Τι προβλήματα έβγαλε το δικό σας car !!!
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- kokoriko
- Εμαθα να ξεκινάω.

Re: Τι προβλήματα έβγαλε το δικό σας car !!!
RUD ρώτα εάν σου πουν τα νούμερα από ποια πλαίσια έως ποια είναι
εάν μπορείς και θέλεις γιατί το τηλέφωνο της FIAT μου έχει σπάσει τα νεύρα!
Ευχαριστώ
εάν μπορείς και θέλεις γιατί το τηλέφωνο της FIAT μου έχει σπάσει τα νεύρα!
Ευχαριστώ
Χάρης ~GP TJET RACING~ 2009
- RUD
- Τρέχω σε αγώνες.

- z3lios_punto
- Μαθαίνω να στρίβω.

ναι ρε στελιο αν μπορεις γιατι κ γω δεν εχω βγαλει ακρη..
- RUD
- Τρέχω σε αγώνες.

Λοιπόν πήγα σήμερα και τελικά δεν χρειάστηκε να γίνει αλλαγή της κολόνας παιδιά. Ρώτησα για τους αριθμούς πλαισίου αλλα μου είπαν πως είναι αδύνατον να μου τους δώσουν καθώς είναι 6000 και κάπως διάσπαρτοι αλλα με ένα απλό τηλέφωνο σε οποιαδήποτε αντιπροσωπεία μπορεί να γίνει επιτόπου έλεγχος από τους υπολογιστές με τον αριθμό πλαισίου πάντα.
Η συνεχεια περί ανακλήσεων εδώ παρακαλώ http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?f ... 3&start=75
Η συνεχεια περί ανακλήσεων εδώ παρακαλώ http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?f ... 3&start=75
-
inps123
- Νικολάκης

hgt 2000...tripise to psigeio ladeiou...kai espase...strofalos mpieles ginane ola kolos...eytixws stamatise ekei...
________________________________________________________________________________________
Edited By RUD:
Φιλε μου θα σε παρακαλούσα να μη γραφεις με greeklish παρα μονο με μικρούς Ελληνικούς χαρακτήρες.
________________________________________________________________________________________
Edited By RUD:
Φιλε μου θα σε παρακαλούσα να μη γραφεις με greeklish παρα μονο με μικρούς Ελληνικούς χαρακτήρες.
- gustom2008
- Νικολάκης

