Καλυτερη Εξωτερικη Εμφανιση
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- MICKEY ROURKE
- Νικολάκης

Re: Καλυτερη Εξωτερικη Εμφανιση
Μια καλημερα σε ολα τα μελη του puntoclub αλλη μια φωτο απο
το εσωτερικο του punto μου:
το εσωτερικο του punto μου:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- takisloggos
- Νικολάκης

Πολύ όμορφο!!!
- MICKEY ROURKE
- Νικολάκης

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου και εσυ βλεπω το εχεις στην πενα
μπραβο.
μπραβο.
- gregorisvas
- Νικολάκης

Καλημέρα Puntιδες
Σκέφτομαι να βάλω μια εξατμισούλα στο πιτσιρίκι (sporting mk2)..Διακοσμητική μόνο...
Έχετε να προτείετε κάτι όμορφο?Έχω δεί αρκετές φωτογραφίες στο νετ και ομολογώ οτι πολύ λίγες μου άρεσαν και πήγαιναν στο Punto
Μ'αρέσουν οι διπλές απολήξεις αλλα δεν ξέρω πώς θα φαίνεται..Έχετε κάτι υπ'όψη σας πρίν αρχίσω να τρέχω? 
- RUD
- Τρέχω σε αγώνες.

Φιλε μου κατ αρχήν καλώς ήρθες στο Puntoclub.gr. Θα σε παρακαλούσα να κανεις ένα post εδώ ---> http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?f ... start=1410 γράφοντας 2 λόγια για σένα. Stadar διαδικασία για όλα τα νέα μέλη.gregorisvas wrote:Καλημέρα PuntιδεςΣκέφτομαι να βάλω μια εξατμισούλα στο πιτσιρίκι (sporting mk2)..Διακοσμητική μόνο...
Έχετε να προτείετε κάτι όμορφο?Έχω δεί αρκετές φωτογραφίες στο νετ και ομολογώ οτι πολύ λίγες μου άρεσαν και πήγαιναν στο Punto
Μ'αρέσουν οι διπλές απολήξεις αλλα δεν ξέρω πώς θα φαίνεται..Έχετε κάτι υπ'όψη σας πρίν αρχίσω να τρέχω?
H εξάτμιση είναι τελείως υποκειμενική αν μιλάμε μονο για τελικό και έχει να κάνει καθαρά με το γούστο του καθενός.
- gregorisvas
- Νικολάκης

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα
Μήπως υπάρχει κάποια σελίδα ώστε να μπορώ να δώ κάποια δείγματα απο εξατμίσεις σε puntάκια?Είδα τη Gallery εδώ και πήρα κάποιες ιδέες..
- RUD
- Τρέχω σε αγώνες.

Έχεις pm, ότι εξατμίσεις δεις είναι universal, δηλαδή μπαίνουν σε οποιοδήποτε μοντέλο.gregorisvas wrote:Ευχαριστώ για το καλωσόρισμαΜήπως υπάρχει κάποια σελίδα ώστε να μπορώ να δώ κάποια δείγματα απο εξατμίσεις σε puntάκια?Είδα τη Gallery εδώ και πήρα κάποιες ιδέες..
- gregorisvas
- Νικολάκης

- RUD
- Τρέχω σε αγώνες.

- Klimis18
- Moderator

ΠΕΝΑ ΤΕΛΟΣ!!!!!!
- gregorisvas
- Νικολάκης

Κοιτάζοντάς το τώρα μου δημιουργείται η εντύπωση οτι με λίγο χαμήλωμα μια τετράδα λευκές Superturismo θα ήταν πολύ καλή φάση...