοκαιρι αν θελεις να διατηρεις την δροσια σε καλυτερο επιπεδο ειτε αν εισαι πισω απο ενα οχημα που βρωμαει!Το να πετυχεις σκουπιδιαρα ή φορτηγο που βγαζει ακαυτο πετρελαιο το θεωρεις προφανως απιθανο..?

- math
- Έβγαλα το Ν

Re: Αλλαγή χρώματος κεντρικής κονσόλας από MK2/MK2B
Ωραιο το αυτοκολλητακι δεν το ειχα δει σε εσωτερικες επιφανειες...Οι φωτο με εβαλαν σε σκεψεις...Αλλα λογικα σε πολλα σημεια θα θελει επαγγελματια για να τοποθετηθει γιατι αμα ολα αυτα τα κανω μονος μου θα την κανω αλουμινοχαρτο την καμπινα....