Λοιποοοοον εχω τους συγκεκριμενους αεραγωγούς στο καπο και θελω να τις κλεισω/Αρκει να παω σε εναν φαναρτζη ή πρεπει να αλλαξω ολο το καπο γιατι δε θα βγει καλη δουλει απο τον φαναρτζη, και ποσο περιπου μπορει να ειναι το κοστος.???? Ευχαριστωωω.
Ευχαριστω.
Κλείσιμο αεραγωγών καπό mk1
Moderator: Puntoclub.gr moderators
-
puntoblue
- Νικολάκης

Κλείσιμο αεραγωγών καπό mk1
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- g
- Τρέχω σε αγώνες.

Re: ΚΑΠΟ ΚΑΙ ΦΑΝΑΡΤΖΗΣ
file μου οταν ανοιγεις το καπο απο τη σιτα βλεπεις μεσακ εξω;;; δλδ ειναι τρυπητοι;; εχει ανοιξει τρυπα στο καπό;;; εαν οχι βγαινει ο αεραγωγος κ ξαναβαφεται το καπο σου με κοστος περι τα 150-200 ευρω το πολυ. αν εχει τρυπες βρησκεις ενα μεταχειρισμενο καπο η ιμιτασιον κ με βαψιμο πας τα 200+ αλλα κατω απο 250. κατ εμε δεν αξιζει να κλεισεις τη τρυπα ειναι τρυπητοι κ να πεσει τοσο στοκαρισμα κ βαψιμο!!!
-
puntoblue
- Νικολάκης

200 ευρω?????????????????????? δεν ειμαστε καλα> Υπαρχει τρυπα στο καπό. Εγω ρωτησα για αλλαγή καπό (μεταχειρισμένο 40 ευρω) + bad boy + βαψιμο + τοποθετηση 160 ευρω περιπου. Ελεγα μηπως αν βουλωναμε τις τρυπες να μου βγει πιο φτηνα αλλα μαλλον οχι. Αλλα μαλλον καλυτερη λυση θα ειναι να βρω εν μεταχειρισμενο καπό και να βαλουμε αυτό.
- Orange
- Schumacher

Συμφωνω και επαυξανω, την γνωμμη του "g" απο πανω!!
Βαλε καλυτερα ενα αλλο καπο, ειτε μεταχειρισμενο η καινουργιο, γιατι αυτο για να κλεισεις τρυπες, ειναι πολυ δυσκολο να γινει τετοια δουλεια, που να μην φαινετε και τιποτα.
Βαλε καλυτερα ενα αλλο καπο, ειτε μεταχειρισμενο η καινουργιο, γιατι αυτο για να κλεισεις τρυπες, ειναι πολυ δυσκολο να γινει τετοια δουλεια, που να μην φαινετε και τιποτα.

- g
- Τρέχω σε αγώνες.

kala εγω τα μεταχειτο καπο τα ωρισκω κοντα 80 με 100, γι αυτο σου ειπα τετοια τιμη. το βαψιμο ειναι απο 100 μεχρι 140 ευρω του καπο, παραπανω ειναι κλεψια...οποτε οσο βρεις το καπο + οτι αλλη ταρζανια θες να κανεις...μην μπαλωνεις το παλιο γτ με το καιρο θα σκασει ο στοκος κτλ κτλ...εκτος κ αν εμπιστευεσαι τον φαναρτζη
-
puntoblue
- Νικολάκης

Αρα βαζω αγγελια και πουλαω το δικι μου και αγοραζω ενα αλλο...
. Εμενα μου ειπανε παντως οτι το μεταχειρισμενο καπό ειναι γυρο στα 40-60 και όποια αλλη δουλεια θελεις πανω στο καπό +120 ευρω. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το όποιο βαψιμο στο αυτοκινητο κοστιζει τοσο. Ειλικρινα δηλαδη. Ακου 140 ευρω βαψιμο καπό.
- g
- Τρέχω σε αγώνες.

και να προσεξεις, τονισεις να σου πετυχουν το χρωμα...να παρουν δειγμα απο το αμαξι σου κ να το φτιαξουν κ να σου δωσουν κωδικο μετα, διοτι αν το πανε με το εργοστασιακο θα εχεις μια μικρη διαφορα στο χρωμα, οπως εγω πχ στην πορτα του συνοδηγου
-
puntoblue
- Νικολάκης

Λες να βαψω τσουκου τσουκου ολο το αμαξι?Τωρα το καπο, μετα απο κανα μηνα τις πορτες μετα τον προφυλακτηρα κλπ κλπ. Εννοειται οτι δεν θα πετυχουν το χρωμα...Με την γκαντεμια που με κυνηγαει με τα συνεργεια σιγα μην πετυχουν το χρωμα. Ροζ θα μου το βγαλουνε. Για να δουμε. Αν ξερεις καποιον καλο παντως κοντα στου Ζωγραφου στειλε ενα pm.