Που χαθηκαν τα t-jet???

Εδώ μέσα ξεσαλώστε!!!

Moderator: Puntoclub.gr moderators

skinboy
Schumacher
Schumacher

Re: Που χαθηκαν τα t-jet???

Post by skinboy » Wed Jun 10, 2009 10:00 am

οχι ,
ματια εχουνε ολοι μπορουνε να το δουνε μονοι τους δεν ειμαι αστυνομευση εδω μεσα εγω...
την γνωμη μου εγραψα γενικα, οχι αναφορικα σε ατομο μεμονωμενα (για αυτο κ δεν εχω κανει κατι quote στο τελευταιο μου ποστ)....

Punto HGT SC Evo

punto1410
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by punto1410 » Wed Jun 10, 2009 10:06 am

lambros wrote:δεν θεωρεισαι βλακας σε καμια περιπτωση....την τρελλα σου κανεις...απλα ο grandejerry εννοει οτι δεν ηταν ισως και η καλυτερη επενδυση......

Δεν είπε έτσι ο γκράντε τζέρυ!
Είπε οτι είναι πολύ βλάκες όσοι ρίχνουν χρήματα σε ένα punto για ευθεία. (εκτός από Φ.Π.Ε. :lol: )
Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας.................θα πας εκεί που κοιτάς.......

Orange
Schumacher
Schumacher

Post by Orange » Wed Jun 10, 2009 10:19 am

Για να επανελθω ευγενικος του θεματος, χωρις να αναλωθω σε τραβηγμενες ανουσιες συζητησεις καφενειου και "ενωσης φραπεδων Ελλαδας", θα απαντησω στον Ανδρεα που αρχισε το θεμα, οτι τα T-Jet, εδω ειναι, απλα κυκλοφορουν αλλες ωρες απο τις ζητουμενες για την συγκεκριμενη δουλεια που θελεις.
Τα εχουν ανθρωποι, που πηγαινουν στις δουλειες τους, ομορφα κι ωραια, χωρις να λιωνουν ενα δισκο και να καινε ενα ντεποζιτο βενζινη, σε καθε τους νυχτερινη εξορμηση, ανευ λογου και ουσιας.
Τα εχουν ανθρωποι, που ξερουν τους λογο που τα αγορασαν, ανεξαρτητος αν αυτοι οι λογοι, δεν εχουν κατι να κανουν, με τα δικα μας θελω και πρεπει.
Ωρες ωρες παιδια, μου αφηνετε την εντυπωση, οτι αν παρω ποτε EVO ξερω 'γω, θα πρεπει να το λυωνω καθε βραδυ στα γνωστα στεκια.
Δηλαδη να κατηγορισουμε και το ενα τριτο της Ελλαδας, που εχει παρει αυτοκινητο τυπου "Jeep" και αναλωνετε σε διαδρομες σπιτι-δουλεια-σπιτι, αντε και καμια εκδρομουλα στην εθνικη, τα καλοκαιρια και τις αργιες.
Και φυσικα με τα δικα σας δεδωμενα, οσοι εχουν Ferrari, Lambo και λοιπα supercars, ειναι ηλιθιοι, που πανε νορμαλ και δε βγαινουν στην παραλιακη, να πιασουν τελικες.
Ξερω οτι λογο του νεαρου της ηλικιας καποιων εδω μεσα, πολλα συγχωρουνται.
Αλλα ολα εχουν και ενα οριο και η συγκεκριμενη επιμονη καποιων, ξεπερναει πολλες φορες, τον χαρακτηρισμο, "παιδαριωδες".
Image

Dreamcatcher
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Dreamcatcher » Wed Jun 10, 2009 11:32 am

Orange wrote:Ωρες ωρες παιδια, μου αφηνετε την εντυπωση, οτι αν παρω ποτε EVO ξερω 'γω, θα πρεπει να το λυωνω καθε βραδυ στα γνωστα στεκια.
+1
Red like passion!!

staikos
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by staikos » Wed Jun 10, 2009 1:24 pm

Που χαθηκαν τα t-jet???

