Αεροτομη για punto 95' 3θυρο και 5θυρο
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- portokalis
- Νικολάκης

Re: Αερτομη για punto 95' 3θυρο και 5θυρο
Εφω την ειχα παρει απο το νετ και ηρθε απο Ιταλια!Μονο αγορα και μεταφορικα μου ειχαν παει περιπου 250€!Εκατσα σημερα και την παρατηρησα πολυ προσεχτικα και τελικα ειναι λιγο πιο πανω απο τον ουρανο αλλα δεν κανει τρελη διαφορα!Ειναι σιγουρα η ιδια!Θα κοιταξω μηπως εχω καμια φωτο που να φενεται καλα και θα καταλαβεις!
11χιλιαδες saxoralla σπασανε σασμαν στις 8χιλιαδες στροφες με ποσοστο επιτυχιας 88%!Ολο μαζι,11888!Τυχαιο???Δεν νομιζω!!!
- portokalis
- Νικολάκης

11χιλιαδες saxoralla σπασανε σασμαν στις 8χιλιαδες στροφες με ποσοστο επιτυχιας 88%!Ολο μαζι,11888!Τυχαιο???Δεν νομιζω!!!
- portokalis
- Νικολάκης

Κατεβαζω κιαλες!
- Marilena21
- Έβγαλα το Ν

ενταξει ειναι!εγω νομιζα πως θα ηταν πιο μεγαλη και ειχα απογοητευτει..κομπλε ειναι...φευγει λιγο πιο πανω αλλα οχι και τραγικα πραγματα...να κανω και μια ερωτηση η αεροτομη παιζει να μου κοψει αλογακια?γιατι το ακουσα και αυτο..ουτως ή αλλως δεν εχω και πολλα......

Last edited by Marilena21 on Sat Apr 25, 2009 3:40 pm, edited 1 time in total.
- portokalis
- Νικολάκης

- portokalis
- Νικολάκης

Η αεροτομη βοηθαει στο αεροδυναμικο του αυτοκινητου εκτος απο την εμφανιση!Τωρα για αλογα που λενε,ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΟΣ..........Marilena21 wrote:ενταξει ειναι!εγω νομιζα πως θα ηταν πιο μεγαλη και ειχα απογοητευτει..κομπλε ειναι...φευγει λιγο πιο πανω αλλα οχι και τραγικα πραγματα...να κναω και μια ερωτηση η αεροτομη παιζει να μου κοψει αλογακια?γιατι το ακουσα και αυτο..ουτως ή αλλως δεν εχω και πολλα......
- Marilena21
- Έβγαλα το Ν

σ ευχαριστω πολυ..ειναι παρα πολυ ομορφη!!!!!τωρα ειμαι ετοιμη να παω να την κλεισω....βεβαια θα ρωτησω και τι υλικο ειναι οπως μου αναφερανε και τα παιδια,μην την πατησω κιολασ..κριμα ειναι..
- portokalis
- Νικολάκης

Εγω παντος την εχω 1,5χρονο περιπου και δεν εχω κανενα παραπονο!Και επισεις δεν ειναι πολυ φορεμενη σε puntakia!Οτι αλλο θες ρωτας!
- Marilena21
- Έβγαλα το Ν

οκ σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια,να σαι καλα,θα το ψαξω λιγο ακομα και θα ξεκινησω διαδικασιεσ.... 
- portokalis
- Νικολάκης

Γιαυτο ειμαστε εδω!Για να βοηθαμε ο ενας τον αλλο!
Καλη επιτυχια για τις αναζητησεις σου και στο οτι κανεις στο μωρο σου!
Καλη επιτυχια για τις αναζητησεις σου και στο οτι κανεις στο μωρο σου!
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Η αεροτομη σε αυτα τα αυτοκινητα σαν τα δικα μας μονο ομορφια χαριζει και οχι downforce ,εκτος και αν μιλαμε για μελετημενες κατασκευες οπως αυτες των αγωνιστικων kit car & S1600 .Kατα συνεπεια οτιδηποτε προεξεχει και φερνει αντισταση στην ροη του αερα μειωνει τις επιδοσεις του αυτοκινητου(τα αλογα παραμενουν τα ιδιαportokalis wrote:Η αεροτομη βοηθαει στο αεροδυναμικο του αυτοκινητου εκτος απο την εμφανιση!Τωρα για αλογα που λενε,ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΟΣ..........Marilena21 wrote:ενταξει ειναι!εγω νομιζα πως θα ηταν πιο μεγαλη και ειχα απογοητευτει..κομπλε ειναι...φευγει λιγο πιο πανω αλλα οχι και τραγικα πραγματα...να κναω και μια ερωτηση η αεροτομη παιζει να μου κοψει αλογακια?γιατι το ακουσα και αυτο..ουτως ή αλλως δεν εχω και πολλα......
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
- Marilena21
- Έβγαλα το Ν

