Αυτοκολλητα επι των αυτοκινητων.
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- Achilleas GT
- Τρέχω σε αγώνες.

Αυτοκολλητα επι των αυτοκινητων.
Καλημερα, ανοιγω αυτη την ενοτητα εδω μιας και θα ηθελα τη γνωμη σας και την αποψη σας για τα αυτοκολλητα πανω στα αυτοκινητα, τον τελευταιο καιρο οι αυτοκινητοβιομηχανιες βγαζουν sport μοντελα με αυτοκολλητα οπως ξερετε και απο τα abarth, η μοδα τou drift και των μεγαλων track day οπως και των time attack με τους σπονσορες σε πολυχρωμα σχεδια κοσμουν μεγαθυρια οπως skyline, supra κλπ, μηπως για τα ελληνικα δεδομενα ειναι τραβηγμενα?Μηπως πολλοι τα θεωρουν κιτς??θα το κανατε στο δικο σας αυτοκινητο??Ποια η γνωμη σας για τα αυτοκολλητα απομιμησης carbon!!
Last edited by P.A.D.R.C on Tue Jan 05, 2010 3:50 pm, edited 1 time in total.
Reason: Λιγο αναλυτικοτερος τιτλος για να διαχωριστει απο αυτα του puntoclub.gr :-)
Reason: Λιγο αναλυτικοτερος τιτλος για να διαχωριστει απο αυτα του puntoclub.gr :-)
- GRIGIO
- Schumacher

Re: Αυτοκολλητα.
Στο παρμπριζ σίγουρα θα εφτιαχνα κατι απο time attack Αχιλλέα...Το κιτς ειναι κατι σχετικο...Θεωρώ πιο κιτς πχ τα μπλε φωτάκια και κυρίως τα νεον...Τώρα,οταν καποιος βαζει το αυτοκολλητο του Σαμουράι που βγάζει το σπαθί θα πρεπει να εχει και το ανάλογο αμαξι ώστε να το υποστηρίξει,ετσι δεν ειναι?????
ΠΑΤΡΑ----->
http://www.youtube.com/watch?v=HNFwzfgd ... annel_page
http://www.youtube.com/watch?v=KQ1Gmqw15qc
R.I.P Μέλε....
R.I.P Μητσάκο
http://www.youtube.com/watch?v=HNFwzfgd ... annel_page
http://www.youtube.com/watch?v=KQ1Gmqw15qc
R.I.P Μέλε....
R.I.P Μητσάκο
- Achilleas GT
- Τρέχω σε αγώνες.

Σιγουρα ο samurai οπως λες θελει το αντοιστοιχο αυτοκινητο αλλα υπαρχει θεματολογια για ολους, για παραγειγμα θα μπορουσε καποιος να φταξει replica αγωνιστικου η ενα μεγαλο σκορπιο της abarth στην περιπτωση μας, και κυριως να αναφερθουμε σε ποιο μικρα και εμπορικα αυτοκινητα οπως τα δικα μας!
-
lambros
- Μαθαίνω να στρίβω.

και παλι καγκουρια ειναι να βαλεις αυτοκολητο σκορπιο της abarth σε ενα fiat! αν θες πχ να βαλεις κατι που να αντιπροσωπευει το αμαξι σου βαλε πχ την ιταλικη σημαια...εγω αυτο νομιζω πως αντιπροσωπευει ενα fiat...
- RUD
- Τρέχω σε αγώνες.

