Αεροτομη για punto 95' 3θυρο και 5θυρο
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- cool_pipis
- Μαθαίνω να στρίβω.

Re: Αερτομη για punto 95' 3θυρο και 5θυρο
κατι μου λεει οτι θα βαλω και γω.... και πολυ συντομα μαλιστα.. να σαι καλα μαριλενα για τις info..
καποια μερα θα κανει τσαφ τσουφ υπομονη...- Marilena21
- Έβγαλα το Ν

μου ειπε η κυρια που μιλησα οτι δεν θα εχουμε κανενα προβλημα βεβαια σε περιπτωση που τυχει κατι παμε απο εκει και το θεμα λυθηκε...οκ πειστικα(νομιζω),την μικρη θα βαλω!!!!!!!
...οπου κολλιεται κιολασ....!!!!!!!!!
θα σου προτεινω να βαλεις διοτι ομορφαινει αρκετα το τουτουνακι!!!!και εχουμε και καλυτερη τιμη...παντως οσο αφορα την αξιοπιστια της εταιρειας σασ λεω οτι δεν παιζει να εχουμε προβλημα...εχουνε βαλει καποια ατομα που γνωριζω και εχουνε πει τα καλυτερα και οτι δεν εχουνε κανενα προβλημα τουλαστιχον προστοπαρον..τι να πω?!αυτααααααααααααααα!!!!!!!!!!
...οπου κολλιεται κιολασ....!!!!!!!!!
θα σου προτεινω να βαλεις διοτι ομορφαινει αρκετα το τουτουνακι!!!!και εχουμε και καλυτερη τιμη...παντως οσο αφορα την αξιοπιστια της εταιρειας σασ λεω οτι δεν παιζει να εχουμε προβλημα...εχουνε βαλει καποια ατομα που γνωριζω και εχουνε πει τα καλυτερα και οτι δεν εχουνε κανενα προβλημα τουλαστιχον προστοπαρον..τι να πω?!αυτααααααααααααααα!!!!!!!!!!
- skinboy
- Schumacher

GRIGIO wrote:Επειδή ειμαι ψειρας εγώ στο αμαξι μου aftermarket αεροτομή μονο κολλητή θα την εβαζα και αυτό γιατι με τον καιρό σε μια νεα τρύπα δεν ξερεις τι γινεται.Επίσης εχω δει αεροτομές σπασμενες μετά τη ''βαση'' τους,εκει που δενουν στο αμαξωμα δηλαδη, και τώρα να γινει τπτ και να μου μεινουν οι τρύπες δε λεει.Δικη μου αποψη παντα.
Ομορφη ειναι η 2η αλλα σε 3θυρο πχ.Το 5θυρο ειναι αλλη φαση,δε θελει τόσο μεγάλη αεροτομή,θελει πιο ντελικατη...
Aντωνη,
κ marilena21 επισης,
καποιες αεροτομες μπορουνε να τοποθετηθουμε με κολημα μονο κ καποιες πρεπει να γινει κ τρυπημα για στηριξη μαζι με κολημα η οχι.
η ευκολη διακριση ειναι περιπου ορατη με το ματι, αεροτομες ψηλες με κενα οπου περναει αερας μεσα απο αυτα κ δεν πατανε σε μεγαλη επιφανεια (στα Punto στην πισω πορτα πανω η κ στο τζαμι) θελουνε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑΑ κ τρυπα-βιδα.
στο παραδειγμα, η δευτερη ανηκει σε αυτη την κατηγορια αεροτομης.
η πρωτη ανηκει στην περιπτωση μπορει απλα να κοληθει.
Ο καλυτερος τροπος κολησεις ειναι η παρπριζοκολα (και οχι η σιλικονη οπου απλα ειναι ο ποιο ευκολος)
στην περιπτωση που σε Punto ΠΡΕΠΕΙ να γινει τρυπημα για την τοποθετηση, αυτο γινεται στην πισω πορτα στο κομματι απο πανω , το οποιο κ να τρυπηθει κ να μεινει με την τρυπα απλα οταν βρεχει θα περναει νερο στον πισω νεροχυτη του αμαξωματος κ θα ρεει δεξια αριστερα στο πλαι. κανενας λογος ανησιχιας προβληματος δηλαδη.
επι του θεματος, αφου θες να βαλεις αεροτομη στο αμαξι σου , marilena21, βαλε την πρωτη κ οχι την δευτερη , την μικρη-διακριτικη!
Punto HGT SC Evo
- GRIGIO
- Schumacher

