Αεροτομη για punto 95' 3θυρο και 5θυρο
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Re: Αεροτομη για punto 95' 3θυρο και 5θυρο
Και αμα σου το πει ,τι εγινε?Και βεβαια θα του το υποδειξεις αμα δεν σου το κανει σωστα.Θρασος θελει γιατι στην τελικη εσυ πληρωνεις τελος.Σε δυο βαφεις τα ιδια εχω πει και να εισαι σιγουρος πως στο τελος το εκαναν σωστα.Επισης το ιδιο ισχυει σε ολα τα πραγματα..απο ξυλινα πατωματα σε τοιχους κτλ. Απλως καποιες φορες ειναι λιγο πιο χρονοβορο αφου θα πρεπει αν εισαι παρων και δυστυχως καποιοι δεν εχουν την πολυτελεια του χρονου.
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
- Klimis18
- Moderator

Ειναι κ αυτο
- cool_pipis
- Μαθαίνω να στρίβω.

\Klimis18 wrote:Μετα φιλε σου πεταει ενα θα μου πεις εσυ την δουλεια μου ,το εχω περασει γιαυτο σ λεω, ειδικα αμα παει γυναικα . . . Μολις την βαλη η μαριλενα θα μας πει πως της φαινεται η δουλεια που της εκανε
μπορει και να την προλαβω την πρωτη θα βαλω εννοειται.. κατεβασα κι'αλλο την τιμη στα 120..
καποια μερα θα κανει τσαφ τσουφ υπομονη...- Klimis18
- Moderator

ok ΠΡοσεχε μονο πως θα σ βαλει την παμπριζοκολα. . .
- Marilena21
- Έβγαλα το Ν

ok pipi,σωστη δουλεια εκανες!!!!!!!!οποιος προλαβει πρωτος λοιπον..χιχιιχι!!εγω παντως θα ειμαι εκει σε περιπτωση που μου την βαλουνε αυτοι και θα προσεχω ολα αυτα που πλεον γνωριζουμε για τις αεροτομεσ..χιχιιχιχι
,βεβαια υπαρχει και η εκδοχη να μου την βαλει ο πατερας μου(ειναι φανοποιος)....μεσα σε 2 ημερες απο την στιγμη που την παραγγελνεις στην εχουνε ετοιμη πας την τοποθετουνε μεσα σε κανα 10λεπτο και ειμαστε κομπλε.τεσπα οποιος την βαλει πρωτος απο εμας σηκωνει φωτο να δουμε η' να δειξουμε και να πουμε εντυπωσεις και να δουμε και να καμαρωσουμε και τα τουτουνια μας και απο κοντα σε καμια συναντηση
...
,βεβαια υπαρχει και η εκδοχη να μου την βαλει ο πατερας μου(ειναι φανοποιος)....μεσα σε 2 ημερες απο την στιγμη που την παραγγελνεις στην εχουνε ετοιμη πας την τοποθετουνε μεσα σε κανα 10λεπτο και ειμαστε κομπλε.τεσπα οποιος την βαλει πρωτος απο εμας σηκωνει φωτο να δουμε η' να δειξουμε και να πουμε εντυπωσεις και να δουμε και να καμαρωσουμε και τα τουτουνια μας και απο κοντα σε καμια συναντηση
- RUD
- Τρέχω σε αγώνες.

Άντε άντε με το καλο να έρθεις ! Είχαμε σήμερα συνάντηση !Marilena21 wrote:ok pipi,σωστη δουλεια εκανες!!!!!!!!οποιος προλαβει πρωτος λοιπον..χιχιιχι!!εγω παντως θα ειμαι εκει σε περιπτωση που μου την βαλουνε αυτοι και θα προσεχω ολα αυτα που πλεον γνωριζουμε για τις αεροτομεσ..χιχιιχιχι
,βεβαια υπαρχει και η εκδοχη να μου την βαλει ο πατερας μου(ειναι φανοποιος)....μεσα σε 2 ημερες απο την στιγμη που την παραγγελνεις στην εχουνε ετοιμη πας την τοποθετουνε μεσα σε κανα 10λεπτο και ειμαστε κομπλε.τεσπα οποιος την βαλει πρωτος απο εμας σηκωνει φωτο να δουμε η' να δειξουμε και να πουμε εντυπωσεις και να δουμε και να καμαρωσουμε και τα τουτουνια μας και απο κοντα σε καμια συναντηση![]()
![]()
![]()
...
- Klimis18
- Moderator