gustom2008 wrote:παιδια εγω αγορασα το t-jet μου πριν απο εναμιση μηνα απο επαρχιακη αντιπροσωπεια απο την πολη απο την οποια καταγομαι και οχι απο καποια αντιπροσωπεια της αθηνας.το αμαξι πριν ακομα το παραλαβω παρατηρησα το ντουλαπακι που κρεμοτανε.μετα απο πιεσεις δεχτηκαν να μου το αλλαξουν κ το παραγγειλανε.με το που παρελαβα το αυτοκινητο διαπιστωσα οτι το τιμονι καθεται λιγο αριστερα κ τραβαει.το εβαλαν στην ευθυγραμμιση κ οντως ειχε διαφορα στην γωνια καστερ οπως μου ειπαν.μετα την ευθυγραμμιση το τιμονι καθοταν δεξια κ τραβαγε δεξια.μου λεει ο μηχανικος φερτο το σεπτεμβριο που θα εξοπλιστει η αντιπροσωπεια με καινουριο μηχανημα ευθυγραμμισης.το κλασσικο τριξιμο στις κλειδαριες των πορτων μου το εκανε κ μενα.μου ειπαν οτι ειναι οι μεντεσεδες κ παραγγειλαν αλλους,αλλα το προβλημα ειπαν δεν διορθωνεται.μου εβαλαν λιγο μονωτικη ταινια στους υπαρχοντες μεντεσεδες κ σταματησε ο θορυβος.το αυτοκινητο οταν ζεσταθει κ αφου κανω καποια χλμ οταν φτανει γυρω στις 2800 στροφες ακουγεται ενας θορυβος σαν κροταλισμα στον κινητηρα ο οποιος φτανει μεχρι το ταμπλο,ο οποιος θορυβος ειναι πιο δυνατος οταν λειτουργει κ το air-condition λες και ειμαι πανω σε κανενα καρο.ο μηχανικος που το κοιταξε δεν μπορει να καταλαβει τι ειναι.κοιταξε και ενα καινουριο t-jet που ηταν εκει στην αντιπροσωπεια κ εκανε κ εκεινο τον ιδιο θορυβο.οσοι εχετε ιδιο αυτοκινητο,σας κανει αυτον τον θορυβο?με τα πολλα μου ειπε να το ξαναδουμε στο επομενο σερβις.στο καθισμα του οδηγου εσπασαν καποια ελατηρια με αποτελεσμα να τριζει το καθισμα(και να ελεγα οτι ειμαι χοντρος,78 κιλα ειμαι!).παραγγειλαν αλλα και θα αλλαχτουν στην εγγυηση.τις τελευταιες 20 μερες μου βγαζει συνεχως ενδειξη στο ταμπλο ""MEMORY LOW''.εψαξα στο manual και δεν βρηκα κατι σχετικο.το ειπα στον ηλεκτρολογο κ μου ειπε δεν ξερει το συστημα αυτο κ το blue&me(αν ειναι δυνατον)και θα επικοινωνησει στην αθηνα να ρωτησει να μαθει να μου πει τι ειναι.μεσα στην πορτα του πορτ-μπαγκαζ εχει σπασει καποιο πλαστικο κ τριζει καθε φορα στο ανοιγμα κ κλεισιμο της πορτας.μου ειπε ο φανοποιος οτι πρεπει να μεινει μεσα το αυτοκινητο για να λυσει ολη την πορτα να δει τι ειναι.ενας πιτσιρικας(ασκουμενος του οαεδ) που μου εκανε αλλαγη λαδιων και φιλτρου στο πρωτο σερβις,εσφιξε πολυ μια βιδα που σφιγγει το πλαστικο καλυμμα του κινητηρα διπλα σπο τον δεικτη λαδιου με αποτελεσμα να κλωτσησει η βιδα.εβαλαν μια πιο μακρυα βιδα κ εσφιξε.παλι καλα γιατι θα επρεπε να ανοιξουν καινουριες βολτες.το αυτοκινητο αρχισε ξαφνικα να καιει υπερβολικα.γενικα προσεχω το αυτοκινητο κ δεν το παταω.πηγαινω με 2500 στροφες τωρα κ γραφει στιγμιαια καταναλωση 15 l/100km ενω μεση κυμαινεται στα 10l/100km με πολυ χαλαρη οδηγηση.τελος,ακουγεται κατα καιρους καποια τριξιματα στα πλαστικα του αυτοκινητου αλλα αυτα πιστευω οτι ειναι φυσιολογικα απο την κατασκευη του αυτοκινητου.ακομη συγκρατω λιγο τα νευρα μου.το αυτοκινητο εχει μεχρι στιγμης 7000 χλμ.να δω τι αλλα προβληματα θα μου βγαλει.ειλικρινα παντως σκεφτομαι οτι αν συνεχιστει αυτο,πανω στο εξαμηνο θα το πουλησω να παρω αυτοκινητο αλλης μαρκας(σκεφτομαι για το ibiza fr μολις βγει) και ποτε ξανα fiat!!!!ξεχασα να αναφερω καθε φορα που παω στην αντιπροσωπεια βλεπω κ απο εναν πελατη με προβλημα..τελευταια φορα που πηγα ηταν ενα bravo t-jet 150hp στο οποιο δεν σηκωνε πιεση η τουρμπινα,ενω την πρηγουμενη ηταν ενα t-jet ιδιο με το δικο μου με χαλασμενο το city.δεν ξερω αν γινομαι κουραστικος παιδια,αλλα αυτη ειναι η αληθεια.τραγωδια!
επειτα απο αγριο τσακωμο με τους 'κυριους' της αντιπροσωπειας και απειλες για αγωγες κτλ ολα αυτα τα προβληματα σημερα επιτελους λυθηκαν ολα(μετα απο 6 μηνες βεβαια)!για να γνωριζουν και οι υπολοιποι αυτο το τριξιμο που γινοταν στο ταμπλο στις 2800 στροφες,τελικα ηταν μια λασκαρισμενη 10ριτσα βιδα που συγκρατει το σωληνακι του φρεον το οποιο ξεκιναει απο τον κομπρεσορα του ac και καταληγει στο ταμπλο.οσοι εχουν αυτο το προβλημα η λυση ειναι ενα απλο σφιξιμο της βιδας!!να πω και το εξης κωμικοτραγικο,προσπαθωντας να ελεγξουν την εσωτερικη θυρα usb που δεν λειτουργουσε,μου την εσπασαν!!!αλλαχθηκε βεβαια..
live your life!!!!
-
nikos_larissa
- Νικολάκης