οκ ευχαριστω πολυ για την βοηθεια......!!!!!
- Marilena21
- Έβγαλα το Ν

λοιπον.....εχουμε και λεμε..πηγα απο την motordrome σημερα και εμαθα λεπτομερειεσ για τισ αρετοτομες.......
καταρχην το υλικο οπου φταιχνονται οι αεροτομεσ τουσ ειναι σκληρη πολυουρεθανη..
δευτερον οσον αφορα το αν τρυπιεται η οχι το μερος του αυτοκινητου η απαντηση ειναι οτι η πρωτη αεροτομη την κολλανε με σιλικονη και με την δευτερη τρυπανε και παραλληλα κολλανε και με σιλικονη.
Και το καλυτερο κομματι ειναι για τα ατομα του PUNTOCLUB γινετε και καλυτερη τιμη αυτη ειναι=για την πρωτη αεροτομη χωρις βαψιμο και χωρισ τοποθετηση η τιμη ειναι 85ευρω,
με τοποθετηση και βαψιμο η τιμη ειναι 123ευρω
και για την δευτερη η τιμη χωρις βαψιμο ειναι 88ευρω
και με βαψιμο και τοποθετηση 126ευρω.
Σε περιπτωση ενδιαφεροντος ενημερωστε με!!!!!!ευχαριστω παιδια και 'ακουω' αποψεισ και αποριες......
καταρχην το υλικο οπου φταιχνονται οι αεροτομεσ τουσ ειναι σκληρη πολυουρεθανη..
δευτερον οσον αφορα το αν τρυπιεται η οχι το μερος του αυτοκινητου η απαντηση ειναι οτι η πρωτη αεροτομη την κολλανε με σιλικονη και με την δευτερη τρυπανε και παραλληλα κολλανε και με σιλικονη.
Και το καλυτερο κομματι ειναι για τα ατομα του PUNTOCLUB γινετε και καλυτερη τιμη αυτη ειναι=για την πρωτη αεροτομη χωρις βαψιμο και χωρισ τοποθετηση η τιμη ειναι 85ευρω,
με τοποθετηση και βαψιμο η τιμη ειναι 123ευρω
και για την δευτερη η τιμη χωρις βαψιμο ειναι 88ευρω
και με βαψιμο και τοποθετηση 126ευρω.
Σε περιπτωση ενδιαφεροντος ενημερωστε με!!!!!!ευχαριστω παιδια και 'ακουω' αποψεισ και αποριες......
- GRIGIO
- Schumacher

Επειδή ειμαι ψειρας εγώ στο αμαξι μου aftermarket αεροτομή μονο κολλητή θα την εβαζα και αυτό γιατι με τον καιρό σε μια νεα τρύπα δεν ξερεις τι γινεται.Επίσης εχω δει αεροτομές σπασμενες μετά τη ''βαση'' τους,εκει που δενουν στο αμαξωμα δηλαδη, και τώρα να γινει τπτ και να μου μεινουν οι τρύπες δε λεει.Δικη μου αποψη παντα.
Ομορφη ειναι η 2η αλλα σε 3θυρο πχ.Το 5θυρο ειναι αλλη φαση,δε θελει τόσο μεγάλη αεροτομή,θελει πιο ντελικατη...
Ομορφη ειναι η 2η αλλα σε 3θυρο πχ.Το 5θυρο ειναι αλλη φαση,δε θελει τόσο μεγάλη αεροτομή,θελει πιο ντελικατη...
ΠΑΤΡΑ----->
http://www.youtube.com/watch?v=HNFwzfgd ... annel_page
http://www.youtube.com/watch?v=KQ1Gmqw15qc
R.I.P Μέλε....
R.I.P Μητσάκο
http://www.youtube.com/watch?v=HNFwzfgd ... annel_page
http://www.youtube.com/watch?v=KQ1Gmqw15qc
R.I.P Μέλε....
R.I.P Μητσάκο
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Σωστος ο Αντωνης..Ποσο μαλλον για μια δεσποινιδα που μαλλον δεν θελει να την λενε "καγκουριτσα"(μπορει να κανω και λαθος) αλλα επιθυμει να δειξει πως το πνευμα της ειναι ανησυχο και της αρεσει να ασχολειται με το αυτοκινητο της χρησιμοποιωντας την γυναικεια της διαισθησηκαι αντιληψη.
Οσο για τις τρυπες,καλυτερα να μην γινουν.Απλως η τοποθετηση με την παρμπριζοκολλα(και οχι σιλικονη που αναφερθηκε γιατι απλα δεν ειναι κολλα) να γινει χωρις βιασυνη και τσιγγουνιες!
Οσον αφορα την πολυουρεθανη,δεν ξερω για να πω την αληθεια.Φανταζομαι οτι ο αφρος θα εχει και καποιο επιστρωμα πολυεστερα.Σιγουρα ομως δεν εχει την αντοζη του πλαστικου.Αυτοι δινουν καποια χρονικη εγγυηση για το υλικο?
Οσο για τις τρυπες,καλυτερα να μην γινουν.Απλως η τοποθετηση με την παρμπριζοκολλα(και οχι σιλικονη που αναφερθηκε γιατι απλα δεν ειναι κολλα) να γινει χωρις βιασυνη και τσιγγουνιες!
Οσον αφορα την πολυουρεθανη,δεν ξερω για να πω την αληθεια.Φανταζομαι οτι ο αφρος θα εχει και καποιο επιστρωμα πολυεστερα.Σιγουρα ομως δεν εχει την αντοζη του πλαστικου.Αυτοι δινουν καποια χρονικη εγγυηση για το υλικο?
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..