Θέματα που αφορούν την αισθητική βελτίωση.
Moderator: Puntoclub.gr moderators
-
Mikez
- Εμαθα να ξεκινάω.

Καλησπερα παιδια
Μου αρεσουν πολύ τα μπροστινα φαναρια του abarth και ελεγα να βάλω στο δικο μου..Τιμες που εχω δει-ακουσει απο 500ευρω μεχρι 340περιπου.Απο ελλαδα υπαρχει καποιος εκτος fiat που να τα φερνει ή μονο στην fiat-abarth μπορεις να τα βρεις?Αν γνωριζει καποιος πληροφοριες,τιμες και τα λοιπα ας κανει τον κοπο να πει!Επισης αν ξερει καποιος αν ειναι τα ιδια με αυτα που φορανε τα καινουργια grande punto?
Φωτογραφία
Σε μια περιηγηση μου στο νετ επεσα πανω σε κατι εξισου πολύ καλό εν ονοματι
DAYLINE DEVIL EYES Τιμη στο νετ γύρω στα 325ευρω.
Φωτογραφίες

Last edited by
Mikez on Wed Jun 10, 2009 9:41 pm, edited 1 time in total.
-
ReaperX
- Εμαθα να ξεκινάω.

Eλλάδα δε νομίζω να τα βρεις εκτός αντιπροσωπειών.
Τιμές από εξωτερικό έχω δει 340 που λες κι εσύ ως 400.
Η διαφορά των series 2 με του abarth είναι ότι τα πρώτα είναι σκούρο γκρι,ενώ τα άλλα μαύρα.
Τώρα από εκεί και πέρα και για τα άλλα που δείχνεις είναι προσωπικό γούστο.
Εμένα πχ προσωπικά με ξενίζουν πολύ τα angel eyes στο gp ενώ τα dayline φώτα γενικώς δε μου αρέσουν,αλλά περί ορέξεως...
-
Mikez
- Εμαθα να ξεκινάω.

Για τα angel eyes συμφωνω.
Α,ειναι πιο σκουρα του abarth..οκ!
-
dimitrispapalel
- Μαθαίνω να στρίβω.

by dimitrispapalel » Wed Jun 10, 2009 9:48 pm
Η διαφορα ειναι οτι του abarth ειναι βαμμενα μαυρο γυαλιστερο ενω στα gp ειναι απλα μαυρo πλαστικο..!!
-
ReaperX
- Εμαθα να ξεκινάω.

Βρήκα και δύο fotos...(αν και για του abarth έχει και στο πρώτο post...

)

-
GDRIVER
- Τρέχω σε αγώνες.

και κατι ακομα φιλε μου. πλεον τα αμπαρθ ή της σειρας 2 του gp οι πισω φυσσες δεν ταιριαζουν αν εχεις το πρωτης γενιας.πρεπει να κοψεις την παλαια φυσσα και να κολλησεις την καινουργια. 2ον και σημαντικοτερο τα φαναρια του αμπαρθ δεν φωτιζουν τοσο καλα οσο της πρωτης γενιας.αυτο γινεται γιατι δεν υπαρχει το επιπλεον χρωμιο στα φαναρια που να δινει επιπλεον αντανακλαση. το ξερω και απο προσωπικη εμπειρια,γιατι δυστυχως αλλαξα τα παλια μου φαναρια με αυτα του αμπαρθ. οταν ομως εγω το εκανα δεν υπηρχε ακομα η δευτερη σειρα gp και ετσι δε χρειαστηκε να κοψω την παλια φυσσα. επισης η πρωτη φωτογραφια με τα dayline στην πραγματικοτητα ειναι τα κλασσικα angel eyes με κολλημενη μια λεντοταινια απο κατω.της dayline εχουν μονο μια σειρα στρογγυλων φωτων. η αλλη ειναι τετραγωνη.
μιά φορά ονειροναύτης , για πάντα ονειροναύτης
-
Mikez
- Εμαθα να ξεκινάω.

ποσο τα ειχες βαλει φιλε μου τα abarth,γιατι αυτα με νοιαζουν περισσοτερο?
-
GDRIVER
- Τρέχω σε αγώνες.