αυτός ειναι ο τιτλος του θεματος και απ ότι βλεπω καποιοι τον εχουν ξεχασει.
Αρκετα με τις off topic αναλύσεις και τις φιλολογιες!!!
ImageImage

hammersword@Revlimit
Official Partner
Official Partner

Post by hammersword@Revlimit » Wed Jun 10, 2009 1:45 pm

tzagasdog wrote:
hammersword wrote:Δηλαδη ετσι με θεωρεις που εδωσα 5000€ για το 14αρι Sporting που ειχα?
καλα ρε συ το χες οντως φτιαξει μια χαρα γιατι το πουλας?
H ενασχοληση μ με τους κινητηρες T-Jet με κανει να πρεπει να εχω στην κατοχη μ εναν τετοιν κινητηρα. Να μ πεις εχει ο αδερφος μ. Δεν μπορω ομως να τον κανω πειραματοζωο. Αν ειχα τα λεφτα θα το κραταγα το δικο μ.
Το Abarth ομως το εχω ερωτευτει εδω κ πολυ καιρο. Ειναι καινουργιο αμαξι. Ειναι αλλου..... Εχει απιστευτα συστηματα, απιστευτα ηλεκτρακα, πολυ καλο πατωμα, κ πολυ καλο μοτερ το οποιο το ξερω απεξω κ ανακατωτα καθως ειναι το ιδιο με το μκ2β sporting.... κ επειδη με τρωει κ ο ποπος μ μεχρι τα 1500χλμ θα ειναι μαμα... μετα θα δειξει.....

Επισης για να ειμαι κ on topic θελω να μπω στο παιχνιδι των T-Jet, αν κ το 500 Abarth εχει περισσοτερες βλεψεις λογω βαρους, αλλα ειμαι 100% πουντακιας οποτε το GP μ ταιριαζει γαντι......
Κ λογω του οτι ανοιγω εταιρια αποφασισα να κοψω μαχαιρι τις κοντρες καθως μονο κακο θα κανει στην δουλεια μ.
Image

Grande Punto Abarth Precision 5128 CEA

Mikez
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by Mikez » Wed Jun 10, 2009 3:35 pm

grande jerry wrote:ευτυχώς δεν υπάρχουν πολύ βλάκες που να σπαταλάνε ένα σορό χρήματα για να φτιάξουν ένα punto μονο και μονο για να νομίζουν ότι είναι γρήγοροι (Δεν μιλάω για βελτιώσεις τύπου φπε που είναι καλο να γίνονται για να μην βαριέσαι το αμάξι)! Από την άλλη να μου πεις αν δεν έχει χερια τι να κανεις ο καημένος! Άντε σε καμια ευθεία να γουστάρεις!

Τώρα για το αν στρίβει ένα grande punto καλύτερα να το κρίνει κάποιος που μπορεί να στρίψει ένα αυτοκίνητο!
ευτυχώς να λες που δεν υπάρχουν πολύ εξυπνοι που να πουλάνε το sporting για να πάρουν το abarth!

Φώτη κάλη επιτυχία στο νεο σου εγχείρημα!

kostas_yaraki
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by kostas_yaraki » Wed Jun 10, 2009 9:10 pm

skinboy wrote:
απο την αλλη γιατι ολοι οι "χεραδες" αν μου επιτραπει η φραση αν κ δεν την γουσταρω καθολου κ δνε συμφωνω κ καθολου με αυτη την νοοτροπια γιατι δεν σας βλεπουμε ποτε σε κανενα TD η οποιασδηποτε μορφης εκδηλωση σε πιστα (πλην 5 ισως λεω κ πολλες εξερεσεων?)

κριμα..
Χωρίς να ανήκω -θέλω να πιστεύω- σε καμία από τις 2 κατηγορίες (είτε "χεράδων" είτε ευθειάκηδων) γιατί πρέπει να πάμε σε TD η οποιασδήποτε μορφής εκδήλωση σε πίστα και όχι σε ευθείες ;

Αυτή την ερώτηση στην κάνει ένα άτομο που κάνει και τα δύο -όποτε μπορεί- και το ερώτημα που έθεσες το έχει ακούσει πολλές φορές -και μάλιστα ειρωνικά-.
Κάποιος που πάει και στα Μέγαρα και στο Καρτόδρομο και φέτος το καλοκαίρι αν όλα πάνε καλά θα ανέβει και Σέρρες.

Ορίστε λοιπόν όσοι έχετε την απορία :

α) 360€ για σεμι σλικ
β) 60€ για ζανταρισμα στις αλουμινενιες και τραμπα τα πολιτικα λαστιχα στις σιδεροζαντες + ζυγοσταθμιση
γ) 80€ για να μπεις σε ενα GTCC
δ) 40€ για μια ευθυγραμμιση πριν ή μετά τον "αγώνα"
ε) αξία ανεκτίμητη για τα όσα πικρόχολα θα ακουστούν περί υπερκυβισμού κτλ που ακούγονται συνήθως από τους κατά τ' άλλα συναγωνιζόμενους :)
στ) "πανηγύρι" στο σπίτι για να πάρεις την εξουσιόδοτηση που θα σου εξασφαλίσει την συμμετοχή