κλαφτα χαραλαμπε γκαστομ 2008,τι να σου πς κ εγω που εχω 2 χρονια το αμαξι κ με 35000 χλμ
- jimmm
- Μαθαίνω να στρίβω.

λοιπον φιλε δε ξερω τι γινεται με το t-jet και εγω το ιδιο εχω 2 μηνες τωρα προς το παρων δε βλεπω κατι-ειχα ibiza fr 1.8τ 2007 το πουλησα με 30000 χλμ λογω θορυβου λες και ειχα βαλει εξατμιση, ολα αλλαχτηκαν ρουλεμαν εννοω μεχρι και στο σασμαν αλλα λυση δεν βρηκα.....εγω πηρα t-jet λογω ενος sporting που το εχω ακομα 2001 χωρις να ριξω δραχμη μεχρι τωρα με 170000χλμ.αν θες την γνωμη μου μακρια απο volks group μαπα μεγαλη.να προτεινω?παρε honda (civic-jazz)τα ξερω και τα δυο καλα.σκυλια,ασε τα γερμανακια με τις πατατες τους.gustom2008 wrote:επειτα απο αγριο τσακωμο με τους 'κυριους' της αντιπροσωπειας και απειλες για αγωγες κτλ ολα αυτα τα προβληματα σημερα επιτελους λυθηκαν ολα(μετα απο 6 μηνες βεβαια)!για να γνωριζουν και οι υπολοιποι αυτο το τριξιμο που γινοταν στο ταμπλο στις 2800 στροφες,τελικα ηταν μια λασκαρισμενη 10ριτσα βιδα που συγκρατει το σωληνακι του φρεον το οποιο ξεκιναει απο τον κομπρεσορα του ac και καταληγει στο ταμπλο.οσοι εχουν αυτο το προβλημα η λυση ειναι ενα απλο σφιξιμο της βιδας!!να πω και το εξης κωμικοτραγικο,προσπαθωντας να ελεγξουν την εσωτερικη θυρα usb που δεν λειτουργουσε,μου την εσπασαν!!!αλλαχθηκε βεβαια..

Φιλε μου βγάλε μια photo σε παρακαλώ και δείξε μας που είναι αυτή η βίδα για να καταλάβουμε. Αν όντως λυθεί το πρόβλημα κερνάω καφέ !!gustom2008 έγραψε: επειτα απο αγριο τσακωμο με τους 'κυριους' της αντιπροσωπειας και απειλες για αγωγες κτλ ολα αυτα τα προβληματα σημερα επιτελους λυθηκαν ολα(μετα απο 6 μηνες βεβαια)!για να γνωριζουν και οι υπολοιποι αυτο το τριξιμο που γινοταν στο ταμπλο στις 2800 στροφες,τελικα ηταν μια λασκαρισμενη 10ριτσα βιδα που συγκρατει το σωληνακι του φρεον το οποιο ξεκιναει απο τον κομπρεσορα του ac και καταληγει στο ταμπλο.οσοι εχουν αυτο το προβλημα η λυση ειναι ενα απλο σφιξιμο της βιδας!!να πω και το εξης κωμικοτραγικο,προσπαθωντας να ελεγξουν την εσωτερικη θυρα usb που δεν λειτουργουσε,μου την εσπασαν!!!αλλαχθηκε βεβαια..
- gustom2008
- Νικολάκης

