Προβλήματα συστήματος ηλεκτρικής κρεμαγιέρας.
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- iasonas
- Εμαθα να ξεκινάω.

το θεμα παιδια ειναι οτι για να το δειξει το διαγνωστικο πρεπει να ειναι αναμμενο τι στιγμη που θα το συνδεσεις.αλλιως θα σου πουν να ξαναπας οταν μεινει αναμμενο κ οτι αν αναψε κ εσβησε δεν εχεις προβλημα.
εμενα το εκανε οταν το πρωτοπηρα κ αυτες ηταν οι απαντησεις που πηρα...
ευτυχως σταματησε.
iasonas
εμενα το εκανε οταν το πρωτοπηρα κ αυτες ηταν οι απαντησεις που πηρα...
ευτυχως σταματησε.
iasonas
-
Gifted
- Μαθαίνω να στρίβω.

AKAGITI wrote:καλυτερα να μην μου ελεγες τιποτα, εκει που θα παω αν μου τυχει αυτοGallatin wrote:θα προτιμουσες να σου ελεγα οχι????? δεν νομιζω!!!!!!!!!! θα ερτωγα τρελο κραξιμο μετα. χαχα
δεν θα μπορω να σε κραξω!!!!
mipws ennoei kapou polu poio makria apo tin ellada
Some guys think i have a slow car......Unfortunately for them... I have a Fast HearT

-
Dimitris F
- Εμαθα να ξεκινάω.

Ki emena mou exei anapsei 3 fores alla oxi en kinisei. Otan girise i miza den esvine to labaki. Esvisa to amaxi to xanaanapsa kai meta ola ok. Pados genika to olo sistima apoti eixa akousei exei arketa provlimata.... Gia na kleidosei pados timoni apokleietai. Apla tha varinei apotoma kai an den exeis kanei varakia ase to timoni kai kane to stauro sou kalitera....

Prepei na kano tin pountakla pio grigori.... 
-
AKAGITI
- Νικολάκης

ολα οκ και σημερα, μια ερωτηση μονο, ξεχασα να αναφερω οτι οταν αναψε το λαμπακι δεν ενοιωσα καποια ιδιαιτερη διαφορα στο τιμονι, επισης εφοσον συμφωνα με τις οδηγιες η ενδειξη σημαινει οτι εχει χαλασει το ηλεκτρικο συστημα τοτε πως δουλεψε το city?
ναι φιλε gifted, εννοω καπου πολυ πιο μακρια απο ελλαδα!!!!!!
ναι φιλε gifted, εννοω καπου πολυ πιο μακρια απο ελλαδα!!!!!!
- puntogtman
- Schumacher

- iasonas
- Εμαθα να ξεκινάω.

παιδια εγω εκτος απο του τιμονιου ειχα προβλημα κ με το λαμπακι το κιτρινο με το μοτερακι. αναβε απο τη στιγμη που εβαλα μια JR χοανη.
οταν πηγα στη λαμδα ειχε σβησει κ μου ειπαν αυτα που εχω αναφερει ηδη.
με το που μπαινω λοιπον στο αμαξι για να φυγω ξανααναβει,μπαινω επιτοπου στο συνεργειο κ το βαζουμε στο διαγνωστικο.μου ειπαν να βγαλω τη χοανη, να βαλω φιλτρο (ελευθερο αν θελω) στο κουτι κανονικα.μολις τα εκανα αυτα ξαναπηγα, μου σβησανε τιν ενδειξη κ ολα οκ.
το ερωτημα μου ειναι πως γινεται αυτο, αφου τα μισα ΜΚΙΙ που κυκλοφορουν φορανε φιλτροχοανες κλπ....
να σας πω την αληθεια δεν το εψαξα κιολας
τα λαμπακια του ιταλου παντως αναβουν κ χωρις λογο..
iasonas
οταν πηγα στη λαμδα ειχε σβησει κ μου ειπαν αυτα που εχω αναφερει ηδη.
με το που μπαινω λοιπον στο αμαξι για να φυγω ξανααναβει,μπαινω επιτοπου στο συνεργειο κ το βαζουμε στο διαγνωστικο.μου ειπαν να βγαλω τη χοανη, να βαλω φιλτρο (ελευθερο αν θελω) στο κουτι κανονικα.μολις τα εκανα αυτα ξαναπηγα, μου σβησανε τιν ενδειξη κ ολα οκ.
το ερωτημα μου ειναι πως γινεται αυτο, αφου τα μισα ΜΚΙΙ που κυκλοφορουν φορανε φιλτροχοανες κλπ....
να σας πω την αληθεια δεν το εψαξα κιολας
τα λαμπακια του ιταλου παντως αναβουν κ χωρις λογο..
iasonas
-
AKAGITI
- Νικολάκης

εμενα την ενδειξη του ψεκασμου την εβγαζε απο τα 1,000 κμ. την πρωτη φορα το πηγα στο συνεργειο κανανε ενα reset και μου ειπαν ειναι οκ, την δευτερη φορα το ιδιο, την τριτη φορα μου αλλαξανε εγκεφαλο (εγγυηση),
την τεταρτη φορα μου ειπαν οτι ειχε ενα προβλημα στην συνδεσμολογια, αλλαξανε ενα καλωδιο(θα σε γελασω ποιο ακριβως , με τα ηλεκτρικα δεν τα παω καλα) και εκτοτε ολα ενταξει,
παντως με ταλαιπωρησε απιστευτα φαντασου καινουργιο αυτ/το και καθε 2 ημερες στο συνεργειο.
την τεταρτη φορα μου ειπαν οτι ειχε ενα προβλημα στην συνδεσμολογια, αλλαξανε ενα καλωδιο(θα σε γελασω ποιο ακριβως , με τα ηλεκτρικα δεν τα παω καλα) και εκτοτε ολα ενταξει,
παντως με ταλαιπωρησε απιστευτα φαντασου καινουργιο αυτ/το και καθε 2 ημερες στο συνεργειο.
- ria
- Μαθαίνω να στρίβω.

Και το δικό μου ανάβει που και που στιγμιαία. Οταν το πήγα για σέρβις το κοίταξαν και είπαν οτι είναι οκ και ότι άν ξανα ανάψει παρατεταμένα να πάω να το ξανακοιτάξουν. Δεν παθαίνεις κάτι εν κινήση. Απλά νομίζω ότι χάνει την υδραυλική του υποβοήθηση. Κοινώς δεν χρειάζεται σταυρός! Απλά τσεκάρισμα αφού σου κράτησε αρκετο χρονο αναμένο.