Σύνολο: 540€ και κάτι ψιλά για να κάνεις 3 γύρους στο Καρτόδρομο χωρίς χρηματικό έπαθλο και μόνο για να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος.Αλλιώς πας και μόνος σου και μπαίνεις .
Πες μου πόσο λογικό σου φαινεται :)

Και δεν σου μιλάω εκ του ασφαλούς μιας και 5 Ιουλίου θα κατέβω GTCC με κάτι φιλαράκια για να κάνουμε την πλάκα μας. Όμως το ότι είχα τώρα 540€ δεν σημαίνει ότι θα έχω πάντα.
Ούτε και ότι προτιμώ να τα σκορπίσω εκεί και όχι σε ένα Φ-Π-Ε ή 10 ντεπόζιτα βενζίνης στις ευθείες της Κερατέας και τα στροφιλίκια του Διόνυσου.

Φιλικά πάντα μιλώντας Πέτρο, έχουμε συζητήσει και από κοντά το θέμα "κόστος" και πιστεύω να αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι πολλές φορές -ειδικά για φοιτητές που συντηρούν το αυτοκίνητο μόνοι τους- χωρίς κάποιον χορηγό είναι απαγορευτικό .

Όλα τα παραπάνω προς ενημέρωση των όσων χαρακτηρίζουν "τρελούς" όσους ασχολούνται με ευθείες και "σωστούς" όσους πάνε και στρίβουν.

Εγώ και σαν "τρελός" και σαν "σωστός" έχω γνωρίσει εξίσου τρελούς και σωστούς οδηγούς και στο ρεύμα που πάει ευθεία και στο άλλο που στρίβει παρακάτω. PDT_Armataz_01_01
Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς

staikos
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by staikos » Thu Jun 11, 2009 12:05 am

kostas_yaraki wrote:
skinboy wrote:
απο την αλλη γιατι ολοι οι "χεραδες" αν μου επιτραπει η φραση αν κ δεν την γουσταρω καθολου κ δνε συμφωνω κ καθολου με αυτη την νοοτροπια γιατι δεν σας βλεπουμε ποτε σε κανενα TD η οποιασδηποτε μορφης εκδηλωση σε πιστα (πλην 5 ισως λεω κ πολλες εξερεσεων?)

κριμα..
Χωρίς να ανήκω -θέλω να πιστεύω- σε καμία από τις 2 κατηγορίες (είτε "χεράδων" είτε ευθειάκηδων) γιατί πρέπει να πάμε σε TD η οποιασδήποτε μορφής εκδήλωση σε πίστα και όχι σε ευθείες ;

Αυτή την ερώτηση στην κάνει ένα άτομο που κάνει και τα δύο -όποτε μπορεί- και το ερώτημα που έθεσες το έχει ακούσει πολλές φορές -και μάλιστα ειρωνικά-.
Κάποιος που πάει και στα Μέγαρα και στο Καρτόδρομο και φέτος το καλοκαίρι αν όλα πάνε καλά θα ανέβει και Σέρρες.

Ορίστε λοιπόν όσοι έχετε την απορία :

α) 360€ για σεμι σλικ
β) 60€ για ζανταρισμα στις αλουμινενιες και τραμπα τα πολιτικα λαστιχα στις σιδεροζαντες + ζυγοσταθμιση
γ) 80€ για να μπεις σε ενα GTCC
δ) 40€ για μια ευθυγραμμιση πριν ή μετά τον "αγώνα"
ε) αξία ανεκτίμητη για τα όσα πικρόχολα θα ακουστούν περί υπερκυβισμού κτλ που ακούγονται συνήθως από τους κατά τ' άλλα συναγωνιζόμενους :)
στ) "πανηγύρι" στο σπίτι για να πάρεις την εξουσιόδοτηση που θα σου εξασφαλίσει την συμμετοχή

Σύνολο: 540€ και κάτι ψιλά για να κάνεις 3 γύρους στο Καρτόδρομο χωρίς χρηματικό έπαθλο και μόνο για να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος.Αλλιώς πας και μόνος σου και μπαίνεις .
Πες μου πόσο λογικό σου φαινεται :)

Και δεν σου μιλάω εκ του ασφαλούς μιας και 5 Ιουλίου θα κατέβω GTCC με κάτι φιλαράκια για να κάνουμε την πλάκα μας. Όμως το ότι είχα τώρα 540€ δεν σημαίνει ότι θα έχω πάντα.
Ούτε και ότι προτιμώ να τα σκορπίσω εκεί και όχι σε ένα Φ-Π-Ε ή 10 ντεπόζιτα βενζίνης στις ευθείες της Κερατέας και τα στροφιλίκια του Διόνυσου.