- deukalion
- Νικολάκης

Καλησπερα σε ολους.Εχω ενα g.p sporting και αν δεν κανω λαθως ειναι απο την πρωτη παραγωγη που ηρθε ελλαδα. Μετα απο 3,5 χρονια και κατι, εχω παθει τα εξεις:1) καηκε ενας πολλαπλασιαστης 2)αλλαγη αντιστασης του κλιματισμου 3) κρεμαριερα-ημιμπαρα 4)καιει 1,5 λιτρα στα 5000km 5) τριζουν πορτες-καθισμα οδηγου 6) και τελος σημερα που μιλαμε εχω προβλημα στο τιμονι(δεν θυμαμαι ακριβως πως μου το ειπανε) εχει να κανει ομως με την υδραβλικη υποβοηθηση.. Για ενα πραγμα αναρωτιεμαι, ενω του πινω το αιμα οσο δεν παει, τα μηχανικα μου ειναι καλα, αλλα ρε παιδια ξερουμε κανενα καλο ηλεκτρολογο να τους στειλουμε..?ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΜΩΣ..+ οτι κουβαλαω μαζι μου περισσοτερο το βιβλιαρακη της εγγυησης παρα το δηπλωμα μου..!!
- vagosofron
- Εμαθα να ξεκινάω.

Δυστυχως δεν εισαι ο μονος που εχει τετοιου ειδους προβληματα με το gp του. Το τριξιμο στις πορτες ( αν προερχεται απο εκει) διορθωνεται ευκολα. Για το τιμονι ρωτα στην αντιπροσωπεια μηπως εισαι μεσα σε αυτα που ειναι για ανακληση. Και κουραγιο...
Diesel 4ever!
- deukalion
- Νικολάκης

το τριξιμο το κανει επειδη οι πορτες εχουν πολυ βαρος..δεν ειναι κατι δυσκολο για επισκευη.. με ενα κλειδι το ρυθμιζεις εκει που κουμπωνει η πορτα..αλλα καθε τοσο πρεπει να κανεις την ιδια διαδικασια..οσο για το τιμονι το περασα εγγυηση..(αλλιως θα πληρωνα 800 ευρο)παλι καλα..
- gustom2008
- Νικολάκης

RUD wrote:Φιλε μου βγάλε μια photo σε παρακαλώ και δείξε μας που είναι αυτή η βίδα για να καταλάβουμε. Αν όντως λυθεί το πρόβλημα κερνάω καφέ !!gustom2008 έγραψε: επειτα απο αγριο τσακωμο με τους 'κυριους' της αντιπροσωπειας και απειλες για αγωγες κτλ ολα αυτα τα προβληματα σημερα επιτελους λυθηκαν ολα(μετα απο 6 μηνες βεβαια)!για να γνωριζουν και οι υπολοιποι αυτο το τριξιμο που γινοταν στο ταμπλο στις 2800 στροφες,τελικα ηταν μια λασκαρισμενη 10ριτσα βιδα που συγκρατει το σωληνακι του φρεον το οποιο ξεκιναει απο τον κομπρεσορα του ac και καταληγει στο ταμπλο.οσοι εχουν αυτο το προβλημα η λυση ειναι ενα απλο σφιξιμο της βιδας!!να πω και το εξης κωμικοτραγικο,προσπαθωντας να ελεγξουν την εσωτερικη θυρα usb που δεν λειτουργουσε,μου την εσπασαν!!!αλλαχθηκε βεβαια..![]()
![]()
http://img101.imageshack.us/img101/1606/15122009.jpg
αυτη την σωληνα μου εδειξε ο μηχανικος.τωρα που ακριβως ειναι η βιδα δεν ξερω..
live your life!!!!
- RUD
- Τρέχω σε αγώνες.