+1 λοιπόν...skinboy wrote:GRIGIO wrote:Επειδή ειμαι ψειρας εγώ στο αμαξι μου aftermarket αεροτομή μονο κολλητή θα την εβαζα και αυτό γιατι με τον καιρό σε μια νεα τρύπα δεν ξερεις τι γινεται.Επίσης εχω δει αεροτομές σπασμενες μετά τη ''βαση'' τους,εκει που δενουν στο αμαξωμα δηλαδη, και τώρα να γινει τπτ και να μου μεινουν οι τρύπες δε λεει.Δικη μου αποψη παντα.
Ομορφη ειναι η 2η αλλα σε 3θυρο πχ.Το 5θυρο ειναι αλλη φαση,δε θελει τόσο μεγάλη αεροτομή,θελει πιο ντελικατη...
Aντωνη,
κ marilena21 επισης,
καποιες αεροτομες μπορουνε να τοποθετηθουμε με κολημα μονο κ καποιες πρεπει να γινει κ τρυπημα για στηριξη μαζι με κολημα η οχι.
η ευκολη διακριση ειναι περιπου ορατη με το ματι, αεροτομες ψηλες με κενα οπου περναει αερας μεσα απο αυτα κ δεν πατανε σε μεγαλη επιφανεια (στα Punto στην πισω πορτα πανω η κ στο τζαμι) θελουνε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑΑ κ τρυπα-βιδα.
στο παραδειγμα, η δευτερη ανηκει σε αυτη την κατηγορια αεροτομης.
η πρωτη ανηκει στην περιπτωση μπορει απλα να κοληθει.
Ο καλυτερος τροπος κολησεις ειναι η παρπριζοκολα (και οχι η σιλικονη οπου απλα ειναι ο ποιο ευκολος)
στην περιπτωση που σε Punto ΠΡΕΠΕΙ να γινει τρυπημα για την τοποθετηση, αυτο γινεται στην πισω πορτα στο κομματι απο πανω , το οποιο κ να τρυπηθει κ να μεινει με την τρυπα απλα οταν βρεχει θα περναει νερο στον πισω νεροχυτη του αμαξωματος κ θα ρεει δεξια αριστερα στο πλαι. κανενας λογος ανησιχιας προβληματος δηλαδη.
επι του θεματος, αφου θες να βαλεις αεροτομη στο αμαξι σου , marilena21, βαλε την πρωτη κ οχι την δευτερη , την μικρη-διακριτικη!
ΠΑΤΡΑ----->
http://www.youtube.com/watch?v=HNFwzfgd ... annel_page
http://www.youtube.com/watch?v=KQ1Gmqw15qc
R.I.P Μέλε....
R.I.P Μητσάκο
http://www.youtube.com/watch?v=HNFwzfgd ... annel_page
http://www.youtube.com/watch?v=KQ1Gmqw15qc
R.I.P Μέλε....
R.I.P Μητσάκο
- Marilena21
- Έβγαλα το Ν

Re: Αεροτομη για punto 95' 3θυρο και 5θυρο
οκ ευχαριστω πολυ!!!!!!!πολυ ενδιαφερον αυτα που μας ανεφερες και πληρωσ κατανοητα....!!!!!αρα σε περιπτωση που παω, να πω να μου την κολλησουνε με παπριζοκολα......σιγουρα ε?και το υλικο κτασκευης της αεροτομης ειναι σκληρη πολυουρεθανη μηπως εχεισ ιδεα?παντωσ το ξανατονιζω βαση τουσ γνωστους μου η ποιοτητα ειναι παρα πολυ καλη και χωρις προβληματα....
- portokalis
- Νικολάκης

Μαριλενα εγω που εχω την δευτερη,την εχω σε πολυ καλη κατασκευη και ειναι πλαστικη!Ναι μεν ειναι βιδωτη(και δεν εχω κανενα απολυτος προβλημα τοποθετησης)!Βαλε καλυτερα την μικρη σου λεω και εγω!
11χιλιαδες saxoralla σπασανε σασμαν στις 8χιλιαδες στροφες με ποσοστο επιτυχιας 88%!Ολο μαζι,11888!Τυχαιο???Δεν νομιζω!!!
- Marilena21
- Έβγαλα το Ν