κομπλε εισαι αν ο πατερας σ ειναι φαναρτζης μια χαρα θα βγει . . .
- Marilena21
- Έβγαλα το Ν

ναι μια χαρα θα την παραγγειλω απο εβδομαδα και θα μου την βαλει ο πατερας μου κανονιστηκε!!!!!χιχιχιχιχι!!!!!
θα τα καταφερω να ερθω σιγουρα καποια Τεταρτη δεν το συζητω,ελπιζω την επομενη,θα δειξει....!!!!!!εχθες ομως δεν μπορουσα δυστηχως...
θα τα καταφερω να ερθω σιγουρα καποια Τεταρτη δεν το συζητω,ελπιζω την επομενη,θα δειξει....!!!!!!εχθες ομως δεν μπορουσα δυστηχως...
- Marilena21
- Έβγαλα το Ν

λοιπον Δευτερα δινω την παραγγελια και Τεταρτη πρωι παω να την παρω!!!!!!!κομπλε ειμαστε.......
- Night Rider
- Νικολάκης

καλοριζικη λοιπον, θα χαρω να δω φωτο του αυτοκινητου μετα αεροτομης... οταν ερθει και το δικο μου να δουμε τι παρεμβασεις θα κανουμε.
- cool_pipis
- Μαθαίνω να στρίβω.

και συ? μπραβο τηλεπαθεια... αντε με το καλο..Marilena21 wrote:λοιπον Δευτερα δινω την παραγγελια και Τεταρτη πρωι παω να την παρω!!!!!!!κομπλε ειμαστε.......
καποια μερα θα κανει τσαφ τσουφ υπομονη...- Marilena21
- Έβγαλα το Ν

αντε με το καλο να παρεις και εσυ το puntaki σου nightrider και να ξεκινησεις τισ μοντιφουλες,αληθεια ποτε με το καλο το παιρνεις???????!!!χιχιιχι
παντως η motordrome εκανε καλη δουλεια στου αγοριου μου την αεροτομη και ουτε κολλες ετρεξαν ουτε τιποτα.
αντε να δουμε ποιος θα ανεβασει φωτο πρωτος,μαλλον εσυ pipi γιατι εγω πρεπει να το παω Λιβαδεια να μου την περασει ο πατερας μου και να μου την βαψει...αυτα ειναι!!!!!!!αντε να δουμε τι αλλες μοντιφες θα κανουμε στο puntaki μασ.............
καμια ιδεα?????? 
παντως η motordrome εκανε καλη δουλεια στου αγοριου μου την αεροτομη και ουτε κολλες ετρεξαν ουτε τιποτα.
αντε να δουμε ποιος θα ανεβασει φωτο πρωτος,μαλλον εσυ pipi γιατι εγω πρεπει να το παω Λιβαδεια να μου την περασει ο πατερας μου και να μου την βαψει...αυτα ειναι!!!!!!!αντε να δουμε τι αλλες μοντιφες θα κανουμε στο puntaki μασ.............
- Klimis18
- Moderator

βαλε φωτο απο το πουντο σου να το δουμε και 8α σ δωσουμε ιδεες ...
- Marilena21
- Έβγαλα το Ν

ok οταν μπει και η αεροτομη θα σηκωσω φωτο και θα περιμενω αποψεις για να ομορφηνει το puntaki και αλλο......
- Night Rider
- Νικολάκης

μεσα ιουλιου το παιρνω εγω, ανυπομονω... εχει αεροτομη πανω αλλα ολο και καποια παρεμβαση θα του κανουμε...