Λοιπον να απαντησω προσωπικα κ χωρις παρεξηγηση στα λεγομενα σου.
1)Συμπλεκτη θα αλλαξω με 210 μαλλον σε μη εξουσιοδοτημενο παντα κ αγορα ανταλλακτικου απο εμενα...οποτε καττι γλυτωνω απο εκει, οπως κ κανω σερβις πλεον με γνησια ανταλλακτικα ή αφτερ μαρκετ καλυτερα με κοστος μαξ 150 κ αλλαγμενες βαλβολινες κ παραφλου παρακαλω. Αμα το ψαξεις τη βρισκεις την ακρη, αλλα γτ να ψαχνω ενω η ποιοτητα που μου προσφερει ενα εξουσιοδοτημενο δεν μενει μονο στο καφε... κ να πληρωνα το ιδιο;;;; 100 μιν διαφορα η αναμονη με τηλεοραση κ καφεδακι;;; πολλα τα χρεωνουν.
Φυσικα κ δεν συγκρινα την Αλφα με το σεισεντο...το ειπα αστειευόμενος.
Η φιλοσοφια της Αλφα ειναι αυτο το φιδακι ο διαμαντης...αλλα Μιλανο να δαγκωνει κ λιγο κ οχι να ειναι αποπροσανατολισμενο κ να αλλαζει δερμα οταν σκανε τα τσι τα γερμανικα...
Δεν ειπα οτι οι Αλφα ειναι για κοντρες...ουτε το πουντακι μου ειναι, αλλα οταν το παταω χωρις φαμιλια μεσα θελω να πηγενει..ποσο μαλλον οταν σκαω 25000(το 07 ετσι οχι 21000 τωρα για 140 μουλαρια).Επισης ομοιδεατη φιλε μ, κανεις δεν ειπε οτι η ποιοτητα συναρμογης κ κυλησης που προσφερει μια σημερινη Αλφα θα πρεπει να ειναι ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ με τις επιταχυνσεις...Αρα μιλαμε για κακο σχεδιασμο κ Management υλικων κ κακη ερμηνεια του ανταγωνισμου.Ποτε το brand name και core business-competency, της Αλφα δεν ήταν το απλα να τσουλαει, ουτε το ηλικιακο ταρκετ γκρουπ ήταν οι 50 φευγα της μερσεντε ή 40 φευγα της μπεμπας, ηταν μεχρι 40, ανησυχα πνευματα που ειναι οικογενειαρχες μεν αλλα χαμογελανε στο καθε γουργουριτο κ ψιλη της χροιας της μηχανης. κ φυσικα σε εκεινους που απο εμφανιση ειχαν κ εχουν κ μια πινελια σπορτιβ χαρακτηρα κ γουστου. Εχουμε εκΓερμανιστει κ οι Γερμανοι εχουν εκΙταλιστει σε αλλα θεματα, ελπιζω να γινομαι αντιληπτος γτ ο γραπτος ο λογος...
Επισης σχετικα με το πιες μαρκες συγκρινομαστε ειναι μεγαλη κουβεντα...οι Αλφα εξαρταται απο το positioning του καθε μοντελου, τα χαρακτηριστικα του κ αλλα πολλα απο οικονομικης πλευρας παντα. Τεχνοκρατικα δλδ οι Αλφα κατ εμε συγκρινονται περισσοτερο με VW group και παρα καποιες εξαιρεσεις με Bmw, Audi, Mercedes.
Στην καρδια μου φυσικα την εταιρεια την εχω σε θεμα κυρους κ πρεστιζ στην κατηγορια Bmw...αλλα ειναι μεγαλη συζητηση κ ακρη δε θα βρεθει λογω υποκειμενικοτητας!!
προσωππικα αν ειχα 22000 θα επερνα πασσατ τσι με 135 δυναμομενα τουρμποαλογα, κ οχι μια 1.8 αλφα κ ας ειναι ΚΟΥΚΛΑ...
Αν εδινα 28000 θα επερνα μια 1750 τουρμπο κ οχι ενα πασσατ 160, γτ θα ειχε πλεον γνησια αισθηση ΑΛΦΑ
Μη ξεθαβουμε δαφνες του παρελθοντος...παλια ισχυε το οτι πληρωνεις περνεις γτ δεν υπηρχε κ η εξατομικευση.
Μεγαλωσα οπως ξαναειπα με Αλφα ως επι το πλειστον με τα αγαπημενα μου οικογενειακα για τα οποια βριζω τον πατερα μου τα πουλησε ALFA: Veloce 2.0 original πισω κινηση 140 αλογα κ απαιτησεις χερα για να το πας. συλλεκτικο κ μοναδικο απο τοτε(λιγα τα γνησια 2.0), ουπερ μιραφιορι 2.0 με διπλα κ ροικη 160 αλογα, πισω κινηση κ αισθηση ωμης δυναμης τραχυτητας, Αλφα 75 Αμερικα 1.8 τουρμπο 210 δυναμομετρημενα τοτε αλογα.Ποιοι Γερμανοι υπηρχαν τοτε να συγκριθουν. Κανεις. Ο πατερας μου πληρωνε τις ζημειες...γτ η 75 μας εγβαλε το λαδι, αλλα το γουσταρε...πλεον ζει στα ξενα κ κυκλοφορει με Αουντι
Τεσπα παλια ειχαμε δαφνες αλλα κ κακη αξιπιστια, πλεον χασαμε τις δαφνες κ επενδυουμε σε αξιοπιστια...ναι αλλα αποπροσανατολιζομαστε σα γκρουππ κ πρεπει να κρατησουμε χαρακτηρα