ΚΙΤ Επιδιορθωσης σκασμενου ελαστικου

Κάντε εδώ τα σχόλια σας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Locked
math
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

ΚΙΤ Επιδιορθωσης σκασμενου ελαστικου

Post by math » Tue Oct 27, 2009 7:22 pm

Ειμαι ιδιοκτητης Grande Punto και προσφατα ειχα την πρωτη μου εμπειρια με σκασμενο λαστιχο.Οπως ολοι ξερουμε στα G.Punto η ΦΙΑΤ θεωρησε σοφο να μην εχει ρεζερβα,γρυλο,σταυρο κ.τ.λ.....
Μου σκαει λοιπον το λαστιχο και σκεφτομαι οτι ηρθε η ωρα να χρησιμοποιησω το περιοβοητο κιτ επιδιορθωσης.
Περιττο να σας πω πως η αποτελεσματικοτητα του ηταν μηδενικη...αφου χωρις γρυλλο να σηκωσεις το ''πιτα'' λαστιχο το υγρο δεν μπορει να φτασει σε ολα τα σημεια του ελαστικου...Με αποτελεσμα να μεινω με σταυρωμενα τα χερια.Και αντε παει στο καλο οτι εγω ημουν ανιδεος και δεν ηξερα να χρησιμοποιησω το συστημα αυτο...Επιτρεπεται η εταιρια να μην εχει εξοπλισει τα αμαξια με εναν γρυλλο η ενα σταυρο?????Ειναι τραγικο να μην ειναι στον Βασικο εξοπλισμο κατα την γνωμη μου.Καλα και ta air condition και και τα 1002 μαραφετια στην βασικη αλλα οταν σε θεμα ασφαλειας οπως η ρεζερβα ειναι τοσο πισω τι να το κανω.
Περιττο να σημειωσω οτι το προηγουμενο αμαξι μου,cinquecento του 95' ειχε και ρεζερβα και ολο τον εξοπλισμο...Τραγελαφικο εεε?

RUD
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Re: ΚΙΤ Επιδιορθωσης σκασμενου ελαστικου

Post by RUD » Tue Oct 27, 2009 7:35 pm

Υπάρχει σχετικό topic εδώ φιλε μου http://puntoclub.gr/viewtopic.php?f=13& ... E%B2%CE%B1 όπου μπορείς να κανεις οποια ερώτηση θέλεις επί του θέματος ! Ευχαριστώ. Το παρόν κλειδώνεται.
ImageImageImage

Image

Locked