Φιλικά πάντα μιλώντας Πέτρο, έχουμε συζητήσει και από κοντά το θέμα "κόστος" και πιστεύω να αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι πολλές φορές -ειδικά για φοιτητές που συντηρούν το αυτοκίνητο μόνοι τους- χωρίς κάποιον χορηγό είναι απαγορευτικό .

Όλα τα παραπάνω προς ενημέρωση των όσων χαρακτηρίζουν "τρελούς" όσους ασχολούνται με ευθείες και "σωστούς" όσους πάνε και στρίβουν.

Εγώ και σαν "τρελός" και σαν "σωστός" έχω γνωρίσει εξίσου τρελούς και σωστούς οδηγούς και στο ρεύμα που πάει ευθεία και στο άλλο που στρίβει παρακάτω. PDT_Armataz_01_01

Τι σχέση έχουν ολα αυτά φίλε μου με το τόπικ??????? Έλεος πια.....δεν βάζετε μυαλό!!!!
ImageImage

Klimis18
Moderator
Moderator

Post by Klimis18 » Thu Jun 11, 2009 9:12 am

Συνεννοηση αγγουρι ... Ο κα8ενας με τον πονο του . . .
ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΩΧΟΠΑΙΔΑ ΜΕ ΑΚΡΙΒΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ !!!

ImageImageImage

forza italia
Moderator
Moderator

Post by forza italia » Thu Jun 11, 2009 9:22 am

Γιατι δεν το κλειδωνετε;;;,ο καθενας λεει τις φιλοσοφιες του και νοημα δεν βγαινει,και πως να βγει δηλαδη με τετοιο θεμα... PDT_Armataz_01_03
φιλικα
η καριερα ειναι για τους τραγουδιστες......

kostas_yaraki
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by kostas_yaraki » Thu Jun 11, 2009 3:03 pm

staikos wrote:

Τι σχέση έχουν ολα αυτά φίλε μου με το τόπικ??????? Έλεος πια.....δεν βάζετε μυαλό!!!!
Klimis18 wrote:Συνεννοηση αγγουρι ... Ο κα8ενας με τον πονο του . . .
Αφού δεν βρίσκετε νόημα στα όσα έγραψα σβήστε κανά ποστ ρε παιδιά, το off topic μας έφαγε όλους :wink:
Εγώ νομίζω πως απάντησα ξεκάθαρα.
Που να μην έκανα και παράθεση πόσο off θα ήμουν..

Image
Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς

Orange
Schumacher
Schumacher

Post by Orange » Thu Jun 11, 2009 3:53 pm

Κωστα με το Yarακι, εβαλες την τελικη νοτα που ελειπε απο το θεμα, ωστε να χαρακτηριστει "Happy time".........δικιο ειχε ο Στελιος "RUD" στην αρχη.
Λογο αυτου λοιπον και της φωτο του κατα ολα συμπαθητικου Borat, το θεμα μεταφερεται εκει.
Συνεχιζουμε λοιπον εδω και τωρα ας πει ο καθενας τα δικα του. :)
Image

RUD
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by RUD » Thu Jun 11, 2009 4:54 pm

Orange wrote:Κωστα με το Yarακι, εβαλες την τελικη νοτα που ελειπε απο το θεμα, ωστε να χαρακτηριστει "Happy time".........δικιο ειχε ο Στελιος "RUD" στην αρχη.
Λογο αυτου λοιπον και της φωτο του κατα ολα συμπαθητικου Borat, το θεμα μεταφερεται εκει.
Συνεχιζουμε λοιπον εδω και τωρα ας πει ο καθενας τα δικα του. :)
Το είχα ψυλλιαστεί εγώ από την αρχή για την πορεία του topic ! Και μιας και επίσημα μπορούμε να "βγάλουμε τα ματια μας" ένα έχω να πω ! Τα t jet είναι εδώ, δυναμικά παρόν απλά προτιμούν τις στροφές διότι αντικειμενικά στρίβουν παρα παρα πολύ καλά.
ImageImageImage

Image

forza italia
Moderator
Moderator

Post by forza italia » Fri Jun 12, 2009 7:46 am

HAPPY TIME :razz: :razz: :razz:
OEOEOEOEO ΑΡΗ ΣΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΤΟ ΛΕΩ... :razz:
Στο θεμα μας τωρα,ειναι αληθεια οτι και εδω στην θεσσαλονικη σπανια βλεπω t-jet να σφαζονται,εγω παντος ειμαι παντα ετοιμος να σηκωσω ψηλα την ιταλικη σημαια PDT_Armataz_01_40
η καριερα ειναι για τους τραγουδιστες......

Post Reply