Προσωπικά πιστεύω πως τα αυτοκόλλητα σε ένα βελτιωμένο τόσο μηχανικά όσο και εξωτερικά είναι περιττά... Ίσως κάτι πολύ εύστοχο όπως μια ιταλική σημαία ας πούμε η ένας όχι πολύ μεγάλος σκορπιός να το ομόρφαινε όντως αλλα η επιλογή του αυτοκόλλητου πρέπει να είναι πολύ προσεκτική.
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Re: Αυτοκολλητα επι των αυτοκινητων.
Αναλογως του αυτοκινητου πηγαινει και το αυτοκολλητο.Τα εργοστασιακα αυτοκολλητα τουλαχιστον τα εγκρινουν μια σειρα απο σχεδιαστες και υπευθυνους πριν αποφασισουν να τα προωθησουν σε καποιο μοντελο.Επιπλεον ειναι ειτε καρω σημαιες ειτε "γραμμες" που τονιζουν τις ηδη υπαρχουσες ενος μοντελου.Απο εκει και περα σε συμβατικο αυτοκινητο ενα tribal ή ενας samurai μαλλον δεν αξιζει,οπως επισης δεν αξιζει και το carbon look κατα την δικη μου αποψη. Σε αυτοκινητο αγωνων παλι, μαλλον ειναι ο μονος τροπος να διαφερει απο τα υπολοιπα του ειδους ,αρκει βεβαιως οπως ειπατε και εσεις να εχει και το αντιστοιχο "katana".
Προσωπικα,στο υπαρχον οχημα που διαθετω δεν θα εβαζα κανενος τετοιου τυπου αυτοκολλητο γιατι δεν με εκφραζει.Παρολα αυτα στον παλιολυκο που εχω σκεφτομαι σοβαρα την τοποθετηση καρω σημαιας αν οχι σε βαμμενη ,σε αυτοκολλητο ειτε στην οροφη(αν και δεν φαινεται απο το υψος του δρομου) ειτε μιση στο πλαι μιση στο καπω του μοτερ.
Προσωπικα,στο υπαρχον οχημα που διαθετω δεν θα εβαζα κανενος τετοιου τυπου αυτοκολλητο γιατι δεν με εκφραζει.Παρολα αυτα στον παλιολυκο που εχω σκεφτομαι σοβαρα την τοποθετηση καρω σημαιας αν οχι σε βαμμενη ,σε αυτοκολλητο ειτε στην οροφη(αν και δεν φαινεται απο το υψος του δρομου) ειτε μιση στο πλαι μιση στο καπω του μοτερ.
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
- Achilleas GT
- Τρέχω σε αγώνες.

καλα ο σκορπιος ηταν ενα παραδειγμα, τωρα οσο για τα εργοστασιακα αυτοκολλητα πιστευω πως μας αρεσουν γιατι τα βλεπουμε ετοιμα πανω στα αυτοκινητα παραγωγης, τα αγωνιστικα τα εχουν κυριως για τη διαφημιση των χορηγων τους αλλα παλι μπορει καποιος να διαφημισει τη δικη του επιχειρηση μεσω ενος θεματος που αντιπροσωπευει ειτε τη δουλεια του ειτε το αυτοκινητο του!
-
grtpuntakias
- Εμαθα να ξεκινάω.

Εμενα μου αρεσουν τα αυτοκολλητα...για παραδειγμα σαν αυτο π λεει ο αντωνης(GRIGIO)..επισης αν ετρεχα σε οποιοδηποτε ειδος αγωνων και ειχα χορηγους φυσικα και θα εβαζα αυτοκολλητα..μου αρεσουν αρκετα...αλλα ολα αυτα σαν τα driftcars θα τα εβαζα μονο αν ειχα το αναλογο οχημα...!
http://www.gvrteam.gr
GRT Racetech
GRT Racetech
- P.A.D.R.C
- Schumacher

H διαφημιση μιας επιχειρησης (ή ενος χορηγου) μαλλον δεν εχει σχεση με τα αυτοκολλητα που βαζει ο καθενας μας στο αμαξι του.Ακομα και στα αγωνιστικα ειναι μονοδρομος γιατι τα εξοδα ειναι πολλα ουτως η αλλος!
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