Mikez wrote:ποσο τα ειχες βαλει φιλε μου τα abarth,γιατι αυτα με νοιαζουν περισσοτερο?
410 eur φιλε μου απο το παζαροπουλο στην κηφισιασ 5 προ εντακαμηνου. τωρα μου ειπαν πως η τιμη τους εχει πεσει, αλλα τωρα τελευταια που ηθελα να παρω τα καλυματα των πληκτρων τιμονιου του αμπαρθ μου ειπαν 1 τιμη 20 ευρω παραπανω. οπως και για ολοκληρο το ταμπλο 130 ευρω παραπανω επισης!! δυστυχως τωρα εγιναν πιο ακριβα. φιλικη συμβουλη, οταν βαλεις τα αμπαρθ φαναρια φροντισε να βαλεις και 1 καλη λαμπα ωστε να εχεις φως δυνατο. μακρια απο osram nightβreaker και philips x-treme power. η μεν πρωτη φωτιζει καλα αλλα η μεγαλη ειναι παναγια βοηθα ,πας μαντευοντας( οταν βρεχει απλως κανε το σταυρο σου η μεγαλη αχρηστευεται) η δε x-treme power φωτιζει περισσοτερο αλλα η θερμοτητα που παραγει ειναι τουλαχιστον 15-20 βαθμους περισσοτερη απο μια απλη Η4.επισης η μικρη της σκαλα φωτιζει τοσο μακρια οσο και η μεγαλη.στο μηκος της δεσμης δεν υπαρχει ουτε 1 εκατοστο διαφορα. απλως φωτιζει και λιγο πιο πανω(ετσι για να βλεπεις τα κοτσιφια στα κλαδια των δεντρων). δεν προτεινω καμμια απο τις δυο, η μεν πρωτη ειναι κατα το ημισυ επικινδυνη η δευτερη μπορει να σου προκαλεσει προωρο πολυμερισμο στο πανακριβο φαναρι σου.και μαλιστα απο τη μεσα μερια.
-
Mikez
- Εμαθα να ξεκινάω.

Δηλαδη τοση μεγαλη διαφορα εχουν τα φωτα(σε φωτεινοτητα) των απλων απο τα αμπαρθ?Για την φυσα που γραφεις πιο πανω εννοεις οτι πρεπει να κοψω,αν βαλω τα φαναρια των πουντο 2ης γενιας ή και των αμπαρθ το ιδιο γινεται?
υ.γ. σκεφτομουν μηπως καποια στιγμη εβαζα xenon!
-
Orange
- Schumacher

Mikez wrote:...υ.γ. σκεφτομουν μηπως καποια στιγμη εβαζα xenon!
"Mikez", αν σκεφτεσαι για xenon αργοτερα, καλυτερα θα ηταν να αγοραζες τα angel eyes, που εχουν προτζεκτορ και δεν ειναι απλου κατοπτρου.

-
GDRIVER
- Τρέχω σε αγώνες.

φιλε μου πραγματικα η διαφορα ηταν μεγαλη. πολυ χαλαρη φωτεινοτητα. αν μπεις στο fiatforum.com θα δεις ενα παλικαρι που επειδη εβαλε ζηνον φωτα χωρις τον προτζεκτορα και τυφλωνε τους παντες τωρα που εβαλε της 2 σειρας τα σκουρα γκρι δεν τυφλωνει. συμφωνω παντως με τον orange ,τα ζηνον ειναι μονοδρομος μονο ομως με το ειδικο κατοπτρο. τωρα για τη φυσσα. το 2ης γενιας πουντο εχει διαφορετικη διαταξη της φυσσας αλλα τον ιδιο αριθμο και ειδος καλωδιων. αν παρεις τα αμπαρθ ή σειρα δυο θα διαπιστωσεις πως η φυσσα που σου παρεχει το αυτοκινητο δε μπορει να κουμπωσει στα φαναρια σου. αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να βρεις μια φυσσα αυτοκινητου απο 2ης γενιας πουντο ,να κοψεις του δικου σου αυτοκινητου τη φυσσα και να κολλησεις την καινουργια. μην ανησυχεις παντως η διαδικασια δεν ενεχει κανενα ηλεκτρολογικο κινδυνο για μελλοντικη δυσλειτουργια. το εχω δει γινεται και ειναι διαδικασια 5 λεπτων σε ηλεκτρολογο. επισης κατι σημαντικο. αν βαλεις τα angel eyes να προσεξεις τη μαρκα.αυτο στο λεω γιατι μερικα angel eyes εχουν απλως σχεδιο ζηνον χωρις πραγματικο προβολεα ζηνον και 1 ακομα στοιχειο ειναι πως δε θα λειτουργει ο ηλεκτρικος ρυθμιστης υψους. αυτα τα dayline ομως εκτος απο hid ready εχουν και την ηλεκτρικη ρυθμιση του υψους του προβολου. ελπιζω να βοηθησα λιγο.
-
vagosofron
- Εμαθα να ξεκινάω.

φιλε μου πραγματικα η διαφορα ηταν μεγαλη. πολυ χαλαρη φωτεινοτητα. αν μπεις στο fiatforum.com θα δεις ενα παλικαρι που επειδη εβαλε ζηνον φωτα χωρις τον προτζεκτορα και τυφλωνε τους παντες τωρα που εβαλε της 2 σειρας τα σκουρα γκρι δεν τυφλωνει.
Παρον!Εγω ημουν..χεχε.Εχω τα φαναρια σειρας 2 με xenon kit και μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος.Εκτος απο τη μεγαλη σκαλα που οπως αναφερθηκε παραπανω, στην ουσια απλα φωτιζει λιγο περισσοτερο απο τη μεσαια.Ειχα και εγω το προβλημα με τις φυσσες.Το αμαξι μου ειναι σειρα1 και τα φαναρια σειρα 2.Αλλα ενα παληκαρι με σειρα2 αμαξι ειχε σπασει τα φαναρια του και βρηκε φαναρια σειρας1.Ειχε το ιδιο προβλημα με μενα, απλα αναποδα!Οποτε βολευτηκαμε και οι δυο

Diesel 4ever!