Lexus Πισω-φαναρια
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- lefakos
- Νικολάκης

Lexus Πισω-φαναρια
Εχω δει πολλα ασχημα lexus φανάρια για το ΜΚ2 είδα στον γεοργακοποθλο και στον drago ενα σετ που κάνουν την γώνια του ΜΚ2 αλλά έχουν και κάτι στρογγυλα σας αρέσουν? δείτε φωτογραφία
- Gallatin
- Moderator

φιλε σε παρακαλω προσπαθησε να γραφεις μς ελληνικα. ευχαριστω.BORBET wrote:τα lexus δεν ειναι πλεον της μοδας τωρα της μοδας ειναι τα smoked lexus αν και αυτα δεν θα με χαλουσαν! φενονται πολυ ομορφα πανο στο αμαξι!!!!!
http://www.speedtest.net/result/363494335.png

Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off

Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off
- CART
- Έβγαλα το Ν

Εγω εχω mk1 & εχω βρει πισω φαναρια lexus, αλλα δεν θα ταιριαζουν με τα εμπρος (φαναρια & φλας) καθοτι δεν ειναι με διαφανα κρυσταλα, γι'αυτο & προ καιρου παραγγηλα τα πλαϊνα φλασακια λευκα (& οχι διαφανα) για να ταιριαζουν με τα εμπρος. Οποτε μαλλον θ'αφησω τα πισω οπως ειναι... Στα mk2 & mk3 ομως που τα φαναρια & φλας ειναι με διαφανα κρυσταλα, θα ταιριαζουν με τα πισω lexus -τουλαχιστον- ...τωρα για το αν ειναι ομορφα, αυτο ειναι αλλο θεμα... Εμενα κατ'αρχην μ'ενδιαφερει το ταιριαγμα της λεπτομεριας (καθοτι διαθετουμε καλλιτεχνικη φλεβα
) & μετα η ομορφια, που στην τελικη ειναι & υποκειμενικη... Δηλαδη...εμενα -σαφως- το δικο μου punto μου φαινεται το πιο ομρφο απο ολα τα punto του club
...που ομως οταν το δουν πολλοι απο'σας (οταν στειλω φοτο) δεν θα γυρισετε καν να το κοιταξετε... αρα... τα λογια ειναι περριτα για την ομορφια 
-
Nosfistis
- Νικολάκης

- Xeno
- Μαθαίνω να στρίβω.