- polatov
- Schumacher

κιτς κιτς και παλι κιτς!τα αυτοκολλητα της fiat αυτη τη στιγμη τα θεωρω κακογουστα ειδικα σε 500ρακι και punto racing 1.4!
πιστευω οτι ενα καλοφτιαγμενο αυτοκολλητο θα ειναι ομορφο αλλα θελει πολυ ψαξιμο...
τα αυτοκολλητα που εβαζαν πχ στα πρωτα impreza απο το αγωνιστικα ηταν extreme αλλα πολυ ομορφα.
στα mini η αγγλικη σημαια στην οροφη ειναι επισης ομορφη...
στο opel gtc το edition με τις λευκες ζαντες παλι εχουν ενα ομορφο αυτοκολλητο.
απλα τα ταιραστια αυτοκολλητα πλαι ουρανο καπο φλερταρουν παντα με την κακογουστια λογω μεγεθους..
κλεινοντας θεωρω οτι οταν μιλαμε για trackday cars,circuit,αναβασεις κλπ μπορεις και επιβαλλεται να βαλεις ακομα και αυτοκολλητα που καλυπτουν μεγαλα μερη του αυτοκινητου.
πιστευω οτι ενα καλοφτιαγμενο αυτοκολλητο θα ειναι ομορφο αλλα θελει πολυ ψαξιμο...
τα αυτοκολλητα που εβαζαν πχ στα πρωτα impreza απο το αγωνιστικα ηταν extreme αλλα πολυ ομορφα.
στα mini η αγγλικη σημαια στην οροφη ειναι επισης ομορφη...
στο opel gtc το edition με τις λευκες ζαντες παλι εχουν ενα ομορφο αυτοκολλητο.
απλα τα ταιραστια αυτοκολλητα πλαι ουρανο καπο φλερταρουν παντα με την κακογουστια λογω μεγεθους..
κλεινοντας θεωρω οτι οταν μιλαμε για trackday cars,circuit,αναβασεις κλπ μπορεις και επιβαλλεται να βαλεις ακομα και αυτοκολλητα που καλυπτουν μεγαλα μερη του αυτοκινητου.
- Orange
- Schumacher

Αχιλλεα, περι ορεξεως....
Εγω προσωπικα, αναλογος περιπτωσεων, αλλου τα θεωρω υπερβολικα, αλλου "κιτς" και σε καποια αλλα αυτοκινητα, μου αρεσει.
Το να βαλεις πχ, οπως λεει ο Παναγιωτης παραπανω, μια Αγγλικη σημαια, στην οροφη του Mini, το βρισκω κατι πολυ ομορφο.
Ομοιος πολυ ομορφο, βρισκω και το "checkered flag", που εχει ο Κλιμης, στο δικο του Punto, στην οροφη.
Ακομα μου αρεσαν, οι "δαφνες" που "φοραγε" το αγωνιστικο MkII.
Τωρα η "σαυρα" που φοραγε το γνωστο Punto του κλαμπ, αν και τι θεωρουσα τραβηγμενο, μου αρεσε ομως, γιατι εξυπηρετουσε εναν σκοπο και ειχε ουσια ο λογος υπαρξης του.
Αν ηταν σ' ενα καθημερινο οποιοσηποτε αμαξι, δε θα μου αρεσε.
Οποτε βλεπουμε, οτι παιζει και ρολο κι αλλα πραγματα.
Πχ να δω μια 360 Modena, με εναν "Japan dragon" στο καπο της, σιγουρα θα το πω "κιτς".
Αν δω ομως τον ιδιο δρακο, σ' ενα Silvia S14, ε τοτε αυτο θα το χαρακτηριζα, εργο τεχνης!!
Για το "carbon look" τωρα, σου ειναι γνωστη η γνωμμη μου.
Εσυ με "εκοψες" περσυ, αν θυμασε καλα...!!!
Πχ, το παρακατω Ταιβανεζικο MkII, μου αρεσει πολυ.
Εγω προσωπικα, αναλογος περιπτωσεων, αλλου τα θεωρω υπερβολικα, αλλου "κιτς" και σε καποια αλλα αυτοκινητα, μου αρεσει.
Το να βαλεις πχ, οπως λεει ο Παναγιωτης παραπανω, μια Αγγλικη σημαια, στην οροφη του Mini, το βρισκω κατι πολυ ομορφο.
Ομοιος πολυ ομορφο, βρισκω και το "checkered flag", που εχει ο Κλιμης, στο δικο του Punto, στην οροφη.
Ακομα μου αρεσαν, οι "δαφνες" που "φοραγε" το αγωνιστικο MkII.
Τωρα η "σαυρα" που φοραγε το γνωστο Punto του κλαμπ, αν και τι θεωρουσα τραβηγμενο, μου αρεσε ομως, γιατι εξυπηρετουσε εναν σκοπο και ειχε ουσια ο λογος υπαρξης του.
Αν ηταν σ' ενα καθημερινο οποιοσηποτε αμαξι, δε θα μου αρεσε.
Οποτε βλεπουμε, οτι παιζει και ρολο κι αλλα πραγματα.
Πχ να δω μια 360 Modena, με εναν "Japan dragon" στο καπο της, σιγουρα θα το πω "κιτς".
Αν δω ομως τον ιδιο δρακο, σ' ενα Silvia S14, ε τοτε αυτο θα το χαρακτηριζα, εργο τεχνης!!
Για το "carbon look" τωρα, σου ειναι γνωστη η γνωμμη μου.
Εσυ με "εκοψες" περσυ, αν θυμασε καλα...!!!
Πχ, το παρακατω Ταιβανεζικο MkII, μου αρεσει πολυ.