οκ ναι νομιζω πως θα ειναι καλυτερα να μην τρυπησω και ειναι αρκετα ομορφη και κομψη και η πρωτη!!!!!
- skinboy
- Schumacher

gia το υλικο κ αυτο που πας να βαλεις δεν νομιζω οτι θα χεις καποιο θεμα...
αναλογα το μαγαζι χρησιμοποιουνε η παρπριζοκολα η κολα με βαση σιλικονης (και τα δυο μαυρο χρωμα συνηθως)
η παρπριζοκολα σε καθε περιπτωση (πλην ειδικων κολων με συστατικα περιεργα) κολαει πολυ καλα κ πολυ δυνατα (συνηθως ολοι την πατανε στην αρχη τις πρωτες ωρες 12 αν δεν κανω λαθος το αμαξι πρεπει να μεινει ακηνιτο να σταθεροποιηθει η κολα, θα στα πουνε αυτα ομως εκει)
παλι στο υλικο που θες να τοποθετησεις κ βαση του που κ πως τοποθετητε οκ εισαι.
το εμφανισιακο κομματι εχει να κανει με το φανοποιω που θα στο βαψει να στο κανει σωστο (οποτε δεν μπορει οπως καταλαβαινεις κανεις να σου πει κατι πανω σε αυτο δυστηχως)
αναλογα το μαγαζι χρησιμοποιουνε η παρπριζοκολα η κολα με βαση σιλικονης (και τα δυο μαυρο χρωμα συνηθως)
η παρπριζοκολα σε καθε περιπτωση (πλην ειδικων κολων με συστατικα περιεργα) κολαει πολυ καλα κ πολυ δυνατα (συνηθως ολοι την πατανε στην αρχη τις πρωτες ωρες 12 αν δεν κανω λαθος το αμαξι πρεπει να μεινει ακηνιτο να σταθεροποιηθει η κολα, θα στα πουνε αυτα ομως εκει)
παλι στο υλικο που θες να τοποθετησεις κ βαση του που κ πως τοποθετητε οκ εισαι.
το εμφανισιακο κομματι εχει να κανει με το φανοποιω που θα στο βαψει να στο κανει σωστο (οποτε δεν μπορει οπως καταλαβαινεις κανεις να σου πει κατι πανω σε αυτο δυστηχως)
Punto HGT SC Evo
- Marilena21
- Έβγαλα το Ν

οκ καλα που μου το ειπες να χω το νου μου..!
- RUD
- Τρέχω σε αγώνες.

Άντε με το καλο να την βάλεις ! Και εμενα η πρώτη μου αρέσει πιο πολύ !
- Klimis18
- Moderator

Ειναι ιστορια ρε γαμωτο φαναρτζηδες τριπιματα σιλικονη , εχω δει πουντακια με αεροτομη και παραληλα εβλεπες την κολλα που ειχε πασαλειφτη στην αεροτομη και στο πορπαγκαζ ,μετα υπαρχουν και κατι καλοπαιδα στον δρομο που μπορει να στην ξηλοσουν να σου κανουν κ ζημια αλλα θα μου πειτε ΝΟ RISK NO FUN !!!
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Εχεις δικιο για το πασαλειμα ειδικα οταν αυτος που στην βαζει,το κανει λες και ειναι αγγαρεια.Ομωςαν το καθαρισει εκεινη την ωρα με λιγο διαλυτικο(ή κατι αλλο τελος παντων) δεν εχεις αυτο το αποτελεσμα!
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
- Klimis18
- Moderator

ΦΙΛΕ PaDRC εχεις δικιο αλλα πες μου εναν που θα κατσει να ασχολειθη με μια αεροτομη να βαλει διαλητικο να κα8αρισει το σημειο που 8α μπει ι κολλα κ.α. . .
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Εαν δεν το κανει ο ιδιος,τοτε του το λες ζητας πολυ απλα.Αν μη τι αλλο λεφτα παιρνει για κανει σωστα την δουλεια του.Επιπροσθετως αν εγω μεινω ικανοποιημενος θα τον προτεινω και σε αλλους..
Και στην τελικη,καντε του εσεις την πολυ απλη ερωτηση : "εισαι ικανοποιημενος απο την δουλεια σου" ,να δειτε τι θα σας απαντησει..
Και στην τελικη,καντε του εσεις την πολυ απλη ερωτηση : "εισαι ικανοποιημενος απο την δουλεια σου" ,να δειτε τι θα σας απαντησει..
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

- Klimis18
- Moderator

Μετα φιλε σου πεταει ενα θα μου πεις εσυ την δουλεια μου ,το εχω περασει γιαυτο σ λεω, ειδικα αμα παει γυναικα . . . Μολις την βαλη η μαριλενα θα μας πει πως της φαινεται η δουλεια που της εκανε