Κουκούλα για Grande Punto

Θέματα που αφορούν την αισθητική βελτίωση.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

VeRDe
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by VeRDe » Thu Oct 30, 2008 1:52 am

ειναι λογικο οτι σκονη υπαρχει πανω στο αυτοκινητο οταν βαζεις την κουκουλα να τριβεται πανω στο χρωμα.. λιγο να φυσηξει αρχιζει το φαινομενο αυτο.. επομενως κουκουλα οπως εχω ακουσει μονο σε κλειστους χωρους και μονο για περιπτωσεις που μενει ακινητο για πανω απο μηνα.. βεβαια ο καθενας κανει οτι θελει απλα αυτο ειναι το απολυτα σωστο...

τωρα οσον αφορα το που θα βρειτε κουκουλες νομιζω οπουδηποτε εχει αξεσουαρ αυτοκινητων βρισκεις..

απο μαρκες ποιοτητες και τετοια δεν εχω ιδεα! :mrgreen:

toxotis
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by toxotis » Thu Oct 30, 2008 5:42 pm

ωραιος ρε φιλαρακι thanks εγω το αμαξι θα το κουναω το πολυ3 φορες την εβδομαδα. Η ottotop εχει 65 νομιζω και η guard 75 οχι δεν ειναι ιδια εταιρεια παραγωγης. και η guard εχει και εσωτερικη επενδυση υφασμα και ειναι πιο ελεφρια και λιγο πιο ψιλη ενω η αλλη πιο χοντρη και ψιλοαγαρμπη.
BILLY ABARTH -- i don't drive fast i just fly slow--

toxotis
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by toxotis » Thu Oct 30, 2008 5:45 pm

ειναι λογικο οτι σκονη υπαρχει πανω στο αυτοκινητο οταν βαζεις την κουκουλα να τριβεται πανω στο χρωμα.. λιγο να φυσηξει αρχιζει το φαινομενο αυτο.. επομενως κουκουλα οπως εχω ακουσει μονο σε κλειστους χωρους και μονο για περιπτωσεις που μενει ακινητο για πανω απο μηνα..

Ποια ειναι η γνωμη σου Nikolas_620ti???????

Nikolas_620ti
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by Nikolas_620ti » Thu Oct 30, 2008 7:02 pm

πρεπει να ειναι ιδια μαρκα φιλε το υφασμα απο εξω ειναι ιδιο....η ototop εχει κ αυτη απο μεσα υφασμα για να μν γδερνει!!!κοιτα αν το κουνας οσο μου ειπες κ εχεις ορεξη ψιλοαξιζει!!!βασικα αμα ειναι πλυμενο το αμαξι δν εχει προβλημα απο γρατζουνιες κ τετοια....τουλαχιστων στο δικο μ....αλλα παντα την κουκουλα την βαζω οταν ειναι η πλυμενο η εχει ελαφρος σκονη!!!ποτε απλυτο κτλ....γιατι κ μπορει να κανεις ζημια κ να κανεις κολος την κουκουλα!!!στην θεση σου(εχεις το νεο bravo σωστα?)θα εβαζα....
γιατι βλεπε παγο,ηλιο,νερο,τοξινες απο το νεφος,γατες,σκυλια,λαμακες που σε ψιλοαγκουμπανε.....ειναι κριμα καινουργιο αμαξι.....
Image

Nikolas_620ti
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by Nikolas_620ti » Thu Oct 30, 2008 7:04 pm

λολ το γκραντε εχεις η το μπραβο??
Image

Nikolas_620ti
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by Nikolas_620ti » Thu Oct 30, 2008 7:06 pm

μαρκες εχει αρκετες.....η καλητερε ειναι η tnf k η autoplus!!!βεβαια κανουν απο 100 κ πανω....
Image

dimitrispapalel
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by dimitrispapalel » Thu Oct 30, 2008 8:25 pm

autoplus
+1 autoplus απο τις καλητερες....αλλα ειναι λιγο ακριβες...εχω παρει ηλιοπροστασεια η οποια ειναι μεγαλητερη για να προστατευει και τους υαλοκαθαριστηρες και εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος...!!Παντως εγω στην εχω πει την γνωμη μου και ισχυει για ολες τις μαρκες...υπαρχει τροπος να μην το χαραζεις αλλα καποια στιγμη θα βαρεθεις θα εχει λιγο σκονη και θα πεις δεν βαριεσαι..!!

toxotis
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by toxotis » Fri Oct 31, 2008 4:06 pm

δικιο εχετε φιλοι μου....δεν ξερω τι να κανω θελω να το προσεξω πολυ το αμαξι μακαρι αν μπορουσα να το εχω και σε κλειστο parking αλλα.......δυστυχως οχι. το abarth εχω παραγγειλει και περιμενω νικολα

Nikolas_620ti
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by Nikolas_620ti » Fri Oct 31, 2008 4:31 pm

toxotis wrote:δικιο εχετε φιλοι μου....δεν ξερω τι να κανω θελω να το προσεξω πολυ το αμαξι μακαρι αν μπορουσα να το εχω και σε κλειστο parking αλλα.......δυστυχως οχι. το abarth εχω παραγγειλει και περιμενω νικολα
με το καλο να το παρεις φιλε!!!εγω την γνωμη μ την ειπα...απο εκει κ περα εσυ αποφασηζεις
Image

toxotis
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by toxotis » Sat Nov 01, 2008 5:47 pm

να σαι καλα φιλε σε ευχαριστω πολυ

Nikolas_620ti
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by Nikolas_620ti » Mon Nov 03, 2008 2:41 pm

toxotis wrote:να σαι καλα φιλε σε ευχαριστω πολυ