Φιλτατε "After", αν και δε βλεπω λογο υπαρξης του συγκεκριμενου θεματος και μαλλον αναφορα του πληγωμενου σου ισως εγωισμου εκανες και μονο, παραμενει ανοιγμενο, για ανταλαγες αποψεων και φιλικη συζητηση.
Εδω γραφουμε για τις "κοντρες" μας, ΠΑΝΤΑ εντος παρενθεσης και οποια ανοιγματα αναφερονται και γραφοντε εδω, ειναι καθαρα και μονο για να δουμε διαφορες δυνατοτητων, των αυτοκινητων μας, με αλλα αυτοκινητα.
Δεν εχει να κανει με το ποσο καλοι η οχι οδηγοι ειμαστε και σαφως δε μπορουμε κανενας μας να μιλαει για τον εαυτο του, λεγοντας ειμαι η δεν ειμαι, καλος οδηγος.
Και αληθεια, καλος οδηγος, ως προς τι και ποιον?
Καλος οδηγος για τη γιαγια μου, που την φερνω με ασφαλεια απο τα ψωνια της??
Καλος οδηγος, που εχω κανει 1.000.000 km χωρις να προκαλεσω ατυχημα??
Καλος οδηγος, που κανω αναβαση σε δημοσιο δρομο και που απο τυχη δεν εχω βρεθει στα χειροτερα?
Οποτε ο ορος, ειναι λιγο υποκειμενικος οπως βλεπεις και μαλλον δεν εχει αξια στην καθημερινη οδηγηση.
Το αλλο κομματι τωρα που αναφερεις ειναι το αυτοκινητο.
Και φυσικα σα μεσο, παιζει τον ρολο του.
Στο παραδειγμα σου, εχεις σκεφτει οτι αν δεν ηταν 106, μαλλον δε θα σε περναγε?
Ο ορος "οδηγουσε με τους αγκωνες", ειναι ιδιος με τον ορο "κουλος", αλλα και αυτο, εγκειτε στην πρωτη παραγραφο μου, περι "καλου-κακου" οδηγου.
ΥΓ:Προσωπικα για μενα υπαρχει ο "πραγματικος" οδηγος και ο "καθημερινος" οδηγος.
Οι διαφορα τους ειναι οτι τον "καθημερινο" οδηγο, μπορεις να τον χαρακτηρισεις αδιαφορο η απροσεκτο.Τον "πραγματικο" οδηγο ομως, οχι.