Βαφή ζαντών
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- dimitrispapalel
- Μαθαίνω να στρίβω.

- anastazio83
- Μαθαίνω να στρίβω.

Re: Βαφή ζαντών
εμένα μου αρέσει!!!! και φιμε τζαμάκι φιλε και θα είσαι αρώστεια!!!! Black Death!RUD wrote:Εγώ με μαύρο αμάξι αν την έβαφα μαύρες γυαλιστερές θα ήταν πολύ υπερβολικό ?
- Orange
- Schumacher

Θα ειναι και το πρωτο Grande Punto Stealth!!!anastazio83 wrote:εμένα μου αρέσει!!!! και φιμε τζαμάκι φιλε και θα είσαι αρώστεια!!!! Black Death!RUD wrote:Εγώ με μαύρο αμάξι αν την έβαφα μαύρες γυαλιστερές θα ήταν πολύ υπερβολικό ?
Σοβαρα τωρα, κι εγω πιστευω οτι οι ασπρες ζαντες του πανε καλυτερα του μαυρου.
Αλλα περι ορεξεως...

- dimitrispapalel
- Μαθαίνω να στρίβω.

Κατι τετοιο εε...??

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- powerakis
- Μαθαίνω να στρίβω.

Οντως στο μαυρο εχει απιστευτο οπτικο αποτελεσμα η ασπρη ζαντα. με ενα χαμιλωματακι κιολας θα ειναι πανεμορφο. Γενικα ειναι πολυ ωραιο να εχει αντιθεση το χρωμα της ζαντας με το χρωμα του αμαξοματος...γνωμη μου παντα. εγω παντως το τολμισα.
-
lambros
- Μαθαίνω να στρίβω.

@ powerakis μηπως περασες απο ν.μακρη ,την καθαρα δευτερα?ειδα ενα κοκκινο grande με μαυρες ζαντες και κοκκινο περιγραμμα,εσυ ησουν??παιζει να διασταυρωθηκαμε....
@ anastazio83 το χρωμα που ζητας λεγεται μαυρο "Μontblanc", αν βαψεις τις ζαντες τετοιο χρωμα,ειναι must να βαψεις και την αεροτομη ετσι και να βαλεις και τους γυαλιστερους καθρεφτες...
@ anastazio83 το χρωμα που ζητας λεγεται μαυρο "Μontblanc", αν βαψεις τις ζαντες τετοιο χρωμα,ειναι must να βαψεις και την αεροτομη ετσι και να βαλεις και τους γυαλιστερους καθρεφτες...
- anastazio83
- Μαθαίνω να στρίβω.

"Montblanc" το σημειωνω! ευχαριστω!!! για αεροτομη δεν ξερω εαν ειχα ηλιοροφή οπως θέλει να κανει το παλικαρι με το ασπρο πουντο θα το εκανα και γω..τα παντα θα κριθούν απο τον επομενο μηνα..ή προγραμμα ή ζαντες και καθρέπτες..θα δειξει..
-
lambros
- Μαθαίνω να στρίβω.

εγω ειμαι το παλικαρι με το ασπρο πουντο!!!
γιαυτο στο πα.....!
- anastazio83
- Μαθαίνω να στρίβω.

χαχαχαχαχχ Γενικα πιστεύω οτι επειδη είναι καινουρια τα αμάξια μας και στους περιστοτερους απο εμας τρέχουν ακόμα δωσεις ειναι ακομα νωρις για να δουμε αλλαγες πολλες στο δρομο..σιγα σιγα και οσο περναει ο χρονος ολο και κατι θα βρισκουμε να βαζουμε για να ανανεώνεται και το πουντακι και το ματακι μας κοιταζοντας το...
- takisier
- Νικολάκης

sound ποσο θες στο σετακι ολες μαζι για 15ρες?