- Achilleas GT
- Τρέχω σε αγώνες.

α τωρα εχει και καινουργιο ματ carbon δημητρη!!!χαχα,
καταλαβα τι θελετε να πειτε και ρωταω: σε επιπεδο gtcc ας πουμε τι θεματολογια πιστευετε οτι θα ταιριαζε σε ενα puntaki???Για δωστε καμια ιδεα τωρα που το εχω παρει ζεστα να ντυσω ολο το αμαξι!!!!!Παντα μιλαμε για καποιο μαγαλο μεν αλλα χρωματολογικα κοντα στο χρωμα του αυτοκινητου ωστε να ειναι και ψιλοδιακριτικο και απο πανω θα πεσουν οι χορηγοι!!
καταλαβα τι θελετε να πειτε και ρωταω: σε επιπεδο gtcc ας πουμε τι θεματολογια πιστευετε οτι θα ταιριαζε σε ενα puntaki???Για δωστε καμια ιδεα τωρα που το εχω παρει ζεστα να ντυσω ολο το αμαξι!!!!!Παντα μιλαμε για καποιο μαγαλο μεν αλλα χρωματολογικα κοντα στο χρωμα του αυτοκινητου ωστε να ειναι και ψιλοδιακριτικο και απο πανω θα πεσουν οι χορηγοι!!
- Achilleas GT
- Τρέχω σε αγώνες.

http://www.importprecision.com/carbon_f ... _red_1.jpg
Για πειτε και μια γνωμη για τα χρωματιστα carbon!???
Πορτοκαλι το link ειναι για σενα!!!!
- RUD
- Τρέχω σε αγώνες.

Εμενα προσωπικά μου αρέσει..Achilleas GT wrote:http://www.importprecision.com/carbon_f ... _red_1.jpg
- Orange
- Schumacher

Εμενα ΔΕ μ' αρεσει....!!!!
Χωρις να μπορω να το πω κραυγαλεο στην συγκεκριμενη φωτο και μαλλον διχνει ομορφο πανω στο συγκεκριμενο αμαξι, θεωρω οτι θα εκανε καλυτερη αντιθεση το μαυρο και θα εδινε και αλλη οψη στο αμαξι, που θα τονιζε περισσοτερο τον χαρακτηρα του.
Προτιμω το carbon look να ειναι μαυρο.
Χωρις να μπορω να το πω κραυγαλεο στην συγκεκριμενη φωτο και μαλλον διχνει ομορφο πανω στο συγκεκριμενο αμαξι, θεωρω οτι θα εκανε καλυτερη αντιθεση το μαυρο και θα εδινε και αλλη οψη στο αμαξι, που θα τονιζε περισσοτερο τον χαρακτηρα του.
Προτιμω το carbon look να ειναι μαυρο.