Εβγαλαν την Bugatti απο τη λίμνη μετά απο 73 χρόνια!

Εδώ μέσα ξεσαλώστε!!!

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
RUD
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Εβγαλαν την Bugatti απο τη λίμνη μετά απο 73 χρόνια!

Post by RUD » Sun Jan 10, 2010 7:40 pm

Image
Image Η ιστορία της Bugatti αυτής ήταν για χρόνια κάτι σαν μύθος στην πόλη Ascona της Ελβετίας. Είχεχ ακουστεί πως υπήρχε το αμάξι στο βυθό της λίμνης αλλά κανείς δεν την είχε δει. Μια μέρα , το 1967, ένας ντόπιος την εντόπιση. Βρισκόταν 50 μέτρα βαθιά και ήταν σε αρκετά καλή κατάσταση. Οπως λέει ο "μύθος" το...

αμάξι το πέταξε ένας επιχειρηματίας στη λίμνη όταν βαρέθηκε να του ζητά η εφορία να πληρώσει τους φόρους για αυτό. Πριν λίγες μέρες η Bugatti βγήκε απο τη λίμνη για να πουληθεί σε δημοπρασία τα έσοδα της οποίας θα πάνε σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Η τιμή της αναμένεται να πιάσει ακόμα και τα 100,000 ευρώ

ΠΗΓΗ: troktiko.blogspot.com

ImageImageImage

Image

Orange
Schumacher
Schumacher

Re: Εβγαλαν την Bugatti απο τη λίμνη μετά απο 73 χρόνια!

Post by Orange » Sun Jan 10, 2010 8:23 pm

Το σχετικο βιντεακι....!!! :)

Image

Kozanitis
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by Kozanitis » Mon Jan 11, 2010 9:24 am

Λες να πεταξω και εγω το fiat 127 που εχω στη λιμνη και μετα να το πουλησω εστω 50.000 Ευρω ????? :)

RUD
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by RUD » Mon Jan 11, 2010 1:04 pm

Kozanitis wrote:Λες να πεταξω και εγω το fiat 127 που εχω στη λιμνη και μετα να το πουλησω εστω 50.000 Ευρω ????? :)
Μετά από 73 χρονια όμως.... :lol: :lol:
ImageImageImage

Image

polatov
Schumacher
Schumacher

Post by polatov » Mon Jan 11, 2010 7:20 pm

ωραια τσαμπα πραμα.το κανεις και μια ανακατασκευη και το πουλας 200-250.000 ευρω..
"Competition reduces competitors"
ImageImageImage
Image

Βασίλης Σιδέρης
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Βασίλης Σιδέρης » Mon Feb 01, 2010 11:46 pm

Kozanitis wrote:Λες να πεταξω και εγω το fiat 127 που εχω στη λιμνη και μετα να το πουλησω εστω 50.000 Ευρω ????? :)
RUD wrote:Μετά από 73 χρονια όμως.... :lol: :lol:
Υπάρχει και πιο σύντομη λύση...πας στο 54ο χλμ Αθηνών-Σουνίου σήκώνεις ένα από τα αμέτρητα 13ων, 23ων ή 33ων ετών αυτοκίνητα που βρίσκονται στο βυθό, και το δίνεις
σε μία καλή τιμή που να αξίζει τον κόπο και δεν περιμένεις τόσα χρόνια...
αρκεί να μην βγάλεις κάποιο που έχει και τον ιδιοκτήτη του μέσα...:lol: :lol:

GDRIVER
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by GDRIVER » Tue Feb 02, 2010 9:25 am

δηλαδη να καταλαβω. καποιος ασχετος ,οχι καποιος απο την οικογενεια (οπως εγγονια), εβγαλε άλλου ανθρωπου το σαπιο παλιοπραμα και προσπαθει να βγαλει λεφτα απο αυτο; ρε τον απατεωνα!!μαλλον ελληνικες ριζες εχει αυτος που το εκανε.για αυτην τη σαπια μαζα απο μεταλλα ,ξυλα και οτι αλλη βλακεια μπορει να χρησιμοποιησαν για να κατασκευασουν αυτο το πραμα μονο αν με πληρωναν 100.000 το επαιρνα.οχι βεβαια να πληρωσω.ε ρε κοροϊδα στον κοσμο που υπαρχουν!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :mrgreen:
μιά φορά ονειροναύτης , για πάντα ονειροναύτης

RUD
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by RUD » Tue Feb 02, 2010 7:04 pm

GDRIVER wrote:δηλαδη να καταλαβω. καποιος ασχετος ,οχι καποιος απο την οικογενεια (οπως εγγονια), εβγαλε άλλου ανθρωπου το σαπιο παλιοπραμα και προσπαθει να βγαλει λεφτα απο αυτο; ρε τον απατεωνα!!μαλλον ελληνικες ριζες εχει αυτος που το εκανε.για αυτην τη σαπια μαζα απο μεταλλα ,ξυλα και οτι αλλη βλακεια μπορει να χρησιμοποιησαν για να κατασκευασουν αυτο το πραμα μονο αν με πληρωναν 100.000 το επαιρνα.οχι βεβαια να πληρωσω.ε ρε κοροϊδα στον κοσμο που υπαρχουν!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :mrgreen:
Αφού όλο και κάποιος θα το αγόραζε (σίγουρα ούτε εγώ θα το έπαιρνα)...... πολύ καλά έκανε και το έβγαλε από την λίμνη για να το πουλήσει ! :P
ImageImageImage

Image

Post Reply